Už to začalo? Ovce se začínají plašit?  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 01 Únor 2012 20:37

 

Tak doufejme, že už to konečně začíná. Všude po Evropě se stupňují demonstrace proti sociální politice, korupci. Lidé už jsou unaveni a konečně otevírají oči. My jsme Vás na tomto webu www.zahady-mysteria.cz varovali předem :-)))) a psali, že nás čekají obrovské změny. Snažím se toto upozornění napsat v každém článku, kde to jde, že bude hodně moc změn a budou následovat v čím dál rychlejších cyklech, protože toto tvrdí a tvrdili odborníci před mnoha lety. Na svých přednáškách na toto také upozorňuji. Jiskra je příčinou vzniku ohně a ten se rozhořel jak v USA, tak v Evropě i na jiných kontinentech. Jak je to ale u nás v ČR?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U nás v Kocourkově se to vládne zatím velmi dobře, protože ovce zatím jen bejkají a jdou poslušně na porážku a pokud se některé z toho milionu ovcí ozve, nic se neděje, protože většina jde klidně dál s davem  - na porážku.

Není se ani čemu divit, protože ovce mají dost starostí díky krizi, kterou kdosi vyvolal a někdo jiný toho právě teď krásně zneužívá a proto ovce ani nemají sílu a nebo dost odvahy vyjít do ulic a vykopat politicko hospodářskou mafii dřív, než nám ukradnou i to poslední co máme.

ČR se stala stokou politické špíny, politické korupce, politicko – hospodářské mafie, tunelování a ignorace. Sytém informací šířený v médiích zatím funguje ve prospěch vládnoucí mafie. V TV nás krmí nesmysly a podávají lži o tom co se u nás děje v politice a na politickou objednávku nám mediální prostituce podává některé kauzy proti politické opozici, jindy zas proti opačné straně. Ale aspoň se banda ovcí dozví, jaká špína se děje. Z médií se tedy dozvídáme, kdo jakou špínu odkrývá na koho a ovcím začíná být jasné, že celá ta politická stoka smrdí. Ale zatím ovce jen bejkají a nic se neděje, krade se dál.

A protože je krize, tak se udělali zákony, ne proto, aby se krize řešila, ale proto, aby se nejchudším lidem udělalo ze života peklo a ovce začínají chcípat hlady. Všechny zákony, které se nyní udělaly, hrají na ruku politické a hospodářské mafii a tak se paktují další tajné dohody a to vše za veselého smíchu vládnoucí mafie, protože ta ví, že odhalování zločinu je u nás stále v plenkách, mafiáni jsou integrováni v řadách justiční mafie a tak se ubohé ovce zmítají v agonii a mají pocit, že se zde nic změnit nedá.

Důchodci nemají dostatek peněz ani na základní potraviny, na léky také nemají,m protože mafiáni ve zdravotních pojišťovnách vesele drancují ovce na poplatcích. A aby to nestačilo, tak aby se ovce nemohla ani dobře léčit, tak se udělají zákony, aby měli zamezený přístup ker kvalitní péči a odborníkům. Ale komu záleží na nějaké babce s berlí nebo postižení na vozíčku, my přece potřebujeme zdravé ovce, svalnaté co budou v tomto rádoby kapitalistické totalitě tvořit finanční hodnoty, které si pak politická mafie vesele tajně rozkrade mezi sebou.Více zde - http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/VZP-opet-dojdou-penize-Cerny-scenar-druhe-poloviny-roku-221713

V každé významné společnosti a kultuře v lidské historii se dodržovaly platné zákony, jako je starat se o postižené, úcta a péče ke starším, zdravotní péče. Dnes je nám ale líto, co je nám do ovcí, my máme moc o koryta a máme moc rozhodnout, kdo z toho koryta bude žrát.

Od ledna 2012 začaly platit zákony, které diskriminují nejchudší vrstvy obyvatel a naopak výhod%ují velké hospodářské mafiány. Ovce to vědí, ale opět jen bejkají. A když si jdou ovce pro almužnu na úřady práce, najednou zjistí, že tam nic nefunguje, že jsou dlouhé fronty, že se peníze nevyplácejí.

Více zde - http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/poslanecka-snemovna/Lide-maji-hlad-Nedostali-davky-nuti-je-to-krast-pali-do-vlady-Foldyna-221627

 

A nakonec se ovce dozvědí, že to ani fungovat nemůže, protože někdo z té  mafie,  si zas jen namastil kapsu na nefunkčním systému, na tajných zakázkách, které samozřejmě zaplatí ovce ze svých kapes. Kdo za to může? Asi opět nikdo, protože ministr začal bejkat jako ovce, že on nic, on muzikant a přitom muzikant není a nikdy nebyl. A tak se jede vesele dál a ovce zas jen skomírají. Takže někdo si nahrabal kapsu na nejchudších ovcích a ovce si to sami zaplatí, nikdo nebude potrestán a mafie se zas vesele vysměje. Zde je více informací - http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Je-to-venku-Miliony-za-nefunkcni-system-davek-plynou-otci-Kristyny-Koci-221658

 

A aby se neřeklo, že tu není žádná sranda, tak se ovcím nacpe do TV nějaká ta komedie, kterou dávají  10 do roka, ve zprávách se jim ukáže srdcervoucí video o Somálcích co umírají na ulici, aby se české ovce cítili lépe, a nebo nějaké video se štěkacím karbanátkem, co se honí za ocasem, aby ovce věděli, co mají dělat, až nebude co žrát.

Je to sranda u nás v Kocourkově.

 

Ale na Slovensku už se snad někdo probudil a místo ovcí se objevili nespokojení lidé, kteří otevírají oči a jdou hlasně protestovat. Ale zatím jsou to jen hlasité protesty a žádná akce s výsledkem. Nicméně těch nespokojených lidí je najednou tolik, že se tím musí zabývat i vláda. Více zde - http://www.zahady-mysteria.cz/index.php/clanky-zahady-tajemno-mysteria/politika/405-to-je-revoluce-te-to-nevzdame-slovenske-politiky-eka-peklo

 

Někde se dočteme, že se tyto protesty rozšiřuji i do ČR, ale v TV se o tom opět mlčí a opět se ovcím ukáže jen video s papouškem, co se naučil číst v Hospodářských novinách a pak se ukážou nějaké nesmysly a udělá se z toho obrovská tragédie, aby se zakryla skutečná pravda.

Jediný zdroj, kde se dnes smí otevřeně psát a diskutovat je internet a i ten chce dnes někdo cenzurovat a začal s tím jako případ ACTA. Napadlo by někoho před pár lety, že nějací hackeři dokážou něco na tomto změnit? Asi nenapadlo, ale nyní se to skutečně děje. Zatímco některé ovce jen bejkají, někdo se konečně probral a pochopil, že je potřeba politikou a hospodářskou mafii zničit hned a vyhlásil jim válku. Je to velmi dobrý nápad, jak ukázat těm prasatům a hyenám nahoře, co ožebračují nejchudší ovce, že se někdo naštval a že už je toho moc.

Je ale smutné, že se nenajde dost slušných a rozumných občanů, co mají zájem něco změnit a musí to za ně dělat hackerské skupiny. Ale alespoň se našel někdo, kdo něco začíná dělat. Zde je více - http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Hackeri-Anonymous-Poslanci-dejte-tady-veci-do-poradku-jinak-to-udelame-za-vas-220954 a zde - http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dalsi-uder-Anonymous-Na-rade-jsou-stranky-ODS-221685

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Kdo-drzi-internet-ma-moc-ACTA-smeruje-prave-k-tomu-varoval-Bartos-221712

 

Ono se stává čím dál častěji, že ovce se čas od času vzbouří a proto se udělají zákony, aby se bouřit nemohly a nebo aby se jim v tom zabránilo. Ale nespokojené ovce- ale ne, říkejme jim nyní už lidé, protože už nebejkají a stávají se z nich lidé, co začínají chápat lidskou důstojnost, tak tito lidé se začínají bouřit a protože mají také mozek, tak se jim nelíbí parazité a proto se obracejí proti menšině, která již několik desetiletí parazituje na sociálních dávkách a my jim to vše platíme a protože parazité nejenže nemají stud, a místo aby se stáhli, tak jsou naopak ještě agresivnější a zabíhej, napadají, tak proto se lidé začínají bouřit a stávkovat, A mediální prostituce se opět vysmívá a tvrdí, že jsme všichni slepí, že demonstrace organizují extremisté a ukazují nám staré lidi, matky, děti, a prostě normální občany, kteří už toho mají dost. Ale TV nám prostě říká, že jsou všichni slepí a to je také pravda, za všechno mohou extremisté a nic špatného se neděje J))

 

Ale už tehdy mělo lidem dojít, že zde nic nefunguje a není tu snaha něco změnit. Kdo se stará po pořádek? Přece policie a kdo je u policie? – lidé a ti mají své rodiny, známé mezi normálními lidmi a proto se jim také nelíbí, kam daleko to zašlo a tak odcházejí od policie a nejen kvůli financím, ale nesmí veřejně vyjadřovat svůj souhlas s demonstranty. Proto policisté odcházejí- http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/poslanecka-snemovna/Lide-maji-hlad-Nedostali-davky-nuti-je-to-krast-pali-do-vlady-Foldyna-221627

Kdo se nyní bude starat o bezpečnost? Kdo bude bránit krádeže politiků a tunely hospodářské mafie? Nejspíš oni sami, obléknou si gumáky, zapojí se do davu a budou si hrát na neviditelné a nebo se budou tvářit jako prosté ovce a jediným jejich přáním je, aby je někdo jednoduše sejmul, protože kdyby je někdo sebral, tak je lidé ušlapou a budou muset vrátit to co si nakradli. Smrt by pro ně byla nejlehčím řešením, protože pro své kamarády nakradly dost a tak dojdou v nebi spasení.

A aby toho nebyla dost, politická mafie na nejvyšší úrovni se dokonce paktuje s fašisty z EU a podepisují se bez vědomí ovcí další dohody jako zde - http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Toto-v-novinach-nenajdete-Navrh-smlouvy-EU-a-rozbor-ktery-ma-Necas-220287. Tito rádoby elitní vládci, kteří se nazývají TOP – ve slovníku ovcí to znamená Totalita Oblbovacími Prostředky si myslí, že budou vládnout i dál.

 

Kdo bude platit všechny ty dluhy v ČR? No přece ovce, no přece MY. Zde -http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Vymahaci-varuji-Jdeme-uz-po-sebemensich-dluzich-a-bereme-vse-208442

A zde - http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Exekutori-maji-stale-zne-Plati-duchodci-s-dluhy-cekaji-i-na-deti-221036

Ala jak to dělají jinde ? čtěte třeba zde - http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Takhle-se-vymaha-v-Rusku-Nesmi-vam-sahnout-na-dum-ani-lednicku-221129

 

To vše jen ukazuje, jaká hnusná stoka se stala z ČR a jak daleko jsme to nechali zajít. Ale všeho jen do času

Nyní se lidé probouzejí a otvírají oči a to je podstatné. Stávkuje se po celém světě a lidé už toho mají dost. Média už nedokážou zbránit pravdě, protože ta se šíří na internetu a rozpoutala se válka proti cenzuře internetu díky Anonymous a jejím hackerům. Lidé se inspirují z jiných států a proto se brzo dočkáme i u nás.

Mistři kdysi v Asii tvrdili, že to, kde se nacházíme nyní, nejsme my, ale je to důsledek našich minulých činů a myšlenek. A proto je potřeba si vzpomenout na ty dobré hodnoty, historii a to dobré co zde v ČR máme a co jsme měli. Není náhoda, že Čechy byly kdysi kulturním centrem Evropy díky Karlu IV. Není náhoda, že se říká o ČR, že je srdcem Evropy. Proto je potřeba právě nyná tvořit svou budoucnost díky činům a skutkům.

Brzo přijde doba, kdy lidé vyjdou do ulic a budou toho mít až nad hlavu a po krk, plné kecky a nazvěte a nazvěte si to jak chcete, ale vyjdou do ulic.

Smyslem protestu je ukázat, že s něčím nesouhlasíme, ale tato nespokojenost trvá několik let a proto si lidé zvolí tvrdší metody a politické tlupě s moresy a chování dobytka najednou dojde, že tentokrát půjde jako dobytek na porážku on, tedy politická mafie a s ní i hospodářská mafie.

Už nyní se formují skupiny lidí, kteří monitorují, kde se co rozkradlo a kam to mizí, a proto politický dobytek bude muset vrátit to, co nakradl. Ono se toho děje celkem hodně, ale o tom budu psát v příštím článku společně s dalšími zajímavými událostmi, které budou následovat.

Nyní je ale důležité otevřít oči a hledat informace, tak jak neustále píši a radím, tedy hledejte své informace a pátrejte po té pravdě, aby jste zjistili, v jakém bahně nyní žijeme, kdo nás tam dostal a co s tím. Ale nebuďme agresivní, ale snažme se spíše přemýšlet co dál a jak věci napravit a zlepšit.

 

Petr Kulík

Aktualizováno Středa, 01 Únor 2012 21:09