O přirozenosti nadpřirozeného  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 01 Únor 2012 23:00

„ Kdysi v dávnověku procházel městem bohatých v Číně starý poutník. Protože byli všichni bohatí a měli se za urozené, dívali se na poutníka jako na vandráka, zavírali před ním dveře a ani jídlo mu nedali. Až do chvíle, kdy ho jedna hodná žena pustila do domu a poté co odešel, se lidé v domě smáli štěstím. Toho si všimli ostatní a posléze i v dalších domech zavládl pocit štěstí. Kamkoli starý poutník vstoupil, všude se rozhostil moment štěstí. Poutník nedělal nic jiného, než to, že nahlédl lidem do duše a do očí a ukázal jim jejich vnitřní krásu a bohatství. Když se to dozvěděl správce města, chtěl poutníka pozvat k sobě, ale ten mezitím odešel. A lidé mu postavili malou vodní fontánu přímo na náměstí, jako vzpomínku, že pramen štěstí proudí stále z nitra, jen se napít. Když pijete moc, není to dobré, když pijete málo, také to není dobré.“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Kdysi dávno ještě mnohem dříve přijel do opuštěné Čínské vesnice velmi bohatý a vážený guvernér se svým vojskem, místo aby lidé před vojáky utíkali, donesli jim jídlo, dobré víno a nabídli jim, že zabijí svou nejlepší krávu a udělají pro ně hostinu, protože jsou jistě unaveni. Vojáci i guvernér byli tak překvapeni, jakoby se najednou ocitli v jiném světě a přijali vše. Viděli místo pokorných a vystrašených vesničanů, pokojně a mírumilovné bytosti, jakoby nikdy nebyla válka a večer se vojákům nechtělo zpět do zbroje ani zpět do války. Druhý den se vojáci a celé vojsko probralo s kocovinou a po celé vesnici a mírumilovných lidech se slehla zem. Guvernér byl přesvědčen, že to bylo znamení Budhovo a nebo snad dávní mocní Bohové promluvili a tak svlékl vojenský šat, vojáky propustil a nařídil, aby založili vesnici a šířili tento odkaz, A guvernér sám navlékl roucho poutníka a vydal se po celé Číně šířit …. Moudrost…..“

 

Kolik takových příběhů známe z historie? Stovky nebo tisíce? Je jich nespočetně a dnes si říkáme, že to je jen legenda, Ale legendy žily a je jen otázkou víry zda následujeme odkazu toho, co kdo učil dobrého, ať je to Bůh, Budha, nebo třeba Svatá Fusekle, jak s úsměvem říkám.

Na světě je 7 miliard lidí a každý něčemu věří, každý má svá vlastní přání a touhy a něco chce a po něčem touží. Jaký to musí být chaos, tolik lidí a tolik různých přání, musí se to přebíjet a jít proti sobě.  Kde je tedy nějaká harmonie? A proč celou lidskou historii mají lidé ty samé otázky ohledně bytí a štěstí?

Jednoduše proto, protože jsme ovlivněni výchovou, prostředím, kde jsme vyrůstali, školou, jsme ovlivněni televizí a názory společnosti a módními trendy atd. atd. Ale kde je naše podstata? Kam se poděly ty legendy a dobré vzory a hrdinové?

Vše je zde a nikdy to nezmizelo. Jsou tu hrdinové, jen jsou ukrytí za všedností lidských strastí a starostí. Jsou tu i legendy, ale překroucené díky médiím a lidskou závistí. Jsou tu i velcí učitelé, jen soukromě žijící na okrají toho chaosu a pomáhající. Je tu i lidské štěstí a láska a harmonie. To vše je zde odnepaměti, jen to nevidíme, je to skryté za oponou všednosti. A proto staří Mistři říkávali, že svět je jen iluze.  Ale zázraky se dějí, Stejně tak jako kdysi pradávno ve staré Číně onen guvernér svlékl vojenský šat a šel cestou poutníka a moudrosti, tak dnes se dějí stejné zázraky. Kde?

V našem nitru. A teď si držte klobouky, pojedeme z kopce a hodně rychle. J)

Překládal jsem nedávno přednášku věhlasné doktorky z USA., která se přes 40 let zabývá inkarnační regresí a hypnózou v nehlubších stavech hypnózy. Sama říká, že nikdo s tímto nejhlubším stavem nechce pracovat, protože nikdo neví, co se může stát, může se stát totiž úplně vše. Ale v tomto stavu se projevuje „čistá duše“ člověka, která nejen ví vše, ale i je dokonale čistá, soudí sama sebe, pláče nad sebou a dokonce i ví svou budoucnost. To samé se odpradávna učí v japonské lukostřelbě, že někde uvnitř v nás je „To“ co přesně ví, jak zasáhnout cíl a kde je ten pravá čas. To samé se učí v bojových uměních dávnověkých mouder východu, ale i naší Evropy a moc o tom lidé neví.

Lidé co prošli klinickou smrtí, jsou vždy změněni a vnímají svět úplně jinak a vědí, že jsou ušlechtilejší věci, než mamon a peníze. Jsou navždy změněni. Stejně tak i lidé co prošli dlouholetým tréninkem jógy, kung fu, cchci kung apod. Ale dokonce i lidé co dělají šachy na špičkové úrovni, nebo někteří operní zpěváci. Všichni tito našli kus svého štěstí a seberealizace. Mnoho z nich, i A Einstein sami od sebe poznali moc vyšší síly, jakéhosi Boha nebo vyšší moudrosti. Stejné moudrosti jako u onoho poutníka v Číně a také onoho guvernéra.

Štěstí je v nás a je potřeba se ho naučit najít, jinak jsme jak stéblo ve větru, které stále někam putuje, aby našlo kousek svého štěstí a když ho vyčerpá, tak musí putovat dál.

Mistři orientální diagnostiky dokázali během jediného pohledu určit zda je člověk v harmonii a nebo ne. Protože si všimli například velkých rtů., které značí velké emoce a sílu střev a také dokázali podle barvy pleti odhadnout i zdravotní kondici a to znamená i emoce a vášně a harmonii, kus harmonie. To je moudrost, na to člověk nemusí být věštec. Navíc ale měli i dar vidět a čerpat z té studnice uvnitř nás, a proto měli přístup k metodám, jež dnes nazýváme věštěním, dáváme jim jiné názvy, aby to vypadalo lákavě, moderně a poutavě.

Kolik z Vás dnes věří na zázraky a na magii, na to, že jsou andělé, nebo moc karet a numerologie apod.? Obracíme se na ně jen tehdy, když je nám nejhůře. Ale to je stejné jako jít jednou za rok do kostela a modlit se 4 hodiny, otlačit si gumáky a pak spokojeně odejít domu a zase se celý rok chovat jak .. víte co a když je nám opět nejhůř, vzpomeneme si na Boha.:-)))

Moudrost nás vede ze zaslepení a osvobozuje, ale čím jsem starší, tím více vím, že vím tak málo, že vlastně nevím skoro nic na to co bych chtěl vědět a tak vím moc máloJ) To je hrozná věta, že ? Ale….

Přes 50 let se ví, že lidská inteligence se dědí asi z 80 procent. Přes 50 let ví věda, že lidský osud se dá ovlivnit už v břiše maminky jen tím, co děláme, jak děláme a jak žijeme a podle toho pak bude mít naše dítě lehčí nebo těžší osud. Přes 60 let se ví, že lidský mozek se pohybuje na světě v jakémsi transu a nevnímá okolí a dokonce nevědomě prochází jinými světy a realita je úplně jiná. Moderní kvantová fyzika jasně říká, že podstatou je láska, božství nebo Bůh chcete-li, a dejte mu název jaký chcete. Přes 60 let ví věda, že lidská myšlenky dokáže ovlivnit nejen osud jednoho člověka, ale i že jediná lidská myšlenka přání lásky má vliv na celý vesmír – prosím to je vědecky prokázáno, vypočteno a ověřeno. Přes 70 let se zkoumá jóga, meditace, cchi kung a další metody na asijských universitách s fascinujícími výsledky.

Málokdo ví, že všichni experti NASA jsou zednáři 33 stupně, jsou to experti na Numerologii a že podobná organizace Esa- v Evropě má zas své experty na astrologii. Málokdo ví, že tito experti měli vždy přístup do tajných archivů Vatikánu, do tajných Egyptských archivů atd atd atd.

Mluvíme tady o opravdové vědě a ne o té konzumní, kterou nám cpou do hlavy v TV každý den, jak se máme oblékat, jakou pastu použít a že bez ustní vody jsme úplní dementi a dobytek. Mluvíme zde o vědě, která je tak skutečná, jako je skutečná magie, věštění a jiné metody. Mluvíme zde o pramenu moudrosti pramenící z nitra nás a z nitra Univerza- opět dokázáno, potvrzeno atd. atd.

Ale ono nejde o to, zda to věda potvrdila. A nebo ano?  Jasně že ano, jde o to a jde o to moc. A víte proč?  PROTOŽE DNEŠNÍ KONZUMNÍ DOBA SI CHCE NA VŠE SÁHNOUT, VŠE OVĚŘIT A VŠE POTVRDIT A PROKÁZAT.  Dejme jim co chtějí a  Každému co jeho jest.“  To je totiž potřeba, protože máme doma ledničku, mikrovlnku, máme mobily, TV a WIFI atd. Ale přes to vše, místo aby nám to usnadnilo život, tak čím dál méně věříme, máme čím dál více problémů a zapomněli jsme na štěstí.

Moudrost není to, vyhodit vše na smetiště, vyhodit lednici a ostatní a vrátit se na stromy. Moudrost je v použití. Stejně tak jako nemoudrý člověk odejde od dobré kartářky a pak vesele opíjí dál a utěšuje se, že najde svou bohatou inteligentní ženu.. J))

Moudrost a štěstí je v tom, že myčka nádobí nám zkrátí čas na mytí nádobí a my se můžeme věnovat dětem a číst jim třeba pohádky. Že v TV  můžeme vidět například skvělé dokumenty o jihoamerických šamanech a jak léčí rakovinu a AIDS.

Všimli jste si, že mám rád vědu? Kdyby jste mne znali lépe, věděli by jste,  jak na vědu také nadávám. J)) ne neprotiřečím si, vůbec ne. Jde spíš o tu pravou vědu, co nám tají, jako že rakovina je léčitelná, jako ta pravda, že lidská láska i hory ( a nebo nemoce) přenáší, že Ve dvou se to lépe táhne, ale i lépe zahne.. J , jak říkával klasik a nebo.. neříkej často Hop , nebo řeknou, že ti přeskočilo.

Všimli jste si, že miluji smích? Kdyby jste mě znali lépe, věděli by jste, že jsem i hodně vážný člověk a přísný učitel. Ale mým cílem je…..

Cílem je ukázat Vám, že vše je možné, že každý z nás má nějakou cestu, že je nějaký a má zde svůj úkol, že štěstí nespočívá v tom, přijít ke kartářce a nedejbože rovnou za mnou a myslet si, že najdeme hned štěstí..:-)) Že hned budeme vědět, kdy budeme mít peníze, kdy potkáme tu pravou a kdy nám nabídnou místo prezidenta a nebo ministra Zeměkoule… J))

Smích hodně léčí. Znám lidi co se prosmáli až k tomu, že se vyléčili z rakoviny. Znám lidi, co řeknou obyčejné „ Dobrý den“ a hned je Vám lépe. Je tolik lidí, tolik talentu a tolik světů. Tolik dimenzí, jen je umět vnímat. Je to ale cesta.

Cesta přirozenosti, skromnosti a moudrosti a štěstí, nejsem skromný a vím, že ani Vy a netrápí mě to, protože je přirozené něco chtít, chci toho moc a nebojím se, že to nedosáhnu, protože chci dobro a chci vidět lidi se smát a být šťastní a proto se směju, a smát se umí i král, i prezident, i tulák i guvernér a i hlupák. Milovat umí taky každý, ale po svém. V tom je život krásný.

Věda by nám měla ukázat, že jsme mnohem dál, než se nám moc dlouho tvrdí a že se dokazuje to, že staří Mistři, legendy, pohádky a dokonce i naše babičky a prababičky, ti všichni měli pravdu.

 

 

 

Smích by nám měl sloužit k osvobození od strachu a otevřít srdce. Mimochodem, víte, že smích dokáže nejen rozvibrovat naše srdce tak, že se upraví naše EKG u tachykardie a dokonce že i naše epifýza- tedy 3.oko začne pracovat, probudí se a vylučuje hormon THC, cože je supermoderní hormon štěstí a hormon otevírající brány do jiných dimenzí? Supermoderní pro nás, ale pro šamany a staré Mistry to byla přirozená věc.

Ano pendlujeme mezi ledničkou, Biblí, láskou, bankovním účtem a hledáme, kde je naše místo. Ale vše je skutečné a vše je nám ku pomoci, jen to umět použít. Laser dokáže zabíjet, ale i léčit jizvy a nádory. Voda dokáže léčit, ale i zabíjet, O vodě bychom mohli psát hodně dlouho aby jste pochopili jak kdysi věštil Nostradamus, jaká jsou Egyptská mysteria, tajné čínské nauky a nebo moudrost magie v básních starých čínských básníků a nebo moderních super vědců.

Není důležité dávat každému peníze, když je potřebuje. Mistr a nebo skutečně moudrý člověk naučí člověka, jak si ty peníze vždy obstarat. A proto si najděte útržky vět a hledejte své informace. Pochopíte sílu karet a symbolů, magie, vibrace numerologie, která souvisí se Schummanovými vibracemi Země a nebo EKG či EEG a nebo akupunkturními body.

Postatou je, že každý chce být šťastný a každý to hledá, někdo trpělivěji, někdo ne, ale každý  MÁ PRÁVO NA TO BÝT ŠTASTNÝ!!!!  Nevěřte prosím těm „kecům“ rádoby křesťanů, že tu musíme trpět – pardon za slovník. Proč by Bůh stvořil tak nádhernou přírodu, tak nádherné scenérie tvarů a krásnou hudbu, barvy atd. atd.

Naopak, jsme tu proto, abychom dokázali  VIDĚT A OCENIT HLOUBKU, KRÁSU A MOUDROST.  A pak bude svět lepší.

A nevěřte ani hlubokým kecům o duchovnu lidí, kteří s tím nemají moc společného, protože to je póza.  Znám učitele- jsou to Mistři, potkal jsem je v USA a i v ČR, co jsou Mistři, skromní, mají svou cenu i svůj ceník a lidé jim velmi slušně platí, mají své krámky s léčivy, kde léčí a třeba i učí a umí se smát a moc rádi se smějí a tím ukazují svou skromnost, místo namyšlenosti a přílišné vážnosti – to je ta harmonie- jsme lidé a pokora je v tom vidět lidi a to dobré v nich i když se zrovna nechovají dobře a mít trpělivost. Smát se umět poradit a říct třeba i narovinu – madam, je mi líto, ale já nevím jak Vám poradit, protože vy stejně půjdete a skočíte nahá do trávy a popálíte se o kopřivy. Prosím přijďte, až se popálíte a vyléčíte si tou kopřivou vaše ledviny a také vaší ješitnost J))) Člověk je především člověk a kdyby se stal osvíceným a nebo dokonalým, nebyl by už na tomto světě,ale odešel by…

Ale pozor… mějte na paměti, že vše je jen iluze, Z lásky se člověk nenají,  nezaplatí mu to nájem a účty. A proto je potřeba opět Zlatá střední cesta, protože když Vám někdo ustřelí palici, jen proto, že mu to nařídila Svatá Fusekle pro svoji banku, tak Vám nepomůže ani svatá motlitba, protože je to vaše chyba- nepochopili jste, že i štěstí a lásku je třeba bránit, budovat a rozvíjet a učit naše děti. / Svatá fusekle je Zenové rčení, které označuje falešné modly lidí, příliš slov o duchovnu bez pochopení atd. atd.)

 

 

 

 

Nebojte, není to vůbec chaos.

Jsou to jen střípky. Střípky našeho štěstí. Kousky našeho poznání. Kousky našich životů. Tak jako jednotlivé karty a čísla v numerologii, která dokážou odhalit skutečný příběh a naší podstatu, když to člověk umí. Proto, když přijdete, nebo si přečtete něco od kartářky, nebo numerologa apod. tak nečekejte, že se praštíte do hlavy a hned se Váš život obrátí o 180 stupňů a budete hned prezidenti zeměkoule. Budete mít sice kouli na krku stejnou, jako jste měli J)), ale princip je v tom, přemýšlet o tom, co Vám věštec říká. Tak jako kdysi žáci přemýšleli, co jim učitel říká,l když je nechá klečet před chrámem o hladu, protože nepochopili, že odvaha a odhodlání není v tom, někomu říct jak moc je pro nás velký, ale naopak přijít a ukázat mu prakticky, že .“ ja tady vydržím 2 dny o dešti ne proto, že prší, ale že déšť smyje část mých hříchů, abych mohl vstoupit do chrámu Moudrosti.

 

A víte proč mnoho lidí nechápe to, proč se Budha a mnoho Mistrů směje ? Především Budha  je zobrazen s úsměvem. Budu mnohem šťastnější, když se spolu zasmějeme ze srdce a když budete odcházet s úsměvem a pocitem, že život je krásný, tak moc, a že je jen na nás, jak si ho zařídíme, a že víte o něco více, jak na to. Pro mě je to mnohem více, něž kdybych se tvářil jak nejmoudřejší „Svata Fusekle“.. a hrál si na Mistra Zeměkoule, co mluví o lásce, napojení mistrů Univerza, o spojení s Mistry z Atlantidy atd. atd. a odcházeli jste s posvátnou hrůzou aby Vás náhodou neodnesla Barbucha, když se nebudete chovat podle vyložených  karet J)))-

Jsme hlavně lidé se svými emocemi, láskou a slabostmi, ale každá slabost je i naše největší výhoda jak říkával Mistr Sun Tzu v Umění války. Ale život není o válce, ale o cestě. Ta cesta začíná už ve chvíli, kdy si nevíte rady a obrátíte se na numerologii. Už to samo o sobě není náhoda. Nic není náhoda.

Není pravda, že věštění se má dělat zadarmo a nikde na světě toto neplatí a neplatilo, naopak ti dobří věštci byli vždy výborně ceněni u královských dvorů a dnes dokonce i u politiků. Na rozdíl od politiků se ale skutečný numerolog snaží opravdu pomoci lidem a chce je vidět šťastnější, na rozdíl od politiků má věštec skutečné schopnosti a odměna je velmi směšná ve srovnání s politiky. To je taky důvod, proč by žádny věštec nešel do politiky, jak s úsměvem říkám, bohužel ale politici často věštců používají, spíše zneužívají. Nejdůležitější ale je, si uvědomit, že dobré rady, které udělají nás život lepším a naše štěstí, jsou k nezaplacení a odměna za numerologii je příliš malá a že ne každý má tento dar.

Studoval jsem veterinární medicínu a celý život se zajímám o výzkumy medicíny, alternativní medicínu a hraniční obory vědy, vědy, která dnes vítězí. Odmalička jsem také studoval bojová umění a měl jste to obrovské štěstí na asijské učitele a jejich orientální diagnostiku a medicínu.

Proto nedělám jen numerologii a výklad karet,ale především hledám skryté rezervy a talent lidí, jejich  přednosti a schopnosti, které jim mají pomoci ke štěstí.

Můžete se na mne obrátit s problémy vztahů, lásky, výchovy dětí a talentu dětí a dalšími záležitostmi. Dnešní skutečná věda už prokázala mnohé a proto se snažím být realista  a prakticky i poradit jak se dá ovlivnit náš problém prakticky, třeba stravou a nebo jinými metodami, které jsme kdysi nazývali magií a dnes jim říkáme „Co nám vědci záměrně tají“

Můžete se na mne obrátit i otázkami duchovními – pokud to nebudou nějaké extrémistické výlevy, ale pokusím se s Vámi najít odpovědi na to, co Vás zajímá.

Nečekejte ale, že Vám budu určovat budoucnost a dělat z Vás roboty, kteří nemají žádnou možnost jak ovlivnit dobře budoucnost, protože nemohou. Jsme lidé a naše myšlenky a to jak žijeme určuje náš svět, a proto se díky kartám numerologii a dalších metod podíváme co před Vámi stojí, čemu se vyhnout a co Vám pomůže.

 

O mnoha poznatcích z vědy a dalších hraničních oborů zkoumání informuji právě na tomto webu, jsou to infoirmace známé dlouhé roky, desítky let, jsou to informace tak důležité, že by měli obrátit naší mysl správným směrem a to je ta realita, která se prolíná se skutečností neskutečného a záhadou reality, kde vše souvisí se vším a vše je v nás a my jsme vším, poznatky o našich skrytých schopnostech a nevyužitých možnostech Vemíru a celého našeho života.

Více čtete ZDE

Aktualizováno Pátek, 17 Únor 2012 23:20