Další teroristický útok - nyní USA Kalifornie San Bernardino  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 03 Prosinec 2015 00:04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Kalifornii v San Bernardino se dnes střílelo- 1 -3 velmi dobře vyzbrojení muži začali střílet na konferenci v Inland Regional Center.

 

 

 

 

 

14 lidí bylo zastřeleno a 14 bylo zraněno, útočníkům se podařilo utéct. FBI Los Angeles nyní prohlásilo, že neví, zda se jednalo o teroristický útok. 
Každopádně je to další incident na objednávku, takové je mé tušení po těch zkušenostech - všichni střelci měli AK-47 a byli připraveni kam jít a byli obeznámení s prostory. Počítám, že e v brzké době dozvíme, že se jedná o nějaké oficiálně prohlášené pomatence, ale neoficiálně se přijde opět na to, že to bylo objednané a zveřejní se jména osob, které tam měli zastřelit, tak jak se stalo v Mali před pár dny - také zinscenovaný teroristický útok...
Obama právě straší všechny státy, že musí přijmout černé muslimy a uprchlíky a chce zakázat všechny zbraně, Všem veteránům nařídil odevzdat zbraně. To je první podezření, že to je zinscenované, aby mohl opět Američanům sáhnout na práva. V tomto centru se starali o duševně i tělesně postiženě....

 

Druhá varianta je, že to je teroristický útok muslimů.

 

Postupně budu aktualizovat

 

Ve 2 patře budovy nalezli podezřelý kufr a pravě jej prohledávají pomocí robota, ale je to jen neškodný kufr, jak zatím tvrdí....

 

Tak zajímavé je, ze první střelbu ohlásili už v pul 11 ráno z jedné ulice poblíž a policie tam vyslala speciální jednotku SWATT. Druhou střelbu ohlásili později, v Medical centru.

 

Střelci měli na sobe Ski masky

 

Někde se uvádí dokonce 20 zastřelených...

 

- Nyní se našlo ID ( americká občanka) jednoho z údajně podezřelých - Saeed Farooq - 
- velmi zajímavé je, že na google je v okruhu 10 mil 6 mešit a jedno muslimské centrum hned 2 mile odsud. Vzpomínáte jak jsem psal ve svém článku na zahady-mysteria.cz, že ISS vyzývá osaměle vlky aby utočili na vojáky, našli si ve zlatých stránkách jejich adresy a zabíjeli je?

 

 

 

 

 

- Tak nyní už je 5 podezřelých - 1 zastřelen na ulici, druhy střelen, pravděpodobně mrtvý - 1 zatčen  a další 2 stále na útěku.

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Prosinec 2015 00:24