Food matters |
Napsal uživatel Petr Kulík |
Čtvrtek, 07 Duben 2011 10:29 |
Je dobře, že v posledním období se čím dál více objevují články a videa, jež ukazují skutečnost, která je nám zatajována. Je to prostě součást všech procesů co se nyní děje, kdy mnoho informací bude vyplouvat na povrch a bude snaha najít skutečnou pravdu. Zároveň s tím,ale přichází spousta blábolů lidí, jež nemají ani ověřené informace, a nebo dokonce lidí, jež uvádějí svůj kredit coby lékařských expertů – viz Britští vědci. Je jasné, že skutečná věda řeší skutečně problémy. Ale co se týká Britských vědců, kteří jsou nám prezentováni, spíše to vypadá, jakoby si z nás dělali legraci. Je to dáno také tím, kdo a jak nám toto prezentuje – vit TV Nova se svými hláškami typu „ britští vědci přišli na to, že slepice masturbuje více než člověk“… apod. To, že je v Británii mnoho skvělých vědců je pravda a je to jen dobře. Ovšem co se týká výzkumu Britských vědců, spíš se většině věcí člověk zasměje a zeptá se kde zůstal rozum. A nebo je to tím, kdo nám to předkládá ? V dokumentu Food matters je půl propaganda a půlka pravdy. To je bohužel běžná situace. Většina lidí (alespoň v ČR) ví, že syrová strava je mnohem zdravější a že je v ni mnohem více vitamínů a enzymů. Bohužel to vypadá, že se v Británii někdo právě probudil z komatu a zjistil, že jsme v 21 století a neprošel snad ani základní školou a nebo snad je jejich vzdělání tak špatné ? Ne, je to čistě propaganda a souvisí to velmi s potravinovou krizí, která se v současném světě řeší nejen mezinárodně, ale i tajně, ale i skrytě veřejně jako programy na redukci populace v podobě očkování, genetické manipulace potravin a jiných produktů. Narážím teď hlavně na část dokumentu, kde se tvrdí, že vařená strava vyvolává negativní změny v organismu v souvislosti s imunitou. V gastronomii je známo, že britská kuchyně je jedna z nejhorších, co se týče kvality a toho, že jejich jídla jsou příliš mastná a těžce stravitelná. To je první zásadní věc. Druhá a mnohem závažnější věc je to, že vařená strava není pro lidský organismus žádný jed, jak se tvrdí v dokumentu, ale naopak pomáhá zpracovat i těžce stravitelné látky z potravin. Z ty statisíce let, co člověk vynalezl „ řízek“ J)), a výhodu vařených potravin, aby nemusel ohlodávat medvědí tlapy a jelení kýty apod., je v lidském těle geneticky zabudovaná paměť nejen ve formě enzymů,ale i vývoj těchto enzymů právě proto, aby dokázali zpracovat vařenou stravu, V naší republice asi nejsme tak hloupí, když naše babičky kdysi tvrdili, že slepicí polévka je skoro zázračný lék na nachlazení apod. A toto se týká mnoha vařených potravin a jídel. A nejen u nás. Původní obyvatelé Ameriky, kteří „vynalezli brambory“ J)) tím, že jim je prostě přinesli jejich mimozemští bohové, také nechroupaly syrové brambory a nechroupali syrovou kukuřici a pšenici. A dokonce ani staroegyptská medicína nebyla tak hloupá, když věděla jak předcházet nemocem a že je dobré povařit například víno s jistým kořením a přidat mouku a že to léčí nejen hemeroidy, ale i jiné neduhy. Nicméně jsem zařadil toto video na náš web, protože je v něm i mnoho užitečných informací ohledně vitamínů, i když opět pokroucených, ale jsou zde i jiné pravdivé informace. Vždy říkám, že je čas, aby člověk otevřel oči a naučil se sám si hledat informace a studoval a pracoval sám na sobě, snažil se dopátrat se pravdy. Dnes je to těžké, každý je zaručený odborník, každý má zaručeně ověřenou tajnou informaci a kdo se v tom všem má vyznat, že? Ale zkuste zapátrat například o významu vitamínů a také „ prionů“. Snažte se ověřovat si dané informace, hledejte sami dál a pátrejte po své pravdě. Dokonce i mé články na tomto webu neberte jako fakt, ale jako informaci a hledejte sami dál další informace a ověřte si je. To je totiž princip. Ne předložit Vám pravdu a basta, ale dát Vám informace, které nám buď tají a nebo které někdo zkomoluje. A zde je zmiňované video. Až se dokoukáte, nezapomeňte si nafackovat za to, jaký jste vrazi, že sami sebe otravujete svůj organismus jedovatou vařenou stravou. Věřím tomu, že pak vyběhnete na dvorek a s chutí se zakousnete do živé slepice a nebo strávíte odpoledne chroupáním čočky a nebo fazolí jen proto, aby měli Britští vědci radost jak zdravě jíte J)))) Zdroj: http://vimeo.com/16821390
[vimeo http://vimeo.com/16821390 w=500&h=400]
|