Teroristické útoky v Paříži 2015 – nové 9/11 v Evropě? Příliš mnoho otazníků a nejasností  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 14 Listopad 2015 15:16

 

 

Nejspíš všichni sledujete události kolem teroristických útoků v Paříži z 13. 11 2015. Podle všech indicíí to vypadá, že se jedná o další obdobu 9/11, a do této události jsou zapojeny tajné složky. Na Amerických webech se o této možnosti velmi živě diskutuje, protože tomu napovídá i mnoho okolností. Zde jde pravděpodobně o Americkou snahu dostat se opět do do Sýrie a snažit se vyrovnat Rusům.

 

Zde jsem informoval o události na Facebookové stránce www.zahady-mysteria.cz. Postupně budu přidávat informace, tak zjistím ze svých zdrojů

 

 

 

 

 

 

 

 

Přidejte se k naší FB stránce - https://www.facebook.com/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno-185764254800966/

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a mého svolení a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.11 2015 – 23:00

 

Takže - útoky v Paříži ještě nekončí - Francie zítra plánuje bezpečnostní radu a předpokládám, že v celé Evropě ode dneška začne cvrkot a začnou se dít věci, za které nás doposud nazývali, že jsme xenofobové. Anglie zítra vyhlásí, že je situace pod kontrolou, aby se lidé uklidnili, a to samé bude dělat naše vláda. Ale lidé už toho mají dost!!! Proto předpokládám, že na celém světě se ihned zpřísní kontroly, uzavřou se hranice většiny států v Evropě a pokud toto ČR neudělá, tak jsme v průseru.
Dá se silně předpokládat, že do toho budou zapojení nejen teroristé z ISS ale je do toho zapojená i některá z amerických tajných složek, jako záměr jak zapojit Ameriku více do války v Sýrii, jen proto, aby se podle nich vyrovnaly síly proti Rusku.

 

Zajímavé bude, co o tom řekne Putin a Ruská rozvědka, která se zatím nevyjádřila a pokud, tak o tom v ČR nic není....
Anglie vyzvala občany, aby o této události netweetovali, protože se začínají šířit konspirační zprávy a nepodložené zprávy - samozřejmě, bojí se, co by se mohlo provalit.

 

problém je, že dlouho před tím, islámský dobytek vyhrožoval , že napadne hlavní světová města a místo aby se něco dělalo, tak všem lhali a kriminalizovali nás...

 

Průběžně vás budu informovat.... Dozvěděl jsem se to před hod, tak zatím nebyl čas ptát se svých zdrojů..

 

 

 

23:50 hod

 

Ihned po teroristických útocích v Paříži došlo k další výjimečné události - Stanový tábor uprchlíků v Calais byl zapálen. Spekuluje se o tom, kdo to udělal, zda jde o odvetu za Paříž a nebo si to uprchlíci zapálil sami??
Předpokládám, že odpověď bude, že to je více událostí, ale je podivné, že by hned několik hodin po útocích někdo tak rychle zapálil tisíce stanů v Calais – to je také blbost, protože tam je tisíce stanů a zapálit celý tábor, chvíli trvá, že ano :-)))))) Na Facebooku a internetu se začaly objevovat fotky polského žurnalisty s hořícím Callais. Ale ihned se objevovaly falešné zprávy o tom, že se jedná o starou fotku z Callais. Poté na RT News uvedly rozhovor s místostarostou Callais Philipem Mignonetem, který informoval že kemp je opravdu zapálen a že zde hoří desetitisíce kilometrů a evakuují uprchlíky, ale doposud nikdo z 6000 běženců nebyl zraněn. Nikdo nebyl při tak velkém požáru zraněn??? Nepřijde Vám to divné?
Napadlo někoho, že by v tom mohla být snaha omezit svobodu Evropanů a proto celou událost někdo naplánoval, aby vlády mohli kontrolovat a omezovat masy a tím přijmout více uprchlíků?? Slyšel jsem názor nyní jedné britské takzvané vysoké úřednice z Bepečnostních výborů UK a ta slepice - doslova slepice, tam vysvětlovala, že to je proto, že jsme na uprchlíky zlí, a že budeme muset hodně rychle a co nejvíc pomáhat uprchlíkům, aby nebyli nespokojení, nervózní a aby pak naštvaně nechtěli být zlí!!!!! Toto je opravdu příklad vygumovanosti a debility těchto vedoucích představitelů

 

Útoky v Paříži byly velmi dobře koordinované. Co to znamená? Francouzská tajná služba má velmi dobrou pověst a informace. Myslíte, že by se toto mohlo jen tak utajit? Provézt útoky a dopravit atentátníky s bombami přes tolik bezpečnostních opatření na stadion a další místa a nikdo by o tom nevěděl??

 

Celou situaci okomentovali bezpečnostní experti i ředitel CIA a te přímo prohlásil, že je velmi podivně, že k celé události došlo, jelikož Francouzská tajná služba patří mezi elity na světě a na stadionu, kde se hrál přátelský útok mezi Francií a Německem, byl i Francouzský prezident Holande.

 

 

 


Nejen světoví státníci vyjadřují zděšení a soustrast s Paříží, ale i Arnie Schwarzeneger vyjádřil soustrast - trochu jsem se pousmál a napadlo mě, že by tam konečně mohl vtrhnout Terminátor a udělat tam pořádek .-)))

 

V. Putin právě vyhlásil, že celý tento teroristický útok se MUSÍ ihned co nejdůkladněji prošetřit a Rusko se na tom bude tvrdě podílet. Proč Rusko mluví ihned o vyšetřování? Je to jasné, místo kondolence jde okamžitě o vyšetřování, protože má informace, které zatím nelze odtajnit...

 

Update - do Paříže bylo povoláno 1500 členů bezpečnostních složek. Ihned bylo uzavřeno letiště a zrušeno všechny lety.....
- doposud 140 mrtvých

 

Začátek formuláře

 

Začátek formuláře

 


Teroristické útoky na Paříž přišly pouze den poté, co teroristickém útoku v Bejrútu, kde bylo zabito 43 lidí.

 

 

 

Rusko nyní zpřísnilo kontrolu bezpečnostní kontroly a především na letištích a uvažuje o zrušení letů z a do Francie. Ruský ministr zahraničí  Sergei Lavrov prohlásil, že Rusko musí nyní „mnohem důrazněji“ útočit na spolek ISS a podobná uskupení.

 

 

 

Paříž zakázala veškeré demonstrace až do čtvrtka. Zároveň vyhlásila státní smutek na 3 dny. Pařížský Disneyland je nyní zavřen. Většina veřejných institucí a podniků, jako lázně, stadiony, kina apod. jsou nyní zavřena. Vláda doporučila lidem nevycházet do ulic a na veřejná místa

 

 

 

North Terminal na Londýnském letišti Gatwick Airport  bylo evakuováno, kvůli podezřelému balíčku.

 

 

 

Itálie zvýšila bezpečnostní kontroly také. Belgie a Rakousko se také ihned sešlo na bezpečnostních poradách

 

 

 

 

Kde se odehrály tyto útoky?

 

Bataclan concert venue, 50 boulevard Voltaire, 11th district – sebevražedné a střelné útoky. Tyto útoky byly provedeny proto, že majitelem byl žid. Kolem tohoto jsou zde velmi zajímavé okolnosti.  Death metalová kapela se jmenuje "Eagles of Death Metal" a jejich vokalista si říká „The Devil“ – tedy „ďábel“. Mnoho lidí, kteří hledali informace na Wikipedii si rychle všimli, jak rychle se změnili informace o tomto zařízení a všimli si změny informací. Atentátníci nebyli žádní amatéři, ale podle očitých svědků a bezpečnostních expertů byli velmi dobře trénovaní a jejich metoda ukazovala na příslušníky nějaké speciální jednotky, protože nestříleli bezhlavě do všech, ale velmi koordinovaně vybírali oběti a jednoho po druhém popravovali, jejich akce a spolupráce byla velmi koordinovaná.

 

Stade de France, St Denis, just north of Paris - explose v blízkosti venue v době, kdy  Francie hrála proti Německu přátelský fotbalový zápas.

 

Le Carillon bar, 18 rue Alibert, 10th district - gun attack

 

Le Petit Cambodge restaurant, 20 rue Alibert, 10th district - gun attack

 

La Belle Equipe, 92 rue de Charonne, 11th district - gun attack

 

La Casa Nostra restaurant, 2 rue de la Fontaine au roi, 11th district - gun attack

 

Důležitá událost je také z Kanady, kde se na Vise News objevil rozhovor s 21 letým Somálsko-Kanadským příznivcem ISS Abu Usamah Somalemm který tvrdí, že síť ISS se mobilizuje v NY- New Yorku a chystají se zde velké teroristické útoky aby dostaly USA na kolena.

 

K útokům se přihlásila teroristická skupina Islámský stát a na svých videích vyhrožuje, že Francie je prvním cílem jejich útoků a že zaplní Francouzské ulice mrtvými těly. Bývalí zaměstnanci CIA se vesměs shodují v tom, že ISS si zvolilo Paříž jako symbol pro 9/11 v New Yorku.

 

 

 

 

 

Sobota 14.11 2015

 

 

 

Nyní se podívejme na celou událost podrobněji.

 

Za prvé – kdo manipuluje s počtem obětí? Podle RT, CNN a dalších médií je 127 mrtvých obětí. Podle bezpečnostních složek z Ruska a USA je počet obětí přes 150.

 

Od včerejší půlnoci a dnes od rána všichni vyjadřují soustrast s francií, většina herců a politiků a významných osobností publikují na svých sociálních sítích soustrastné zprávy a podporu Francii. Ministři a politici na celém světě nyní jednají o změně bezpečnostních pravidel. Indie dokonce zavedla velmi silné a přísné bezpečnostní kontroly na všech letištích.

 

V médiích vystupují různí experti a rádoby-experti. Nejsmradlavější kanál – Česká televize od rána vysílá zprávy s jejich rádoby-experty, kteří neustále opakují slovo „nacismus“ a Hitler a melou stále dokola o hrozbě nacionalismu a extrémismu a porovnávají, kdy a jak skončilo nacistické hnutí v Japonsku a Německu a neustále opakují, že se vlastně nic neděje, že u nás je všechno OK a že muslimové, kteří okupují a hrnou se do Evropy, jsou naše spása a záchrana. Je to neskutečné pokrytectví a hnus, co tahle zkorumpovaná média předvádějí a jaké zhovadilosti tam produkují. Každému je jasné, že Takzvaní „sluníčkaři“ a parazity ze všech vládních a nevládních neziskovek budou dál lhát a napomáhat muslimským teroristům jen proto, aby dostali své královsky štědré dotace z EU na uprchlíky.  Celé toto  jednání naší vlády povede jen k tomu, že lidé se stanou čím dál radikálnější a začnou brát spravedlnost do svých rukou a dojde k otevřenému násilí.

 

Naše vláda přímo i nepřímo podporuje tento islámský terorismus a přímo i nepřímo produkuje extremismus, protože když neustále lžete lidem a cpete jim pod nos černé zběhlíky a melete o tom, že jsou naše záchrana a spása, a pak se stane něco, jako v Paříži, tak nikdo nezůstane v klidu. A pokud si někdo z toho debilního dobytku ve vládě hraje na spasitele a myslí si, že lidé začnou milovat a přijímat více muslimů, po tom, co se stalo ve Francii, tak jen ukazuje jak má zfetovaný mozek, a nebo že je duševně nemocný

 

Od rána probíhají diskuze bezpečnostních expertů po celém světě a všichni varují, že toto se dalo dávno čekat, protože islámští představitelé už dávno vyzývali své teroristické spolubojovníky k tomu, aby útočili na všechny a na jakémkoli místě, že jakékoli místo na planetě a jakýkoli typ a počet zavitých bezvěrců je pro islám dobrý ISS varovala už dávno před tím, že zaútočí na světová velkoměsta a hlavní města.

 

Proto se bezpečnostní experti shodují na tom, že to je nový druh války, která právě začala a že nemá žádná pravidla. Tato válka se nevede normálním způsobem a teroristický útok může nastat kdekoli a může ho provézt kdokoli a policie nemá nejmenší šanci ohlídat všechna místa, jako jsou všechny bary, stadiony apod. To se přesně stalo v Paříži, kdy policie neměla nejmenší šanci uhlídat všechny bary kulturní události.

 

Ale….. Nyní vyšlo najevo, že těsně před fotbalovým zápasem Německa s Francií, byli fotbalisté z Německa evakuováni z jejich hotelu. Ve čtvrtek večer se objevily v Londýně težkooděnci, ale nikdo nekomentuje proč tam byli a nikdo nekomentuje z jakého důvodu tam byli a o jaké riziko se jednalo. Den předtím, než došlo k útokům v Paříži, zatkla německá policie v Bavarii teroristu napojeného na atentátníky, kteří provedli útok v Paříži.

 

CIA a další experti varují před dalšími útky a v Americe se velmi zpřísnily a posilnily kontroly na všech letištích a na Time Square jsou security jednotky a policie aby hlídala klíčové objekty. Na mainstreamových médiích se neustále diskutuje o tom, jak se změní bezpečnostní situace v Evropě a zda se zavřou hranice, zpřísní se kontroly na hranicích a jak se dotkne běžných občanů, jestli se neomezí jejich práva a jestli nestoupne extremismus po celé Evropě.

 

Samozřejmě, že celý svět je šokován, znechucen a naštván na to, co se stalo ve Francii a zákonitě stoupne odpor lidí a nastanou otevřené konflikty. Tomuhle nezabrání nikdo, ani prázdné kecy a lži o tom, jak máme být milí na zběhlíky a černou zvěř, která neustále dělá bordel, všude kvůli projde. Dlouhou dobu varují tajné složky, že v uprchlických táborech dochází k násilí a kriminalitě, že po celé Evropě muslimové vytvořili za několik let svá ghetta a no-go zony, kde nerespektují zákony, vyvolávají své etnické a kriminální činy, napadají a terorizují okolní obyvatele i policisty. V Británii tajné složky varovaly, že je tam každý den několik znásilněných mladých Britek a že to páchají muslimské gangy mladíků, kteří stopují a pronásledují mladé Britky a znásilňují je ve jménu Koránu a islámu. O tomhle opět a právě nyní média mlčí a přitom je každému jasné, že bylo otázkou času, kdy dojde k nějakému teroristickému útoku.

 

Nyní je otázkou času, kdy dojde k masovým nepokojům, a kdy lidé vezmou spravedlnost do vlastních rukou

 

Více jak 10 let se objevují zprávy o tom jak se Belgie, Nizozemí a Švédsko mění na muslimské země, kolik je tam muslimů a jak velmi roste muslimská kriminalita a nepokoje.

 

Více jak před rokem jsem zde na tomto webu psal o zkušenostech mých přátel, kteří byli na dovolené v Paříži, kdy mluvili o tom, že je tam obrovské množství černochů, kteří postávají všude a tyhle gangy otravují lidi, jsou agresivní a nabízejí jim svůj šunt k prodeji. Můj známý mi vyprávěl, jak šel se svou přítelkyní a jeho rodiči z hotelu do metra, trasa měla asi 500 metrů a než tam došli, trvalo jim to asi půl hodiny, protože se museli prodírat přes houfy černých gangů a těsně před metrem je tvrdě zastavil gang černých kriminálníků, kde jeden držel mého známého za bundu a nechtěl ho pustit. Ten můj známý měl obrovský vztek, že je nechtějí nechat projít, ale zároveň měl strach, že dyž toho černého hajzla složí pěstí, že se na jeho přítelkyni a rodiče vrhnou tyhle černé hordy. Taková situace byla i před Louvrem a policie prý tomu jen nečinně přihlížela, protože neměla dost lidí, aby tomu zabránila. Od té doby se situace zhoršila a můžeme se pak divit, že k něčemu takovému došlo?

 

 

Plánovaná islamizace Evropy

 

 

 

 

Určitě všichni čekáte na zprávy o tom jak se situace bude vyvíjet a objeví se spoustu hovad, co budou bránit islám a varovat před extremismem a všechny nás budou nazývat extremisty. Aby jste pochopili, jak se situace komplikovaná, ale i velmi jasná a proč někteří zločinci stále obhajují islám – podívejte se na tento dokument a důkaz o plánované a cílené islamizaci Evropy z oficiálních míst, kam jsou zapojeni světoví politici a organizace . Cituji:

 

 

 

„Před lety byl v tichosti zahájen proces známý pod zkratkou EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) či spíše barcelonský proces, který v sobě kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy, ukrývá doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování.


Smyslem projektu, který se původně vyvinul z dohody o volném obchodu mezi EU a zeměmi v oblasti Středozemního moře (EU – MEFTA) je posílení spolupráce v oblasti správy cílené migrace mezi partnerskými státy. Kromě států Evropské unie sem patří Alžírsko, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Sýrie, Maroko, Tunisko a Palestina. Deklarovanými cíli jsou propagace možnosti legální migrace, vysvětlování výhod migrace vzhledem k trvale udržitelnému rozvoji, boj proti nelegálnímu obchodu a ilegální migraci. Za projektem stojí Evropská komise a DG EurpeAid, které jej i financují. 

Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New York University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě.

Projekt EUROMED je veden na ministerské úrovni a mezi odborníky, kteří mají za úkol zpracovat zákonné předpisy a nařízení v oblastech migrace. Projekt je zatím ve stavu příprav a zároveň i odkladu na rok 2012. V českých masmédiích se o něm prakticky nehovoří, na internetu se mu věnují povětšinou weby s kritickým pohledem na islámský fundamentalismus, džihád či zákon šaría.

Již v současnosti – i přes odklad spuštění projektu EUROMED - existují evropská města a státy, kde je EUROMED takřka realitou. A je třeba zdůraznit, že se praktické zkušenosti zmíněných lokalit diametrálně rozcházejí s očekávanými cíly.

Je vůbec v zájmu současných Čechů, potažmo Evropanů, podporovat tento projekt? Jaká jsou pozitiva a negativa? Má Česká republika možnost odmítnout podílení se na jeho realizaci – tj. být dobrovolným anebo nedobrovolným příjemcem tisíců přistěhovalců z muslimských zemí?

Pro začátek je nutné zhodnotit možná pozitiva a negativa EUROMED projektu. Údajnými pozitivy tohoto projektu jsou podpora důchodového systému, posílení vazeb mezi národy a kulturami kolem Středozemního moře a v neposlední řadě eliminace ilegální migrace.

Jak již bylo řečeno výše, negativa se projevují již v současnosti, ještě před oficiálním spuštěním projektu. Jedná se zejména o národnostní a kulturní intoleranci provázenou pouličními nepokoji, ale jde i o nechuť přistěhovalců respektovat zákony a zvyklosti hostitelské země – viz zákony některých evropských zemí o zákazu zakrývání obličeje burkou, zákaz týkající se žen a jejich šátků atp.

V našich zeměpisných šířkách se se znepokojením sledují i nejrůznější iniciativy muslimských menšin, které přicházejí se snahou budování modliteben a mešit.

A pokud se bavíme o možnosti, že by Česká republika eventuálně odmítla podílet se na realizaci tohoto projektu? V Lisabonské smlouvě jsou obsaženy mechanismy, které umožní Evropské unii na základě společné imigrační politiky a řízení migračních toků přerozdělovat imigranty mezi jednotlivé státy EU. Pokud by ČR s něčím takovým nesouhlasila, nemůže přiliv imigrantů na své území zablokovat, protože již nemá právo veta.

Lidem bylo po řadu let vštěpováno, že multikulturismus je prostě ten „dobrý, hodný, správný a politicky korektní“. Režisér van Gogh – podříznutý fanatickým muslimem řekl: „Multikulturismus je zdvořilé ustupování agresivnímu hostovi, který Vám přišel vybydlet dům“.

 


Německý autor Thilo Sarrazin ve své knize islám kritizuje jako zdroj násilí a obviňuje islámské imigranty z toho, že se nechtějí integrovat. Sarrazin říká:

 

„Žádné jiné náboženství v Evropě nemá takové požadavky, a žádná jiná imigrantská skupina nezávisí tolik na sociálním systému, a žádná není tak spojena s kriminalitou“.

 

 

 

Zdroj z http://www.novarepublika.cz/2015/09/projekt-euromed.html

 

 

 

Průběžně budu aktualizovat informace

 

 

 

15:00 hod

 

Včera jsem upozorňoval na Facebookové stránce, že do celého teroristického útoku jsou s největší pravděpodobností zapojeny i tajné státní a informační složky. Dnes se přesně toto potvrdilo, protože byly provedeny analýzy otisků prstů jednoho z teroristů a byla nalezena shoda s archivem a seznamem tajných státních příslušníků.

 

 

 

20:00

 

 

Celý svět vyjadřuje soustrast s obětmi ve Francii, lidé se bouří proti islámu a její zvrácené a středověké fantasmagorické ideologii, lidé se bouří i proti uprchlíkům a zavírají se hranice.

 

A copak dělá černej muslim v Bílém domě Obama?? To Vám zvedne žaludek. Tenhle černej psychopat nejprve veřejně prohlásí, že Amerika je zdrcená teroristickým útokem a že to je útok na celé lidstvo.  A VZÁPĚTÍ TENHLE ČERNEJ VYGUMOVANEJ MUSLIM USPOŘÁDAL TISKOVOU KONFERENCI, KDE VYHLÁSIL „JEHO“ ROZHODNUTÍ, ŽE –

 

MĚSÍC PROSINEC BUDE NÁRODNÍM MĚSÍCEM OCENĚNÍ MUSLIMŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Kdyby těch vykřičníků bylo milion, nebylo by jich dost aby vyjádřilo hnus, odpor a zděšení nad tím, co si tenhle černej muslimskej psychopat, který ani není legitimním americkým prezidentem, dovoluje!!!

 

Černej muslim Obama k tomu dodává

"neměli jsme respekt k těmto nevinným a mírumilovným lidem v mnoha směrech. Zabili jsme jich miliony od roku 2011 po teroristických útocích …Muslimská komunita si zaslouží naše plné přijetí a respekt," řekl Obama novinářům.  Oni nejsou tak špatní. Ve skutečnosti většina z nich jsou dobří. Takže od letošního prosince bude měsícem oslav muslimského lidu, Sunnah a Koránu. "

 

Khaled Matei který je členem Muslimského bratrstva a  Strany svobody a spravedlnosti řekl pro Fox News, že je spokojen s Obamou a jeho činy.

"Mluvil jsem s prezidentem Obamou telefonicky včera a osobně mu poděkoval za to, co se dělá pro muslimskou komunitu," řekl Matei. "To je určitě krok správným směrem, vysvětlil jsem mu. Chvalte Alláha. "

 

Obama informoval novináře o svých budoucích plánech týkajících se pomoci muslimům na celém světě.

 

"Budu pracovat s Kongresem abych muslimům usnadnil získání zelených karet pro muslimy“

 

 

 

21:00

 

Potvrzuje se, že teroristé z Paříže měli Syrské a Egyptské pasy, jeden z nich byl Belgičan a druhý Francouz.

 

Český televizní „kanál“ spekuluje o tom, že teroristé byli náctiletí mladíci, mezi 15 – 18 lety. Tato informace ale nebyla potvrzena. Ona si televize jen připravuje půdu pro to, aby mohla zase oslavovat islámisty a jejich lásku a mírumilovnost a nadávat všem do xenofobů

 

Právě nyní kolem Eifelovy věže operuje vojenská a policejní jednotka cca do 100 lidí, kteří uzavřeli oblast. O co jde a co se tam děje, zatím nikdo zveřejnit nechce. Logicky ale Francie hlídá Efelovu věž, protože to je symbolem Paříže a Francie a právě na sociálních sítích vyjadřují lidé podporu hlavně tímto symbolem, proto se dá očekávat, že teroristé budou chtít tuto ikonu pokořit a zničit. Policie evakuovala hotel a nepotvrzené informace hovoří o nějaké střelbě. Podivné je i to, že je policie v této oblasti velmi silně vyzbrojená, mnohem více než věteina vojáků v ulicích.

 

 

 

22:00

 

Španělsko právě vyhlásilo druhý nejvyšší stav pohotovosti !!!

Jakou roli v tom hraje Amerika?

 

Podle všech indicíí to vypadá, že se jedná o další obdobu 9/11, a do této události jsou zapojeny tajné složky. Na Amerických webech se o této možnosti velmi živě diskutuje, protože tomu napovídá i mnoho okolností. Zde jde pravděpodobně o Americkou snahu dostat se opět do do Sýrie a snažit se vyrovnat Rusům.

 

Podle všech indicíí to vypadá, že se jedná o další obdobu 9/11, a do této události jsou zapojeny tajné složky. Na Amerických webech se o této možnosti velmi živě diskutuje, protože tomu napovídá i mnoho okolností. Zde jde pravděpodobně o Americkou snahu dostat se opět do do Sýrie a snažit se vyrovnat Rusům.

 

Všichni už asi víte, že Rusko podporuje Syrského prezidenta Assada, zatímco černej muslim v Bílém domě Obama se může vzteky zadusit, protože on je proti Assadovi a snažil se tam nasadit další tajné agenty, aby způsobily převrat a udělali další novou revoluci po Americkém způsobu a importovat tak do Sýrie Americké ideály a agenty.

 

Dnes celý den rádoby Američtí experti Liberalistů diskutují o tom, že je potřeba ihned sesadit Assada, zároveň se snaží do celého incidentu zatáhnout OSN a NATO. Jinými slovy USA chce nyní odstranit Rusko ze Sýrie a myslí si, že jí to vyjde a proto žebrá, lže a útočí na Rusko a opět si hraje na policajta. Doposud byla situace taková, že se Ruský prezident Putin stal opět nejmocnějším mužem světa, jak se o tom psalo ve všech světových médiích, protože během několika týdnů dokázal smést a vybombardovat většinu islámských teroristických center a území. Amerika se ze Sýrie musela stáhnout a stáhnout svá letadla a drony, protože Rusko vyhlásilo bezletovou zónu. V Bílém domě se černej vygumovanej muslim Obama velmi rozčiloval, že už USA není světová jednička a spekulovalo se o tom, jaké kroky proti Rusku podnikne fašistická Klika z Bílého domu, a experti už dlouho varují, že může nastat další událost podobná 9/11 kdy došlo k teroristickým útokům na New York. Dnes všichni víme, že USA se přímo podílela a financovala a režírovala celý teroristický útok na vlastní lidi.

 

Dodnes senátoři, politici a vysocí soudci apelují a žádají prošetření těchto událostí, několikrát se to projednávalo v kongresu při veřejném slyšení, ale fašistická klika z Bílého domu vždy zmařila všechny snahy o odtajnění informací.

 

Naproti tomu v Japonsku se konalo veřejně slyšení v jejich parlamentu a tam jasně vyšlo najevo z důkazů. Že USA se přímo podílela a platila a organizovala celý útok na New York.

 

 

 

Ten samý výsledek a prohlášení pronesl i V Putin, kdy otevřeně oznámil Bílému domu, že Rusko požaduje  odtajnění dokumentů o 11. září, a požaduje jejich vyšetřování a stanovisko k celé záležitosti.

 

Podobně jako 9/11, kdy se najednou velmi rychle našly pasy teroristů a dokonce i zázračně se ihned objevily plány a nákresy teroristům v autě poblíž místa, kde teroristé provedly útoky, podobná situace je i nyní.

 

Najednou se opět začíná spekulovat o nějakých pasech. O jakých pasech se to spekuluje, když většina teroristů v Paříži spáchala sebevražedný útok, kdy sami sebe odpálili díky náložím, co měli na sobě? Jsou snad islámští teroristé kouzelníci, že mají na sebe několik kilo trhaviny, rozmetá to spoustu věcí okolo, ale pasy z papíru zůstanou celé?

MŮŽE NĚKDO VYSVĚTLIT , PROČ SI TERORISTA VEZME SEBOU PAS, KDYŽ JDE OVĚŠENÝ BOMBAMI SÁM SEBE VYHODIT DO POVĚTŘÍ?? PROČ SI TERORISTÉ BEROU PAS HLAVNĚ NA CESTU, KDY JDOU PROVÉST TERORISTICKÝ ÚTOK?  TO JE OTÁZKA ZA MILION DOLARŮ :-)))))))))

 

Ihned po terosmu v Paříži se ozval černej muslim Obama s tím, že Amerika se postará opět o světovou bezpečnost a to je přesně to, o co jim jde. Opět zastrašovat, hrát si na světového policajta a myslí si, že donutí Rusko, aby ustoupilo ze Sýrie. Obama nyní po celé Americe čelí velkému odporu a protože se konají předvolební diskuze , tak většina lidí nyní žádá, aby Obama odstoupil a provaluje se spoustu špíny, co Obama provedl a co dělá a experti se obávali a obávají toho, co by ještě Obama způsobit. Nyní chce černej muslimskej hotentot Obama importovat do Ameriky 10 000 muslimů ze Sýrie a chlubí se tím všude, jaký je lidumil a milovník islámu a muslimů. To vyvolává po celé Americe velmi silné protesty a lidé mu nemohou přijít na jméno. Zároveň s tím ale roste i velmi silně rasistická aktivita černochů a stupňují se rasistické útoky černochů proti bílým, Asiatům atd. Situace je tam tak vyhrocená, že o tom začaly veřejně mluvit i zpravodajské služby a často se to řeší v TV. Proto černej muslim a jeho manželka museli vystoupit veřejně a něco k tomu říci. A víte co ten černej hotentot a jeho manželka tvrdili?!!! Že všechno to násilí černochů proti bílým je jen proto, že černoši celou historii zažívali otroctví a že se to projevuje právě nyní a že to je důvod, proč to vede k agresivitě černochů a proto je tolik násilí!!!!!  Když jsem četl toto vyjádření černého muslimského hotentota Obamy, tak mě popadl takový vztek, co si ten hajzl černej dovoluje?!!!!! Otroctví bylo před více jak 100 lety a nikdo z těch dnešních černochů to nezažil a nemá s tím žádné zkušenosti !!! Naopak dnešní republikáni velmi silně a naštvaně vysvětlují, že většina černochů se narodí někde v ghetu, kde vyrůstají jako kriminálnici, vychovávají je rodiče kriminálníci a tak se z nich stávají agresivní a vygumovaní kriminálníci!!!  Stačí se podívat na jejich negerské filmy o negerských gang hrdinech- na krku zlatej řetěz, každé druhé slovo je „fuck“ nebo „shit“ , máchají rukama jak opice a myslí si jak jsou velcí borci a siláci, že mávají pistolí!! Toto se celou dobu v Americe podporovalo a to vedlo k agresivitě a stupňující kriminalitě černochů . Tak to vysvětlují američtí pravicoví senátoři a tvrdě se proti tomu brání a říkají, že je konečně čas udělat pořádek a nazývat věci pravými jmény a ne těmi politickými rádoby- korektními paskvily!!

 

O0bama má čím dál více nepřátel a fašisti v Bílém domě koumali velmi dlouho, jak se opět dostat na světovou scénu jako vojenská velmoc, aby mohli světu diktovat své americké ideály. A teroristický útok v Paříži nasvědčuje tomu, že to je přesně ta situace, kterou fašistická klika dokázala vymyslet, stejně jako to udělala 11. září v New Yorku. Tak se o tom diskutuje v USA a nejen tam.

 

23:00

 

Belgická televize RTBF uvedla, že útočníci měli kontakty v bruselské čtvrti Molenbeek, kde policie začala s raziemi. V poutech skončilo několik lidí – mimo jiné člověk, který byl v
pátek večer ve francouzské metropoli.

 

Právě z Molenbeeku, kde žije hodně Maročanů a Turků, pocházeli podle bulvárního listu La Derniere Heure tři útočníci.

 

 

Jak sledujete, neustále se objevují nové spekulace a nové zprávy. Já se jen ptám – kolik lidí má USA podplaceno v Evropě, aby se zakryla taková událost jako 9/11, kdy se vláda podílí sama na teroristickém útoku, v tomto případě cizí vláda?

 

Vzpomínám, když jsem žil na Floridě na 9/11 roku 2001. Vzbudil jsem se ráno, udělal si kávu a zapnul televizi. Chtěl jsem nějakou stanici, kde hrají písničky, ale najednou se dívám a v New Yorku padají dvojčata. Hned mě napadlo, že to je nějaký fantastický film. Chvíli jsem se na to díval, vypadalo to dobře natočené, jako v realitě, Tv zprávy. Ale chtěl jsem muziku a tak jsem to přepnul a najednou to bylo na všech kanálech. Došlo mi, že se něco děje. A najednou jsem si uvědomil, že to je skutečnost. Útok na spojené státy, to tu ještě nebylo a dostal jsem strach, protože to je vyhlášení války a bylo mi jasné, že to bude mít další události. Ztišil jsem zvuk a poslouchal jsem, zda se venku nestřílí a vyběhl jsem rychle na ulici, abych zjistil, co se vlastně děje a zda jsem ještě v bezpečí. Venku bylo prázdno a ticho, jen kolem projel na mopedu člověk, co rozvážel pizzu. Takže to bylo ještě dobré. Proto jsem se rychle oblékl a šel do místního baru, kde jsem měl známé, abych se dozvěděl od amíků, o co jde a bližší informace.

 

Na baru seděla spousta lidí a všichni mlčeli a klepali se jim strachy zadky a nemluvili. Byl tam i můj známý Kief, veterán z Vietnamu a další můj známý, bývalý člen americké armády a dalších složek. Sedl jsem si vedle nich a sledoval reportéry v TV. Oba tihle moji známí mi říkali, že to je celé divné, že budovy spadly hodně rychle, že není možné, aby letadlo naletělo do dvojčat, aniž by ho někdo sestřelil atd atd.  Bob, ten, co byl v různých vojenských složkách, mluvil velmi tiše a jen se velmi divně tvářil a evidentně se snažil, aby to nikdo neslyšel, jen to říkal Kiefovi a mě, že to je celé divné. 5ekl, že pravděpodobně ještě dnes odjede z města, a kdybychom se neviděli, tak ať se nám daří a vypadal, že se loučí na dlouho. ¨

 

Hned po této události se v USA objevily nacionalistické sklony a v TV radili, aby amíci ukazovali hrdost svého národa a nakoupili si americké vlajky, všude je vyvěsili, na auta, domy a všude.

 

To samé se ukazuje nyní, také se všude vyvěšují Francouzské vlajky. Proto je důležité sledovat, kdo z vedoucích politiků tyto výzvy k národní hrdosti a vlajce vydává a kdo to doporučuje, protože ten je zaručeně zapojen do tohoto aktu terorismu.

 

A stejně jako tehdy v USA se i nyní zázračně objevily pasy teroristů, teroristů, kteří na sobě odpálili kilogramy trhaviny a zázračné papírové pasy zůstaly neporušené a celé, zatímco bomby rozmetaly důkladně celé okolí.

 

 

 

 

Napadá mě i další otázka – proč se lidé neoděli do Ruských vlajek, když došlo před pár lety k mnohem většímu teroristickému útoku v Moskvě??? Takže je jasné, že toto někdo celé řídí a média neustále masírují stále stejnými informacemi, proto, aby tomu lidé uvěřili. Jak už jsem psal – lžou o počtech mrtvých – bylo jich přes 150, ale najednou se po 1 hodině ráno změnily čísla na 120 a ráno už to bylo 129!!

 

A stejně jako tehdy v USA se i nyní zázračně objevily pasy teroristů, teroristů, kteří na sobě odpálili kilogramy trhaviny a zázračné papírové pasy zůstaly neporušené a celé, zatímco bomby rozmetaly důkladně celé okolí.

 

 

 

 

 

Neděle 13:00

 

 

 

Teroristické útoky neproběhly jen v Paříži, ale i jinde a schválně se o tom nemluví.

 

 

 

V pátek proběhl i velký teroristický útok v Libanonu a nikdo o tom nic nepíše!!!

 

Souběžně ale také zahynulo asi 80 lidí v Iráku, při teroristických útocích,

 

v Sýrii asi 60 lidí I v těchto zemích proběhla v pátek v noci spousta teroristických útoků.

 

Souběžně s tou akcí v Paříži zahynulo dalších asi zhruba 300 nebo 400 lidí při dalších teroristických útocích, které se ale nestaly v Evropě!!!

 

 

 

 

 

Jednání Ruska a USA ohledně Sýrie velmi narychlo

 

Pokud si všímáte, probíhá téměř na chlup stejný scénář jako tehdy 9. září 2001 v New Yorku, stejné metody, stejná forma zpravodajství, stejná manipulace s počtem obětí, stejné podvody s nějakými nalezenými pasy, stejná mediální masáž a dokola opakující se lži.

 

Dnes mnoho politiků, senátorů i nejvyšší soudy v USA, Japonsku, Rusku a Číně, mají důkazy, že do teroristického útoky v New Yorku 9/11 byla zapojená USA a izraelská tajná služba.

 

Podobná situace je i nyní.

 

Včera se ve Vídni sešel Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov a Americký ministr zahraničí John Kerry, aby jednali o situaci v Sýrii. Proč se pouhý jeden den po teroristickém útoku v Paříži jedná právě o Sýrii a proč tak rychle? Každému je jasné, že tyto útoky souvisí právě s USA a se situací v Sýrii, ačkoli není vůbec jasné, zda atentátníci byli ze Sýrie. Média pouze spekulují o nějakém Syrském pasu, který byl nalezený na místě činu. Nejspíš to opět bylo místo útoku, kde se atentátník vyhodil bombou do povětří a jeho zázračný nezničitelná pas schválně nechal na místě činu, aby ho mohl každý lehce identifikovat.

 

 

 

Nicméně ona schůzka obou ministrů měla zajímavý průběh, sledoval jsem její část a tam se jasně ukazovalo, o co Američanům jde. J Kerry neustále opakoval a lhal, že Assad je příčinou veškerého terorismu na světě a že je potřeba ho ihned sesadit. Na to mu odpověděl ministr Lavrov, že s tím absolutně nesouhlasí, protože terorismus islámských radikálů trvá víc jak 10 let a Assad s tím nemá nic společného a že je absolutně nesmyslný názor spojovat Assada s terorismem na celém světě. Měli by jste vidět, jak se Kerry tvářil, když mu toto Lavrov odpověděl, musel jsem se tomu smát.

 

Tato schůzka je další spojitost mezi útoky v Paříži a Americkou snahou opět začít dělat rozbroje na středním východě a hlavně v Evropě. Nakonec se oba ministři shodli pouze v tom, že je potřeba v Sýrii zorganizovat nové volby, ale o osudu Assada se nerozhodlo, protože zde Američané narazili.

 

 

 

Velmi zajímavé je to, kdy se k tomuto dostatečně vyjádří Putin. Ten si vždy nechává čas, než přijde s nějakým zásadním prohlášením, ale tato situace v Paříži je vážná, a prozatím sledujeme jen jeho ministry, kteří vyjadřují kondolence, soustrast a zapojují se do jednání o Sýrii. Předpokládám, že Putin je nyní velmi pečlivý a má kolem sebe spoustu výborných expertů a analytiků, už proto, že nejde jen o Rusko, ale do války v Sýrii je zapojená i Čína a Severní Korea, proto celou situaci musí řešit nejen za svou zemi, ale i v rámci BRICSA.

 

Putin musí samozřejmě hodnotit nejen situaci v Paříži, ale i další teroristické útoky, které se odehrály ve stejný den a o kterých se záměrně nemluví a nepíše, protože Rusko stále drží primát a je číslo jedna v současné době v boji proti terorismu. Putin má obrovskou podporu i v USA a na celém světě, protože jeho úspěchem v Sýrii stoupla jeho popularita a tím i celého Ruska.

 

Velmi zajímavé je, že média neustále lžou o tom, že útok na Paříž je jakási odveta za bombardování v Sýrii, ale žádné důkazy o tom nejsou a žádný představitel Islámského státu to ani nepotvrdil, ani se k tomu nevyjádřil. Neprofesionální a podplacení novináři neustále lžou o tom, že „ někdo zaslechl při atentátu, jak jeden z atentátníků říká cosi jako „za Sýrii“, ale žádný důkaz k tomu není. Opět opakuji ŽÁDNÝ DŮKAZ O TOM NENÍ!!

 

 

 

Američtí fašisté z Bílého domu si myslí, že udělali dobrý tah, protože atentát na Paříž podle nich vzbudí velký odpor Francie a jiných států a ty se budou chtít zapojit do bojů v Sýrii. Americká fašistická klika v čele s Obamou si mylně domnívá, že zapojení Evropy do války v Sýrii donutí Rusko se stáhnout ze Sýrie. Ale černej muslim v Bílém domě zapomněl na to, že Amerika nemá dobrou pověst po celém světě a hlavně ne v Evropě. Tedy situace dopadne jinak. Evropské národy se spojí nějakou dohodou o společném boji proti ISS a zastavení vlny uprchlíků, ale bude úzce spolupracovat s Ruskem, protože Rusko a Čína má nové dohody a velmi úzké vztahy s Evropou, co se týká nových finančních dohod a vojenské spolupráce. Fašistická klika z USA si myslí a snaží se manipulovat tak, aby se opět dostala na střední východ a mělo záminku ovládnutí Sýrie a ropných, nerostných a drogových zdrojů z Iráku, Afghánistánu, Jordánska a Sýrie.  Ale to se jim nepodaří, stejně tak mají fašisté z USA snahu opět zapojit NATO a obejít OSN aby mohli opět vyvolat války a změny režimů v Arabském světě, ale ani to se jim nepodaří. Proč?

 

 

 

Fašistická klika v čele s černým muslimem Obamou zapomněli na to, že ve hře je také BRICSA a další  společenství, které už dávno vstoupili na scénu a nedovolí chazarským kabalistickým mafiánům rozvracet a zabíjet na celém světě.

 

 

 

Nyní je velmi důležité i to, že se k celému incidentu nevyjádřila ani Čína a nikde v médiích si nikdo nezmiňuje o Číně a jejím názoru na útoky v Paříži. To je velmi zvláštní, hlavně po tom, co Čínský prezident před pár dny navštívil Británii, udělali dýchánek s Anglickou královnou a pak prezident navštívil i další státy. Čínský prezident mlčí stejně jako Putin. Jsem si jistý, že oba prezidenti, jak Ruska, tak Číny spolu nyní komunikují a analyzují situaci.  Na to totiž také americká fašistická klika opět zapomněla, a nebo to podcenila, na zapojení Číny do války proti teroru.

 

 

 

Zajímavé je také Japonsko, protože jako jeden z mála států na světě :

 

Zakázalo právo Sharia v celém Japonsku

 

žádný muslim nesmí získat japonské občanství

 

propagace a hlásání práva Sharia je v celém Japonsku trestné

 

žádný muslim nesmí získat trvalý pobyt ani dostat pracovní povolení, ani si nemůže otevřít bankovní účet v Japonsku.

 

Japonsko vede jejich zatím jejich ministr Abe a ve spolupráci s dalším americkým poskokem Amitagem, jsou spojeni s americkou fašistickou klikou z Bílého domu. Proti oběma těmto loutkám je ale nyní vedena soudní řízení, výslechy v senátu, takže se brzo dostanou mimo hru. Je to velmi důležité, protože Japonsko má nyní velmi dobré vztahy jak s Ruskem, tak i Čínou v rámci BRICSA. Japonský senát už několikrát řešil situaci teroristických útoků na Fukushimu a jasně prokázali, že to byl teroristický útok na Japonsko a proto se od té doby měnila i politika Japonska a odklonila se od Amerického vlivu a začíná se opět zvedat jeho ekonomická situace. Podobně japonský senát projednával teroristické útoky v New Yorku z roku 2001 a stejně jako RUSKO, I Japonsko žádalo Bílý dům v USA o vyjádření k celé události, protože v japonském senátu se objevily důkazy, včetně videokazety, která byla do té doby tajná a tuto videokazetu vlastnila do té doby japonská princezna, která je napojená a zapojená do pozitivních politických spolků a organizací, k těm „dobrým policajtům“.

 

Indie má také obrovské množství muslimů a čelí teroristickým útokům a dochází ke změně, k pozitivním změnám, kdy se Indie připojuje k BRICSA a jedná o spolupráci v boji proti terorismu a islámu, ano celému islámu, nejen proti islámským teroristům.

 

 

 

 

16:00

 

 

 

A přesně jak jsem opět předpokládal, bude velmi záležet na vyjádření Putina k celé záležitosti a už se něco začalo rýsovat. Dnes začal schůzka G20, kde budou kromě jiného také řešit otázku spolupráce ve válce v Sýrii. Některé TV stanice už ukazují Putina a černého muslima Obamu.  Dnes se Putin a černej muslim sešli v soukromí, kde Putin a černej muslim Obama diskutovali soukromě v přítomnosti tlumočníka a americkou bezpečnostní představitelkou asi 20 minut, ale pak odešel tlumočník i tato žena a Putin a černej muslim Obama spolu diskutovali sami. To je velmi důležité a určitě se bude spekulovat o tom, o čem spolu mohli mluvit. Každému je známá skutečnost, že Putin nesnáší černýho muslima Obamu a naopak.

 

Nechci spekulovat a nebudu věštit, ale dá se předpokládat, že Putin dost důrazně tomuhle černýmu fašistickýmu muslimovi vysvětlil, že to, co se stalo v Paříži, byla obrovská chyba Američanů a její fašistické vládnoucí kliky. Na summitu G20 je Čínský prezident a další důležité osoby.

 

Ruská tajná služba má také informace o chystaných teroristických útocích na USA, které má Rusko díky spolupráci s Irákem, Sýrií, Jordánskem a středním východem. Otázka ale je co si ti dva spolu řekli, ale jsem si jistý, že Putin sdělil něco, z čeho se černýmu muslimovi z Bílého domu rozklepou jeho černý půlky zadku.

 

Já za sebe říkám, že Paříž má na 90 procent stejný scénář za scénou jako tehdy v New Yorku 2001, jak jsem psal výše. A to teď nejspíš Rusko společně s Čínou a dalšími státy prošetřuje a to také bylo první vyjádření Putina ihned po útoku na Paříž, že Rusko  se bude velmi aktivně podílet na vyšetřování tohoto teroristického útoku na Paříž.

 

Na summitu je mnoho důležitých prezidentů z celého světa a to je další událost, která ukazuje na plánovanou událost teroristického útoku právě v souvislosti s těmito událostmi, jako je summit G20. Původně se měl summit odložit, ale Holande a další představitelé trvali na tom, aby se uskutečnil. Mám za to, že ho svolali i přes protest fašistů a černýho muslima. Summit stále probíhá, ale už nyní se shodli na tom, že Rusko hraje a musí hrát stále úlohu ve válce v Sýrii a je nutné a snaha s Ruskem spolupracovat. Přesně jak jsem tvrdil, že americkým fašistům se nepodaří Rusko odstavit….

 

 

 

A budou stále lhát a oblbovat

 

 

 

Přesně, jak jsem ve čtvrtek v noci předpokládal, politici a bruselští fašisti budou stále lhát, že se vlastně nic neděje, a že musíme přijmou stotisíce teroristů, kteří tajně proudí do Evropy. Neustále budou oblbovat, že teroristické útoky provedli zločinci a ne uprchlíci. Takže nejdříve ukazují, že se k teroristickému útoku přihlásil islámský stát a ISS a nyní jsou to už  JEN ZLOČINCI?!!!!!

 

V mediálním bahně ČT vysílali rozhovor s nějakým sociologem Danielem Prokopem, který tvrdil a lhal, že jsou nějaké průzkumy o tom, že muslimská kriminalita klesá, že spojovat terorismus s islámem neodpovídá realitě apod. To jsou typické lži a kecy duševně nemocných a podplacených idiotů, kteří budou lhát vždy a za každých situací, jen aby nepřišli o své královské dotace na uprchlíky. Všechna tato jména a instituce je potřeba zaznamenat, sepsat jejich seznam a kriminalizovat a zbavit je jejich funkcí, majetků, protože tihle parazity a vlastizrádci přímo podporují terorismus, už jen tím, že napomáhají přílivu teroristů mezi uprchlíky, že jim radí, jak podvádět náš systém, navádějí uprchlíky, aby věděli přesně, jaké zde mají nároky, navádějí je k hladovkám a už jen podle českého zákony napomáhají trestným činům spojeným s napomáháním nelegálního překročení hranice cizího státu atd. atd.

 

 

 

Jak jsem napsal ve čtvrtek v noci, co bude následovat – veškeré tyhle lži, oblbování a jednání představitelů fašistické kliky v Bruselu a USA povede jen k tomu, že začnou masové nepokoje, stávky a dojde ke krvavým incidentům. Protože lidé už jsou velmi naštvaní a mají právo bránit své rodiny, děti a budoucnost a stát, a ten tvoří občané a ne politici, ti mají právo bránit svou vlast a budoucnost.

 

Neustále se mele o tom, že po celém světě narůstá pravicový extrémismus, ale je opět jen lež. Bezpečnost je to nejdůležitější a veškerá činy, lži a podvody médií a odpovědných politiků přímo vedou a způsobují nárůstu extrémismu, protože idioti nahoře mezi politiky nikdy nepochopili, že to zlé, špatné a nebezpečné, co cpete lidem pod nos a nadáváte jim za to, že to nechcete, tak to se lidem stane odporné a začnou proti tomu bojovat a bouřit se.!!!

 

Proto vím bezpečně, že lidé vezmou spravedlnost do vlastních rukou. Polsko vyhlásilo, že po útocích na Paříž nehodlá v žádném případě přijmout jakékoli kvoty pro uprchlíky. Ta sama vyjádření má i mnoho českých poslanců. Naši někteří poslanci dokonce veřejně hovoří o tom, že je potřeba nyní velmi důsledně :

 

Sledovat jakékoli riziko příchodu islámského terorismu

 

Stíhat zločinecké organizace neziskovek a vládních a nevládních spolků, kteří napomáhají nelegálním běžencům, dostat se do Evropy, napomáhají jim a navádí jim na co mají nárok a jak oblbovat české pohraniční kontroly, na jaké finance mají nárok apod.

 

Stíhat sluníčkáře a zločince z organizací jako je Hate Free, kteří produkují falešné rasistické články a hoaxy, jen proto, aby způsobili nervozitu a vztek lidí a tím se podílejí na extrémismu a přímo se podílejí na přílivu teroristů do Evropy

 

 

 

 

 

 

 

19:00

 

Podle situace, která se nyní vyvíjí, vše naznačuje, že se od pondělka, nebo během následujícího týdne zvýší velké napětí, ale nejen to, začne válka v ulicích Francie. Francouzi si nenechají líbit, to, co se stalo, jsou zvyklí stávkovat, když na to přijde. Ale nyní je situace tak vážná, protože mnoho let se kriminalita muslimských středověkých idiotů stupňuje, sami Pařížané jsou natolik naštvaní už několik let, že se jen dalo čekat, že se objeví nějaká jiskra, aby se Francouzi sjednotili, vyšli do ulic a začali sami brát spravedlnost do vlastních rukou. Kriminalita v Paříži je asi největší v celé Evropě, společně s Londýnem. A nyní si uvědomte, jak naštvaní jsou Češi po tom co se děje, a to u nás není moc migrantů. V Paříži a celkově ve Francii je několik milionů muslimů a obrovské No-go zony, kam se policie neodváží ani za bílého dne. Tohle Pařížané nesou velmi těžce a nyní mají ten největší důvod k tomu vyjít do ulic, tedy vlastní bezpečnost, protože vláda absolutně zklamala a dělala všechno proti lidu a proti bezpečnosti.

 

Stejná situace je v Rakousku a Německu. Troufám si říct, že až opadne vlna smutku, najednou se velmi rychle začnou dít věci v celé Evropě. S velkou pravděpodobností padne vláda ve Francii a v Německu, protože lidé vyjdou do ulic. Bude obrovská chyba, pokud tyto vlády použijí policii proti vlastním lidem a bude je chtít zastavit, ale lidé půjdou po všech migrantech, je mnoho skupin , které jsou připraveny k útokům na stanové tábore, ve všech státech je mnoho zbraní a tyto skupiny sice mohou být monitorovány tajnými službami, ale nikdo nedokáže zabránit tomu, aby tisíce lidí vyšlo do ulic a začalo drancovat no-go zonu a likvidovat vetřelce. Těžkooděnci, pokud nastoupí, pouze přilejou olej do ohně a bude ještě více stávek a mrtvých. Zákonitě to vede k občanské válce.

 

Jsem velmi silně přesvědčen, že dojde k občanským válkám, sice malým, ale vlády všech států, mohou za to, co se nyní stalo. Merkelová a Junker, to jsou lidé, kteří budou jako první na seznamu těch, které lidé pověsí někde na ulici na první lampu. Vše nasvědčuje tomu, že se občanským nepokojům nikdo nevyhne, a zákonitě k tomu musí dojít….

 

Mám ale také velmi silný dojem, že teroristické útoky ještě neskončily a že se velmi brzo objeví znovu a ještě drastičtější. Muslimský vygumovaní zběhlíci, už nyní terorizují celou Paříž a vědí, že pro nim bude nějaká odveta, oni nemají co ztratit tak na sebe určitě ještě upozorní nějakým terorem. Musíme si uvědomit, že oni nemají strach, nemají vzdělání a ani nemají to co mají civilizovaní Evropané, jejich realit a svět je jiný než náš, jejich středověké metody, které jsou pro ně normální vzbuzují odpor po celém světě a proto se celou lidskou historii všechny státy a vládci vojensky podíleli na boji proti islámu, protože to není pokrok ale hnus a teror. A na tom se nic nezmění ani nové politické kecy a kydy a duševně nemocní úchyláci ve vládách, kteří lžou a podporují terorismus a jdou proti lidem.

 

Občanským nepokojům se nyní nikdo nevyhne, žádný stát a lidé půjdou po muslimech a nejen po nich, to prostě vyprovokovaly vlády a tak to prostě musí být, tomu nejde zabránit. Naštvání a odpor lidí už je tak velký, že to to neskončí nepokojem a násilím. Spíše se dá očekávat, že se stane něco mnohem rychleji – vlády naopak urychlí tyto nepokoje a násilí tím, že bude dále lhát a cpát lidem uprchlíky a muslimy, tím to jenom urychlí a způsobí ještě větší nepokoje.

 

 

 

20:00

 

Nové události.

 

Právě jsem se dozvěděl, že Facebook zrušil facebookové účty několika hnutím Anonymous, protože tyto skupiny odhalovaly teroristickou síť ISS a zveřejňovalo jejich FB účty.  Je to velmi trapné, protože už se dlouho ví, že se teroristé a muslimští psi domlouvají právě přes sociální sítě a místo aby se Facebook zapojil do boje proti terorismu a pomohl odhalit tyto islámské vygumované spolky, tak naopak blokuje Anonymous, kteří jako jediní dokážou odhalit teroristickou síť ISS na Facebooku.

 

 

 

 

 

 

 

21:00

 

 

 

Nyní Se objevila na FOX News zpráva o tom že dzihádisté z ISS vyzývají své „osamělé vlky“, (tedy kohokoli z muslimů), aby vystopovali, vyhledávali vojáky z USA, našli jejich adresy a domovy a města v USA, pak je popravovali. Tato zpráva přišla z USA z NSA. Tato zpráva právě nyní koluje po webech a TV stanicích po celé USA. To je vážná hrozby. Otázka je, zda jde o snahu fašistů z Bílého domu v čele s černým muslimem, aby vzbudili strach a hnali zas Americkou armádu do války? Jisté je, že to je velmi vážná situace a jde především o životy a ochranu vojáků. Teroristé z ISS vyhledávají vojáky prostřednictvím sociálních sítí, jako je Facebook a Linkedin, Tweeter apod.

 

 

 

Dnes také vyšel článek v New York Post, kde otevřeně píší o tom, že Obama by měl buďto ihned rezignovat, a nebo dovolit aby se celý svět svobodně zapojil do války proti teroru. New York Post přímo píše, že Obama nyní nejedná jako americký prezident, protože neustále lže, přímo ho obviňují z toho, že podporuje teroristy na středním východě, že stále nepoužívá slovo muslimská válka, ačkoli muslimové nosí na sobě kila výbušnin a provádějí krvavé teroristické akce ve jménu islámu, že Obama neustále tvrdí jak mírumilovní jsou muslimové…

 

To je velká změna, protože Amerika není prezident a černej muslim Obama, ale především miliony lidí, tak jako my, kteří protestují proti fašistům a jejich politice. Jak jsem psal v jednom článku – v Bílém domě je uskupení zvané White caps , kteří nejsou spojeni s touto klikou a v případě, že se něco stane vážného, tak jsou připraveni bránit obyčejné Američany, proti fašistům z Bílého domu.

 

 

 

Lidé v Americe jsou velmi naštvaní, protože Obama si prosadil, že do USA přijede 100 000 muslimů ze Sýrie. Nyní už je na území USA 25 000 muslimů a mnoho politiků, mnoho senátorů a významných lidí se rozčiluje, protože všichni tito zkoumali fotografie s těmito uprchlíky-muslimy a není tam ani jedno dítě a ani jedna žena. Proto jsou Američané velmi naštvaní a začíná se velmi hlasitě ozývat, že černej muslim Obama vůbec nechrání Ameriku a neplní funkci prezidenta USA.

 

 

 

22:00

 

Jeden člověk byl zraněn v důsledku střelby na bulváru Saint-Martin mezi druhým a třetím obvodem ve středu Paříže, informuje zpravodaj RIA novosti.

 

Žena, která byla zraněna do břicha, leží na vozovce. Pomoc jí poskytli zaměstnanci pohotovostní služby.

 

Na místo dorazilo několik policejních hlídek, všichni jsou ozbrojeni. Policisté vyklízejí ulici v obavě, že by mohlo dojít k dalším výstřelům.

 

Pařížská policie současně evakuovala lidi z Náměstí republiky v Paříži, kde Pařížané zapalovali svíce, aby uctili památku obětí teroristických činů, kvůli výbuchu petardy, informuje belgický televizní kanál RTBF, který vysílal záběry z místa událostí v přímém přenosu.

 

Policie je stále v pohotovosti, včera dokonce vyklidila oblast kolem a pod Eiffelovou věží a vyklidila prostory metra pod ní.

 

Zdroj RIA Novosti

 

 

23:00

 

 

 

Nyní se objevují další nejasnosti kolem teroru v Paříži.

 

Parlamentní listy informují :

 

Přátelský fotbalový zápas mezi Francií a Německem začal na stadionu Stade de France na severním pařížském předměstí Saint-Denis ve 21:20. Terasa a okolí byly prakticky liduprázdné, když na úrovni brány D aktivoval první džihádista rozbušku svůj sebevražedný opasek, naplněný peroxidem acetonu (TATP) a šrouby, a zabil jednoho kolemjdoucího. Další exploze se ozvala o deset minut později u brány H. Jedinou obětí byl radikál, jehož tělo exploze roztrhla na dva kusy. Výloha sousední restaurace zůstala téměř nedotčená. Poslední exploze, která nastala v sousední ulici krátce před 22:00, zabila pouze nositele sebevražedného opasku. Došlo k tomu na začátku slepé ulice, jako by se před zmáčknutím osudného tlačítka izoloval od ostatních.

 

Každý z útočníků by zabil 6 lidí a desítky dalších zranil

 

"Je to nepochopitelné," řekl dnes AFP nejmenovaný policejní zdroj. "Je to zázrak, že obětí bylo tak málo. To, co udělali, kromě toho, že spáchali sebevraždu, nedává konkrétně žádný smysl," uvedl také. "Když chcete způsobit masakr, uděláte to, když diváci vcházejí nebo vycházejí," dodává.

 

Kdyby se atentátníci o hodinu dříve vmísili mezi fanoušky čekající před vstupem na stadionu, zabili nebo zranili by desítky lidí, hlavně by ale vyvolali paniku, které jsou za podobných okolností často tragičtější než exploze. Velké ztráty by způsobili i po skončení zápasu, tím spíše, že Paříží už otřásaly další útoky na zahrádkách restaurací a v koncertní síni Bataclan.

 

Podle nejmenovaného bývalého šéfa francouzské zpravodajské služby, se lze domnívat, že vzhledem k tomu, že tři sebevražední atentátníci na sobě měli lehké opasky spíše než vesty, by uprostřed davu každý z nich zabil až šest lidí a dvacítku dalších zranil. Hlavně by ale vyvolali "neuvěřitelnou" paniku.

 

Zdroj: Parlamentní listy.cz

 

Několikrát se zde zmiňuji i aspolečsnství BRICSA.

 

 

 

Musím, ale důrazně  varovat, před falešnými weby a dezinformacemi, které se šíří i na českém internetu, jednou z takových podvodných web stránek je brics.cz, tento web nemá nic společného s BRICSA, ale naopak je to web, který vedou paraziti a kriminálníci z neziskovek a sluníčkáři a jejich cílem je škodit, dezinformovat, krást informace a dělat dojem, že jde o informace ze společenství BRICSA. Celou dobu zde píši informace ihned, jak přicházejí z mých zdrojů a zjišťuji, jak lidé kradou informace a tento web je jeden z nich, protože tam papouškují to, co píši zde. Web brics.cz je zaměřen pro-muslimsky. Já jen doufám, že tento web je sledován českými tajnými informačními složkami, protože jen to, co jsem zahlédl, souvisí s podporou islámu a napomáhání terorismu.

 

 

 

00:00

 

Francie – její ministr obrany nyní prohlásil, že Francie naplánovala a provedla masivní útok v Sýrii proti islámskému státu.

 

Teroristické útoky v Paříži 2015 – nové 9/11 v Evropě?

 

 

Nejspíš všichni sledujete události kolem teroristických útoků v Paříži z 13. 11 2015.

Zde jsem informoval o události na Facebookové stránce www.zahady-mysteria.cz. Postupně budu přidávat informace, tak zjistím ze svých zdrojů

 

13.11 2015 – 23:00

Takže - útoky v Paříži ještě nekončí - Francie zítra plánuje bezpečnostní radu a předpokládám, že v celé Evropě ode dneška začne cvrkot a začnou se dít věci, za které nás doposud nazývali, že jsme xenofobové. Anglie zítra vyhlásí, že je situace pod kontrolou, aby se lidé uklidnili, a to samé bude dělat naše vláda. Ale lidé už toho mají dost!!! Proto předpokládám, že na celém světě se ihned zpřísní kontroly, uzavřou se hranice většiny států v Evropě a pokud toto ČR neudělá, tak jsme v průseru.
Dá se silně předpokládat, že do toho budou zapojení nejen teroristé z ISS ale je do toho zapojená i některá z amerických tajných složek, jako záměr jak zapojit Ameriku více do válku v Sýrii, jen proto, aby se podle nich vyrovnaly síly proti Rusku.

Zajímavé bude, co o tom řekne Putin a Ruská rozvědka, která se zatím nevyjádřila a pokud, tak o tom v ČR nic není....
Anglie vyzvala občany, aby o této události netweetovali, protože se začínají šířit konspirační zprávy a nepodložené zprávy - samozřejmě, bojí se, co by se mohlo provalit.

problém je, že dlouho před tím, islámský dobytek vyhrožoval , že napadne hlavní světová města a místo aby se něco dělalo, tak všem lhali a kriminalizovali nás...

Průběžně vás budu informovat.... Dozvěděl jsem se to před hod, tak zatím nebyl čas ptát se svých zdrojů..

 

23:50 hod

Ihned po teroristických útocích v Paříži došlo k další výjimečné události - Stanový tábor uprchlíků v Calais byl zapálen. Spekuluje se o tom, kdo to udělal, zda jde o odvetu za Paříž a nebo si to uprchlíci zapálil sami??
Předpokládám, že odpověď bude, že to je více událostí, ale je podivné, že by hned několik hodin po útocích někdo tak rychle zapálil tisíce stanů v Calais – to je také blbost, protože tam je tisíce stanů a zapálit celý tábor, chvíli trvá, že ano :-)))))) Na Facebooku a internetu se začaly objevovat fotky polského žurnalisty s hořícím Callais. Ale ihned se objevovaly falešné zprávy o tom, že se jedná o starou fotku z Callais. Poté na RT News uvedly rozhovor s místostarostou Callais Philipem Mignonetem, který informoval že kemp je opravdu zapálen a že zde hoří desetitisíce kilometrů a evakuují uprchlíky, ale doposud nikdo z 6000 běženců nebyl zraněn. Nikdo nebyl při tak velkém požáru zraněn??? Nepřijde Vám to divné?
Napadlo někoho, že by v tom mohla být snaha omezit svobodu Evropanů a proto celou událost někdo naplánoval, aby vlády mohli kontrolovat a omezovat masy a tím přijmout více uprchlíků?? Slyšel jsem názor nyní jedné britské takzvané vysoké úřednice z Bepečnostních výborů UK a ta slepice - doslova slepice, tam vysvětlovala, že to je proto, že jsme na uprchlíky zlí, a že budeme muset hodně rychle a co nejvíc pomáhat uprchlíkům, aby nebyli nespokojení, nervózní a aby pak naštvaně nechtěli být zlí!!!!! Toto je opravdu příklad vygumovanosti a debility těchto vedoucích představitelů

Útoky v Paříži byly velmi dobře koordinované. Co to znamená? Francouzská tajná služba má velmi dobrou pověst a informace. Myslíte, že by se toto mohlo jen tak utajit? Provézt útoky a dopravit atentátníky s bombami přes tolik bezpečnostních opatření na stadion a další místa a nikdo by o tom nevěděl??

Celou situaci okomentovali bezpečnostní experti i ředitel CIA a te přímo prohlásil, že je velmi podivně, že k celé události došlo, jelikož Francouzská tajná služba patří mezi elity na světě a na stadionu, kde se hrál přátelský útok mezi Francií a Německem, byl i Francouzský prezident Holande.

Začátek formuláře


Nejen světoví státníci vyjadřují zděšení a soustrast s Paříží, ale i Arnie Schwarzeneger vyjádřil soustrast - trochu jsem se pousmál a napadlo mě, že by tam konečně mohl vtrhnout Terminátor a udělat tam pořádek .-)))

V. Putin právě vyhlásil, že celý tento teroristický útok se MUSÍ ihned co nejdůkladněji prošetřit a Rusko se na tom bude tvrdě podílet. Proč Rusko mluví ihned o vyšetřování? Je to jasné, místo kondolence jde okamžitě o vyšetřování, protože má informace, které zatím nelze odtajnit...

Update - do Paříže bylo povoláno 1500 členů bezpečnostních složek. Ihned bylo uzavřeno letiště a zrušeno všechny lety.....
- doposud 140 mrtvých

Začátek formuláře

Začátek formuláře


Teroristické útoky na Paříž přišly pouze den poté, co teroristickém útoku v Bejrútu, kde bylo zabito 43 lidí.

 

Rusko nyní zpřísnilo kontrolu bezpečnostní kontroly a především na letištích a uvažuje o zrušení letů z a do Francie. Ruský ministr zahraničí  Sergei Lavrov prohlásil, že Rusko musí nyní „mnohem důrazněji“ útočit na spolek ISS a podobná uskupení.

 

Paříž zakázala veškeré demonstrace až do čtvrtka. Zároveň vyhlásila státní smutek na 3 dny. Pařížský Disneyland je nyní zavřen. Většina veřejných institucí a podniků, jako lázně, stadiony, kina apod. jsou nyní zavřena. Vláda doporučila lidem nevycházet do ulic a na veřejná místa

 

North Terminal na Londýnském letišti Gatwick Airport  bylo evakuováno, kvůli podezřelému balíčku.

 

Itálie zvýšila bezpečnostní kontroly také. Belgie a Rakousko se také ihned sešlo na bezpečnostních poradách

 

Kde se odehrály tyto útky?

Bataclan concert venue, 50 boulevard Voltaire, 11th district – sebevražedné a střelné útoky. Tyto útoky byly provedeny proto, že majitelem byl žid. Kolem tohoto jsou zde velmi zajímavé okolnosti.  Death metalová kapela se jmenuje "Eagles of Death Metal" a jejich vokalista si říká „The Devil“ – tedy „ďábel“. Mnoho lidí, kteří hledali informace na Wikipedii si rychle všimli, jak rychle se změnili informace o tomto zařízení a všimli si změny informací. Atentátníci nebyli žádní amatéři, ale podle očitých svědků a bezpečnostních expertů byli velmi dobře trénovaní a jejich metoda ukazovala na příslušníky nějaké speciální jednotky, protože nestříleli bezhlavě do všech, ale velmi koordinovaně vybírali oběti a jednoho po druhém popravovali, jejich akce a spolupráce byla velmi koordinovaná.

Stade de France, St Denis, just north of Paris - explose v blízkosti venue v době, kdy  Francie hrála proti Německu přátelský fotbalový zápas.

Le Carillon bar, 18 rue Alibert, 10th district - gun attack

Le Petit Cambodge restaurant, 20 rue Alibert, 10th district - gun attack

La Belle Equipe, 92 rue de Charonne, 11th district - gun attack

La Casa Nostra restaurant, 2 rue de la Fontaine au roi, 11th district - gun attack

Důležitá událost je také z Kanady, kde se na Vise News objevil rozhovor s 21 letým Somálsko-Kanadským příznivcem ISS Abu Usamah Somalemm který tvrdí, že síť ISS se mobilizuje v NY- New Yorku a chystají se zde velké teroristické útoky aby dostaly USA na kolena.

K útokům se přihlásila teroristická skupina Islámský stát a na svých videích vyhrožuje, že Francie je prvním cílem jejich útoků a že zaplní Francouzské ulice mrtvými těly. Bývalí zaměstnanci CIA se vesměs shodují v tom, že ISS si zvolilo Paříž jako symbol pro 9/11 v New Yorku.

 

Sobota 14.11 2015

 

Nyní se podívejme na celou událost podrobněji.

Za prvé – kdo manipuluje s počtem obětí? Podle RT, CNN a dalších médií je 127 mrtvých obětí. Podle bezpečnostních složek z Ruska a USA je počet obětí přes 150.

Od včerejší půlnoci a dnes od rána všichni vyjadřují soustrast s francií, většina herců a politiků a významných osobností publikují na svých sociálních sítích soustrastné zprávy a podporu Francii. Ministři a politici na celém světě nyní jednají o změně bezpečnostních pravidel. Indie dokonce zavedla velmi silné a přísné bezpečnostní kontroly na všech letištích.

V médiích vystupují různí experti a rádoby-experti. Nejsmradlavější kanál – Česká televize od rána vysílá zprávy s jejich rádoby-experty, kteří neustále opakují slovo „nacismus“ a Hitler a melou stále dokola o hrozbě nacionalismu a extrémismu a porovnávají, kdy a jak skončilo nacistické hnutí v Japonsku a Německu a neustále opakují, že se vlastně nic neděje, že u nás je všechno OK a že muslimové, kteří okupují a hrnou se do Evropy, jsou naše spása a záchrana. Je to neskutečné pokrytectví a hnus, co tahle zkorumpovaná média předvádějí a jaké zhovadilosti tam produkují. Každému je jasné, že Takzvaní „sluníčkaři“ a parazity ze všech vládních a nevládních neziskovek budou dál lhát a napomáhat muslimským teroristům jen proto, aby dostali své královsky štědré dotace z EU na uprchlíky.  Celé toto  jednání naší vlády povede jen k tomu, že lidé se stanou čím dál radikálnější a začnou brát spravedlnost do svých rukou a dojde k otevřenému násilí.

Naše vláda přímo i nepřímo podporuje tento islámský terorismus a přímo i nepřímo produkuje extremismus, protože když neustále lžete lidem a cpete jim pod nos černé zběhlíky a melete o tom, že jsou naše záchrana a spása, a pak se stane něco, jako v Paříži, tak nikdo nezůstane v klidu. A pokud si někdo z toho debilního dobytku ve vládě hraje na spasitele a myslí si, že lidé začnou milovat a přijímat více muslimů, po tom, co se stalo ve Francii, tak jen ukazuje jak má zfetovaný mozek, a nebo že je duševně nemocný

Od rána probíhají diskuze bezpečnostních expertů po celém světě a všichni varují, že toto se dalo dávno čekat, protože islámští představitelé už dávno vyzývali své teroristické spolubojovníky k tomu, aby útočili na všechny a na jakémkoli místě, že jakékoli místo na planetě a jakýkoli typ a počet zavitých bezvěrců je pro islám dobrý ISS varovala už dávno před tím, že zaútočí na světová velkoměsta a hlavní města.

Proto se bezpečnostní experti shodují na tom, že to je nový druh války, která právě začala a že nemá žádná pravidla. Tato válka se nevede normálním způsobem a teroristický útok může nastat kdekoli a může ho provézt kdokoli a policie nemá nejmenší šanci ohlídat všechna místa, jako jsou všechny bary, stadiony apod. To se přesně stalo v Paříži, kdy policie neměla nejmenší šanci uhlídat všechny bary kulturní události.

Ale….. Nyní vyšlo najevo, že těsně před fotbalovým zápasem Německa s Francií, byli fotbalisté z Německa evakuováni z jejich hotelu. Ve čtvrtek večer se objevily v Londýně težkooděnci, ale nikdo nekomentuje proč tam byli a nikdo nekomentuje z jakého důvodu tam byli a o jaké riziko se jednalo. Den předtím, než došlo k útokům v Paříži, zatkla německá policie v Bavarii teroristu napojeného na atentátníky, kteří provedli útok v Paříži.

CIA a další experti varují před dalšími útky a v Americe se velmi zpřísnily a posilnily kontroly na všech letištích a na Time Square jsou security jednotky a policie aby hlídala klíčové objekty. Na mainstreamových médiích se neustále diskutuje o tom, jak se změní bezpečnostní situace v Evropě a zda se zavřou hranice, zpřísní se kontroly na hranicích a jak se dotkne běžných občanů, jestli se neomezí jejich práva a jestli nestoupne extremismus po celé Evropě.

Samozřejmě, že celý svět je šokován, znechucen a naštván na to, co se stalo ve Francii a zákonitě stoupne odpor lidí a nastanou otevřené konflikty. Tomuhle nezabrání nikdo, ani prázdné kecy a lži o tom, jak máme být milí na zběhlíky a černou zvěř, která neustále dělá bordel, všude kvůli projde. Dlouhou dobu varují tajné složky, že v uprchlických táborech dochází k násilí a kriminalitě, že po celé Evropě muslimové vytvořili za několik let svá ghetta a no-go zony, kde nerespektují zákony, vyvolávají své etnické a kriminální činy, napadají a terorizují okolní obyvatele i policisty. V Británii tajné složky varovaly, že je tam každý den několik znásilněných mladých Britek a že to páchají muslimské gangy mladíků, kteří stopují a pronásledují mladé Britky a znásilňují je ve jménu Koránu a islámu. O tomhle opět a právě nyní média mlčí a přitom je každému jasné, že bylo otázkou času, kdy dojde k nějakému teroristickému útoku.

Nyní je otázkou času, kdy dojde k masovým nepokojům, a kdy lidé vezmou spravedlnost do vlastních rukou

Více jak 10 let se objevují zprávy o tom jak se Belgie, Nizozemí a Švédsko mění na muslimské země, kolik je tam muslimů a jak velmi roste muslimská kriminalita a nepokoje.

Více jak před rokem jsem zde na tomto webu psal o zkušenostech mých přátel, kteří byli na dovolené v Paříži, kdy mluvili o tom, že je tam obrovské množství černochů, kteří postávají všude a tyhle gangy otravují lidi, jsou agresivní a nabízejí jim svůj šunt k prodeji. Můj známý mi vyprávěl, jak šel se svou přítelkyní a jeho rodiči z hotelu do metra, trasa měla asi 500 metrů a než tam došli, trvalo jim to asi půl hodiny, protože se museli prodírat přes houfy černých gangů a těsně před metrem je tvrdě zastavil gang černých kriminálníků, kde jeden držel mého známého za bundu a nechtěl ho pustit. Ten můj známý měl obrovský vztek, že je nechtějí nechat projít, ale zároveň měl strach, že dyž toho černého hajzla složí pěstí, že se na jeho přítelkyni a rodiče vrhnou tyhle černé hordy. Taková situace byla i před Louvrem a policie prý tomu jen nečinně přihlížela, protože neměla dost lidí, aby tomu zabránila. Od té doby se situace zhoršila a můžeme se pak divit, že k něčemu takovému došlo?

 

Určitě všichni čekáte na zprávy o tom jak se situace bude vyvíjet a objeví se spoustu hovad, co budou bránit islám a varovat před extremismem a všechny nás budou nazývat extremisty. Aby jste pochopili, jak se situace komplikovaná, ale i velmi jasná a proč někteří zločinci stále obhajují islám – podívejte se na tento dokument a důkaz o plánované a cílené islamizaci Evropy z oficiálních míst, kam jsou zapojeni světoví politici a organizace . Cituji:

 

„Před lety byl v tichosti zahájen proces známý pod zkratkou EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) či spíše barcelonský proces, který v sobě kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy, ukrývá doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování.


Smyslem projektu, který se původně vyvinul z dohody o volném obchodu mezi EU a zeměmi v oblasti Středozemního moře (EU – MEFTA) je posílení spolupráce v oblasti správy cílené migrace mezi partnerskými státy. Kromě států Evropské unie sem patří Alžírsko, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Sýrie, Maroko, Tunisko a Palestina. Deklarovanými cíli jsou propagace možnosti legální migrace, vysvětlování výhod migrace vzhledem k trvale udržitelnému rozvoji, boj proti nelegálnímu obchodu a ilegální migraci. Za projektem stojí Evropská komise a DG EurpeAid, které jej i financují. 

Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New York University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě.

Projekt EUROMED je veden na ministerské úrovni a mezi odborníky, kteří mají za úkol zpracovat zákonné předpisy a nařízení v oblastech migrace. Projekt je zatím ve stavu příprav a zároveň i odkladu na rok 2012. V českých masmédiích se o něm prakticky nehovoří, na internetu se mu věnují povětšinou weby s kritickým pohledem na islámský fundamentalismus, džihád či zákon šaría.

Již v současnosti – i přes odklad spuštění projektu EUROMED - existují evropská města a státy, kde je EUROMED takřka realitou. A je třeba zdůraznit, že se praktické zkušenosti zmíněných lokalit diametrálně rozcházejí s očekávanými cíly.

Je vůbec v zájmu současných Čechů, potažmo Evropanů, podporovat tento projekt? Jaká jsou pozitiva a negativa? Má Česká republika možnost odmítnout podílení se na jeho realizaci – tj. být dobrovolným anebo nedobrovolným příjemcem tisíců přistěhovalců z muslimských zemí?

Pro začátek je nutné zhodnotit možná pozitiva a negativa EUROMED projektu. Údajnými pozitivy tohoto projektu jsou podpora důchodového systému, posílení vazeb mezi národy a kulturami kolem Středozemního moře a v neposlední řadě eliminace ilegální migrace.

Jak již bylo řečeno výše, negativa se projevují již v současnosti, ještě před oficiálním spuštěním projektu. Jedná se zejména o národnostní a kulturní intoleranci provázenou pouličními nepokoji, ale jde i o nechuť přistěhovalců respektovat zákony a zvyklosti hostitelské země – viz zákony některých evropských zemí o zákazu zakrývání obličeje burkou, zákaz týkající se žen a jejich šátků atp.

V našich zeměpisných šířkách se se znepokojením sledují i nejrůznější iniciativy muslimských menšin, které přicházejí se snahou budování modliteben a mešit.

A pokud se bavíme o možnosti, že by Česká republika eventuálně odmítla podílet se na realizaci tohoto projektu? V Lisabonské smlouvě jsou obsaženy mechanismy, které umožní Evropské unii na základě společné imigrační politiky a řízení migračních toků přerozdělovat imigranty mezi jednotlivé státy EU. Pokud by ČR s něčím takovým nesouhlasila, nemůže přiliv imigrantů na své území zablokovat, protože již nemá právo veta.

Lidem bylo po řadu let vštěpováno, že multikulturismus je prostě ten „dobrý, hodný, správný a politicky korektní“. Režisér van Gogh – podříznutý fanatickým muslimem řekl: „Multikulturismus je zdvořilé ustupování agresivnímu hostovi, který Vám přišel vybydlet dům“.


Německý autor Thilo Sarrazin ve své knize islám kritizuje jako zdroj násilí a obviňuje islámské imigranty z toho, že se nechtějí integrovat. Sarrazin říká:

„Žádné jiné náboženství v Evropě nemá takové požadavky, a žádná jiná imigrantská skupina nezávisí tolik na sociálním systému, a žádná není tak spojena s kriminalitou“.

 

Zdroj z http://www.novarepublika.cz/2015/09/projekt-euromed.html

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:48