FILIPÍNY DETEKUJÍ PRVNÍ OHNISKO AFRICKÉHO MORU PRASAT V JIŽNÍ PROVINCII
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 02 Únor 2020 19:34

 

 

 

 

FILIPÍNY DETEKUJÍ PRVNÍ OHNISKO AFRICKÉHO MORU PRASAT V JIŽNÍ PROVINCII

2/2/2020

 

Další virová nákaza v Asii, tentokrát na Filipínách, jde o prasečí chřipku, která není smrtelná pro člověka, ale decimuje chovy prasat. Ano, mohlo by to být tak, že právě díky celosvětové epidemii Wuhanským koronavirem se nyní tyto zprávy dostávají na veřejnost a věnuje se jim pozornost. Ale těch náhod už je opravdu moc.

 

 

 

 

Další virová nákaza v Asii, tentokrát na Filipínách, jde o prasečí chřipku, která není smrtelná pro člověka, ale decimuje chovy prasat. Ano, mohlo by to být tak, že právě díky celosvětové epidemii Wuhanským koronavirem se nyní tyto zprávy dostávají na veřejnost a věnuje se jim pozornost. Ale těch náhod už je opravdu moc.

V nedávném článku jsem upozornil na fakt, že v roce 2019 řešili Čínské úřady špinavé drony, které rozprašovaly nad Čínou virus prasečí chřipky na izolovaných farmách - Prasečí chřipka byla rozšířována drony

Jak se zdálo podivné, když nastal úplný kolaps průmyslu prasat v Číně v roce 2019 - byl rozprašován drony ?. Proto se nakazilo tolik izolovaných prasečích farem. „Zločinci“ pomocí dronů rozprašovali prasečí chřipku, aby zničili vepřový průmysl. Více v článku zde :

http://www.zahady-mysteria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=525:2020-01-29-21-27-41&catid=1:medicina-a-jeji-tajemstvi&Itemid=3

 

Toto zdecimovalo v ČÍNĚ OBROVSKOU ČÁST CHOVU PRASAT. A tak Čína vepřové maso dováží. A Filipíny jsou 7 mým největším dovozcem vepřového – to je náhoda.

 

MANILA, 2. února) - Vzorky krve odebrané z prasat v jižní provincii na Filipínách, desátém největším spotřebiteli vepřového masa na světě, byly pozitivně testovány na virus afrického moru prasat, informovalo v neděli ministerstvo zemědělství.

Byl to první hlášený případ nákazy africkým morem prasat v provincii Davao Occidental a také v Mindanau, jižním ostrově jihovýchodní Asie.

Ministr zemědělství William Dar nařídil úředníkům regionálního oddělení omezit pohyb zvířat v této části souostroví, uvedlo ministerstvo v prohlášení.

Filipíny, je také sedmý největší dovozce vepřového masa na světě, informovaly o svém prvním ohnisku afrického moru prasat v září 2019 na některých dvorcích v blízkosti hlavního města země, Manila.

Nemoc se rychle rozšířila do dalších částí hlavního ostrova Luzon, včetně Manily, což přimělo některé střední a jižní provincie, aby zakázaly vepřové a vepřové produkty z oblastí zasažených chorobou.

Dar řekl, že vepřové pašované z Číny, kde byly kvůli této chorobě utraceny miliony prasat, by mohlo být příčinou vypuknutí této epidemie na Filipínách. ( to jsou buď dohady a nebo placené dezinformace ministra.

Přestože vzorky krve z prasat v Davao Occidental již byly pozitivně testovány na africký mor prasat, musí být k potvrzení potvrzeny další testy ministerstva živočišného průmyslu ministerstva.

Ministerstvo uvedlo, že počáteční testy zahrnovaly vzorky krve z více než tuctu vesnic v provincii.

Provinční vláda již zavedla „kompletní, ale dočasný zámek“, který zakazuje přepravu prasat a vepřových produktů z a do Davao Occidental.

"Chovatelé vepřového masa v oblasti praktikují skupinový chov prasat od různých majitelů, většinou (z nich bez) správných ustanovení o postupech a procedurách biologické bezpečnosti," uvedlo ministerstvo.

V provincii také nedošlo k pravidelnému očkování, doplňování vitamínů a odčervování prasat kde jsou běžné domácí porážky prasat, zejména u zvířat vykazujících slabost nebo nemoc.

Kolem tisíce prasat v Davao Occidental bylo zabito uprostřed ohniska, podle zpráv místních médií, citujících informace od provinční vlády.

Filipínská zemědělská produkce rostla v posledním čtvrtletí roku 2019 ročním tempem 0,4%, což bylo pomalejší než 2,9% nárůst v září, když se produkce prasat snížila.

Ačkoli to není pro člověka škodlivé, je nemoc smrtelná pro neočkovaná prasata

 

 

Je to další teroristický útok biologickou zbraní na Asii?

Filipínské energie, čínský dohled

Před deseti lety získala Čínská státní distribuční společnost privatizací 40% podíl v Národní distribuční korporaci Filipín (NGCP). Společnost provozuje přenos energie po celé zemi, od Luzonu na severu až po Mindanao na jihu. Sídlo společnosti, která energetickou síť NGCP fakticky kontroluje, sídlí v čínském Nankingu. Na elektrické energii kontrolované Čínou je závislých 78 % více než stomilionové filipínské populace.

Tuto zprávu ale vydal seznamzpravy.cz a jak známo to je Sorovsky placený web  a havloidní stoka, která Čínu neustále napadá a kritizuje. Sama čínská však vláda ve svém prohlášení - čínské ministerstvo zahraničí uvedlo, že se čínská státní společnost podílí na projektech prováděných NGCP pouze jako partner místních společností.

„Filipíny jsou sousedem a důležitým partnerem čínských společností. Podporujeme čínské společnosti podnikající na Filipínách v souladu se zákony a předpisy, aby se rozšířily vzájemné výhody a oboustranně výhodná spolupráce,“ stojí dále v prohlášení. „Doufáme, že někteří lidé na Filipínách vnímají takovou dvoustrannou spolupráci s otevřenou myslí a objektivním a spravedlivým přístupem. Neměli by si dělat starosti, nebo dokonce vymýšlet věci zčistajasna.“

 

rozšíření 5G sítě

 

Tedy není důvod, proč by sama Čína infikovala filipínská prasata, protože má z Filipín oboustranný zisk. V posledních článcích jsem zmiňoval informaci, že se už se píše o možnosti vlivu 5G sítí na viry apod. A na Filipínách už se sít 5G testuje už od konce roku 2018, ale v té době tam nedošlo k žádné, alespoň ne potvrzené nákaze, a mají uzavřené smlouvy například i s Korejskou firmou SK Telecom. Tedy pravděpodobnější je, že se jedná o biologickou válku současnosti proti Asii.

 

Aktualizace : Zrovna jsem našel tuto zprávu a potvrzuje to záměr likvidace Čínského zemědělství.

ČÍNA BUDE AKTIVNĚ ROZŠIŘOVAT DOVOZ MASA ZA ÚČELEM STABILIZACE DOMÁCÍ NABÍDKY

2/1/2020

BEIJING, 1. února (Reuters) - Čínské ministerstvo obchodu v sobotu naléhalo, aby aktivně rozšířilo dovoz masa a stabilizovalo tuzemské dodávky uprostřed ohniska koronaviry.

Na základě předběžných údajů dovoz masných výrobků, jako je vepřové maso a hovězí maso, které dorazily do přístavů, činil v první polovině ledna 310 000 tun, což je o 275% více než v předchozím roce. Očekává se, že dovozy těchto produktů meziročně vzrostou o 190% na 640 000 tun v lednu.

 

Snaží se tedy "někdo likvidovat Čínu přes její dodavatele vepřového?