Něco pro zasmání  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 01 Říjen 2011 01:41

Právě zjišťuji, že pro tento článek nemám vytvořenou kategorii :-))) , ale musím to ydat protože se ještě nyní směju :-))))

Za omítkovým zázrakem se sjíždělo celé Slovensko. Byl to podvod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romská rodina Horváthových z obce Vyšná Kamenica na východním Slovensku žádala nový dům a peníze na stěhování, protože v jejich nynějším bydlišti údajně strašilo. Romové tvrdili, že se jim na zdi objevuje „omítkový démon“ ve formě postavy ze záhrobí se špičatýma ušima, ústy psa a s kravskýma očima. Informoval o tom server televize Joj noviny.sk.

Romové uvedli, že „omítkový démon“ se pokusil jednoho z nich zaškrtit. „Modlíme se, aby nám to neublížilo. Má to takové zuby, že nám to něco udělá. Chceme, aby to zmizelo,“ křičeli Romové jeden přes druhého. Démon údajně přichází dvakrát denně a mění podobu. Romské děti prý kvůli němu přestaly chodit do školy. Na démona se chodí dívat lidé z blízkého i dalekého okolí.

Příběh má ovšem jeden háček. „Omítkový démon“ se objevuje pouze tehdy, když je v pokoji jistý hluchoněmý mladík, dveře musí být zavřené a nikdo jiný v místnosti nesmí být.

TV Joj tajně umístila do pokoje kameru. Ta odhalila, že hluchoněmý Rom se nejdříve přesvědčil, že se nikdo nedívá, vytáhl štětec a vodu, které měl připravené pod postelí, a „omítkový démon“ mohl začít řádit.

Ivan Vilček (Bratislava), Právo

 

Udroj: http://www.novinky.cz/koktejl/245403-za-omitkovym-zazrakem-se-sjizdelo-cele-slovensko-byl-to-podvod.html

 

 

 

Aktualizováno Sobota, 01 Říjen 2011 01:46