Politická mafie - Zázrak zvaný konopná mast - aktuální receptura pro svéprávné občany!  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 06 Listopad 2011 17:02

Konopná mast dokáže nejen zachránit končetiny před amputací v případě onemocnění cukrovkou. Lékaři vedené kasuistiky jsme publikovali v červnu na webu Edukativní konopné kliniky  www.konopijelek.eu včetně fotodokumentace neamputovaných končetin po půlroční kůře konopnou mastí, vaporizace květu zcela odbourala škodlivá antidepresiva (zde na blogu, stačí kliknout).

Lékaři údajně mají jediný návrh a možnost. Amputovat! To je pochopitelně lež!

Jde o zločiny proti lidskosti a miliardové škody na státním rozpočtu, když víte, kolik stojí například léčba rakoviny jen na farmaceutických „lécích“ – v průměru 77 tisíc Kč měsíčně. Bezva kšefty, nemyslíte?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuální úvod receptury na konopnou mast

Dnes se na svém 77 blogu budu zabývat vládními zločinci a prolhanými médii jen v tomto úvodu.

 

 

Prosím, přečtete si tento úvod, přestože vás zajímá pouze receptura, tedy pokud nejste estébáky nebo médii zblblí studenti 17.listopadu 1989.

Podvod se koná dnes a opět na Národní třídě!

Media roky veřejnosti lžou a strkají hlavu do písku! U Respektu mne ta ignorance k právnímu státu mrzí dvojnásob - spíš jsem z té nadutosti a pokrytectví v šoku.  Estébáci a mafiáni veřejnoprávní media dodnes ovládají.

Tento prolhaný nebo uplacený příspěvek je starý čtyři dny: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/132780-bude-se-u-nas-legalne-lecit-konopim/ČT v něm lživě tvrdí, že vědci a lékaři teprve chystají petici za léčbu konopím! Bez kritického komentáře ČT, že taková petice vznikla již 21.března 2008 redaktorka ČT nekritizuje vládu a ministerstvo zdravotnictví, které chce - dle příspěvku ČT - další roky diskutovat o tom, zda konopí léčí.

Mafiáni si k prolhané petici založili webové stránky http://www.lecebnekonopi.cz a jsou na Facebooku, ale zatím stránky odkazují jen na dnešní den 16. srpna 2011, kdy mají v Praze v 10:30 hodin tiskovou konferenci na Národní třídě v Café Louvre. Lepší místo než na Národní si estébáci zvolit opravdu nemohli.

Petici cannabisterapeutů, vědců, adiktologů, psychoterapeutů, lékařů, psychologů, právníků a dalších odborníků včetně nemocných a známých umělců žádající právní, nikoliv kriminální stát a zastavení zneužívání policie proti nevinným lidem jsme zveřejnili již na Velký pátek a první jarní den 21.března 2008 se jménem a profesí všech 77 signatářů (zde jména a profese). Petici mezi prvními podepsali rektorka Univerzity Palackého, profesorka věd lékařských Jana Mačáková, kolegyně přítele Lumíra Ondřeje Hanuše, kterého si prý mafiáni taky získali, jak jsem se včera dozvěděl. Asi aby tou lží nesmrděli tolik.

Petice za léčivé konopí je od 5.listopadu 2010 zveřejněna na webu Edukativní konopné kliniky na www.konopijelek.eu. Členem petičního výboru je kromě cananbisterapeutů, vědců, lékařů, pěstitelů, právníků rovněž lékař - soudní znalec, dnešní předseda odborné společnosti Konopí je lék,o.s., který soudu doložil, jakým těžkým právně kvalifikovatelným zločinem na nevinných občanech bylo ukradení 400 kilo léčivého konopí z ospělovské výzkumnické farmy Konopí je lék v roce 2009 a 2010 prostějovskými státními orgány.

Šéfka prostějovského státní zastupitelství ale v červnu 2011 zastavila policii šetřit, přestože to žádalo policejní prezidium. Máme dva roky žádost o policejní ochranu a přes stížnosti ministrům i premiérovi nikdo neodpovídá a policie nás vykrádá a přitom ji zmizelo skoro 300 kilo léčivého konopí z ospělovské farmy a veřejnoprávní media to pochopitelně nezajímá.

Kdo za podvodným příspěvkem v estébácké televizi stojí? No přece drogová a farmaceutická mafie a hlavní lékař a právník ODS Ivan Íčko Langer. Když to odborně pokryjí loajální přidržtašky z Centra adiktologie Lékařské fakulty UK, je o úspěch postaráno. "Starost o nemocné občany a vědu o léčivých kanabinoidech" všichni svorně doložili již při práci na Trestním zákoníku, který kriminalizuje cannabisterapeuty, vědce, nemocné léčící se konopím nejvíce od roku 1989, stejně jako všechny, kteří nechtějí konopí kupovat jako marihuanu na černém trhu za 250 Kč za gram nebo nemají 8 tisíc za gram farmaceutického Sativexu od odubna 2011 v lékarně a pěstují si sami!

Media lživě tvrdí, jak se situace liberalizovala, ale opak je pravdou, když ty zákony skutečně znáte! Od 18.května 2011 je bez jakéhokoliv zájmu médií ve vazební věznici nemocný padesátiletý muž ze Strakonic jen za to, že pomáhá nemocným i sobě zpřístupňovat léčivé konopí stejně jako řada dalších kriminalizovaných občanů jako například Libuše Bryndová, Leopold Svatý a stovky dalších! Proč už dávno nezavřou mne, když jsem odsouzen, obžalován a obviněn a pole máme plné léčivého konopí a jsem údajně těžký zločinec s návrhem trestu až 10 let? Jen proto, že znám zákony a jsem ředitel mezinárodního vědeckovýzkumného pracoviště Edukativní konopná klinika, o které se v ČT pochopitelně nedozvíte nic? Jen proto, že za mnou stojí rektoři univerzit a stovky nemocných?

Mafiáni se bojí, že jim na rozdíl od estébáckého sametu roku 1989 ujede vlak a najednou šturmují na poplach, protože Nejvyšší soud na podzim řekne, že občany státní mafie kriminalizovala v rozporu se zákony a zneužívaní slušných policajtů postavila na lži, že občané nesmí pěstovat konopí bez povolení a musí ho kupovat v zahraničí! Hodně štěstí estébáci a mafiáni! Občané vám konopí jako v roce 1989 svobodu a právní řád platný pro každého občana nedají, i přes vaše náhlá líbivá slovíčka a náhlé starosti o trpící občany propagovaný zkorumpovanými medii s tupými nebo uplacenými novináři jako JXD z Reflexu. 

Jde o miliardy a mafiánům je vždy potřeba se zaštiťovat hlupáčky z řad občanstva, na což se bude na tiskovce hodit pár nemocných a občanské sdružení podvodníků zvané Legalizace. "Novinář" Jiří Doležal z Reflexu by neměl chybět, aby byli komplet. Legalizaci pak odmění nějakými drobnými za obchodování s konopím a nabídnou spolupráci na výzkumu, který děláme roky poctěni kriminalizací, vydíráním a vykrádáním tří neziskovek, které založily Edukativní konopnou kliniku.

Když odborná společnost Konopí je lék,o.s. jako jeden ze zakladatelů Edukativní konopné kliniky v roce 2009 iniciovala akci Konopná semínka seniorům a nemocným, jako tehdejší předseda a navrhovatel společného projektu jsem netušil, že je Legalizace partou prolhaných podvodníků. Pochopitelně i podvodníci občas udělají i něco užitečného, jako když pomáhali s vydařeným veletrhem Cannafest a ČT svolila odvážný příspěvek. Letos akci Konopná semínka seniorům a nemocným údajně z dílny Legalizace veřejnoprávní ČT řádně medializovala. Databáze nemocných a seniorských pěstitelů konopí se může stejně tak dobře hodit k vydírání, nyní je však mediálně dobré hovořit o výzkumu a nemocných, který ti stejní roky, co za tímhle podvodem  http://www.lecebnekonopi.cz/ stojí, veleli kriminalizovat.

Ale co se vlastně divím, žijeme přece v království korupce a zemi, která pod dozorem policie spotřebovává, produkuje a exportuje nejvíce marihuany v Evropě a podvodníky je potřeba chránit a hýčkat. O estébáckém 17.listopadu v konopí tihle mafiáni nerozhodnou, i když mají ČT v zádech.

Poděkujme komukoliv za prosazení seriálu přímých hodinových přenosů diskusních fór na ČT s vládou, vládními a oponentními právníky a znalými cannabisterapeuty, lékaři, šlechtiteli, pěstiteli a vědci v ČT, kdy vládu přinutíme dát černé na bílém v přímém přenosu podepsat, že vědci, terapeuté, pěstitelé a především nemocní nejsou kriminálníci a vláda uhradí škody, které v rozporu se zákony napáchala konkrétním občanům! Nový šéf rady ČT Milan Uhde je dobrý člověk a autor Balady pro banditu a na takové sprosté lhaní a krutosti by slyšel. Možná, když ve správný čas zazpíváme "Zabili, zabili, chlapa z Koločavy", že to dojde nejen dosud nesvéprávným redaktorům ČT a ovčanům.

 

 

 

Už je tu konopí a mast

Brzy přijde sklizeň konopí (září – říjen) a řada lidi si bude chtít konopnou mast doma vyrobit. Letos sázelo konopí nejvíce seniorů a nemocných od roku 1989. Pokud si lidé pěstují konopí doma pod lampami, což je rovněž možné a pro řadu nemocných jiná alternativa nepřichází v úvahu, mohou mít sklizeň po celý rok.

Na tomto místě je potřeba poděkovat českým growerům a growshopům po celé republice, zejména vědu a výzkum podporující firmu Hydroponic, serverům jako je www.grower.cz a řadě dalších mladších poraden na internetu, stejně jako je záhodno poděkovat Konopné apatyce královny koloběžky první, kde mohou občané od roku 2009  přinést nemocným léčivé konopí a apatyka propojuje pěstitele s cannabisterapeuty, vědci, šlechtiteli a lékaři. Jak konopí pěstovat legálně jsem uvedl v tomto článku zde.

Rozhodně, jak vidíte na výše uvedené fotografii Lumíra Ondřeje Hanuše z výzkumnické farmy v Ospělově, v odborné společnosti Konopí je lék, o.s. doporučujeme venkovní pěstování konopí na zahrádce i přes klimatická rizika, škůdce a zloděje, a tím i snížené množství úrody a nestabilitu účinných látek v konopí. Přísnou standardizaci účinných látek a genotypy považuji za účelovou nepravdu a mýtus drogové a farmaceutické mafie. Naše babičky žádné laboratoře nemělystejně tak Číňané před tisíci lety, když psali jako první o léčivých účincích konopí. Dočtete se snad v památné studii Konopí jako lék týmu olomouckého profesora Kabelíka staré 60 let, která nastartovala světovou vědu o cannabisterapii, že ve výzkumu používané odrůdy konopí obsahovaly ty a ty léčivé kanabinoidy a v takovém a takovém poměru a lidé je užívali tak a tak (množství, složení, aplikace)? Než byly pojmenovány první léčivé kanabinoidy a následně objeven endokanabinoidní receptorový systém a hledány účinnější a šetrnější formy aplikací než je joint, uplynula desetiletí a dodnes je více otázek než odpovědí!

Z jakého konopí se mast vyrábí? K výrobě konopné masti potřebujeme odrůdy konopí plné léčivých kanabinoidů a s obsahem kanabinoidu THC rozhodně vyšším než 0,3%. Bohužel dnes se na internetu v e-shopech prodávají především odrůdy plné pouze THC kvůli omamnému efektu a zpracování konopného květu na marihuanu. Je potřeba si uvědomit, že právě synergie kanabinoidů nejvýznamněji posiluje úzdravný proces, nikoliv jedna dílčí izolovaná substance jako je THC. Dnes známe 60 kanabinoidů, z toho 5 je velmi intenzivně bádaných a čekají nás ještě velké objevy. Konopí s obsahem do 0,3% THC je velmi nepřesně nazývané technické konopí. Řada odrůd konopí s nízkým obsahem THC má vysoký léčivý potenciál, nemocné končetiny plné nekrotické tkáně nebo popáleniny by však taková konopná mast nevyléčila, stejně jako takové odrůdy konopí nevyléčí rakovinu. Pomohou velmi účinně např. lidem s epilepsií nebo poruchami spánku a řadou dalších chorob. Nejdůležitější při jakékoliv léčbě je kvalitní celostní diagnostika, člověk není diagnóza, jak se nám snaží dnešní medicína namluvit!

Jakým způsobem se konopná mast vyrábí? Nejsložitější výroba masti je pro běžné občany z extraktu konopí nebo za sucha vytřesené, vyplavené či mrazem získané pryskyřice s léčivými kanabinoidy. Nejtradičněji a z hlediska domácího vybavení nejsnázeji se konopná mast vyrábívařením. Tuto recepturu uvedu, nicméně vytřesení, vyplavování a zmražení jsou jednoduché, účinné a ekonomicky vysoce efektivní a ekologické metody.

Z jakých částí konopí se mast vyrábí?Konopnou mast lze vyrobit ze zelené sušiny( květu a listí) nebo ze semínek,resp. ze semen vylisovaného konopného oleje nebo konopný olej přidávat do mastí ze sušiny - pozor, tato mast s konopným olejem se rychle se kazí!

Přestože níže uvádím výrobu masti ze zelené sušiny, musím se u konopného semínka a oleje zastavit. V konopném semeni a konopném oleji není omamné THC zastoupeno, ale např. na ekzémy je - zejména u atopického ekzému - konopný olej velmi účinný a především nesmírně šetrný. Konopný olej zdraví velmi prospívá a neškodí jako kortikoidy, které na ekzémy lékaři často předepisují a škodí tak nemocným, mnohdy malým dětem. Konopný olej vyrábí řada kvalitních producentů jako např. společnosti z aliance KonopAr.cz, což je symbolika pěstování konopí na jednom aru bez povolení a ohlášení úřadům, jak do 100 m2 povoluje zákon. Je zejména potřeba poděkovatfirmě Cannaderm, která prosadila konopný olej do seznamu léčivých látek Státního ústavu pro kontrolu léčiv a stát jim jen házel klácky pod nohy, i když pracovali s tzv. technickým konopím. Právě firma Cannaderm se specializuje na výrobu masti z konopného oleje a jejich výrobky lze rovněž doporučit jako vysoce kvalitní.

U neekzematických chorob kůže nebo popálenin je potřebná konopná mast s THC, která se vyrábí z květů a listí konopí. Bohužel zpracovávat kasuistické studie a srovnávací výzkum různých receptur mastí se za dnešního kriminálního jednání státních orgánů dělá velmi obtížně.

Masťový základ: Jako medium můžete použít bílou nebo žlutou lékařskou vazelínu, kterou koupíte v lékárně, nebo nejlépe a nejcitlivěji, ale také finančně nejnáročněji, kakaové a kokosové máslo. To je však na ztvrdlé paty nebo bolestivé svalstvo či klouby zbytečný luxus! Velice oblíbené a finančně nejméně náročné je tzv. vnitřní sádlo, které se ovšem rychleji kazí. Osobně vnitřní sádlo doporučuji, zejména děláte-li si doma menší množství masti, které brzy spotřebujete. Vnitřní sádlo není sádlo prodávané v obchodech, i když i to lze v nouzi použít.

Poměry: Na jeden litr masťového základu použijte 100 gramů zelené sušiny ze samičích rostlin. Přirozený poměr květu a listí v zelené sušině zachovejte, je zhruba 1 : 3 - 4. Pokud vám všechny listy před usušením zežloutly, nebo jste listy museli kvůli některým škůdcům otrhat, doplňte listy samičích rostlin květy a listy samčích rostlin, které se sklízí již v červenci a srpnu a výborně se hodí na čaje a koupele.

Složení a pomůcky: Zelená sušina konopí, masťový základ, teploměr, podle druhu onemocnění můžete přidat řadu dalších bylin, včelí vosk, propolis apod, 2 větší hrnce, sítko, delší dřevěná vařečka, naběračka se zobáčkem, filtrační pláténko, kelímky, chladná a temná místnost. Mast nejlépe vařit na v dostatečně vysokém hrnci, kvůli riziku zpěnění a vyvaření nedoporučuji péct v troubě - už vůbec ne v troubě bez nastavení teploty!

Postup výroby masti s lékařskou vazelínou (doba přípravy je cca měsíc)

  1. Rozehřejte ve vodní lázni v hrnci lékařskou vazelínu. Ponechte vazelínu v kbelíčku z lékárny, vazelína se rozpustí při teplotě cca 50 °C. Přelijte vazelínu do hrnce a vložte do ní 95 % množství rozdrcené zelené sušiny (5% - květ dejte stranou na poslední fázi) a vařte. Nezapomeňte sledovat a míchat. Nesmí dojít ke spálení! Vařte cca půl hodiny do zpěnění.
  2. Snižte teplotu a po vychladnutí vlejte do hrnce horkou vodu (pozor na zpěnění!) a dále vařte při teplotě 80-90 °C zhruba dvě hodiny.
  3. Odstavte z plotny a hrnec dejte do chladné místnosti. Uvnitř hrnce dojde k oddělení ztuhlého škraloupu (mast), pod kterým je voda s konopím. Tak jako když máte mastnou polévku a na povrchu se vytvoří škraloup. Nechte zrát cca týden.
  4. Po týdnu vařečkou na několika místech v krajích propíchněte masťový škaloup a vodu vylejte. Nalejte čistou vodu a postup vaření opakujte opět zhruba dvě hodiny.
  5. Odstavte z plotny a hrnec dejte s celým obsahem opět na týden až dva do chladné místnosti. Alternativně lze vodu druhý den vylít, škraloup masti nechat cca 14 dní i více v teple zkvasit, ale nezaznamenali jsme rozdíly, takže tento složitější postup spojený s kvašením neuvádím, ale přijmu velmi rád vědecké zdůvodnění nezbytnosti kvašení.
  6. Na poslední vaření odlijte vodu z hrnce, ponechte škraloup masti se zelenou hmotou a vložte do hrnce zbývající část zelené sušiny. Vařte bez vody za průběžného míchání zhruba hodinu. Pozor na zpěnění a spálení! Právě v poslední fázi vaření se přidávají další byliny.
  7. Odstavte hrnec z plotny a po mírném vychladnutí přelijte tekoucí mast se zelenou hmotou přes cedník do druhého hrnce, následně přefiltrujte přes plátno. Zelenou mastnou drť a plátno nevyhazujte, velmi se osvědčilo při léčbě zhnisaných ran, nebo jako obklad na těžké naraženiny a bolavé klouby nebo jako obklad na prsou při zápalu plic a chorobách dýchacího ústrojí spojených s bolestmi na prsou! Čistou tekutou mast rozlijte naběračkou do kelímků. Mast z lékařské vazelíny vydrží déle než rok. Uchovávejte v chladu.

Účinek: Hojivý, protiinfekční a protizánětlivý, tlumící bolest, uvolňující svalstvo, mírně zvyšující sexuální apetenci (antivirální a antibakteriální, analgetický, relaxační a afrodisiakální).

 

 

 

Příklady užití při nemocech a úrazech:
• Kožní choroby a úrazy: nekrózy, popáleniny, hnisající rány, proleženiny, ekzémy, akné, plísně, některé druhy lupenky, kuří oko, opary, odřeniny, ztvrdlá a omrzlá kůže
• Záněty žil, bércové vředy, hemeroidy
• Zápal plic, záněty dolních a horních cest dýchacích (natřít hruď a krk)
• Bolesti svalů, zad, pohmožděniny svalů a svalové křeče, ztuhlé svalstvo
• Bolesti klubů u lehčích forem artróz a revmatických změn
Konopná mast je vhodná jako doplňková terapie při užívání konopného květu, tinktury nebo extraktu u rakoviny, neurodegenerativních chorob, migrény, menstruačních bolestí, zeleného zákalu a jiných nemocí, na které konopí a jeho produkty působí léčivě.

Způsob užití: Vnější, natřít postižené místo a jeho okolí, mast jemně vmasírovat, opakovat dle potřeby. Otevřené rány nejprve opláchnout, desinfikovat a nechat zaschnout.

Nežádoucí reakce: Nejsou známy. Zarudnutí a zhoršení příznaků u některých kožních chorob (lupenka, ekzémy) je přechodným jevem a znakem hojivých procesů. Pokud tento projev přetrvává více než tři dny, mast dále nepoužívejte. V daném případě lze předpokládat ojedinělou alergickou reakci na masťový základ. Chcete-li předejít zcela vyjímečně se objevující alergické reakci na masťový základ, doporučuji nanesení malého množství masti na loketní jamku. V případě, že se do 12 hodin v daném místě objeví např. svědění, pálení nebo zarudnutí, nedoporučuji mast používat. V tomto případě je možné vyzkoušet jiný typ masťového základu, např. vnitřní sádlo, kokosový tuk ap.

Důležité:Konopná mast s deklarovanou aktivní složkou THC nezpůsobuje změny vědomí ve smyslu omámení a neovlivňuje schopnost se soustředit, řídit motorová vozidla apod.

Zde vidíte, jak poznat samce od samic konopí a nezapomeňte na hermafrodity!

 

 

 

Konopná mast, pro zdravé tělo člověka a jiných zvířat jako opice a kůň bez amputovaných nohou skutečná slast!

 

Zdroj: http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/c1-52567660-zazrak-zvany-konopna-mast-aktualni-receptura-pro-svepravne-obcany

Aktualizováno Neděle, 06 Listopad 2011 17:30