Další videa z Číny – koronavirus - část 4
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 08 Únor 2020 00:13

 

Další videa z Číny – koronavirus - část 4

 

Některé části videa vypadají podivně, třeba paní co popisuje vojenskou nemocnici. nebo další paní co křičí na ulici ohledně její matky.  Každopádně to ukazuje jak těžké je to nyní v postižených oblastech a jak lidé někde propadají panice.

 

 

 

 

 

Pro ty, co neumí angl -Autor videa uvádí –

 

Karanténa – jakýsi box na osobním aute

Mrtvá těla v Číně – po celé oblasti Číně ?

Paní popisuje stav byla odvezena do vojenské nemocnice s nějakým názvem Fang, v nemocnici, kdy byla odvezena do nějaké nemocnice, kde nejsou toalety, není horká voda a žádné léky. Myslela si, že když jí tam převezou, že jí vyléčí, ale všude je zmatek, všude samí pacienti, jakoby se snažili spíše rozšířit infekci ? Prý se tam infekce jenom šíří, žádná medicína, žádné injekční jehly, …“všichni jsou nemocní, někteří více než já“ ….. všude nemocní, oddělují nás jen tabule,  ..je to uvnitř hotelu Hong Shan… žádná horká voda… musím docela daleko pro horkou vodu…dejte prosím veřejnosti vědět, jak to tu vypadá.

 

 

Autor se ptá zda je cílem rozšířit tuto infekci po cele planete ??

 

Obrovské fronty na ochranné roušky.

 

Nějaká pomatená žena křičí, že vláda tam kosí lidi jako trávu… jsou zde tuny lidi, kteří se cítí jako já , ne protože bych nechtěla platit za vyšetření ..pojďte všichni si mě natočte na mobily !!!  možná bych měla toto video vložit na Ti Tok – )čínská platforma podobná youtube – pozn překlad) .. Moje matka doma umírá a každému je to jedno !!!  .. nemocnice teď nemůže dělat diagnózy… pokud mi nikdo nedokáže pomoci.. nikdo nemůže odejít …. Paní se v podstatě stěžuje, že přišla z jiné komunity, že ji poradili aby šla sem, že tady jí vyléčí,  lidé čekají na diagnózu v dlouhé frontě  . dále ta dáma ve stručnosti říká, že  se snažila s matkou uspět v jedno nemocnici, ale nemněli na zaplacení, čekala tam a její matka zemřela, že tam umírají dokonce i zdraví lidé aby nevěřili vládě.

 

Pak jsou tam některé záběry lidí z výtahu co kašlou na ubrousku a jakoby roznášeli infekci schválně ve výtahu.

 

Je třeba si uvědomit jak vážná je celá situace a v takových případech musí panovat přísná bezpečnostní opatření a je opravdu třeba potlačit jakoukoli vzpouru nebo nebezpečí  rebelii. A dle mého názoru na je Čína připravena a trénována. Nic ve zlém, ale vždycky se najdou někteří lidí, co nerespektují přísná opatření… To je v podstatě stanné právo, kdy lidé nesmí vycházet na ulici, ulice hlídá armáda a policie – v době stanného práva lidé na ulici nesmí vycházet , ale v Číně je zatím doporučeno někde nevycházet….

 

Na internetu už se objevily zprávy a videa, že se počet mrtvých větší,  uvádí se přes 20 000. Zemřel dokonce i čínský lékař, který hned zezačátku varoval, že je potřeba přísná opatření, tento lékař se dokonce nakazil a nyní na následky infekce zemřel.

 

Upozorňuji ale, že je opravdu potřeba být opatrný na zprávy a co kde a kdo píše. Celá situace je příliš vážná a toho využívají různé skupiny, aby se snažili obviňovat Činu, jak to nezvládá, jaký je tam teror a poškodit Čínu co nejvíce. Uvědomte si kolik má Čína lidí, jak vážná je to infekce a celá situace, kolik nakažených a tohle celé zvládnout a uhlídat je opravdu velmi těžké. Takže se může stát, že někde to někdo nezvládá a nebo že se někdo někde bouří. Pokud Čína některá čísla tají, tak k tomu má důvod, aby nevyvolali masovou paniku a při tom velké potu lidí by to asi těžko vzvládli.

 

Počet nakažených se každý den násobí a infekce se velmi rychle šíří, to lze vidět v denních statistikách.

 

Proto je velmi trestuhodné prohlášení některý českých duševně nemocných představitelů, jako hlavní hygieničky Vesmíru v Praze, e „ČECHŮM NIC NEHRZÍ!!!“ A také vyjádření některých doktorů zu ústavů jako zde –

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Umele-vyrobene-viry-Proc-jde-nakaza-opet-z-Ciny-Chripka-jako-banalni-respiracni-infekce-Velky-omyl-Uznavany-virolog-nejen-o-koronaviru-612586

 

nebo další duševně nemocná Kristýna Herrmannová z infekční kliniky Nemocnice Na Bulovce v Praze. -

„Zatím to vypadá, že ten  virus je nebezpečnější pro lidi, kteří mají nějaké chronické onemocnění. Jedná se hlavně o onemocnění kardiovaskulárního systému nebo nějaké chronické plicní onemocnění. V tu chvíli jste rizikovější pro to, aby ten výstup, nebo to, jak ta nemoc dopadne, mohlo dopadnout fatálně, nebo nikoliv,“ řekla.

Závěrem se pak vyjádřila ke chřipce, kdy se podle jejích slov oba typy viru šíří jako kapénková infekce. „To šíření je stejné, zatím to vypadá, že i ta nakažlivost je podobná. Ale toto budeme hodnotit s odstupem několika měsíců, abychom mohli říct, jak to vlastně bylo,“ uzavřela.

Proboha tahle osoba nemá aninejmenší tušení o koronaviru ani kolik je tram mrtvých !!!!!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemame-lek-ktery-by-to-zastavil-Nakazenych-pribyva-ale-Odbornice-brzdi-obavy-z-koronaviru-612852

NECHÁPU DOKTORSKÉ POČTY,

Před časem bylo asi 14 000 nakažených, 554 mrtvých a asi 548 vyléčených. Tomu neříkám 2%, ale skoro 50 %. Protože z těch 14 000 bude přibližně 7000 mrtvých a 7000 vyléčených. Poloviční pravděpodobnost nakažených, že přežijí. Tomu by odpovídal i ten nával ve spalovnách. Teď se to trochu snížilo asi na 35 %.

 

Všichni ti, co se snaží ohrozit život občanů a tvrdí, že Česko se bát nemusí by měli být ihned zbaveni veškerých funkcí !!! Na druhou stranu je ale také potřeba nešířit zbytečnou paniku. Co je tedy lepší??? Určitě by měli otevřeně dělat pořady jako v Číně a popsat scénáře možného vývoje a nastínit lidem jak se chovat a co dělat, kdyby se to rozšířilo k nám, jak se chránit, jak dělat a kde dělat karantény, apod… To by bylo mnohem odpovědnější než ta duševně nemocná hygienička celého Vesmíru !!!