Výrazný obrat celosvětových sil – Rusko upevňuje svoji pozici a spolupráci s Evropou  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 22 Listopad 2015 02:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a bez mého souhlasu a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!


Již ten samý den, 13 listopadu 2015, jak jsem viděl první záběry a informace o teroristických útocích v Paříži, jsem věděl, že na tom je něco moc divného a že to nesedí a že mi to připomíná teroristické útoky z 9. září v New Yorku z roku 2001. A ten samý večer jsem psal ve zprávě na FB skupině, že mám silné podezření, že do celého incidentu budou zapojeny tajné informační složky. Čím více jsem sledoval zprávy a četl informace v médiích, tím byl scénář s 9/11 čím dále podobnější. Také se našly falešné pasy ihned po útocích. Také se objevily fotky potencionálních útočníků a také se objevily razie, aby byli zabiti a umlčeni svědkové a zakryla se tak pravda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Četl jsem mezitím spoustu konspiračních teorií a nesmyslů, že za to může Rusko apod.  Nálepku „konspirační teorie“ dávají lidé, kteří tvrdě hájí jedinou oficiální lež, která se objevuje v médiích. Dříve nebo později, se ale z mnoha konspiračních teorii, vyvine faktická pravda a konspirace se mění v důkaz. Ne už všech konspirací to tak ale je.

 

 

 

Nyní se potvrzuje, že jsem měl pravdu. Francouzský ministr zahraničí Roland Dumas prohlásil, že Izraelaská tajná služba MOSAD kontroluje Francouzskou tajnou službu (FRENCH INTELLIGENCE). Potvrdil také že v roce 1986 měla USA plány zabít Muammara Kaddáfího při leteckých náletech, ale Charles de Gaul s tímto nesouhlasil a nedovolil USA využít tamní vzdušný prostor a nakonec se mu podařilo zpozdit útoky o 15 hodin a to umožnilo Kaddafímu uniknout, za což Kaddafi Francii poté poděkoval.  Francie odmítala vstoupit do NATO, právě kvůli udržení stability na Blízkém východě, to se změnil až bývalý Francouzský prezident Nicolase Sarkoziho. Charles de Gaul se podílel na této stabilitě na Blízkém východě a to se nelíbilo Izraelské tajné službě, která měla agenty ve Francouzských tajných službách a proto bylo na de Gaula několikrát spáchán pokus o atentát.

 

 

 

 

 

Nyní Syrské tajné a informační služby informují, že pravé jméno jednoho z Pařížských atentátníku je Abu Talhat Al Jazaeri, měl Francouskou národnost a byl trénován v Golanských výšinách a poté převelen aby provedl teroristické útoky v Příži. Všichni členové tohoto Francouzského atentátu bojovali v Sýrii poblíž Al Nusra, pak převeleni do Al Raqqa, kde se připojili k ISS v Sýrii. Nakonec po několika změnách skončili v sionistické větvi Bait Zorah, kde byli trénováni izraelským MOSADEM. A půl roku před atentáty v Paříži se tito teroristé – agenti přestěhovali do Francie. Podstatené ale je, že celá síť těchto teroristů byla vytrénována v Amerických táborech v Jordánsku, kde tuto armádu USA bazývala Syrian Democratic Army – tedy Syrská demokratická armáda. Kromě Syrských tajných služeb informoval o těchto skutečnostech i syrský novinář Husein Mortada. Tito teroristé se pod vedením USA snaží svrhnout Assada a je do toho zapojen i MOSAD z Izraele. Izrael už od roku 2001 tlačí na USA, aby svrhli současného Syrského prezidenta Assada, ale v cestě jim stojí Rusko.

 

Tito ISS teroristé vytrénovaní v Amerických táborech, jsou právě ti, které bombarduje Rusko jako odpůrce Assada a proti tomu protestuje USA, protože Američané tyto teroristy financují, podporují, řídí a zásobují. Rusko nedávno vybombardovalo některá ropné pole a zničila konvoje s ropou ze Sýrie do Iráku a tím hlavně ničí finanční a zásobovací cíle ISS a USA.

 

Plánek ukazující logistiku teroristů z ISS-

 

 

 

 

 

Co je dále podivného na atentát při koncertě v Pařížském divadle Batcalan?

 

 

 

Majitel divadla Bataclan byl žid, a koupil tuto budovu v roce 1976, ale prodal ji před 2 měsíci a emigroval do Izraele. /plné stejné to bylo v New Yorku 9/11 2001, kdy majitel odletěl 2měsíce před atentátem na WTC a nechal uzavřít miliardovou pojistku na WTC

 

Většina expertů se shoduje, že toto není žádný „obchodní instinkt“, ale jde o „inside job“, tedy vnitřní informace od tajných složek.

 

Velmi zajímavý je také fakt, že v Paříži v Bataclanu na death metalovém koncertě zemřelo tolik lidí, zrovna ve chvíli, kdy zpívali jejich písničku o ďáblovi a že líbají ďábla. Zde je text v angličtině

 

 

 

“KISS THE DEVIL” – BY EAGLES OF DEATH METAL

 

WHO’LL LOVE THE DEVIL?
WHO’LL SONG HIS SONG?
WHO WILL LOVE THE DEVIL AND HIS SONG?

 

I’LL LOVE THE DEVIL
I’LL SING HIS SONG
I WILL LOVE THE DEVIL AND HIS SONG

 

WHO’LL LOVE THE DEVIL?
WHO’LL KISS HIS TONGUE?
WHO WILL KISS THE DEVIL ON HIS TONGUE?

 

I’LL LOVE THE DEVIL
I’LL KISS HIS TONGUE
I WILL KISS THE DEVIL ON HIS TONGUE

 

 

 

 

 

Další otázka, kterou je potřeba klást Francouzskému vedení a celému světu je  ta, co se týká chybějících videozáznamů.

 

Na koncertě v Bataclanu bylo tisíce lidí a většina lidí měla telefony s kamerou a natáčeli koncert. Jak je možné, že se nenašel ani jeden záznam z chvíle, kdy teroristé vtrhli do sálu? A,erické tajné služby, NSA i CIA potvrdili, že všech 8 security kamer, kde se konaly atentáty, byly vypnuty !!!  Tuto otázku zatím nikdo oficiálně nepoložil a ani na ní neodpověděl.Je to úplně stejné jako tehdy 9/11 při atentátu na Pentagon – nejstřeženější místi USA s nejvyspělejším kamerovým systémem a nebyli schopni pořídit a zaznamenat ani minutu, kdy se údajné letadlo mělo zřítit na Pentagon?!!!

 

 

 

Velmi zajímavá je také okolnost, že 30 listopadu prosadila Francie změnu výměny dolarového měnového fondu za MMF - SDR, díky jejich šéfce mezinárodního měnového fondu Christine Lagarde. Dne 30 listopadu se má také sejít 120 světových lídru, včetně Ruska, USA a Číny sejde v Paříži, aby "diskutovali o globálním oteplování."  Podvod zvaný „ globální oteplování“ je už velmi dobře odhalen a znám, takže se nejedná o nějakém oteplování, ale o tom jak svět opět zotročit díky CO2 daním.

 

 

 

Americká CIA a DHS (Department of Homeland Security) věděli o Abdelhamidu Abaaoudovi před 6 měsíci. Informovala o tom zpráva CIA, DHS, ve spolupráci s FBI a NCC (National Counterterrorism Center- Národní protiteroristické centrum) v květnu roku 2015. V této zprávě se také uvádí, že tento muž je přesně ten typ teroristy, který může v budoucnu organizovat teroristické útoky nejen v USA, ale hlavně v Evropě. V lednu roku 2015 provedla byla provedena policejní protiteroristická razie v Verviers, Belgii, o kterém informovala Daily Mail a uvádí se, že byli zabiti 2 teroristi a 3 byl zatčen, prokázal se kontakt na ISS. V jejich bytech byl nalezen, zbrojní arzenál, výbušniny TATP(triaceton triperoxid), mnoho telefonů, velké sumy peněz, falešné doklady a také mapy.

 

 

 

V USA se nyní zákonodárci bouří proti Obamovu plánu přijmout 10 000 Syrských uprchlíků a důrazně vyzývají fašistickou Obamovu kliku, aby tento plán přčijmout Syrské zběhlíky, oka,žite zastavil. Zákonodárci předložili důkazy, že ISS manipuluje s uprchlickým programem a plánuje obsadit Kentucky. Tam se totiž objevil případ, že byl odcizen zbrojní arzenál a zabiti 2 vojáci, muži, kteří byli napojeni na ISS - Waad Ramadan Alwan a Mohanad Shareef Hammadi, Při výslechu FBI, tito muži povtrdili spolupráci s ISS a plány dostat teroristy z ISS do USA mezi uprchlíky.

 

Zákonodárci nejsou jediní, kteří protestují proti fašistické klice černého muslima Obamy, aby zastavil plán přijímat uprchlíky, velmi tvrdě to prosazují všichni republikáni, Donal Trump a mnoho senátorů. Obama ale na jejich varování nereaguje a stále prosazuje svou a odpovídá, že jeho administrativa má jasný plán, která se bude realizovat – přijmou do konce roku 2017 , cca 100 000 uprchlíků, kteří projdou nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami.

 

V minulém díle jsem psal o tom, že nejvyšší armádní generálové a bývalí nejvyšší armádní generálové varují, že nastala obrovská konstitucionální krize a proto by měl být Obama donucen odstoupit, protože jeho jednání je nebezpečné a ohrožuje národní bezpečnost.

 

Mediálně se řeší vlastizrádce a černý muslim Obama a jeho fašistická klika z Bílého domu. Když za ním přišli zástupci CIA, NSA a dalších složek, oznámili mu, že mají důkazy, že je po USA mnoho muslimských buněk, které představují vysoké riziko pro USA a je zde vysoké riziko teroristických útoků a tito teroristé byli odhaleni i mezi uprchlíky mířícímu nyní do USA. Ale Obama vyloženě řekl, že toto řešit nebude, protože má jiný názor a že podle něho tyto skupiny riziko nepředstavují!!! To se řešilo i mediálně na TV stanicích a proto nyní mnoho senátorů hovoří o odstoupení Obamy a pokud to neučiní, bude se to muset udělat vojenskou silou.

 

A zatímco v USA je veden tvrdý nátlak a boj proti Fašistické klice černého muslima Obamy, tak Obama se předvádí a frajeří v Evropě, kde se chvástá, že má největší a nejlepší armádu na světě a je číslo 1 v boji proti terorismu, to samé také předvedl na summitu G20.  Tam na summitu mu ale dali jasně najevo, že boj proti teroristům a ISS je nemyslitelný bez Ruska a Rusko je hlavním spojencem Evropy.

 

Jak jsem psal v minulých dílech, teroristický útok v Paříži byl s největší pravděpodobností proveden pod taktovkou USA, Izrael a Saudská Arábie, aby se USA a jejich spojenci opět dostali do Sýrie ke svým drogovým a ropným zdrojům a snaží se do toho zatáhnout i NATO.  Je velmi smutné, že naši vlastizrádci v ČR tajně podepsali dohodu, že sem zvou NATO do republiky. Je potřeba okamžitě zjistit o které osoby a skupiny, které toto za nás občany ČR podepsal, a tím se zjistí i jejich americké finanční zdroje, které se snaží zde způsobit v republice převrat, a snaží se prostřednictvím médií a cílenými útoky na prezidenta, podporou a propagací islámu a uprchlíků.

 

 

 

Přímo na summitu G20 žádala Francie USA o spojenectví v boji proti terorismu a vojenskou spolupráci,  ale USA to odmítlo a proto Francie uzavřela vojenské spojenectví s Ruskem. Je jasné, že USA ztratilo své zdroje a velmi se omezil jejich vliv v Sýrii a nejen tam, protože Rusko nebojuje jen v Sýrii, ale i v Iráku a Jemenu, kde má USA tajné vojenské základny. To už je ale dnes konfrontováno spojenectvím Rusko, Francie, Čína, Severní Korea.

 

Svět se začal měnit a s ním i politika a rozložení sil. Několikrát jsem se zmínil, že se záměrně nediskutuje vůbec o zapojení Číny do bojů v Sýrii, i když už tam operuje a letecky a námořně podporuje Rusko. Všem je jasné, že si to nechce nikdo rozházet s Čínou, protože ta vlastní většinu dluhů USA a byly uzavřeny nové dohody s Evropskými státy.

 

BRICSA vstoupila na scénu oficiálně při vstupu USA do Sýrie a znovu se objevila v souvislosti se summitem G20 a proto jako první, co Francouzský prezident Hollande prohlásil, bylo, že se uzavřely velmi příznivé finanční dohody.

 

 

 

Amerika není černej muslim Obama. Amerika, to jsou všichni ti lidé tam žijící a černej muslim Obama je nyní terčem útoků většiny občanů, senátorů, ale jeho fašistická klika a průmyslově vojenský komplex ho podporuje, takže není tak jednoduché ho odvolat. Ale v Bílém domě jsou ještě White Hats, o kterých jsem se již několikrát zmiňoval a ti podporují občany USA před Obamovou administrativou. Ty „ dobré“ frakce v Pentagonu spolupracují nyní s Ruským vojenským tajnými jednotkami a společně se podílí na ničení cílů ISS a teroristů v Africe. Takže Obamova fašistická klika v Bílém domě hraje taktiku zastrašování a hlavní černej strašák Obama neustále dělá bububu a vydírá.

 

Nedávno ISS zveřejnila video, že zajala dva Čínské občany. Čína není z těch, co se nechá zastrašit a nyní má ISS dalšího obrovského nepřítele. Kromě toho má Čína velmi dobré informační zdroje v Africe, protože jejich továrny a společnosti jsou hojně po celé Africe, proto je to velmi důležitý spojenec pro boj s ISS a také proti USA tajným operacím.

 

Ještě chvíli potrvá, než se oficiálně Čína projeví a začne se mluvit do zapojení a dalších plánech, protože Čína je velký stratég.

 

 

 

 

 

Problém je nyní vysoké nebezpečí dalších teroristických útoků a nejen v Evropě. V tomto bodě začala velmi dobrá spolupráce amerických, ruských a čínských tajných složek a měla by se vytvořit jakási globální informační síť. Tato síť ale musí byt nezávislá a jinak stavěná, protože jak vychází najevo, MOSAD a další západní protiruské a teroristické organizace mají napojení a ahckery na služby jako FBI apod.

 

 

 

Dnes vydaly Parlementnílisty.cz článek, kde uvádí :

 

Hnutí Anonymous je mezinárodní sítí počítačových hackerů a aktivistů, které podniká kybernetické útoky jménem obrany svobodného internetu. V reakci na pařížské atentáty z 13. listopadu, při kterých zahynulo 130 lidí, vyhlásili aktivisté IS válku na internetu. V úterý oznámili, že napadli už 5500 účtů na Twitteru, které patří právě islamistům napojeným na IS.

 

V rámci své činnosti proti radikálním islamistům údajně Anonymous shromáždili data, která vypovídají o útocích chystaných na neděli. V Evropě by se cílem teroristických útoků měly stát veřejné akce v Paříži, Římě a Miláně, další atentáty by se mohly podle Anonymous odehrát v Indonésii a Libanonu. Ve Spojených státech je prý teroristickým útokem ohrožena Atlanta.

 

"Cílem je zajistit, aby se celý svět nebo alespoň lidé, kteří se na tyto akce chystají, dozvěděli, že se objevily hrozby a že existuje možnost útoku. Dalším cílem je, aby DAIŠ věděl, že svět ví, a zrušil útoky," uvedl Anonymous. DAIŠ, v anglickém přepisu Daesh, je zkratka používaná pro IS v arabském světě.

 

Hnutí údajně informovalo o hrozícím nebezpečí příslušné úřady, které ale prý nejednaly, a proto se Anonymous rozhodl informace zveřejnit. Důkazy o ohrožení zástupci hnutí prý předali britským zpravodajcům z MI5, americkým službám CIA a FBI a australské vládě. Terčem kybernetických útoků hnutí Anonymous se v minulosti staly webové stránky nadnárodních společností, justice či vládních orgánů v řadě zemí. V České republice kdysi hnutí napadlo portály politických stran a pozměnilo i stránky Ochranného svazu autorského (OSA).

 

 

 

Informace průběžně aktualizuji.

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:33