Video - Mayský kalendář, kruhy v obilí a UFO  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 01 Červen 2011 10:20

 

 

Fenomén UFO není tak neveřejné, jak se na první pohled zdá. O mnoha výskytech UFO referují mnohé světové TV stanice a to dokonce časti i v přímém přenosu. Zde se podívejte na dokument CT2

 

 

 

 

 

 

Tento dokument je velmi zajímavý a to hned z několika důvodů. Jednak byl problém s jeho zveřejněním v České TV, protože byl naplánován na jeden den a neodvysílal se - mělo to být v 8 hodin večer. Ale místo toho dali koncert vážné hudby. Z pochopitelných důvodů -  termín vysílání někomu neseděl.  To samo o sobě je důležité, protože správné načasování mí v dnešní době velmi důležitou úlohu.

Dokument byl poté odvysílán od pár týdnů později. Prozatím se asi nikdo nezajímal o tuto změnu termínu, ale věřím, že je v ČT2 někdo, kdo má patrně důvod pro přesný termín odvysílání dokumentu.

Co se obsahu týče, je to kvalitní dokument, i když informace v něm jsou dosti staré. Nicméně jeho hodnota je velmi dobrá, protože veřejně přiznávají, že kruhy v obilí jsou dílem jiné technologie a zároveň poukazují na souvislost mezi Mayským kalendářem a kruhy v obilí. Jsou ale mnohem novější informace a mnohem průkaznější a o nich Vás budu velmi brzo informovat. právě zpracovávám sérii článků o nových událostech ve světě. Jsou to velmi zásadní informace, které se nyní dějí a to i na vysoké politické scéně.

 

 

 

Petr Kulík

Aktualizováno Středa, 01 Červen 2011 10:49