Pravda o rakovině
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 22 Duben 2012 23:00

Pomozte prosím odhalit pravdu o rakovině. Uvítám jakýkoli finanční sponzorský dar, ať jste firma a nebo soukromá osoba. Otázka rakoviny je natolik závažná a informace natolik cenné, že tím můžete zachránit mnoho životů. Možná právě v tuto chvíli je někde někdo, kdo trpí touto nemocí a žije ve strachu a má obrovské problémy, možná právě nyní je někde někdo kdo se právě dozvěděl, že má rakovinu a je ve velké depresi. Není ale naše vina, že se k nám nedostávají informace o tom, že rakovina je velmi lehce léčitelná a dokonce i to, že rakovina je přirozená obrana organismu. Existuje více jak 300 – 400 metod léčby, samotnou medicínou potvrzených, které léčí rakovinu během 12 týdnů!!!, bez jakéhokoli vedlejšího efektu a vyléčí rakovinu se stoprocentním výsledkem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslední dobou jsem neměl moc času na publikování nových článků. Právě před Vánoci je všude obrovský shon a všichni máme spoustu práce a zařizování a ani já na tom nebyl jinak. Snažil jsem se každý den dát na web nějaký článek a nikdo, kdo nedělal na podobném webu, neví, kolik je to práce, přeložit veškerý materiál. Jsou to stovky hodin práce do ranních hodin, stovky hodin práce psaní a vyhledávání aktuálních a relevantních informací a další desítky hodin práce strávených vkládáním, úpravou článků, aktualizací apod.

Pravdou ale je, že doba je taková, že lidé jsou líní platit za dobré informace a že jsou velmi nedůvěřiví k informacím. Mohou za to právě ledabylé články lidí, kteří si informace ani neověří, nezjistí si ani zdroj a nemají dostatek vzdělání nejen v oboru a ani jazykové vybavení, aby mohli pravdivě zhodnotit pravdivost informací. Pravdou je také to, že lidé dnes naletí spíše kdejakému šarlatánovi, který neustále mele svoje nesmysly o vesmírné transformaci, o Shambale a jeho vlastním zasvěcení apod., aniž by tito lidé někdy prošli nějakým výcvikem, nějakým zasvěcením a nebo nějakou výukou. Lidé proste vidí co chtějí vidět a náš trh je jen krátce otevřen spoustě nových knih a témat, trh je přesycen nesmysly a bláboly o duchovnu apod.

Pro obyčejného člověka je ale těžké poznat kde je pravda a čemu věřit a spíše věří krásným slovům a všemu co je nějak tajemné.

Netvrdím, že ani informace na tomto webu jsou zaručeně pravdivé, ale pečlivě si vybírám informace a ověřuji si zdroje a především překládám a publikuji výzkumy a informace od světově nejlepších odborníků v oboru, překládám jejich přednášky a výzkumy. Každá tato informace mě navede i n a další informace, které jsou s tímto spojené, protože poznání je jako spojené nádoby, kde vše souvisí se vším. Pro mě jsou ale informace od odborníků mnohem relevantnější, než ti pomatenci, co zde v ČR píší knihy a články o Shambale, Atlantidě apod., aniž by se někdy setkali nebo učili od nějakého Asiata a nebo aniž by někde byli osobně, aniž by měli znalosti byli školeni.

Za tu dobu co překládám a publikuji články na tomto webu www.zahady-mysteria.cz se mi hromadí mraky odkazů a velmi, zdůrazňuji velmi důležitých a výjimečných informací, videa, články, knihy apod. neustále si člověk říká, že by potřeboval více času, aby mohl překládat a psát a neustále žasne nad tím, co vše už se ví a jak je možné, že se to nedostalo ještě mezi lidi.

Pro mě a pro mnoho mých kolegů, kteří jsou seriozní a zkušení, neexistuje rozdíl mezi vědou a duchovnem. Protože se týká trošku moudrosti. Jak jsem psal v jednom z posledních článků – žijeme v 21 století, kdy jsou na světě tak závažné a významné výzkumy z mnoha oborů, že kdybychom je využívali, mohli bychom být dávno mnohem jinde. Nemůžeme vyhodit, lednici, pračku a další věci a vrátit se na stromy, to není moudré. Tyto všechny vynálezy jsou tu proto, abychom měli více času sami na sebe a mohli se věnovat sově a svým dětem. Paradoxně ale máme bohužel ještě větší problémy a jsme na tom mnohem hůře.

Už dávno byla překonána otázka, zda existuje lidská duše a lidská aura, byly vysvětleny i otázky zda a jak funguje akupunktura a další metody. To vše se snažím přinášet a publikovat zde. Jsou to všechno informace, které by měli lidem otevřít oči a pomoci jim pochopit, kde je nyní věda, skutečná věda a mělo by nám to říct, jak nádherný a bohatý je náš svět. Kolik převratných výzkumů a objevů se již provedlo a jsou záměrně utajovány a jaká je moc lidského ducha a duše.

Jednou z takových otázek je i léčba rakoviny. Už dlouhá léta vím o informacích, jak se léčí rakovina a o alternativních metodách léčby. Poslední dobou ale roste napětí všude ve světě a zároveň přichází i pravda o tom, co nevíme a co by jsme měli vědět, přichází nové informace a lidé se probouzejí a otvírají oči.  A proto mi také lidé, jež navštívili a čtou tento web, posílají informace s tím, zda bych je mohl přeložit a žádají mne o publikování různých témat. A protože nic není náhoda, poslali mi moji známí z USA a dalších zemí velmi cenné informace a zdroje právě o léčbě rakoviny a jiných nemocí. Když jsem žil v USA. Byl jsem tam jeden čas známy jako „psychic“ a také kvůli svým článkům a výtvarnému umění. Byla to jejich praktická zkušenost, kdy jsme například u hraní kulečníku mluvili o orientální medicíně a o věštění a pak prakticky dělali rozbor a diagnostiku. Kdekoli jsem byl, lidé už mě brali jako „ psychic“ – tedy věštec, ale nepovažoval jsem se a nepovažuji se za to, Byly to nádherné a dlouhé hovory o vědě a poznatcích, o tom kde je skutečný svět. Získal jsem si mnoho výborných přátel a kontaktů.

Všichni jsme dennodenně masírováni médii o tom, jaká je krize, jak vysoké poplatky budeme platit za léky, za lékaře apod. je to všechna jedna mašinérie lidí, kteří si myslí, že mohou ovládat naše životy, tajit nám informace, využívat naší nevědomosti a myslí si, že jsme natolik velcí blbci, že nikdy neotevřeme oči. A přesně to se týká i rakoviny a metod léčby.

Když jsem se v poslední době začetl do výzkumů a zjištění samotných lékařů o tom, jaká svinstva se dějí v oblasti léčení rakoviny a když jsem shlédl nespočetné množství videa přednášek a dalších informací, uvědomil jsem si, že to jsou informace tak závažné, že je nutné je publikovat za každou cenu a proto jsem se věnoval poslední dobou právě této problematice. Mám za sebou 5 let studia na Universitě veterinární medicíny, takže mnoho věcí je mi blízkých a srozumitelných a proto je to pro mne velmi blízké téma. Neustále sleduji to, co se děje v medicíně a jaké výzkumy se provádějí, ale to co se nyní děje v léčbě rakoviny jsou informace natolik převratné a cenné, že se to týká nejen rakoviny,ale i jiných nemocí a jiných oborů .

Proto jsem se rozhodl právě k tomuto tématu publikovat sérii, celou sérii článků, specielně o nejnovějších, ale i starších výzkumech léčby nemocí.

A protože nic není náhoda, shodou okolností se vyskytly právě nyní v mém okolí lidé kteří trpí rakovinou a vím ze své vlastní zkušenosti, co znamená hodnota informací a jak jim mohou pomoci. To samé se může stát i Vám, možná i vy máte ve svém okolí někoho, kdo trpí rakovinou, může se to stát úplně každému a je jen na nás zda máme ty správné informace a na koho se pak obrátíme. Já osobně rakovinu neléčím, ale snažím se lidi alespoň nasměrovat na někoho, kdo je odborník, anebo odkázat na nějakou prokázanou léčbu. I moje mamka měla před 2 lety rakovinu.

 

A to je ta pointa. Na světě existuje 300 – 400 metod léčby rakoviny, které jsou stoprocentně účinné a bez jakékoli vedlejšího efektu. Jsou zde metody, kdy se dokážete vyléčit z rakoviny během 12 týdnů a jsou zde i metody, které léčí rakovinu už během 1 hodiny!!!! Ano čtete dobře, dokážou léčit už během jedné hodiny!!!

Proč se tedy o tom u nás neví? Proč stále tolik lidí umírá na rakovinu a proč se neděje nějaká osvěta? Právě na toto téma odpovídají světoví odborníci a jsou to právě samotní lékaři. Na svých přednáškách jsou doslova naštvaní z toho, jak klasická medicína cíleně zabíjí pacienty chemoterapii, radioterapií a dalšími metodami. Sama medicína publikovala výsledky úspěšnosti léčby rakoviny a představte si, že

-           Úspěšnost léčby rakoviny klasickou medicínou ( to je chemoterapie, radioterapie, a operace) je jen 2 procenta !!!

-          Úspěšnost léčby pacientů. Kteří nešli s rakovinou k lékaři a nepodstoupili chemo, radioterapii a nebo operaci je 27 procent!!!!

-          Podle nejnovějších výzkumů za posledních 20 let ani jeden pacient nezemřel na rakovinu, ale všichni umírají na následky léčby – tedy zemřeli kvůli chemoterapii, radioterapii a operaci!!!!!

-          Britské výzkumy posledních let ukázali, že jen během testů chemoterapie umírá desítky lidí!! A přesto se předepisuje chemoterapie, jako jediný lék na rakovinu

-          Další výzkumy jasně říkají, že po chemoterapii umírá jenom během prvních 30 dní -  27 procent lidí!!!!

-          Jen v USA vydělává farmaceutický průmysl 60 miliard na léčbě rakoviny pomocí chemoterapie, radioterapie a operace. A mnohem více- tedy 167 miliard na diagnostice rakoviny a prevenci rakoviny, kdy podávají lživé informace o tom, jak se chemoterapie a radioterapie léčí

-          Poslední výzkumy objevily metody, které dokážou léčit rakovinu, AIDS a jiné choroby během pouhých 3 týdnů !!!! Ano, čtete dobře – jen během 3 týdnů.

-          V USA bylo zatčeno, odsouzeno a uvězněno mnoho lékařů, kteří odmítli zabíjet pacienty chemoterapií  nebo ozařováním a použili alternativní medicínu. Před několika lety byl uvězněn člověk, který se sám vyléčil z rakoviny za pomoci meruňkových semen a začal dělat přednášky o alternativní léčbě rakoviny a za toto ho odsoudili do vězení pro nejtěžší zločince, aniž by něco kdy ukradl a nebo aniž by to byl vrah

 

 


Všichni odborníci říkají jasně, že farmaceutický průmysl udělá všechno aby potlačil informace, aby lhal a zabíjel dál lidi, protože jim to vynáší neskutečné finanční zisky, tito mafiáni z farmaceutických koncernů si podplatí a neustále falšují a zamlčují informace, které by pacienti měli vědět.

Po celém světě se pořádají konference, dělají se přednášky o nejnovější léčbě a metodách léčby a odborníci sami vysvětlují, že Patrick Swayze, Steve Job, ti všichni jsou mediálně zneužiti k tomu, aby propagovali farmaceutickou mafii, která tvrdí, že jedině chemoterapie a radioterapie léčí!! Steve Jobs také malou chvíli podstoupil část léčby alternativní léčbou,ale nakonec se nechal přemluvit k chemoterapii, o tomto ale média záměrně nemluví a lžou. Farmaceutická mafie je zneužívá a manipuluje médii. Naproti tomu je statisíce a dokonce i miliony lidí, kteří byli vyléčeni právě díky nejnovějším metodám. Jen v Africe bylo za posledních 5 let vyléčeno několik milionů lidí, kteří se vyléčili z rakoviny AIDS a jiných imunitních onemocnění.

Proč se k nám tyto informace nedostanou? Proč o tom tolik lidí neví? Protože se tyto informace v našich médiích neobjeví záměrně.

Nahromadilo se mi mnoho desítky hodin videa, přenášek a obrovské množství informací, které bych rád publikoval a tím pomohl dostat tyto informace na světlo a mezi všechny, kteří je potřebují.

Proto žádám všechny, kteří by mohli finančně pomoci k tomuto projektu svým sponzorstvím. Překlad videa a materiálu zabere mnoho hodin a stejně tak i sepsání informací a kompletace, překlady si dělám sám, protože je potřeba mít zkušenosti z oboru medicíny, výbornou znalost angličtiny a hlavně mít znalost z oboru a nechci to svěřit někomu bez zkušeností, protože by to dopadlo tak jako vidíme v českém dabingu a dalších překladech, kteří dělají studenti za levný peníz pro prestižní společnosti a pro prestižní TV stanice jako je třeba Discovery, kde jsou tak nepřesné překlady, že bohužel otřesně mění hodnotu informací.

Pokud jste firma a nebo soukromá osoba, i vy se můžete podílet na těchto informacích svým sponzorstvím, je jedno zda to bude pouhých 500 Kč od soukromé osoby a nebo vetší částka od firem. Všichni sponzoři se objeví zde na webu s poděkováním ve specielní sekci.

Své finanční sponzorské příspěvku prosím posílejte na číslo účtu -

517 233 1001 kód banky 5500,

uveďte prosím své celé jméno a příjmení a jméno firmy, abychom Vás mohli přidat do seznamu sponzorů, pošlete prosím i email ohledně bližších informací.

 

Články se objeví na webu postupně, hned jak budou přeložené a připravuji celou sérii, kde bych chtěl publikovat jednotlivé metody a recepty, různé postupy na léčbu a také kde se dají objednat jednotlivé preparáty. Vždy se snažím, aby byly informace seriozní a hledám jejich ověřitelnost a zda se na ně odkazují i odborníci a přednášející vědci. Jak už jsem psal, existuje statisíce vyléčených osob z rakoviny a AIDS a to je velmi důležité aby věděli lidé zde u nás.

V lednu 2012 se chystám udělat přednášku právě na téma léčba rakoviny a metodách léčby. Chci a snažím se ale také o to, aby tyto informace byly přístupné pro všechny, ale nejde to bez finančních prostředků. Člověk se snaží hodně dlouho, i když nemá finance, obětuje tomu čas, finance, spánek a mnoho úsilí, právě proto, že by to mělo pomoci ostatním a že hodnota informací je příliš vysoká a pevně věřím, že to může někomu zachránit život, tak jako těm milionům  vyléčených. A proto tímto žádám i sponzory, aby přispěli k tomuto projektu. Jako lidé by jsme se měli naučit spolupracovat a společně se podílet na projektech, které jsou pro dobro lidstva.