Nová éra od roku 2020 éra bioterorismu, fašismu, občanských válek, ale dobré konce a nalezení kořenů a lásky.
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 02 Únor 2020 05:19

Nová éra od roku 2020 éra bioterorismu, fašismu, občanských válek, ale dobré konce a nalezení kořenů a lásky.

 

 

Když mě jedny noviny v ČR požádaly o stručnou numerologickou předpověď na rok 2020, řekl jsem jim, že hrozí uzavírání hranic, hlavně v Evropě. Ale opravdu jsem netušil, že to bude mít tak rychlý spád. Zároveň jsem v předpovědi uvedl, že to začne už nyní v lednu, kdy budou obrovské emoce a že si během letošního roku budou lidé dělat zásoby, nejen potravin, ale i peněz. Opravdu se nepovažuji za proroka a svým způsobem ani nechci říkat, co se asi uděje, i když mi hodně mých známých říká, že jsem to naznačoval a věděl, ale prostě vše se dá ovlivnit a nechci tím, že něco řeknu, ovlivnit to dobré, co můžeme učinit – většině věcí se dá nějak zabránit, Ale opravdu jsem netušil, že to bude tak rychlé. Řekl jsem, že hrozí i masové oplocování důležitých budov a institucí. Uvedl jsem i hodně podrobností, ale v článku uvedli ani ne jedno procento.

 

 

Opravdu nechci být prorokem a už vůbec nechci být prorokem špatných zpráv. Jen to už opravdu všechno začíná zapadat do sebe jako puzzle. Mám za to, že to je skutečný útok na suverenitu Číny a někdo se snaží oslabit její ekonomiku. Jak je v dnešní době typické, tak se Havloidní žumpa snaží všemožně očernit Čínu, a záměrně šíří dezinformace, že si za to může Čína sama a že na svém území vyvíjí biologické zbraně. Anebo, že tento virus unikl z Čínských laboratoří, že Čína dělá špionáž v USA a po celém světě, dokonce se objevují i takové špeky, že prý Čína hubí své vlastní obyvatele, protože je tam přemnoženo. Z toho opravdu zůstává rozum stát. Nyní jsem četl články o tom, že USA vypsali zatykač a vypsalo odměnu za hlavu čínské špionky , co byla v USA a nyní už je v Číně a zároveň obvinili jednoho z amerických představitelů také za špionáž pro Čínu.

Doba je opravdu otřesná v tom, kdo ovládá média a kdo šíří dezinformace a nezkušení a nevzdělaní lidé přebírají bohužel zprávy z mainstreamu. Ale mainstream ovládá opět nadnárodní korporace a šíří tu jejich jedinou oficiální pravdu. Takže demožumpa a různé extrémistické levicové bloky a struktury využijí tragédii v Číně k tomu aby jí co nejvíce poškodili a právě proto a právě nyní vyhrabávají jejich fake News. Všimněte si jak vše se vším souvisí a právě tak tomu většinou bývá.

Situace v Číně je pravděpodobně mnohem horší, než uvádějí zdroje, ruští reportéři z Číny uvádějí, že je už přes 100 000 mrtvých. Je samozřejmé, že žádný stát nechce šířit paniku, a proto asi neříkají přesná čísla, nicméně už uzavřeli většinu hranic, uzavřeli většinu svých největších megaloměst. Už se začínají šířit zprávy o tom, že někde dochází k menším vzpourám.

Určitě nebudu dělat nikomu advokáta a nebudu se nikoho zastávat ani ČÍNY, ALE MUSÍME SI UVĚDOMIT, ŽE MÁ NEJRYCHLEJI A NEJEKONIMIČTĚJI SE ROZVÍJEJÍCÍ EKONOMIKU NA SVĚTĚ. A za necelé dva týdny dokázala postavit obrovskou nemocnici v postižené oblasti, to je až neuvěřitelné. A srovnejte si to s tím, jak dlouho staví naše mafiánská Hydra naše dálnice. Někde jsem četl pěkný český vtip, že Číňané odmítli dostavbu 450 km českých dálnic, protože práce na 14 dní se jim nevyplatí.

 

 

 

Mám za to, že Čína by si nedovolila v současné době dělat genocidu na vlastním území, tak jak nyní lžou levicoví fašisté. Situace po celém světě je už tak dost napjatá a představitelé Číny by si nekazili ani jméno ani vzájemné vztahy s ostatními státy. Naopak Čína vlastní mnoho dluhopisů z mnoha států světa a logicky, kdyby udělala něco, za co by jí celý svět odsoudil, tak by hodně zemí protestovalo a dluhy by nesplácely.

V předchozím článku jsem psal, že mnoho lidí obviňuje vládu D Trumpa. Opět se ho nechci zastávat, ale pokud je koronavirus a ptačí chřipka v Číně opravdu  biologická zbraň, tak za to určitě nemůže Trump a jeho vláda ale je to práce Deep state, tedy tajné stínové vlády, jak jsem psal zde - http://www.zahady-mysteria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=525:2020-01-29-21-27-41&catid=1:medicina-a-jeji-tajemstvi&Itemid=3 . A demožumpa a levicoví fašisté se stále snaží špinit Trumpa, svrhnout ho a nebo ho obviňovat z čehokoli. Ale naopak se ukazuje jak Muslim Barack Hussein Obama zfalšoval svůj rodný list, jak do USA ( a proto nebyl a neměl být nikdy americkým prezidentemavy, infiltroval teroristickou muslimskou organizaci Muslim brotherhood do celé USA, a zároveň vyzbrojoval Al Kajdu a ISSIS. Clintnová už je zažalována za své napojení na PIZZA-gate a celou aféru dětských únosů a dětské pornografie a žalují ji za její rozsáhlé finanční podvody a peněžní převody úplatky ze zahraničí.

A přesně o tomto jsem mluvil pro ony noviny, které chtěly mou předpověď na rok 2020, kde jsem říkal, že se tento rok začnou vyhrabávat staré záležitosti a začne konečně vylézat na povrch všechna ta špína. A přesně to se nyní děje. A proto se dá předpokládat, že se dříve nebo později i vyjeví, že koronavirem z Wuhan a novou Ptačí chřipkou jsou západní skupiny.

Ale co udělá Čína, pokud ví, že to je práce „inside job“ západních skupin a že jde o biologickou válku ? Hodně lidí nyní straší, že se začne další světová válka, ale to se snad naštěstí nestane, protože Čína, Rusko, Japonsko a mnoho státu i z uskupení BRICKs dobře ví, jak je napjatá situace. A Čína pravděpodobně osobně neobviní přímo americké rozvědky, ale bude se to dít za nepřítomnosti veřejnosti. Vztahy se musí vyřešit mimo pokřik davu, aby nedošlo k panice, kterou by využili levicové extrémistické a fašistické skupiny. Nyní byla podepsána obchodní dohoda mezi Čínou a USA a i když není oboustranně výhodná, tak byla uzavřena právě proto, aby uklidnila napjatou situaci.

Nechci se opět zastávat Trumpa, ale každá země v dnešní době potřebuje opravdu silného vůdce, který bude bránit národní suverenitu a tvrdě potlačovat jakýkoli armagedon a zkázu státu, a o to se Trump snaží, ačkoli má své excesy a omyly jako každý, například s IRÁNEM. Ale musíte si uvědomit, že jako prezident musí řešit situaci za  celou zemi a pokud Deep state a levicoví fašisté a khazarská mafie provede nějakou špínu na úkor pověsti USA, tak Trump jako prezident musí řešit situaci za celé USA a kdyby přiznal, že v tom má prsty tajná fašistická khazarská klika v USA, tak by o něm ostatní státy řekli, že si doma má nejprve udělat pořádek a že neodpovídá jako prezident za USA a není na jeho slovo a činy spoleh. Proto je mezinárodní politika obrovská a sofistikovaná šachová partie, do které málokdo vidí.

Už je veřejným tajemstvím, že za protesty v Hongkongu stojí západní rozvědky a jsou financované židovským mafiánem Sorosem a nejen jím, prostřednictvím svých poslíčků. To znamená, že se v Honkongu cosi děje a s největší pravděpodobností dojde k nějaké dobré vzájemné dohodě Čína- Hongkong. Proč? Protože z Ruska a mnoha dalších států už vykázali Sorosovské neziskovky, které neustále rozvracejí světové vlády a nyní se tato khazarská mafie snaží rozvrátit Hongkong a ten je velmi provázán s čínskou ekonomikou a mají vzájemné vztahy. Za Čínou stojí jeho spojenec Rusko a Putin si nenechá lézt „sorosovské rypáky“ do jeho ruské zahrádky, a proto bude podporovat Čínu a společně budou hledat řešení jak z epidemické krize, tak i v otázce Hongkongu. Celá tato situace s epidemií koronaviru a nyní ptačí chřipky je totiž příliš vážná. Všimněte si, jak jsou všechny TV kanály plné zpráv o koronaviru. A toto vidí i muslimští teroristé po celé Evropě a středním východě a po celém světě. Je jen otázkou času, kdy toho zneužijí a propašují vysoce nakažlivý virus do Evropy nebo jinam, Tím spíš, když na hranicích Evropy se vůbec nekontrolují krimigranti, takže sem přenášejí exotické nemoci jako Lepru atd, a další vysoce nakažlivé choroby, které zde v Evropě byly už dávno vymýceny.

 

Proto je nanejvýš trapně a trestuhodné, že světoví politici a hlavně evropští bruselští fašisté kritizují Čínu za její epidemii a vůbec se nevyjadřují k tomu, že sami tito bruselští fašisté ohrožují bezpečnost občanů epidemiemi ze středověku, které sem přenášejí krimigranti. Na zběžné prohlídce na hranici nepoznáte většinu nakažlivých nemocí, které mají inkubační dobu a neprojevují se příznaky. Varovalo o tom už mnoho českých lékařů a nikdo je neposlouchá.

Čína, Rusko a další státy jsou si tohoto rizika plně vědomi a právě nyní díky epidemii koronaviru udělají další opatření, jejich rozvědky mají jistě předem stanovené scénáře rizik a proto podniknou tvrdé kroky proti migraci. Toto jsou spíše mé předpoklady, jak se to bude vyvíjet, nebo jak by se to mělo vyvíjet.

Ale je také možné, že k tomu nedojde a bohužel se epidemie a nejen koronaviru rozšíří po celé Evropě a dalších státech a po celém světě budou rozsáhlé karantény a situace může dopadnout jako v Číně nyní, kdy budou zavřené obchody. Ptačí chřipka byla na začátku ledna registrovaná i u nás, pokud si vzpomínáte, ale voda se zavřela a překryly jí informace z Číny. To je totiž nová éra války, která se nevede atomovými zbraněmi, ale biologickými. A velmi brzo to přejmou i teroristé a to pak bude obrovské peklo. Proto se dá předpokládat, nebo by se mělo předpokládat a měla by se okamžitě ukončit migrace, protože tajné rozvědky evropských států už otevřeně hovoří že se po Evropě potuluje neznámo kde a bez registrace statisíce islámských teroristů. Tajné a veřejné laboratoře biologických zbraní spojené s výzkumem vysoce smrtelných látek jsou sice velmi hlídané, aby se tam nějaký muslimský vandrák mohl propašovat, ale oni to za něj velmi rádi udělají někteří levicoví fašisté a nebo sorosovská mafie a to je nejspíše právě případ Wuhanského koronaviru.

 

Jak jsem psal, nechci ý prorokem ani prorokem špatných zpráv a většinu věcí mám napsáno ve svém trezoru a na různých místech, kdyby se „něco“ přihodilo. A nechám si to na knihu nebo nějaký exklusivní rozhovor. A nechci je nyní psát, právě proto, aby nějaký primitiv nevyvolal paniku, a nebo aby toho někdo nezneužil. Tyto informace o terorismu uvolňuji právě pro důležitost situace, aby se lidé naučili, že proti většině věcí se dá bránit, dříve než nastanou. Bohužel ale je to dvousečná zbraň, když někdo ví jak něčemu zabránit, tak „osa zla“, khazarská mafie, pojmenujte dle vlastního uvážení také ví, jak to využít a zneužít. Proto si vyhledávejte sami informace a pátrejte dál, ale je potřeba mít na paměti, že je třeba číst obě strany, jak nalevo, tak napravo, protože mainstream má tu jedinou svatou pravdu a všechno ostatní považuje za fake news a dezinformace. A na druhé straně jer spousta pošuků a primitivů, co si někde něco přečtou a budou papouškovat i ty největší bláboly.

Pro tu předpověď na rok 2020 jsem uvedl, že je nutná spolupráce a že by jsme se měli naučit spolupracovat a to je jediná první správná cesta, jak ven ze všech těch hnusů a válek. Cílem všech novodobých fašistů je rozdělit společnost, masírovat jí, vystrašit co nejvíce, protože vystrašený člověk je lépe ovladatelný. Dalším cílem je frustrovat a deptat lidi co nejvíce, protože frustrovaný a vystrašený člověk pak je opět lépe ovladatelný a zároveň více nakupuje. To je velmi dobře známý fakt z reklam a pochází to už dávno z projektů jako MK-Ultra apod., kdy se dělaly výzkumy iovlivňováni lidské mysli a chování, společně s tím to rozvíjeli i v projektu Manhattan, jak vypovídá Preston Nichols. Ale to by bylo na celou knihu a jistě si to mohou lidé lehce najít i v češtině, už se o tom dost psalo i v naší malé zemi.

Každopádně si všimněte, kdy dochází k epidemii koronaviru a vzápětí k ptačí chřipce. Je to přesně v době, kdy Británie odcházela a odchází z fašistické EU. Na jednu stranu tou epidemii khazarská mafie ovládla média a odvedli pozornost, ale Británie stejně a naštěstí odešla. Zároveň k epidemii došlo zrovna v době, kdy došlo ke konfliktu s Iránem. USA si nemohou jen tak dovolit válku s Iránem, protože ví, že by stáli proti iránským spojencům Rusku a Číně. Na Rusko USA útočit nehodlají, na to nemají ani dost silnou armádu. A dle starých přísloví, když nemůžeš silnému nepříteli způsobit újmu, udělej újmu jeho spojencům a oslab je.  Zároveň s iránskou krizí a epidemii došlo současně k sestřelení amerického letadla, kde měl být údajně jeden z nejvyšších představitelů CIA zodpovědný za vraždu Sulejmáního.

Ale opravdu nejsem politik, a ani bych nechtěl být a jak jsem uvedl, mezinárodní politika je obrovskou sofistikovaná šachová partie, do které málokdo vidí. Ale hodně věcí je dost čitelných ze současných událostí. Proč po tom všem tedy někdo útočí na Čínu biologickými zbraněmi? Na Rusko si nedovolí a Čína má nějakou úlohu v tom všem, o které ví jen málokdo. Čína má obrovské množství výrobních a ekonomických aktivit v Africe i Jižní Americe. Ale i na středním východě. Z Afriky a středního proudí východu do Evropy obrovské množství teroristů, primitivních osob bez vzdělání a přínosu. A bohužel všichni zběhlící a kriminálníci, kteří nejsou schopni se postarat o svou vlastní zem a jdou jen za ziskem, tak přinášejí kriminalitu, terorismus a choroby – před tím varují nejen lékaři, ale i tajné rozvědky evropských států. Zatím je zastavili jen osamocené země jako je Maďarsko, Rusko, Japonsko apod..  Situace je na zhroucení, například ve Francii ale i Británii a to byl jeden z důvodů odchodu Británie z EU, protože mnoho měst v UK je už islamizovaných, ale tuto skutečnost mainstream a světová média úsepšně zatajovala svou politickou korektností. Podobně je tomu ve Švédsku a tam to spěje k obrovské tragédii a velkému krveprolití a občanské válce.

 

 

 

Občanské války

Už několik let rozumní lidé varují, že v Evropě se schyluje k občanské válce. Všechno to bezpráví a odebírání svobod, zakazování, přikazování vede jen k tomu, že pára nad hrncem způsobí obrovský výbuch. Nějaké menší výbuchy už nastaly, ale to mainstream úspěšně utajil. Mimochodem to utajil právě tím odvedením pozornosti k něčemu jinému.

Ale nyní je situace vážná, protože jde o celosvětovou epidemii, alespoň je to pravděpodobné a tak dojde k mnoha schůzkám států a ti se musí a určitě budou spojovat a dojde k určitým partnerstvím – viz spojení Severní a jižní Koreje. Ale i Japonska a Ruska, ačkoli na první pohled je to nepravděpodobné díky historii Rusko japonských válek apod, ale pro Japonsko je mnohem lepší společenství s Ruskem než s levicovými fašisty, které dělají po celém světě své gay různobarevné převraty. Vietnam a Indonésie jsou země  kde se skrývá obrovské množství zlatých rezerv a za posledních 10 let tam došlo k moha incidentům díky válkám mezi khazarskou mafií a národním společenstvím osy dobra. Když už to nevypadalo ani na jednu stranu, tak se objevilo někde tsunami a smetlo to všechno jednou vlnou. Ale předtím si khazarská mafie stačila skoupit pozemky a důležité obchodní části.

 

Ta válka mezi khazarskou mafií a osou dobra probíhá už mnoho let. Jenže to byly zatím lokální incidenty a hodně výpovědí se tehdy zařazovalo mezi konspirace. Jenže dnes je situace mnohem vážnější, protože jde o celou Evropu a na ní napojenou Čínu, Rusko a další státy, které mají dohody s evropskými státy.

 

 

 

Na internetu se už začínají objevovat zprávy o nebezpečí 5G Sítě, která se nyní chce zavádět po celém světě.  A v souvislosti s tím se objevují i články, že ve Wuhanské oblastí zkoušeli poslední dobou 5G sítě a že to je příčina vypuknutí epidemie. Nevím, kdo šíří tuto konspiraci a nechci po tom pátrat. Většina konspirací se nakonec ukáže jako pravda. Ale vím, že se přes 50 let zkoumá účinek různých vlivů na lidský genom, tedy na DNA a její změny, napři prostřednictvím ultrazvuku a dalších frekvencí, atd atd.  Dělal to před desítkami let doktor Rife, kdy tehdy dokázal díky těmto vynálezům vyléčit rakovinu a většinu nemocí, ale jak to bývá, tak to khazarská mafie a farmako-mafie zablokovala a pomluvila všude v médiích.  Dělal to i Ruský prof Khozirev, který dokázal dokonce transformovat genetický materiál mezi druhy zvířat a obrovské výsledky měl i na lidský genom a léčení nemocí. Zároveň s tím se dělali nejen v USA pokusy na vysoce patogenních látkách pokusy v laboratořích, hlavně u mykofágů, virů a nevirových agens, kdy se dosahovalo cílených výsledků pomocí elektromagnetických nebo radiových vln, ale i ultrazvuku. To jsou všechno dnes už mezinárodní patenty a historie se datuje desítky let zpět a díky tomu vznikl HIV, SARS, MERS apod. To vše je spojené s kdysi slavnými Německými vědci, kteří byli tehdy většinou ve službách nacismu, ale byli to geniální a nejlepší vědci tehdejší doby, společně s Ruskými. Mimochodem i lymska borelióza se datuje právě k nacistickým vědcům, jak jsem tuším psal zde v jednom článku před mnoha lety. Ale vraťme se k epidemiím.

My normální lidé nevím přesně vše o patentech HIV,SARS, MERS apod, ale lze se dopátrat k začátkům, kde výzkumy začaly a na co se navazovalo a všude se objevuje manipulace genů díky různým vektorům, jako je UV, radio, ultra a jiné záření. A právě 5G síť je jedno z nejmasivnějších forem takového zdroje záření a je dost dobře možné, že to má vliv na právě vysoce patogenní látky, viry apod. O škodlivých účincích 5G sítí se můžete dočíst už dnes na internetu. A kdo j největším distributorem technologie 5G ?  právě Čína. Teď by jste mohli namítnout, že útok na Čínu by byl asi t strany osy dobra, aby se zabránilo 5G sítím, ale je to právě naopak. Čína není nositelem patentu 5G sítí, je jen jejím výrobcem a distributorem. A nyní se dostáváme k tomu, proč někdo cílí biologickou válku na Čínu.

 

Protože Čína není nositelem patentu na 5G sítě, tak si nemůže diktovat moc podmínky za jakých bude distribuovat a vyrábět tuto technologii. A jestliže si i průměrný Pepa z vesnice dokáže na internetu najít škodlivé účinky o 5G sítích, tak to samozřejmě dávno ví i Čína. A zde došlo s největší pravděpodobností k nějakému konfliktu. A do toho zas normální a ani většina lidí nevidí. A bohužel k tomu nemám ani zatím nechci podávat bližší informace. Jen si připomeňme, že Nikola Tesla už kdysi dávno zamýšlel vybudovat bezdrátovou síť, která by bezplatně napájela veškeré spotřebiče na planetě a že tuto technologii vlastní státy jako Rusko, USA a další, pravděpodobně i Čína. V Rusku jsou i utajené Teslovy generátory, jak mi sdělují už roky moji přátele z USA, což si můžete vyhledat na youtube.  Tedy dochází ke konfliktu mezi Khazarskou technologií ovlivňovaní lidí a skupin lidí na celých územích a státech a nejen Teslovou technologií dostupnou pro širokou masu lidí. Co se tam děje, se zatím můžeme jen domnívat.

 

Je ale už jasné, alespoň určitému okruhu lidí a spolků, že právě nyní dochází k zásadním změnám i co se týká Teslových vynálezů, volné energie apod. Jak se říkám, vše je se vším spojené. A Amerika nedávno vyhlásila svůj Nový kosmický program. Na stránkách NASA už posledních 5 let publikují jejich technologii pulsního pohonu pro cestování na jiné planety. Teď pomineme fakt, že tuto technologii už státy vlastní více než 70 let, protože to by bylo na hodně dlouhou sérií článků ale zůstaňme u nové technologie a kvantové fyziky a kvantové technologii. Jak víte Čína má svůj kosmický program a o něm se velmi málo hovoří a hlavně si uvědomte, jaký pokrok v technologiích dokázala Čína za posledních 10 let a to stejné, ale 10x více se týká čínského kosmického výzkumu. Ti chytřejší čtenáři si najdou informace o čínských výzkumech na odvrácené straně Měsíce.  Bohužel je stále hodně lidí, co si myslí že Čína vyrábí jen padělky a šmejdy z Číny. Ale podívejte se na dokumenty na jejich megatunely a mega-mosty, mega-mrakodrapy, které musí fungovat, takže logicky musíte dojít k tomu, že ne vše je špatné. To je to Jin a Jang. Jestliže USA vlastní údajný patent na pulsní pohon mezigalaktických raket, ta minimálně Rusko a Čína už technologii má. Troufám si říci, že většinou Čínu obvinují ze špionáže, že všechny patenty ukradnou a vyrobí to podle svého. A někdy tomu tak asi je, ale mnohdy to Čína nemá zapotřebí. Má totiž obrovské množství geniálních vědců, má geniální umělce jako byl Mozart, má geniální lidi v mnoha oborech. Škoda, že to se o tom moc neví a nepíše. Stejně tak má Rusko obrovské množství geniálních vědců a mělo je vždy ještě z dob Stalina, kdy s podíleli na výzkumu všech technologií od radioaktivity přes genetické manipulace apod. A stejně tak bychom mohli pokračovat k dalším státům. Genialita není přece vázána na určitou rasu, stát nebo čas ani časoprostor. Ale Čína, Rusko, Japonsko Irán a Korea vedou. Ano ta Korea, kterou dnes většina rádoby chytrých považuje za obrovskou diktaturu a ani nevědí rozdíl mezi severní a jižní Koreou.

 

 

 

Podívejte se trochu do historie a numerologie

Rok 1010, to je 11. století a to začalo vyvražďováním SLOVANSKÉ KULTURY. Celé vesnice a všechno pradávné dědictví bylo zničeno ve jménu cizí kultury, zvyků a genetiky. Vše a celá ta starobylá kultura Slovanů, jakoby předtím žila na stromech nebo v jeskyni a příchodem židovské ideologie se najednou jakoby probrali z hluboké nevědomosti. Toto vše by bylo opět na několik knih probírat to do podrobností, ale ponechme nejdůležitější souvislosti. Před příchodem židovské agresivní ideologie a krvelačného křesťanství jsme zde měli obrovsky rozvinutou kulturu rodinných společenství a i vlastní „multismyslové písmo“, které bylo i multidimenzionální, protože díky jejímu čtení, pochopení a interpretaci souvislostí lidé pochopit nejen základní přírodní zákonitosti, ale i vyšší principy spojení a harmonie Planeta-člověk. A to už ani nechci zabíhat do podrobností o prapůvodní rase Hyperborei apod. Nicméně 11tým  stoletím začalo vyvražďování Slovanů a to celé se táhlo celá staletí a vyústilo v dobu temna, kdy většina obyvatel neuměla ani číst ani psát a to se vládnoucí elitě náramně hodilo. Základem Slovanů byla rodina a rodina společenstva.   Teď se opravdu omezím jen na obrovskou stručnost, protože to informace jsou součástí mých budoucích knih a překladů apod a není zde dost času a místa. A soustředím se jen na souvislosti.

Jak víte základem všeho je rodina, mimo jiné proto, že rodinné vazby jsou nejsilnější. Pokud chce někdo ovládnout lidstvo a to je už velmi prokazatelný fakt, jak si sami můžete vyhledat, tak musí způsobit rozpad toho, co drží nejpevněji. A o je právě rodina je nejsilnější v Rusku, Číně a pak ve většině evropských států. Protože rodina potřebuje příjem, potřebuje dědice, potřebuje lásku a další věci, které drží velmi pohromadě. Rodinné klany mafiánů ovládaly celou lidskou historii od královských linií přes současnou a minulou českou politickou a kulturní scénu.  Ale pamatujte si, že rodina vždy byla a vždy bude základní hybnou jednotkou jakéhokoli společenství. A nikdo a nikdy tomu nezabrání.  To vše bylo do 11. stoleti jaksi jasné. Ale pak přišlo cizí invazivní a agresivní křesťanství a snažilo se zničit vše co se týká rodiny a místo toho postavili na královský a rodinný trůn nějakého Ježíše, a prohlašovalo že Bůh je otec, Ježíš je syn a biologická matka a otec je ve srovnání s tím nic. A pokud to někdo neuznával, tak podle Cyrilometodějských kodexů a s tím spojeném zákoníku, propadl hrdlem, prostě byl zabit a jeho majetek a majetek celé vesnice propadl církvi. Od 11. stoleti začal úpadek lidské civilizace. A to je holý fakt, protože ve srovnání s civilizacemi Egypta, Říma, Mezopotámie, Řecka a dalších, se po 11 století dostalo lidstvo do doby temna.

 

 

 

Nyní se píše rok 2020

Vraťme se k roku 1010, což v numerologii v negativním slova smyslu znamená egoismus, absolutismus apod. to byla právě doba pokřesťanšťování po meči. To byla ta negativní stránka.  Ale vše má své Jin a Jang a tak se zároveň vyvíjeli a rodily výrazné osobnosti v dějinách, které něčím vynikaly.  Opět obrovsky redukuji souvislosti a informace, protože jde hlavně o souvislosti  ale začleňuji to do svých knih.

 

Jestliže 1010 znamenal nástup absolutismu a ovládnutí lidstva pro většinu národů cizí ideologii, jakou bylo křesťanství , tak rok 2020 znamená naprostý opak. Tedy partnerství a nacházení porozumění a spojenectví. A to je velmi zásadní obrat.

 

Už to není o absolutismu, ale o spojenectví. A mohlo by to znamenat i špatná spojenectví proti někomu, ale především jde o spojení muže a ženy, tedy o manželství a partnerství. Proto hodně zemí uzavře hodně spojenectví a ti, co jsou pro válku a ta osa zla se bude snažit jakýmkoli způsobem vše narušit.  Ale právě díky tomu vznikne mnoho dobrých vztahů mezi jižní a severní Koreou a Japonskem a Ruskem, Kuba- Guatemala, atd atd. Indie a Čína je velmi silně spojení už díky úzkým vztahům s budhismem.  To je to pozitivní, ale vše má své Jang a tak se osa zla – khazarská mafie, která je tu od počátku, bude snažit narušovat vztahy a spojení, bude se snažit rozbít rodinu a vzájemnou lásku. T snahy jsou už zde a trvají desítky let všemi možnými úhelnými směry a ideologiemi jako gay rodina s adopcí apod, což je destruktivní pro rodinu jako takovou. Protože tahle osa zla věděla a ví, jak se asi bude něco vyvíjet a ze všech sil se snaží zabránit jarmonii aby zavládla vláda multi-globalismu, multi-kulti-hnusu, superstátu, supervelmoci, megalomanství a zotročení lidstva. RODINA JE TO NEJSILNĚJŠÍ A PROTO VŠECHNY TY TLAKY A VŠECHNA TA ÚCHYLNÁ A SEXUÁLNÍ MASÍRKA V TV A MÉDIÍCH ABY SE NARUŠILA STRUKTURA RODINY.

A nyní to opravdu už maximálně utnu a krátím. Protože už je  hodin ráno a všechny informace nejdou hned a najednou a jsou v souvislostech pro mé knihy, pokud mi osud dopřeje je dopsat a vydat.

 

Celá válka je nyní o rodině a partnerství muž a žena, tedy o přirozeném řádu. Proto ty tlaky n Rusko, Čínu a jejich vzájemné spojení. Jde i o ty pravdy, které ukrývají muzea a starodávné komplexy a pravda velmi rychle vypluje na povrch. V následujících letech dojde k určitě k odhaleni mimozemských technologií, které jsou zde na Zemi už miliony let, a právě v tomto roce se stane něco velmi důležitého co to nastartuje. Tato biologická válka a terorismus nastartuje to, že se lidé snad probudí a začne se Éra spojení.  S největší  v tomto roce objevíme i „sesterskou“ planetu Země, tedy která se bude nejvíce podobat, ale budou tam jisté protipóly.

V tomto roce by se mohlo konečně potvrdit i dvojče našeho Měsíce, tehdy objasnit historie, kdy planeta Země měla 2 měsíce,  měl by se udělat průlom v oblastí posmrtného života n základ kvantové provázanosti. Ale bohužel se bude snažit  bohužel mafie zla lidem vsugerovat existenci ďábla atd. Je , bylo by toho moc co bych mohl ale ještě nemohu říci, ale to vše až v pravý čas. Je toho opravdu příliš mnoho a já jsem a snažím se být prostý muž tak jako bývali kdysi ti staří moudří v dávnověku. Jen se nyní snažím varovat, aby se lidé nerozdělovali ale naopak otevřeli oči spojovali se. Spolupráce je prvním krokem k míru, proto všechny ty, co straší, že za vším je Rusko a nebo ČÍNA, tihle všichni kašpárkové skončí na smetišti dějin. Bohužel dojde i ke krveprolití, protože tihle lidé skončí buď na pouličních lampách, nebo s kulkou v zádech nebo v plamenech. Na co ale nesmím zapomenout je to, abychom hlídali vodní zdroje v jakémkoli smyslu… např pokud se vytvoří dostatek vodních jezer, obnoví přírodní studánky atd atd, tak nedojde v velké megazáplavě, Otroctví a ničení práv a svobod člověka je už dlouho patrné ale povede to právě k tomu humanismu a partnerství, jen prosím aby to nebylo krví ale spíš domluvou.

 

Naši předci znali pravdu a víru a znalosti předků. To nám, alespoň evropské civilizaci bylo záměrně vymazáno a to se nyní vrátí a obnoví. Ten, kdo nezná minulost a moudrost předků a je vykořeněn je jak stéblo ve větru. Indiáni Ameriky, aboriginiove a většina přírodních národů to přesně vědí a proto se navracíme ke kořenům.

Tímto to prozatím ukončím a přeji si, aby si čtenáři začali hledat dál své informace a budiž jim toto jako inspirace pro samostudium, protože určitě se dopátrají k tak fantastickým a důležitým věcem, které sám nevím, a na které nemám čas. A dokáží to předat a spojit se s podobně naladěnými lidmi a jsme opět u toho partnerství.

Víc hlav víc ví, ale pozor.. víc hlav také víc sežere