PF 2012 a Vše NEJ do Nového roku - aktualizováno  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 01 Leden 2012 18:16

 

 

PF 2012 a Vše NEJ do Nového roku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tož nám končí staré jár a doklapal k nám Nové

Kdy nám spadno pantografy nad novými paragrafy

a budeme miť řitě holé

Květáky na hlavách se nám pěkně zježí,

kolik změn nás čeká a jak čas rychle běží

Místo pivka, vína, škopku,

budeme pít vodku z vodovodku

Místo káry budem jezdit pěškobusem

až pajšl zarepuje nad tím politickým hnusem

Někdo mele pantografem, že má nastat světa Konec a

Že do nové dimenze neprojde pré každé kanec

Někdo mele pantografem že tu přichází věk Zlaté

Všici jso tak nametení a to nás všechny mate

My však pro Vás máme vždy informace tajné

Že v tom šaškecu se neztratíme a že to bude celkem fajné

Možná doklape a zachrání nás v brzké době popíraní ET (čti-ítý)

Hvězdná pěchota nás hvězdno brano vodlifruje až tu bude všecko v řiti

 

Ale nenechte si vtlokat bubáky do palice, je tu ješče staré jár

Tož se cpeme, radujme a holdujme jak v Americe, jak nám radi eF Bí I (áj)

Hodně zdraví, štěstí, lásky, smíchu v Novém roce plném Zkoušek

To ze srdce Vám přeje tajný agent profesor

Chocholoušek

 

 

 

Nový rok má končit a začínat vesele. Kdysi se říkalo, „ jak na Nový rok, tak po celý rok“ a proto je dobré začít smíchem. Pláče, bídy, křivd a toho zlého už tu bylo dost v tom staré, roce. Stále tvrdím, že naše myšlenky tvoří a budují naší budoucnost, jak dokazují i desítky let staré průzkumy kvantové fyziky, neurobiologie a dalších oborů. Tvrdili to odpradávna i staří Mistři. A je také hodně dlouho prokázáno, že s pozitivním myšlením se lépe žije a lépe tvoří.

 

 

 

 

 

Vždy se snažím přinést Vám nějaké tajné informace, které u nás nejsou, od světoznámých profesorů a špiček v oboru a jsou to věci velmi významné, výzkumy velmi převratné a pokrok tak velký, že je nutné, aby lidé otevřeli oči a přestali žít v informační temnotě, A právě nyní na Silvestra jsem pro Vás připravil speciální vydání těch nejtajnějších informací a rozhovory s největšími mozky světa ohledně roku 2012.  A nebylo to vůbec lehké, trvalo mi to dost dlouho naplánovat tyto Silvestrovské informace, synchronizovat časová pásma, informace a rozdílné názory. Všechny tyto informace nyní zveřejňuji zadarmo, aby jste si mohli v klidu u šampaňského počíst,

 

 

Nejprve jsem požádal o výpověď akademického profesora a nejvyšší hlavu Japonského meziplanetárního institutu pro budoucnost .

 

UFO v roce 2012 nejspíš nepřiletí kvůli Česku

Profesor Kakato Sta-Kato

P. Kulík  - pane profesore, o Vás je známo, že jste výborný bubeník, skvělý Mistr techniky Sapuko a Harakiri, kromě toho jste publicista a spisovatel, nejlépe placený vědec v Asii, oceňovaný nejlepší vědec a v loňském roce jste byl vyhlášen akademií věd také jako nejlepší uklízečka. Můžete našim čtenářům prosím říci, jak se Vám to stalo a jaké jsou Vaše prognózy do roku 2012?

Prof. Kakato Sta-Kato  -  Děkuji Vám nejprve za tu skvělou možnost interview, je to pro mě opravdu obrovská čest, Váš web čtu velmi často a dalo by se říci pravidelně. Nejvíce mě zajímá a to velmi, to, co píšete a vašich politicích. To jsou pro Japonsko informace natolik významné a specielně pro Náš ústav prognostiky. Díky těmto článkům a informacím dnes máme jasno o budoucnosti střední Evropy. Víte, ještě donedávna jsme se domnívali a máme mnoho fyzických důkazů, že na konci roku 2012 přiletí ET civilizace, máme jejich zprávy, signály a navázali jsme s nimi komunikaci před 5 lety, ale musíme jejich přítomnost tajit, naštěstí jen před západním světem. Západní konzumní život nezná dost dobře naše zvyky ani kulturní tradice ani historii a historii  v souvislosti s UFO.  A proto máme s ET opravdu velmi dobré vztahy a také příslib pomoci v  nastávajícím období velkých změn, převratů a konečného boje s Ilumináty.

Jak jistě víte v naší zemi je několik staletí platná tradice Ninja klanů a její představitelé se podílejí na veškerém vývoji země. Mnozí západní experti ani netuší, jak dobře se dokáží ninjové maskovat a že jsou tito ninjové i součástí jejich vlád ( ninjové – M Tatcher – prave jméno Ta Te R, Medveděv – úravé jméno  Pan Da, Yoko Ono- pravé jméno Voko Ono, Burt Simspon – pravé jméne Sim Pšs On, dokonce i Obama – pravé jméno Obi a-Ma. I ve Vaší zemi máme několik ninjů a byly zde celou Vaší historii ( Marie Terezie-pravé jméno – Te Ri Zhie. Kníže Sámo, pravé jméno Sa –Mo,  jara Cimrman – pravé jméno Ja  R Zhi IP Man –ale jako dvojitý agent pro USA si vložil Mr do příjmení, byl zde i Nejlepší Mistr klanu Ru – Helena Růžičková – pravé jméno He L Nha Ru ZhiKo, atd. atd.. A proto mne osobně velmi překvapilo, když jste velmi pravdivě psal o Vašich politicích a naši ninjové tyto informace potvrdili. Pro náš ústav to znamenal velký signál, že musíme naše agenty stáhnout z vaší země, protože se tam chystá něco velkého. Jak sám píšete ve vašich odhalených informacích, celá politická scéna je plná změn a proto jsme my jakožto Japonský mezihvězdný prognostický ústav, přesvědčeni, že to u Vás skončí pěkně v prd…

P. Kulík   - ehm pane profesore, není nutné prozrazovat hned celý výzkum, naši lidé na to ještě nejsou připraveni, zatím se naučili jenom bejkat na náměstí.

Prof. Kakato Sta-Kato  - jistě chápu. Ale je to tak, Ptal jste se mne, jak se mi to všechno přihodilo. Byl jsem letos vyhlášen akademií za nejlepší uklízečku. A o to právě jde. Pocházím z chudé rodiny a musel jsem si přivydělávat jako uklízeč kina, tam jsem viděl mnoho amerických filmů a poprvé i StarTrack. Za tu dobu jsem se naučil mistrovsky ovládat MOP a také většinu tajných kódů a proto jsem se během let stal nejlepší uklizečkou tajných agentů v Evropě a Asii.

P. Kulík  -  dobře pane profesore, to je velmi zajímavé. Mohl by jste našim čtenářům prozradit co nás tedy čeká a jaké jsou prognózy pro rok 2012?

Prof. Stakato – Ano jasně. No v prvé řadě dojde k velkým převratům. Hlavně v průmyslu na začátku roku a také ve zdravotnictví.

P Kulík  - proč zrovna v těchto oborech?

Prof. Stakato  - No to je velmi logické. Na začátku Nového roku bude tolik změn, že až se lidé u Vás proberou a otevřou oči, tak se z toho pose.. píp (systém vymazal nepovolené slovo). A poté se většina národa bude nacházet pod novou epidemii a vláda vyhlásí stav ohrožení, protože stoupne počet nemocných. Takže nemocnice budou přecpané, lékaři budou také nakaženi a všichni ve státě budou volat po léčbě. S tím stoupne obrovská poptávka po kanalizačních zařízeních a domácích WC a nejen v domácnostech.  Váš kanalizační systém se bude muset změnit, protože tam bude tolik nasr..( sytém vymazal nepovolené slovo) a proto se z toho všichni pos..) systém vymazal nepovolené slovo). No a je také logické, že když většina lidí tráví většinu času na WC, tak nemá kdo makat na politické lídry a ti zákonitě budou muset odstoupit, protože na ně nebude mít kdo makat a nikdo jim nebude platit daně, bude to prostě jedna velká prdel ( systém nestíhá), Proto nám také naši spřátelení mimozemští vůdci oznámili přímo, že se nám ještě nehodlají odhalit, jelikož v důsledku hygienických opatření….

 

S panem profesorem Stakatem jsem musel přerušit rozhovor, jelikož poslední dobou trpí střevními potížemi, ale slíbil, že nás bude opět brzy kontaktovat.

 

Dalším TOP badatelem v oboru, který poskytl Silvestrovský rozhovor je bývalý agent KGB, FBI a vedoucí doktor tajného lékařského týmu v tajné základně v Dulce – Al Bielek

 

 

 

Tajné základny, ET, mimozemské technologie

Al Bielek poslal speciální email, kde odpověděl na mé otázky, aby seznámil naše čtenáře s jeho skutečnými poznatky o tom, kdy spolupracoval s mimozemskými entitami na tajné základně v USA.

Al Bielek :

„ Dear Peter Kulík,

Děkuji za Váš email. Už jsem se nemohl dočkat, kdy konečně napíšete, abych se zas pobavil nad tím, co se u Vás děje. Jsem rád, že kromě naší pravidelné komunikace máme nyní možnost zpřístupnit čtenářům mou historii, kterou normálně neříkám všem čtenářům.  Musím se hned od začátku omluvit, že jsem v časovém presu, protože na mě řve z kuchyně stará – manželka myslím, že vaří halušky, abych jí šel pomoci. Takže jen ve stručnosti.  Budu odpovídat rovnou podle číslování otázek, které jste mi napsal:

-          Ano,

-          Ano,

-          Ano,

-          ne,

-          Ano,

-          nevím,

-           neslyšel sem,

-          Ano,

-           já ho nezabil,

-          je to možné,

-          Ano,

-           to je blbost,

-          Manželka není ET

Odpovědi Al Bieleka jsou velmi jasné a sami si můžete udělat obrázek o tom, co se asi dělo na tajné základně Dulce.

 

 

Jelikož ale chápu, že ne všichni čtenáři jsou v obraze, podařilo se mi kontaktovat manželku Al Bielka aby nám řekla to, co její manžel tají. Ta mi tentýž den napsala email.

 

„ Hi Peter,

Děkuji, že jste mého manžela kontaktovat. Je mi jasné, že vaši čtenáři nemají ani ponětí o tom, co můj manžel dělal a nyní dělá. Ale do toho je každému hov.. ( systém opět vymazal nepovolené slovo). Nicméně je pohnutá doba, proto by bylo dobře, aby si uvědomit následující skutečnosti.

Můj manžel dělal nejen pro KGB, bylo to asi 5 let, kdy se podílel na tajných projektech profesora Čurina na výzkumech mimozemských artefaktů v Rusku. Během té doby mu KGB ani jednou nepřispěla na stravenky a neproplatila mu přesčasy, ani jednou mu neproplatila pracovní oděv, gumáky, tepláky ani beranice. Proto se pak rozhodl přestoupit k CIA, kam také přivezl své výzkumy od prof Čurina a jeho výzkum mimozemské moči, která se nacházela v radioaktivních jamách na Sibiři.  A jelikož se Velký Ivan rozhodl mého manžela zlikvidovat, rozhodli se experti ze CIA, že manželovi změní fasádu plastikou a ukryjí ho na tajnou základnu v Dulce, kde zrovna probíhal výzkum mimozemských civilizací, které zde byli vezněni, stabilně opíjeni, byli na nich zkoušeny pozemské drogy a byl jim vymýván mozek Komunistickým manifestem, Leninem, Marxem, Příručkou mladých svišťů, RoMayským pracovním kalendářem o konci světa a podobnými Iluminátskými texty.

Manžel nastoupil na toto místo jako lékař a netušil, že někdo udělal chybu a že není psychiatr, ale lékař, nicméně ze základny nebylo úniku. Postupně se spřátelil s některými entitami ET a dozvěděl se pozoruhodné skutečnosti, Mimo jiné mám podezření, že zde měl poměr s nějakou entitou, našla jsem její fotku v jeho náprsní kapse – byla bez vlas§, váha-výška-tlak-rosný bod – 1)90-60-90, 45 cm, věk 150 let, rasa neznámá, 6 prstá.

Manžel zjistil, že tito ET trpí zvláštní poruchou nervové soustavy vlivem naší pozemské atmosféry. Proto se pokusil vyvinout speciální vakcínu, která by vyléčila jejich psychotické záchvaty, neléčitelnou lenost a mekotání.  Manžel zjistil, že tito ET nadměrně kouří a požívají alkohol a to je udržuje v jakési stabilní situaci a jejich nemoc neprogenovala- nerozvíjela se. Bohužel i ostatní zaměstnanci se nakazili léčbou a základna byla na uzavření. Proto postupně izolovaly ony nemocné ET entity a proto mnoho svědků vypovídá  o děsném řevu a sténání, to prostě zfetovaní lidé nedokázali vydržet abstinenční příznaky. A světem se rozšířily pomluvy o klonování lidí.

Ptáte se manžela také na mimozemské technologie. Ano jsou tu, byly tu a budou tu a není žádný důvod se domnívat, že bych je prozradila nějakým dementům, kteří nemají ani základní vzdělání o protuberancích sukvantového torzního pole v meziplanetárních elektrostimulačních fraktálách štěkacího karbanátku.

Každopádně UFO talíře, které vidíte na obloze, nejsou mimozemské, ale je to technologie, kterou zneužila americká vláda, k tomu, aby vymyla mozky obyčejným lidem, aby si mysleli, že UFO tu je, Ono tu skutečně je, ale je jiné, než to co vidíte. Mnoho ET vypadají jako lidé a ani by jste neuhodli a nepoznali, kdo jsou a zda jsou vedle Vás. Lidská DNA je skutečně mimozemská a máme s nimi mnoho společného a proto je nutné jejich ukrývání a utajení jejich přítomnosti, protože jedinci, jež přišli na naší planetu, jsou mnohem inteligentnější a vyvinutější a to jak co se týká mozku, tak i vztahu k cigaretám, alkoholu, drogám a nechceme nakazit Vás pozemské bytosti. To je ale lidský problém, kterým jste nakazili nás ET bytosti. Proto je zde už stovky let připravená Klingoňská flotila, která je připravena k intervenci a záchranu vaší planety. Celý problém je ale složitý, protože za staletí dochází k velmi častému křížení naší rasy s pozemskou a proto je dnes těžké pro laiky poznat kdo je ET a kdo ne. Někdy ale stačí čumět chvíli po ránu do zrcadla.

Na Vaší další otázku odpovím následovně – Elvis žije, ale nebyl to ET,ale byl to Ninja z klanu El Vhi, v současné době je v protialkoholní léčebně a neposkytuje interview, ale příští týden pořádá mejdan v hospodě U Wilcocka v Las Vegas a jste tam zván. Vstup jen v teplákách, smoking je zakázán, kvůli identifikaci.

Na vaší další otázku, zda jsem Ufoun Vám nemohu odpovědět, protože by jste se z toho … ( systém down kvůli nedostatku operační paměti při překladu). Jinak prosím ještě pozdravujte svou přítelkyni a vzkažte jí, že jí děkujeme za vzorky a klonovací materiál.“

Jak jistě uznáte, po tomto emailu jsem se rozhodl přehodnotit své soukromé vazby a vztahy a s kocourem jsme mojí přítelkyni – bývalou, vyprovodili a poslali na hooodně dlouhou dovolenou.

 

 

Další velmi fantastickou výpovědí nás nyní překvapí nejslavnější badatel v oblasti Kruhů v obilí – švédský kolega – Doktor Klakson Klikson, předseda švédské akdemie věd a vědoucí týmu na projektu „Vývrtka“

 

 

Kruhy v obilí jsou reálné

 

Rovnou zde vložím  email od Dr Kliksona

" Dear Peter,

Jsem rád, že ses konečně ozval, Hele kámo, nezapomněl jsem si u tebe někde zapalovač?  A taky mi chybí fotka mojí staré. Becherovku jsem již vyléčil, kam se na ní hrabe naše 16 x vypalovaná vodka Kosken Kur… ( systéům vymazal nepovolené slovo).

Chceš po mě, abych Tvým čtenářům vyjasnil, jak je to s kruhy v obilí, ale nemám pocit, že jsou na to připraveni a některé skutečnosti by asi nepochopili, jako tu, kdy jsem tě naposledy s tvým kocourem vedli z baru na Čukotce a nemohli tě dostat do iglú, protože si tam chodil do kolečka a řval jsi že si sněžný čokl a chceš si vyhrabat díru ve sněhu na spaní.

No ale budiž, je potřeba lidem dát konečně pravdivé informace. Můj první kruh v obilí jsem udělal, když mi bylo 15 a šel jsem venčit svého psa. Tehdy byl můj čokl po dlouhé době venku a začal se honit za svým ocasem v kruhu jak potroublej. Já tomu nevěnoval pozornost a prostě jsem ho nechal a pak jsme v klidu odešli domů. Ale druhej den byly plné noviny nesmyslů o tom, že se objevil neznámý kruh v obilí. Můj čokl se tomu tlemil celý měsíc.

Další kruh jsem udělal o týden později, když jsem nemohl trefit z místní nálevny, hospody jsme u nás ještě neměli. Bloudil jsem celou noc a hledal jsem svou venkovní latrínu, ani si nepamatuji, zda jsem to stihnul, ale další den byly opět noviny plné o unikátním kruhu v obilí.

Pak jsem se asi 30 let aktivně podílel na falsifikaci kruhů v obilí a nejen u nás ve Švédsku, ale po celém světě. A to je ta záhada. Nedokážu si dodnes vysvětlit, jak jsem mohl stihnout udělat 4 kruhy zároveň, každý na jiném kontinentu. Nicméně dnes vím, že kruhy v obilí jsou reálné. Potvrdili jsme to s kolegy, byla zde nalezena vysoká radi

oaktivita, stébla trávy a porostu jsou zdeformována do Vývrtky, tak jako my a dále jsme zde nalezly podivné symboly, obrazce a velkou kupu nedopalků.

Nejpodivnější jsou ale kruhy v obilí poblíž tajných vojenských základen v USA, Rusku a Číně. Přišli jsme na to, že ne vždy za to mohou vojáci, co chodí popíjet za plot.

Co se týká kruhů v obilí na vašem území v ČR, to budeš muset čtenářům vysvětlit sám, až najdeš odvahu J)))).

 


Dalším světovým badatelem, které poskytne rozhovor ječ David Wilcock.davida jsem se ptal speciálně na jeho teorii Torzního pole a další badatelskou činnost o UFO, výzkumech epifýzy – 3 oka, a mnoho dalšího. Opět jsem obdržel velmi zajímavý email.

 


"Dear Peter

Nikde jsem nebyl, nikoho neznám, nikoho jsem nepotkal a o ničem nevím.

Těším se na další komunikaci-

D. Wilcock“

 

Byl jsem tímto emailem velmi překvapen a jako vždy v takových situacích je jasné, že se něco děje. Něco velmi zajímavého a mimořádného. Taková strohá komunikace a popření všeho je typický kód pro badatele, kteří nechtějí o ničem mluvit a dávají tím taktně najevo, že se děje všechno, všude a jde úplně o všechno.

Vzápětí mi ale došel od Davida další email.

 

„ Hi Peter again / znovu Čau Petře,

Můj poslední email, to byla jen Novoroční legrace. A protože my Američan nerozumíme evropskému humoru a vy zas našemu, tak jsem tě chtěl jen poškádlit. Ptáš se mě v emailu, jak to, že jsem si otevřel hospodu v Las Vegas a že se mám setkat s Elvisem.  Nevím, kdo ti tohle všechno vyslepičil, ale myslím, že to mohl být jen Váš ježíšek, nebo jak mu říkáte u Vás. Je to náš tajný agent, a jelikož má přístup do všech domácností, tak má taky přehled. Je to náš nejlepší špion.

S Elvisem se mám opravdu sejít v mé hospodě, protože plánujeme napsat knihu 3 oko a žížalí díra.( David myslel červí díru, jeho čeština je zatím hodně slabá, ale mongolsky už umí skvěle – poznámka překladatele). Otevřel jsem hospodu- to je jen na oko, je to moje tajná laboratoř, protože jsem zjistil, že alkohol specielně otevírá epifýzu, aktivuje jí a tím aktivuje i její elektromagnetické pole a tím člověk ve snu a v opilosti cestuje do jiných dimenzí. Naoko je to hospoda, ale v podzemí mámě kromě brambor a mexických emigrantů také rozsáhlou podzemní laboratoř.

Jsem velmi potěšen, že se mi pro tento projekt podařilo sehnat i další nejlepší světové vědce. Například Sergeje Vyčurina (příbuzný Mičurina, ale Vyčurin je pěkně vyčů….(systém zablokoval nepovolené slovo) a proto pracuje v odděleném špajzu.

Dále se na projektu podílí i Váš český tajný agent Karel God, ten nejlepší český Zlatý tučňák ( systém – Zlatý slavík – systém použil špatný mongolsko-český slovník), ( David měl na mysli Karla Gotta- českého slavíka, málokdo ví, že v USA ho znají jako K arel Gog- božský Kája, zástupce mimozemské rady na Zemi). Tento Váš God nám poskytne velmi utajené informace o genetických mimozemských manipulacích a Iluminátské infiltraci do české politiky.

Kromě nich zde dále bude i Německý geniální chemik a badatel v oblasti alkoholu a epifýzy Friedrich Kriegl ( systém  překlad česko - hantec slovník – škopek, půllitr), dále zde bude japonský profesor Kakato Sta-Kato a další.

Chtěl bych také informovat Tvé čtenáře, že v mém výzkumu epifýzy, tedy 3 oka jsem dospěl k velmi fascinujícím výsledkům, ale myslím, že lidé na to nejsou připraveni. Zjistil jsem například, že alkohol velmi ovlivňuje epifýzu v tom smyslu, že aktivuje epifýzu – 3 oko a tím nastartuje produkci melatoninu, který normálně navozuje pocit únavy a spánku, ale v opileckém stavu má mnoho dalších efektů. Melatonin se podílí na interakci se slunečním zářením a obraně před ním, apod., ale pokud se použije správně množství ve správný čas, tak má alkohl na epifýzu i piezochromatický efekt. To znamená, že se začnou objevovat všechny druhy barev. Toto funguje tak, že kromě melatoninu se v 3 oku tvoří i DMT, což je nejsilnější hormon štěstí a mechanickým úderem na DMT se najednou objevuje piezochromatický efekt. Proto opilí lidé padají, aby se udeřili do hlavy a aby se jim rozsvítilo.

Opilí lidé také často melou z cesty a to je opět efekt probuzené epifýzy, protože ta způsobuje přechod do jiné dimenze. Proto můžete na opilce mluvit jak chcete.  Tím ale nechci nabádat k alkoholismu, právě naopak.  Alkohol v jakémkoli množství neuškodí v jakýchkoli dávkách.  Zvláštní je a doporučuje se právě na Nový rok na Silvestra popíjet, aby byl člověk úplně mimo a dostal se do jiné dimenze, aby člověk nemyslel, jaký bordel bude v Novém roce.


Jak sami vidíte, události se vyvíjejí velmi rychle a vědci potvrzují vzájemně své výzkumy a odvolávají a vymlouvají se jeden na druhého.

 

Iluminátská elita chystá velké věci

Abych si některé informace potvrdil, kontaktoval jsem svého známého n Britských ostrovech profesora RocketFallera (příbuzný Rockefellera – poznámka překladatele). Profesor Rocketfaller je raketový vědec a hlavní představitel Iluminátů, tedy spíše stínový vládce černoprdelníků. Vymyslel první raketu na klíček a je autorem světoznámého bestselleru Záhada lahvolamu. Profesora jsem se ptal na situaci v roce 2012 a co chystají ilumináti pro svět na konci roku 2012 a specielně co chystají v Jižním Monoglsku, kde se našly zajímavé artefakty. V Mongolsku se našla 2 miliony let stará rákoska a podivným nápisem Ma e  in T i wan. Byla zakopaná a nacházela se ve vrstvě spodního Jury, tedy z doby kdy Jura ( příjmení neznámé), chodil s batohem na zádech po pradávné Zemi.

Mnoho největších mozků světa se pokoušela objasnit tento artefakt. Jeden názor je ten, že jde o starodávnou kouzelnou hůlku předchůdců Merlina. Francie se naopak domnívá, že jde o kultovní nástroj, který Jura používal, když pásl dinosaury. Čína je mnohem skromnější na názory a tvrdí, že je to opět mimozemská technologie Kwak, kdy na území Mongolska vládl Žabí král s bandou loupežníků a ukradli tento nástroj mimozemšťanům – nástroj prý sloužil mimozemským rasám k přípravě a naklepávání mimozemských implantátů. Italská tajná rozvědka a její specialisté na kody si lámou hlavu s nápisem a jedni se domnívají, že jde o nápis „Made in Italy Ivan do wany“, ale některá písmena chybí, proto zatím nic nevymysleli.

Profesor Rockefaller mi doslova napsal:

„Dear Peter,

Já …(systém vymazal nepovolené vulgární slovo), …(systém vymazal nepovolená slova)… (systém vymazal nepovolená slova). (systém vymazal nepovolená slova). NIC … (systém vymazal nepovolená slova)… (systém vymazal nepovolená slova)… (systém vymazal nepovolená slova), (systém vymazal nepovolené slovo) NEVÍM.“

Musím jen vysvětlit, že Ilumináti nikdy neříkají nic narovinu a používají tajné kódy a  proto se v jejich písemné komunikaci vyznají jen špičkoví koumáci.  Jak jste sami pochopili, profesor Rockefaller nám velmi jasně potvrdil a objasnil, o co jde a máme se na co těšit.

 

Každý špičkový badatel má i svůj tajný zdroj. I já mám někoho takového. Původně dělal u nás v domě topiče a skládal uhlí ve sklepě, než jsem ho odhalil.  Nejprve 2 hodiny zapíral, ale pak se sesypal i uhlím k sousedům. Jistě pochopíte, že v zájmu jeho bezpečnosti nemůžeme detailně rozvádět to, co nám AnonymX prozradil. Zde je jeho výpověď, nechtěl se ukazovat ani na kameru, ani na audio záznam ani nechce uvádět jméno, proto nám poslal dopis z neznámé adresy, bez podpisu a ještě bez razítka:

„Vážení čtenáři zahady-mysteria.cz,

Je mi ctí popřát Vám vše … do …. Jdou po mě, jdou, ti a ti a proto nemohu uvádět žádná jména. Donedávna jsem spokojeně pracoval tam a tam a skládal uhlí do …, než mě odhalil ten a ten.  Jsem ale špičkový expert na to a to, mám 5 doktorátů z fyziky, biologie, lékařství, a toho a taky tam toho. Když Oni přišli na to,, že jsem velmi geniální odvezli mě tam a tam a nutili mě pracovat na projektu beze jména,  Tam jsem mimo jiné pracoval i na projektu tom a tom a s těmi a těmi, ale ten největší magor zjistil, že dokážu cestovat časem a proto mě poslal na Planetu … Tam jsem se spřátelil s Nimi a požádal je o to a to. Oni ale neměli zájem na tom, aby Oni měli to a tamto už vůbec ne. Nicméně jsem po krátkém pěstním souboji porazil toho největšího a nejmenší mě pak nafackoval a na 5 let zavřel tam a tam a musel jsem se učit to a to. Pak jsem byl konečně připraven na jejich technologii. Poté mě teleportovali opět tam a mohl jsem dál rozvíjet to, ale tamto jsem měl zakázáno. Ale tajně jsem to zkoumal dál a posílal jsem tajně své výzkumy tomu a tomu, ale tamten se najednou naštval, že ten druhej ví víc a práskl jim to na mě. A tak jsem skončil v pr…ne vlastně v kotelně, prádelna to nebyla.

Mé výzkumy ale pokračují dále a během roku 19 a nějaké drobné, jsem konečně objevil to, co Oni měli na mysli. A fungovalo to.  Sice úplně opačně, ale vyléčilo to tamto i tamto. Byl jsem navržen na jednu cenu a generálům se to nelíbilo, a proto mě opět zatkli a uvěznili na nejmenovaném místě. Nejmenovaný důstojník mi dával nejmenovanou stravu a neznámou chemikálii mi vymýval nejmenovaný orgán, až za nějaký čas nejvyšší orgán usoudil, že jsem si odpykal to, co se jim nelíbilo a proto mě navrhli na jeden další projekt. Tam jsem strávil dalších 5 let ve formalínu a nakonec nejmenovaný generál nařídil kontrolu a nakonec zjistili, že jsem UFOUN. Příběh nyní zkrátím ale uvedu nejdůležitější informace.

Tehdy jsem dodělal výzkum a přišel na to, že to je bomba. Bylo to nebezpečné, a proto sem si změnil plastiku, fasádu, občanku a také ponožky, kvůli utajení. Nejmenovaná organizace mi poslala to a to a já to poslal tam a tam a ten to sdělil senátorovi, Od té doby mám imunitu a mohu klidně dál pracovat na neznámém projektu, výsledky jsou fantastické, a to co jsem objevil má nesmutečnou ..to. technologie je založená na tom jak ovládat tím a tím tohle, ale bez tohoto jste pěkně v pr.. ne tam budete až se to Oni dozví, ale prádelnu jsem radši podminoval. Všichni lékaři mi gratulovali a dali mi tamto. Nyní jsem to poslal i do ciziny a má to kromě inkriminovaného státu i další sousední a ještě dalších 150, po celém světě. Proto v roce 2012 nebude to, co Oni říkají, respektive bude i to, ale vzhledem k tomu co přichází ze středu toho, se dá očekávat o zvrat událostí směrem k tomu. Proto si od nikoho nenechte nakukat,  že to přijde, bude to jinak. Nejmenovaný kolega mi potvrdil přesně tu samou věc a navíc přišel na to, že v tu dobu ti a ti půjdou tam a tamti zase jinam. Já a několik mých přátel prý musíme zůstat kvůli bezpečnosti. Jak vidíte, mé výzkumy to jasně prokázali a dnes už můžete být klidní, vaše to.. dokáže přesně to, co jste si přáli,ale i to, čeho jste se obávali a proto se držte mými radami a dělejte to tak jako já.“

 

To byla vyčerpávající odpověď Anonyma X. Přesto jsem mu ale rychle napsal email, aby nám nějak potvrdil ty fantastické výsledky a ihned mi odpověděl.

„ Ano je to tak. Profesor XY s jeho kolegyní XX udělali stejný pokus v den výročí MDŽ a dosáhli stejných výsledků s výsledným genem BÚ a MÉÉ. Tehdy se toho zapojila i KGB přes ÚV KSŠ a nejvyšší orgán XX . Západní CIA z 5C potvrdili gen BÚ a za pomoci DDT naklonovali ET, Jihokorejská SSM díky tomu vyvinula PC s hyperdimenzinálním HDD bez USB a EEG, naopak ale zvýšili EKG a nastal kolaps. ČLR intervenovala NATO a vyslala SOS a tím začal mezinárodní KO pro NASA. Když technologie dosáhla stupně OK, systém se resetoval a feny SARS byly časovou branou teleportovány do TV.

Od té doby, co byl tajný projekt zveřejněn v TV, je přísně tajný a nesmí jej publikovat ani MTV, XXL, a dokonce ani Vietkong.To vše znamená pro ČR  orientaci na SSSR až nastane KO v USA a za pomocí UK a jedné SMS bude aktivováno EEG v CL (centrální mozek lidstva). Naši MB společně s ET předají materiály do MŠ a lidé se začnou konečně učit.“

 

Inu informace od zdrojů jsou jasné a přesné. Máme se tady na co těšit

 

 

Petr Kulík

Aktualizováno Středa, 04 Leden 2012 01:25