Ach ta láska nebeská  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 14 Duben 2015 10:59

Všichni to známe – Láska až za hrob. Blond modelka prohlásí na podiu, že si přeje světový mír a v tu chvíli se její příbuzní obrací v hrobě hnusem, kolik tahle modelka provětrala postelí a kolik jich ještě provětrá během příštích 10 let. A dnes jsou k sobě lidé čím dál mrzutější, agresivnější. Všímáte si, že se dnes čím dál více rozpadají vztahy? Ale musí to tak být? Chyba není ve Vás, ale na Vašem přijímači. Láska není výhradně pozemskou záležitostí a to je hodně důležitý fakt. A jelikož je hodně lidí, kteří právě nyní trpí a trápí se z nešťastné lásky a nebo díky lásce, uvolňuji opět některé informace, které normálně dávám do placené sekce ve svých článcích.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vše se točí kolem lásky, o lásce byly napsány stovky tun knih, natočeno tisíce filmů, z lásky se vedly války, z lásky se uzavíral mír, pro lásku se kdysi umíralo a stavěly se vzdušné i pozemské zámky. Když to ale srovnáte s tím, co se děje poslední roky, je to bída. Je to skutečná bída a hodně lidí se ptá, co se to s lidmi stalo, kam dali rozum a kam dali srdce.

Není a neexistuje žádná ideální láska, a proto ještě nikdo nedefinoval a přesně neobjasnil, co to láska je. Biochemicky je to nenadálá souhra událostí, hormonální změny, pomatení smyslů, lehká mozková disfunkce atd., atd. Každopádně to potkává každého z nás a bez lásky by náš život neměl smysl. Ještě v době, kdy jsem pracoval jako psycholog u jedné firmy, jsem potkával lidi, kteří si říkali každá den „lásko“, miláčku apod. a fungovalo jim to skvěle. Znal jsem i lidi, kteří se každý den hádali a dokonce po sobě házeli i talíře a také jim to fungovalo, ale běda, kdyby jste se zapletli mezi ně, odnesli by jste to sami, protože oni se milovali a tak jim to fungovalo. Na lásku prostě neexistuje žádný přesný vzorec ani schéma, jsou jen tisíce let platné poučky a moudra, která fungují. Ale není žádný ideální způsob, jak by měla láska fungovat. Ale ani to není tak úplně pravda.

Láska není jen záležitostí nás pozemských bytostí. V nejhlubším stavu hypnózy popisují lidé mimozemské entity, a jejich výpovědi jsou plné lásky a dokonce i tyto mimozemské entity popisují, že i oni mají Boha, rozhodně jiného a spirituálnějšího než ten, co nám neustále nutí církev. Z historie je už jasné, že některé mimozemské rasy válčili i zde na Zemi, ale většina výpovědí kontaktu s ET ( extraterestrial – mimozemský) vypovídají o hlubokých pocitech lásky. Stejně tak to popisují lidé, kteří byli zapojeni do tajných vládních projektů spolupráce s ET a i ti popisují obrovskou emoční hloubku a prožitky těchto bytostí.  A stejné zážitky popisují i lidé, kteří prožili klinickou smrt, tedy NDE ( NDE- Near death experience – zážitek blízkosti smrti). Tito lidé se vrátili z tohoto zvláštního stavu a navždy je to změnilo, popisují, že prožívali nejen svou vlastní bolest, ale i bolest lidí, kterou jim sami způsobili a tato bolest byla mnohem větší a hlubší. Proto prý si máme dávat pozor i na malé skutky, které někomu mohou způsobit velkou bolest. Ale dnes se i láska považuje za přežitek, za nic, nebo dokonce za vlastnosti, která je přežitkem a kterou můžeme pošlapat.

A přitom láska mezi dvěma bytostmi je jeden z nejdokonalejších aktů života, protože dojde ke spojení jejich energií a je v tom samozřejmě mnohem více, než výměna hormonů a tekutin. Stará moudrá kniha Kámasútra o tomto říká své, a pokud si myslíte, že Kámasútra je jen o sexu a o polohách, tak jste vůbec nic nepochopili.

Většinový názor zkostnatělé vědy je ten, že vše se děje podle Evoluce a že evoluce je boj genů, aby vyhrál ten nejúspěšnější a nejagresivnější a stejně tak je to i s lidmi a jejich geny a chováním. Ale čím dál více vědců dnes veřejně odmítá Darwinovu teorii evoluce, protože tak to nikdy nefungovalo, nefunguje a ani fungovat nemůže, protože by jsme se museli už kdysi dávno vymlátit klackama. Je to naopak a proto čím dál více vědců dnes prohlašuje, že evoluce spíš funguje na bázi spolupráce, sociální inteligenci a dalších faktorech, které jsou vším jiným, jenom ne bojem.  A pokud si myslíte, že i v přírodě je vše jen o boji a přežití, tak si přečtěte něco a podívejte se například, jak se matky láskyplně starají o svá mláďata a nebo si nastudujte něco o výzkumech delfínů a jejich sociální komunikaci a vzájemné komunikace delfínů a člověka. Mě stačí se podívat na domácí mazlíčky. Jejich láska je čistá a když nám projevují lásku, tak naplno a čistě.

Nemůžu si nedovolit udělat vsuvku a zmínit se o mém prohnaném kocourovi, který mě má už dávno přečteného a proto ani u nás doma nefunguje evoluce jak má a tak se s ním musím naoko boxovat o jeho konzervu, aby měl pocit, že je lepší než já a nezlenivěl, lásku mi projevuje nejen když něco chce, ale hlavně když něco nechce, aby zakryl své úmysly J))). Doporučuji si přečíst můj článek Cesta k moudrosti, kde popisuji jak skvělého mám domácího mazlíčkaJ.

Jsme ovlivněni a jsme ovlivnitelní

Ovšem dnešní svět ovládá několik nejmocnějších a ti ovládají zbytek světa pomocí médií jako je TV, tisk, dogmatický vzdělávací systém, represivní a fašistický vzdělávací a vědecký systém, kdy se jakákoli myšlenka odporující evoluci a starým, vědeckým dogmatům, trestá ztrátou místa, kariéry a dokonce i vyhrožováním a často i smrtí. Ani by jste nevěřili, kolik nejlepších vědců bylo zavražděno, kolika takovým vědcům je vyhrožováno smrtí apod. Proč? Proč to všechno?

Inu, blbcům se lépe vládne a tak se dlouhá staletí praktikuje systém, který udrží lidi v temnotě, který je ovlivní natolik, aby se zničila rodina, aby se narušil všeobecný názor na lásku, partnerské vztahy apod.  Cílem je narušit jejich vzájemné partnerské soužití, izolovat je, udělat osamocenějšími, stresovanějšími a pak jsou mnohem lépe manipulovatelní.  Myslíte, že to je nějaká teorie spiknutí a nebo snad konspirační teorie? Omyl, už dávno je prokázáno jak se věci mají.

Od 80 let 20 století se provedlo desítky výzkumů jak například TV ovlivňuje lidský mozek, jak ho dostává do jakéhosi transu a hypnózy.  Všimněte si, jaká stoka, odpad a kanál se stává z TV obsahu. Je to čím dál více sprostých a slov, perverzních filmů, sexuálně explicitní obsah v reklamách a dokonce i u produktů apod.  Uvědomte si, jaký pokrok udělala v poslední době věda, jak rychle se vyvíjí technologie a jiné obory, ale co se týká například psychologie a psychiatrie, je stále v době temna a neudělala ve srovnání s jinými obory téměř žádný pokrok, naopak stále jedou podle těch samých zcestných metod, udržet člověka ve stádu, udělat z něho ovci, aby moc nebejkala a nevybočovala z řady a nebyly s ní problémy.  A proto dnes spousta psychologů dělá v reklamách, aby co nejvíce nalákala lidi na produkt, jehož kvalita je rozhodně jiná než v reklamě. A to je ještě větší bída psychologie a jen to ukazuje na její úpadek. Jistá část psychologie se dala ale na alternativní dráhu a tam jsou jisté pokroky, ale o tom píši v jiných článcích.

Nejdrastičtější metodou vymývání mozků je reklama, hlavně TV reklama a to, co se děje v poslední době v reklamách je nejen na zvracení, ale je to přímo kriminální akt, kdy se nám nuceně cpe do hlavy něco, o co nejen že nemáme zájem, ale skrytý obsah navíc narušuje lidskou identitu a osobnost. A tak sledujeme reklamy, kdy se v reklamě člověk po sprchování utírá do menstruační vložky atd., kdy do reklamy cpou čím dál více homosexuálních osob, kdy se dělá cíleně reklama tak, aby narušila osobnost člověka nejen obsahem a nepřirozeným jednáním osob v reklamě, ale zároveň i vypojila jistá centra v mozku a některá zapojila. Na toto téma bylo opět v poslední době mnoho výzkumů a světe div se, bylo podáno mnoho žalob na mnoho takovýchto reklam.

TV zprávy jsou koncipovány přímo tak, aby to vyvolalo paniku a masové šílenství. Jednou napadne 20 cm sněhu a už se o tom v TV mluví jako o kalamitě a ukazuje se kolik mrtvých je na silnicích, a přitom stejný počet nehod je každý rok, jen se zmanipulují slova a výsledky. Ale nikdo veřejně nežaluje TV zpravodajství za vyvolávání paniky. TV reportéři bez ověření někoho označí za vraha nebo za pachatele a nebo na objednávku začnou pomlouvat a vyhrabávat na jistého člověka všechno co kdy v životě udělal špatného, aby divák měl dojem, že jde o velkého grázla. A opět nikdo TV nežaluje.  Nehledě na to, že nejsou placeni za jejich domněnky a pocity, ale za žurnalistickou činnost, tedy pravdu ověřenou a nejednostrannou.  Ale dneska zkrátka může v TV a novinách pracovat každej i bez profesionálního přístupu, hlavně když má dostatečně atraktivní popředí a pozadí.

Seriály pro mladé jsou plné sprostých slov a sexu a pak chceme aby naše děti vyrůstaly slušně? Dnešní děti začínají sexuální život dávno před 15 lety a rodiče o tom ani neví a je to chyba i rodičů.

Většina filmů ukazuje rozvedené rodiny, kdy se otec musí matky doprošovat o to, zda může vidět své děti a nebo se takový otec zobrazuje jako násilník a většina matek se tváří jak stvoření nebeské, které má právo ovládat celou planetu ale přesto se projevuje ve filmu jako kráva a fúrie, protože se nedokáže rozumně s otcem domluvit na péči dítěte. To je typický vliv feminismu dovezený z USA a který se tradičně zabudovává do většiny filmů a tím tak divák dostává klasický názor na dnešní svět a realitu a ta je přece taková, že je normální být rozvedený a starat se a nebo spíše se hádat o péči dětí. O tomto fenoménu velmi pěkně mluvil před pár lety Michael Douglas a tvrdě kritizoval vliv feminismu na filmový průmysl. Proto se jim v dnešní době říká feminacistické hnutí, protože jejich praktiky jsou agresivní, deformující lidskou společnost a neštítí se ničeho.

Na téma feminacistického hnutí bylo napsáno také už stovky studií, článků a podáno stovky žalob. Bohužel ale je to o to horší, že mnoho zákonů například Evropského parlamentu zakomponovala do svých ústav i zákony tohoto feminacistikého hnutí, právě proto, aby se zničila tradiční forma rodiny.

Myslíte že to je opět nějaká konspirační teorie? Omyl, opět vědecky dokázaný fakt. Do věku tří let, se u dětí vyvíjí druhá signální nervová soustava, což znamená, že do tří let si dítě dělá názor na to, jak funguje svět, uvědomuje si v něm sebe sama i jako svou osobnost a kam patří. To znamená, že vše, co se do těch  3 let stane, bere dítě jako skutečný svět, dostane to hluboko do podvědomí a pak se to dá velmi složitě spravit. Proto také ti moudří alternativní vědci z řad psychologie už dávno ví, že největší deviace, sexuální poruchy a další defekty včetně masochismu apod., vzniká právě v oněch prvních 3 letech vývoje dítěte. ( Samozřejmě už víme jak to léčit, ale je to stále složité). Právě proto byla pevně uzákoněna délka mateřské dovolené na dobu tří let. Protože v té době miminko poznává, že „ tohle je moje milá maminka, ta bytost co mě vždy krásně obejme, pohladí, zpívá mi a která mě umí nádherně pohladit, ta jemná energie a pocit bezpečí. A tohle je můj tatínek, ten silný chlap co má mužskou energii, ale který mě také pohladí a směje se na mě a dělá se mnou šaškárny, směje se se mnou a hraje si, je to jiná energie ale stejně důležitá. Tím dítě získává typickou představu o tom co to je svět, jaký je svět a jak má vypadat, co to je otec, matka a jak má vypadat rodina a protože to jde hluboko do podvědomí, proto je to nejdůležitější období.

Bohužel ale feminacistické snahy a hnutí toto dávno boří a tak se ženám zkracuje mateřská dovolená a vymlouvají se na ekonomické aspekty a krizi. Takže dítě čím dál méně vnímá svoje rodiče a místo nich vidí vychovatelky, opatrovatelky, chůvy apod. A pak se divíme, že roste čím dál více psychicky narušených jedinců a deviantů. A aby to nebylo všechno, tak se ještě násilně prosazují do školních učebnic a seriálů a pohádek takové paskvily, jako je násilí, překopávají se tradiční pohádky, cpou se tam homosexuální a lesbické názory a jedinci a mnoho dalšího. Tohle už je typická fašistická praktika násilné převýchovy dětí, kterou používali nacisté. A my to děláme zcela vědomě a ještě pod vlivem zákonů a stále se lidé nepozastavují proč to vlastně děláme.

Málo lidí také ví, že se vede ve světě čím dál více sporů a soudních žalob právě na tyto praktiky a proto se čím dál více ve světě zakazuje homosexuální péče o děti, protože to narušuje psychiku dítěte a má to mnoho dalších patologických a psychiatrických efektů. Ale tohle se v médiích nedozvíte, jen to, že některý prezident prostě zakázal homosexuální svatby a péči homosexuálů o dítě. Samozřejmě, protože jde o zpravodajství lidí, kteří se prezentují jako elita národa. Podívejte se na jejich VIP večírky a na každém z nich musí být nějaký transvestita, homosexuál, nebo lesbická madam, nějaký typický černoch, protože tak to vypadá světově. Ale je to jen stylizace lidí, kteří si myslí, že jsou elitou národa a přitom jen ovládají média a přitom jen ukazují, jaká spodina se z nich stává.

Osobně nemám nic proti homosexuálům, mám několik takových dobrých kamarádů a známých, ale jsou to jedni z těch normálních. Ale jedna věc je to, že mají právo na svou příslušnost ve společnosti a právo existence a diskriminovat je není OK, ale druhá věc je to, že ne každý názor a hnutí má právo existovat zde, protože pak bychom mohli prohlásit, že masový vrah má také právo zabíjet, nebo úchyl, který se obnažuje v parku má také právo na své jednání a svobodu projevu a nesmí se diskriminovat. Samozřejmě je nikdo nemá právo diskriminovat – jejich právo na život, ale do jisté míry máme jako společnost právo zabránit morálnímu úpadku a narušování vývoje dětí, a proto do jejich výchovy nepatří, leda od jistého věku, kdy už mají děti trošku rozum.

Svoboda projevu je svobodná a opodstatněná do té míry, pokud nenarušuje vývoj člověka, jeho morálních, etických a biologických hodnot a nenarušuje normální vývoj dětí. Jedna věc je to, když se někdo narodí jako homosexuál a cítí odmala svou příslušnost a druhá věc je jejich hnutí jako celek. Žil jsem na Floridě dost dlouho, kde je těchto lidí docela hodně a sami mi vysvětlovali, že jen malé procento z nich se narodilo s homosexuálními sklony a další část je ta, která se stala homosexuální z nudy, nebo díky špatným zkušenostem a těch je prý většina. Ale faktem stále je, že ta většina má někde své děti, kdy uzavřeli nějaký sňatek naoko a pak odešli od rodiny do homosexuálních komunit.  A většina z nich mi také řekla, že je lepší, že odešli a ta žena mohla vychovávat své děti s normálním heterosexuálním otcem, aby to nenarušovalo vývoj dětí. Ale samozřejmě v TV zase uslyšíte něco jiného, podle jejich VIP úchylných názorů, které v TV komunitě tyto samozvané elity mají.

Jednu paní jsem rozesmál snad na půl hodiny, když jsem jí vysvětlil v čem je problém dnešních žen, nesmála se mě, ale ta celá myšlenka jí dostala pod stůl a pak uznala, že mám pravdu. Ptala se mě, jaké mám zkušenosti s ženami z USA a tak jsem jí narovinu řekl, že lidé jsou všude stejní a každý potřebuje sex, lásku apod, ale že tam jsou ženy mnohem agresivnější a tvrdší a díky feminacistickým praktikám je některá oblast práva postavená na hlavu. A že podobně to začíná vypadat i u nás v ČR. Ale já se stále cítím jako muž a jsem muž a pokud mám vedle sebe mít ženu, tak chci, aby byla něžná, jemná jako dáma, zkrátka ten ženský JIN princip, aby došlo ke spojeni Jin a JANG a vytvořil se jeden harmonický celek. A kdybych měl vedle sebe ženu, která se chová tvrdě a agresivně jako chlap, tak by mi bylo na zvracení, protože nejsem homosexuál( nic proti homosexuálům), abych žil s chlapem a že jako chlap chci prostě ženu něžnou a jemnou. Toto tu dámu dostalo do kolen, ale realita je bohužel taková, že ženy už neberou muže jako gentlemany a muži neberou ženy jako dámy a to je celý problém. Jsme čím dál agresivnější a to je další problém.

Všímáte si, jak a čím vším jsme ovlivnění? Tolik lidí si dnes ztěžuje na TV a čím dál více lidí mi říká, že TV už několik let nemají. A není to jen problém TV. Celkově, celý ekonomický systém žene člověka na okraj společnosti a tak je čím dál frustrovanější a nespokojenější a vede to k agresivitě. Bohužel  ale, lidé nerozeznávají podstatu a příčinu a tak útočí sami na sebe, místo na zdroje celého problému a původce.

Ztratili jsme nějak úctu nejen k druhým, ale i k sobě a tak nám dnes připadá normální flirtovat s cizími muži, ačkoli vedle nás sedí partner, a nebo koketovat s každým, ono je to přece moderní a je to ve všech filmech že ano. Typické české nové filmy, ukazují českého člověka jako dementa, filmy nemají ani hloubku ani příběh, až na výjimky. Kde je ta vzájemná úcta jeden k druhému, úcta k lásce a partnerovi, s kterým máme strávit celý život? A tak se místo skutečných hodnot tváříme, že nejsme žárliví a uvnitř to vře a řve. Odpradávna platilo, že vdaná nebo zadaná žena nekoketuje s cizími muži, to platilo a stále platí ve všech kulturách.

Stále však potkávám i ty šťastné a zamilované páry a je to hodně pěkný pocit, že to láska ještě funguje. Ale potkávám i ty další páry, kde jdou vedle sebe jak cizí lidé a ženská pokukuje po jinýcm mužích, a nebo se táhne za jejím partnerem jak ocásek.

Pro každého člověka na světě existuje někdo, pro koho máme tu největší hodnotu, jsme pro ně zkrátka ty nejvzácnější na světě a snad i nejkrásnější, tak proč ztrácet čas s někým, kdo vedle nás drze koketuje a flirtuje? Tady nejde o žárlivost, ale o úctu k tomu druhému. Máme svou hodnotu, a pokud někdo nezná naší hodnotu, tak je to jeho chyba, ale chraňme si svou hodnotu jako člověka. Vždy bude někdo krásnější a chytřejší a bohatší, než jsme my, ale láska se vyznačuje tím, ž je na začátku slepá a přesto má své zákonité a platné projevy, třeba to, že se Vám rozklepou kolena a máte strach něco říct, abyste třeba něco nezkazili.

EKG a pravda, která je v srdci

Na svých přednáškách a článcích jsem psal hodně informací o zvláštnostech lidského srdce a jaká je jeho elektromagnetická energie a jak je důležitá pro vývoj dítěte. Pokud se dítě narodí a nemá možnost ihned cítit tlukot srdce matky a vnímat její elelktromagnetickou energii, je zde 90 procentní šance na budoucí psychické a psychiatrické poruchy, což potvrdily stovky výzkumů po celém světě a ví se to už přes 60 let. Proto se dnes snažíme, aby ihned po porodu se miminko přiložilo na matčino tělo a hned si jej maminka pochovala.  V tomto je snaha dobrá, kéž by tomu bylo tak i v dalších záležitostech.

Pohádky jsou čím dál více agresivní, plné násilí střílení a už to nejsou pohádky, ale odpad a kanál a děti to jen narušuje. Kde jsou ty krásné staré pohádky, které končí tím, že vše dobře dopadne a že láska zvítězí? Pán prstenů, dementní H Potter jsou plné skryté reklamy a násilí apod. a tím vědomě narušujeme osobnost dětí a mládeže.

Dnes jsem se díval na českou pohádku O statečném kováři a když došlo k boji se strážemi, bylo to tak krásně natočena, kde padla snad jedna facka, ale nebylo to o násilí.  Ale většina moderních pohádek pro děti a mládež je o tom, že se ukazují mladiství jako supermani, kde se kopají do hlavy, ovládají skvěle kung fu, aniž by se někde učili, jsou prostě supermani planety. Nebo jsou to upíři apod. Bohužel pak v reálu potkáte vygumované dámy nebo kluky, kteří to berou tak vážně, že hledají upírky.

Chybí nám pozitivní vzory a pozitivní hrdinové, místo nich zde máme supermany ze střední školy, kteří nezvládli ani základní vzdělání a etiku a hned jsou to supermani, místo pozitivních vzorů pro dospělé máme rozvedené hrdinky, které čekají na svého prince a sponzora, co se postará o její 3 děti, nebo tu máme, supersexy dementa, který žije jen proto, aby větral co nejvíce ložnic. Proč? Protože prý to divák chce. A tak dneska mládež ani neví kdo to byl Jan Žižka, nebo Ján Jesenský.

Demokracie je jedna věc,  ale dnes nejen že demokracie neexistuje, protože jsme všichni zavlečeni do toho kolotoče reklamy, medializace a lobismu, ale druhá věc je to, že dnes už ani nevíme a nepamatujeme si, jaké jsou správné hodnoty a tak se mění společnost a drogy, sex, nevěru, rozvody, vampirismus, deviaci, homosexualitu a další moderní zvrácenosti považujeme za součást a podmínku naší společnosti. Tato situace je cíleně a uměle vytvořená tak, aby společnost ztratila své kulturní kořeny, aby byla čím dál více stresovaná, manipulovatelná a ovlivnitelná, protože blbcům se lépe vládne.

Jsme prostě ovlivnitelní a jsme ovlivněni, aniž bychom si to uvědomili.

Nemůžeme za to?

Kam se tady poděly ty tradiční hodnoty a proč se nacházíme v takové etické, kulturní a morální krizi? Kam se poděla ta opravdová láska a proč je dnes čím dál více nespokojených lidí? Kam se poděla věrnost v lásce a proč se tak často rozpadá rodina?

Posledních 20 let se zajímám hodně o výsledky vědy a špičkových vědců a řeknu vám, že dnes se toho ví tolik, že svět je úplně jiný, než se nám stále podává od nevzdělaných lidí. Každý den překládám nějaké nové objevy a fascinující zjištění a výzkumy, přednášky a snažím se o nich psát.

Pokud tedy zrovna nyní máte pocit, že vás vaše manželka nebo manžel, milenka či milenec nevnímá tak, jak by měl, nemusí být problém v ní, jen si třeba vůbec není schopná uvědomit si své jednání, protože je někde problém v jejím dětství, na který už dávno zapomněla.  Možná je problém právě v té periodě po porodu, kdy neměla dostatek času vnímat tu krásnou energii své maminky a kdy mohlo dojít k tomu spojení matky dcery a otce po narození.

Nic není černobílé a tak může být problém i jinde. Je dokázáno, že nedostatek některých minerálů, vitamínů a jiných látek vyvolává změny psychiky a nereálné vnímání reality a nebo dokonce vnímání halucinací, a nebo namlouvání si některých myšlenek, aniž by to byla pravda. Proto by bylo lépe se nejdříve spolu domluvit jako lidé a bytosti a zkusit zjistit o co jde, a kde je příčina. Ale mluvme spolu jako lidské bytosti.  Tento termín používají američtí indiáni a moc se mi líbí toto jejich pojmenování, v Americe jsem potkal pár skutečných šamanů a leccos mi vyprávěli a v lecčems bychom se mohli poučit. Mluvme spolu jako lidské bytosti a pokud se jedná o lásku v partnerství, měli by jsme to dělat mnohem důkladněji a opravdu od srdce a s láskou.

Ne všechny problémy v partnerství, které se dějí, jsou naše chyby a ne za vše můžeme. Nechci tímto omlouvat ani nevěru ani další lidské chyby. Ale jsme prostě desítky let vygumováváni různými trendy, rádoby-idoly a vzory, a tak už za tu dobu víme stěží, jak má láska vypadat co pro ní udělat a jak jí najít. Nevěřili by jste, kolik žen si dnes ztěžuje, že nemají možnost potkat žádného rozumného chlapa a stejné tvrdí o muži. Kam se tedy poděli a kde se schovávají? Chyba je opět v systému, jen to chce vidět a umět poznat souvislosti.

Ještě v době mých studii na veterině byla jiná doba a lidé byli více kulturní a dalo se bavit o něčem a stačilo si k někomu přisednout a mohlo se diskutovat, pokud bylo o čem, lidé měli k sobě blíže. Dnes se zkuste zeptat ženy na ulici kolik je hodin, tak vám neodpoví a zrychlí krok, a nebo vás rovnou pošle někam, proč? Nejsme proboha lidé? A i naopak, pokud se žena na něco zeptá muže sama na ulici, tak vypadá jak šlapka. Kde to tedy proboha žijeme? Nejsme ani na takové úrovni, abychom byli jako v New Yorku, kde je toto normální. Tady si prostě jen hrajeme na něco, co zde není a jsme čím dál více odcizeni jeden od druhého a hrajeme si na svém písečku. Lidé už se neumí bavit na nějaké téma a v hospodách je čím dál více mladíků, kteří mluví jako kanál a hrají si na dospělé. Tohle ale bylo vždy, mladí si vždy hráli na dospělé a hráli si na tvrdé muže. Ale dnes je to mnohem agresivnější. A i situace s úchylnými jedinci je jiná, je čím dál více vražd, přepadání, násilí apod. Začíná to opravdu vypadat jako v Americe a proč? Protože lidé si začínají zvykat na to, že snad vraždy jsou normální v každé společnosti, že je normální vyhrožovat někomu smrtí, sekat někoho sekerou a mačetou!! Tak kde, že to žijeme? Pak se nedivte, že Vám žena na ulici neodpoví.

Ale opět – chyba není v nás, ale v systému, A zároveň je chyba v nás všech, v naší nevzdělanosti a nepochopení, kam se to všechno řítí, a v naší nevšímavosti a nesnažení se udržet vše to dobré co zde bylo a co ztrácíme.

Nemůžeme se dokola vymlouvat na to, že za vše může násilí. Celý život jsem se učil bojové umění a přes 20 let jsem ho učil a většina Mistrů, které znám jsou skromní a velmi moudří lidé, kteří nesnáší násilí, ale pomáhají lidem a léčí je. Takže na jisté úrovni člověk dospěje k tomu, jak je lidské tělo a lidský duch křehký a je třeba jej chránit. Nejsem Mistr a ani nikdy nebudu, ale dospěl jsem ke stejnému poznání a to jsem učil i své žáky.

Je to většinou o tom zkresleném názoru a představě o světě a lásce, kterou nám někdo tlačí za svou a kterou jsme nechtěně a vědomě, a nebo nevědomě přijali. A málokdo si to vůbec uvědomuje.

Čistá duše

Tam někde v nás hluboko je čistá duše, která je opravdu čistá a plná lásky a dobra. Tento stav hypnózy většina vědců nechce dělat, protože z něho mají strach, je to natolik zvláštní stav bytí, že je možné téměř vše, ale to popisuji v jiných článcích.  Ale v každém je podstata dobra a vysvětluje to moderní kvantová fyzika, překládal jsem hodně přednášek odborníků a sám jsem byl překvapen, že tihle fyzikové mluví o spiritualitě, lásce a odpuštění jako duchovní Mistři.

Je velmi zajímavé, že právě na procesu lásky a humanity se podílí právě srdce jako orgán, a opět jsem v článcích popsal jeho zvláštní funkce a projevy, a staří Mistři vždy tvrdili, že pravda je v srdci. Přesto jsme stále stejně slepí, protože si neuvědomujeme to, co kdysi dávno už věděli. Jeden špičkový odborník a génius spolupracoval s korejskými vědci právě na důkazech akupunktury a lidského srdce a přišli na to, že při transplantaci se nepřenáší jen orgán samotný, ale i kvantové a EMG pole srdce, takže se často mění i charakter člověka. Podrobnosti jsem opět psal v mnoha svých článcích zde.

Proto láska není jen v hlavě, kdy ovládne naše myšlenky a mozek, ani v rozkroku kde rozproudí hormony. Ale je hlavně v srdci.

Kam se tedy vytrácí láska? Nikam, je stále zde, jen jí vnímáme jinak. Ale neměli by jsme dovolit, aby se vytratila její původní a čistá hodnota, ta kterou jsme slýchávali jako malé děti v těch krásných pohádkách, které končí dobře a kde láska vítězí.

Není OK si myslet, že odejdeme z manželství a najdeme někoho lepšího, ani že se rozejdeme s partnerem a že potkáme zaručeně lepšího. Rodina měla , má a věřím, že bude mít vždy svou nejdůležitější úlohu ve společnosti a jako takovou by jsme jí měli chránit.

Znovu opakuji, že nechci omlouvat něčí chyby ani to, že se chová jako dobytek a prase, ale… Žijeme v 21 století a je toho tolik, co se již ví a spousta lidí stále neví a naše vzdělanost je na tak malé úrovni, protože nám to buď někdo tají, nebo to záměrně diskredituje a nebo jsme líní vědět a nezajímáme se. Ale mnoho problémů, které v lásce vznikají, není naše chyba v tradičním slova smyslu, protože si neuvědomujeme příčinu, nejsme schopni ji najít, protože nemáme dostatek znalostí a tak si to tradičně omlouváme. Stejně tak i moderní úpadek, je ztráta tradičních hodnot a odcizení se jeden od druhého. A dokonce sami od sebe.

 

Láska prochází žaludkem a…

A to je stará pravda a hlavně v poslední době, kdy jistá část vědy obrovsky zapracovala na výzkumech potravin a přírodních produktech a kdy se ví toho tolik, jak získat atraktivnost, jak způsobit větší sexuální přitažlivost apod. není to otázka moderní vědy, protože přesně to samé věděly naše prababičky a praktikovaly to. Jen opět objevujeme staré. S úsměvem dnes vtipkuji, že láska prochází žaludkem, ale u některých jedinců prochází spíš žaludem J))

Všimněte si, kolik znalostí jsme zapomněli a jak objevujeme ty staré a dávno zapomenuté. Je to opět o našem myšlení a stavu mysli a vzdělanosti. Když někdo není schopen být věrný, můžu se samozřejmě naštvat a poslat ho do prd…. Ale nejdřív si zjistěte třeba minulost člověka, než s ním skočíte do postele, napoví Vám to hodně o budoucích událostech. Tím, že si člověk uvědomí příčiny a následky se stává moudřejším a zároveň ho to vede k humanitě, Poznání nás činí lepšími a vede k moudrosti. Proto ne vše je naše chyba, nechci tím omlouvat lidi, ale bohužel někdy nevědí, co činí, protože nemají dostatek znalostí.

Ani já nejsem dostatečně moudrý a asi do toho zase spadnu jako většina z vás, ale přece jen… každý z nás někde máme toho pravého nebo pravou a není jen jeden ten pravý. My sami jsme si je dávno vybrali před naším narozením na tento svět. Ale nejsme roboti, abychom museli dělat přesně naprogramované a proto máme možnost změnit i osud a být moudřejší. To je celý princip, kdy naše duše roste a dochází nějakému poznání, osvícení a roste. Je toho tolik jak spravit poničené vztahy, jak někoho udělat atraktivnějším, jak někomu zlepšit činnost mozku aby viděl věci lépe a cítil více apod. je toho prostě tolik a je na každém, aby začal studovat a došel nějaké své moudrosti a poznání. Pak se dostane do bodu, kdy něco pochopí. Je jednoduché někoho odsoudit, proč něco dělá špatně, ale je potřeba pochopit, proč to dělá a jestli si to vůbec uvědomuje. Pokud si to uvědomuje a vědomě ubližuje, mám také právo ho kopnout a poslat do…

Láska nebeská

Láska není jen záležitost planety Země. Jak už jsem psal, spousta duchovních bytostí ovlivnila některé lidi natolik, že .. a nemyslím tím bytosti lidské, jsou zkrátka i jiné dimenze. Pak jsou zde i zážitky z regresní terapie a návratu do minulých životů a výpovědi lidí z klinické smrti, kteří popisují také mnohem větší univerzální lásku, kterou nejsme schopni ani popsat.

Psal jsem v jednom článku jaký má vliv kofein a káva přímo na lásku dvou partnerů. Tohle věděli naše babičky a maminky, a když přišla návštěva a zavoněla káva, byla tam vždy přátelská a klidná atmosféra. A kolik dalších takových věcí jsme zapomněli? . Kolik takových dobrých rituálů jsme hodili za hlavu?

Jak ale může mít někoho rád člověk, který nemá rád ani sám sebe? Jak si někdo může někoho vážit, když si neváží ani sám sebe a neví kdo v podstatě je? Je to opět o poznání a jakési moudrosti.

Každý má právo na tu svou představu lásky tak, jak mu to vyhovuje. Je to vše na nás, jak jsme vzdělaní, jak jsme chápaví a oddaní a čemu. Sami jsme strůjci svého osudu a to i v otázce lásky, tedy do určité míry. Ubožáci a zbabělci se vymlouvají a tvrdí, že člověk nemá kritizovat, ale kdyby to byla pravda, tak by nám dnes politici kakali na hlavu tak, že… a už dávno by lidé ušlapali sami sebe ve starém Římě nebo Řecku, kdyby se tyranům nikdo nepostavil. Naopak , člověk by měl konečně otevřít oči a začít vnímat co je špatně

A proto opravdu tvrdě odsuzuji všechny ty rádoby-kartářky, které nikdy neměly schopnosti a které jen lidem špatně určují osud bez znalostí. To je asi to nejhorší, co může být, když Vám nějaká kartářka naprogramuje mozek do budoucna a vy po letech zjistíte, že vše je jinak. A pokud neznáte někoho, kdo má opravdové schopnosti, tak si radši promluvte s partnerem a promluvte si spolu jako lidské bytosti a narovinu a spolu najděte příčinu a jak z toho ven.

A pokud to někomu vyhovuje, tak spolu třeba rozbijte nějaký talíř, nebo atom, nemusíte se prát zrovna  s kocourem o konzervu jako já .-)))))) U nás to funguje, kocour ví, že na něho neprdím a je rád, že se s ním aspoň poperu, a nelítám někde za babama a nečumím tupě do PC a směje se mi, a já mám radost, že má on nějaký pohyb a občas ho nechám i vyhrát J))

Ani já nevím, co je láska a nevyznám se v lásce, jen leccos vím, a to stačí, abych se na lidi díval jako na lidské bytosti, které chybují. Říká se, že člověka máme rádi za jeho výjimečnost, ale milujeme ho pro jeho nedostatky. A je to asi takový pocit, kdy víte,  a jste schopni říct „ Vím že je kolem nějaká krásnější žena, ale tu mojí já skutečně miluji a nedopustím, aby jí někdo ublížil a nic nestojí za to, abych o ní přišel“.

Takhle nějak to asi cítí děti, které, i když nejsou rozumné, tak cítí, že jejich máma je máma a jejich táta je táta a osobně jsem slyšel  několikrát, když podobně mluvili i děti a říkali – Můj táta sice není prezident nebo nějakej velkej člověk, ale má mě rád a já jeho a moje mamka, ta se mě vždy zastane, když je někdy táta moc přísnej, jsou to moji rodiče a neměnil bych. Stejně by jsme se měli ptát i na mateřskou a otcovskou lásku, co vlastně cítí k dětem a jak je vnímají.

Ano jsme lidé omylní a tím jsme lidé, jen by jsme měli konečně také udělat nějaký pokrok co se týče naší duše a vnímat svět z mnoha souvislostí, učit se a poznávat a opět se vrátit k sobě a k druhým. Zamilovanost je také druh lásky a když je člověk milován, tak vidí svět růžověji a směje se více na lidi kolem sebe a je šťastnější a tím činí i jiné lidi šťastnější, už jen tím, že lidé vidí, že láska opravdu funguje. Ona tu je stále, a jen my se na ní už díváme jinak a pokrouceněji. Znám opravdu dost lidí, kterým láska vydržela a drží dlouhé roky a znám spoustu starých lidí, kteří se stále milují, světe div se. Kdy vás naposledy na ulici zastavila nějaká žena nebo muž a řekl vám jen tak, bez toho, aby vás chtěl sbalit, že máte krásné oči? A nebo kdy Vás naposledy někdo pochválil? A kdy jste naposledy někoho pochválili vy ?

A kdy se zase vrátí ta skutečná láska? Myslím, že to bude ve chvíli, kdy se ženy začnou chovat k mužům jako dámy a ne nedá-mi, a kdy se muži začnou chovat k ženám jako gentlemani, ve chvíli kdy přestaneme myslet jen rozkrokem a kdy se dokážeme třeba na baru nebo kavárně bavit s neznámou ženou nebo mužem jen tak a nepošleme ho k čertu jen proto, že se to dnes dělá. A nebo když někdo dokáže třeba usadit nějaký pako, který mluví ve společnosti sprostě a chlubí se s kým vším spal a koho kde…..  protože slušný člověk, který má v úctě milovanou osobu, nevypráví své sexuální zážitky cizím lidem, je to jen jejich soukromá a intimní a nejniternější věc a kdokoli se tím chvástá na veřejnosti jen ukazuje své IQ, které nedosahuje ani inteligence rohožky. Ale to je bohužel dnes velmi častý jev, takové chvástání a ukazuje to právě na ten morální úpadek. Asi proto mi dnes hodně lidí říká, že mají rádi 60 léta.

Jaké myšlenky vysíláme, takové se nám vrací hlavně v lásce to platí.  Rozum není v rozkroku, ale v hlavě a hlavně v srdci, kde je i láska. Chceme být opravdu šťastní? Tak si to musíme i umět přát. Důležité ale je, že nic není jak to vypadá, právě kvůli těm dezinformacím a tomu čím jsme ta desetiletí ovlivněni.  Nečekejte ale, že Vám v tom poradí nějaký psycholog nebo psychiatr, protože kdyby měli tito rádoby specialisté nějaké hodnotné poznání, dávno by pomohli lidem a světu aby byli šťastnější, ale situace je spíše opačná. Podívejte jak technologie ovlivňuje celý svět, například u mobilních telefonů a ve srovnání s tím je psychologie jen starou frigidní a neplodnou babkou, co jen dělá černou magii v reklamě, ale jen málo pro dobro lidí,

Láska je podstatou každého náboženství a kvalitní filosofie a jestli si moderní vypatlanci myslí, že se budou řídit a žít podle zákonu silnějšího, tak bych doporučoval jim postavit velkou arénu, hodit jim tam pár seker aby se pomlátili sami mezi sebou a dali nám slušným lidem, co mají ještě srdce, pokoj. Pokud nás chtějí křesťané stále strašit peklem, tak nás to může nechat v klidu, protože pro ně je tam někde jejich peklo nachystané. Svět je nádherné místo plné krásy, hloubky a božské moudrosti a podle křesťanů zde máme trpět a pak tam někde si to odskáčeme i v dobrém. To je jejich pokroucená představa Boha. Takový jejich Bůh musí být pěkný hlupák, ten skutečný Bůh, o kterém je tisíce výpovědí lidí s různými zážitky a mluví o něm i budhisté a jiní, je naopak ten, který stvořil to vše pro nás, abychom to uměli využít k dobrému a ke štěstí nás i druhých, abychom tím rostli a byli moudřejší, abychom to studovali a došli k poznání a skromnosti a pokoře.

Přijde doba, kdy se znovu objeví staré pravdy, už se to děje nyní, začíná to, ale vyplave napovrch i to, co jsme se kdysi dávno učili od svých mimozemských předků. Opět zde odkazuji na své články zde, kde popisuji některé poznatky i co se týká univerzální lásky. Láska je podstatou hmoty a samé existence, jak tvrdí moderní kvantová fyzika. A právě tato věda dávno vysvětlila spirituální svět na základech a zákonech vědy a další jiné fenomény a velmi dobře vysvětluje i principy lásky. Je načase, abychom tyto zákony konečně pochopili a tím změnili naše myšlení i společnost, která jinak dospěje do bodu, kdy nebude návratu.

Hodně lidí je zklamaných, že se nenaplnily ony lživé a pokroucené předpovědi o Mayském kalendáři a jeho konci, ale skutečnost je mnohem fantastičtější, protože vše spěje ke Zlatému věku a ideální lidské společnosti. Ale ta nenastane v současných trendech a deviantních praktikách politiky, ekonomiky a názorech na to co se nám má líbit, co máme kupovat.

Lidé jsou čím dál více oddělenější a osamocenější. Proto se lidé musí konečně začít sjednocovat a spojovat a komunikovat spolu. Sejít se spolu třeba jednou za týden a mluvit o nějakých hodnotách, které by nám měli pomoci, o poznatcích, které udělají náš život šťastnější, to je vše mnohem lepší, než se sejít každej pátek někde v baru a ožrat si tlamu, a pak dělat ve městě bordel, jak to vidíme všude kolem a jak se stává čím dál více realitou. V tom baru se dá sedět a pít stejně, ale dá se u toho i celkem slušně povídat o zajímavých věcech, i o lásce a zkušenostech, o tom pozitivním. Proč?

Někdy je opravdu lépe být sám, než se trápit s nějakou bárbínou, co neví co chce a nebo hlupákem, který nedokáže být ani věrný, ani si nedokáže vážit. Neumíme žít sami se sebou a pak chceme aby někdo dokázal žít s námi.

Protože láska není boj a evoluce není boj, právě naopak, je to forma spolupráce, soužití a růstu, nejen těla a ekonomiky, ale hlavně spirituality a lidské duše.

Doporučuji si přečíst mé články ohledně profesora Emmota a nebo si o této problematice něco najděte na internetu, je tam krásně ukázáno a vysvětleno, jak naše myšlenky a láska ovlivňuje hmoty a náš svět.

Aktualizováno Sobota, 12 Prosinec 2015 18:33