SICILSKÁ MAFIE VYHLÁSILA VÁLKU VŠEM MUSLIMŮM NA SICÍLII A SLIBUJE, ŽE JE VYŽENE PRYČ Z OSTROVA VŠEMI DOSTUPNÝMI PROSTŘEDKY  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 26 Květen 2016 11:12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vypadá to, že islámští následníci Mohameda dostali „nabídkou, kterou nemohou odmítnout“, v řeči mafie.

 

Po celá léta tvrdilo, že Cosa Nostra, N'drangheta a další sicilské a kalábrijské gangy byly zapojeny do pomoci muslimským "migrujícím pracovníkům" cestujících na Sicílii a poté dál do vnitrozemí Itálie za jistý poplatek. Nyní s „vyrobenou“ "uprchlickou krizí," byla Sicílie kompletně zaplavena africkými a pákistánskými Muslimy, kteří nyní tvoří vlastní gangy a útočí na místní obyvatele. Nejhorší je to v Palermu, jedním z "mafiánských center" Sicílie.

 

 

 

Nyní se soustředíme na jednu konkrétní osobu, muže z Gambie, který se stal terčem náhodného útoku bezvýznamného "vojáka." Nicméně, to neukazuje celý Obraz-  invazi a mafie, jedna z největších organizací kriminality na světě, se obrátila proti muslimům a je jde do války proti nim.

britského Daily Mail :

Mafie "vyhlásila válku" migrantům v rekreační ráji na Sicílii, kde je každý týden jeden tisíc nově příchozích uprchlíků na ostrov.

 

Obávaná Cosa Nostra se zoufale snaží udržet nadvládu nad africkými gangy, s migranty přišla trestná činnost - a jsou zapojeni do smrtící války.

 

Nevinný Gambijský muž byl postřelen do hlavy nájemným vrahem za denního světla, což vyvolalo obavy z širší krvavé lázně.

 

Starosta Leoluca Orlando řekl deníku MailOnline: "Palermo už není italské město. Už není evropské. Můžete se projít po městě a budete mít pocit, že jste v Istanbulu a Bejrútu. "

 

Imigrace do Itálie vzrostla o 90 procent v prvních třech měsících tohoto roku. Populace uprchlíků v Ballaru, části Palerma, kde se odehrála střelba, se zvýšila přibližně o 5 až 25 procent, protože začala migrující krize.

 

 V Itálii je rozšířená obava, že počet nových přistěhovalců přesáhne kapacitu země - a mafie je jeho největší a nejnebezpečnější kritik.

 

Starosta Palermo, Leoluca Orlando řekl: "V minulosti, kdy mafie byla silnější, předcházela přistěhovalectví a bránila některým přistěhovalcům ve vstupu do města. Do mých 30 let, jsem nikdy neviděl africké či asijské osoby v Palermu.

 

"Mafie není zcela zřejmé to, jak se město změnilo. Jsme nyní město přistěhovalců a mafie už nesedí v křesle starosty.

 

"Palermo je město Středního východu v Evropě. Je to mozaika a my jsme rádi. "

 

Smrtící válka mafie proti uprchlíkům začala poté, co africké zločinecké gangy vstoupily do země, společně dodržující migranty, kteří dodržují zákony, a začaly pracovat "na území Mafie ".

 

Gangsteři tvrdí, že se policie zaměřovala na jejich činnost a přitom vůbec neřešila přistěhovaleckou kriminalitu.

 

Jak kdysi prohlásil Michael Corleone, právě přišel čas zaměřit se na "rodinný podnik":

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2016 11:28