Koronavirus v ČR, předpovědi se naplňují
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 02 Březen 2020 01:07

 

Koronavirus v ČR, předpovědi se naplňují - aktualizace vždy na konci článku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti, kdo sledovali moje příspěvky a články na  tomto webu, vědí že jsem předpokládal, že se první případ objeví 1 - 2 března a to jsem psal před týdnem nebo ještě dříve. A je to tady ... Hodně primitivů a placených trollů na internetu a v diskuzích vyřvávali ze se síří jen panika.

Požadujeme okamžité trestní stíhání a zbavení všech funkcí ministra zdravotnictví, jeho vyýživové poradkyně alias hlavní hygieničky celého Vesmíru a všech osob odpovědných za šíření koronaviru v ČR !!!

 

To, co zde popisuji není až tak moc katastrofický scénář a nebylo by nutné oněm uvažovat, kdyby se odpovědní lidé ve vládě chovali odpovědně a dělali co mají a neohrožovali zdraví a životy všech lidí, že kašlou na kontroly a uzavření hranic!! Tyto řádky jsou proto, aby lidé začali uvažovat a došlo jim, co se neudělalo a co se udělat už mělo a hlavně proto aby lidé konečně začali veřejně a tvrdě požadovat po vládě aby zabezpečila a chránila životy občanů tohoto státu!!! Od začátku říkám, že je situace velmi vážná a že veškerá prohlášení našich představitelů jsou jen hazardem a že ti lidé ohrožují bezpečnost. A opět dojde na má slova, že tady budeme v pěkném průseru. Stačí se podívat, jaká je situace v Číně a Itálii a jak se koronavirus šíří. A stačí poslouchat ty psychopaty ve vládě jak neustále říkají žádnou paniku a nic se neděje je to jen druh chřipky!!! Kdyby to byl jen druh chřipky, tak proto v Číně uzavírají většinu jejich měst apod?!!!! tyto řádky píšu proto, aby lidé začali opravdu tlačit na odpovědné osoby aby konečně začali odpovědně dělat to, co mají dělat v tak vážné situaci. Je trestuhodné a absolutně nemožné, že to nevědí sami a stále lžou!!A píšu to také proto, aby lidé trochu věděli jak vůbec jednat a reagovat, i když to sám pořádně nevím, ale důležité je sdělovat si informace, nápady a zkušenosti.

 

 

 

 

Vážně nechci byt poslem špatných zpráv, ale vyplnilo se to přesně jak jsem předpovídal. A duševně narušení v naší vládě na tiskové konferenci – Ministr zdravotnictví a jeho podrž-taška výživová poradkyně se tváří jak prezidentka hygieny celého Vesmíru tvrdí, že se nebudou dělat kontroly !!! Nemáme propadat panice !!!

 

Podle zločince min zdravotnictví se kontroly na hranicích z Itálie dělat nebudou !!!!!

Podle zločince min zdravotnictví se kontroly na hranicích z Itálie dělat nebudou, nebudou se kontrolovat lidé co se v autobusech a autech vrací i z postižených oblastí!! Proč ne ?? Prý by se tím nic nevyřešilo, podle tohoto zločince a idiota by prý vznikaly kolony a mohlo by dojít ke kolapsu dopravy na hranicích a prý by se stejně nic nezjistilo !!!! Jinými slovy nám tenhle idiot tvrdí, - kašleme na vás, nějaké kontroly jsou zbytečné, stejně se nakazíte a nemáme ani lidi ani peníze ani dostatek doktorů a peněz na testy tak necháme lidi nakazit a pochcípat !!!!!!

 

Je fakt, že inkubační doba je 14 dní až 30 dní, a že člověk může být nakažen a nemusí vykazovat žádné příznaky, ani horečku , ani kašel apod. Ale to není důvod aby nějaký krypl co odpovídá na ministerstvu za zdraví občanů tvrdil, že je zbytečné kontrolovat hranice a dělat na hranicích testy, protože by se stejně nic nezjistilo!!!!! Omlouvám se, za svou mluvu, ale opravdu rozčílen  na nejvyšší míru, protože slyšet jak takhle ohrožuje zdraví ministr zdravotnictví a jak pomáhá celosvětové epidemii je nejen kriminální čin, ale zvedne to žluč všem, komu záleží na zdraví lidí !!!! A vzápětí na té konferenci vystoupila za výživová poradkyně, alias hygienička celého Vesmíru a prohlašuje, že na to existují už jisté modely a kontrolou na hranicích se virus nezastaví, ale jen zpomalí!!!  Aha takže Vaší povinností ve vládě není zastavit smrtící epidemii za každou cenu a všemi dostupnými prostředky a necháte klidně infikované jet do státu aby nakazili další?!!! To už je všeobecné ohrožení skupin obyvatel a to je kriminální čin a pokud se to týká smrtící epidemii , tak na to musí existovat ještě tvrdší postihy!!! Ale jaký může postih pro člověka a pro lidi co svou debilitou, neschopností, lží způsobí smrt několika lidí, byť by šlo jen o jedno úmrtí?!!!!

 

Ministr zdravotnictví a jeho výživová poradkyně alias hygienička Vesmíru ohrožují bezpečnost státu a pomáhají k šíření smrtící epidemie !!!

 

 

Ještě před pár dny vykřikovala výživová poradkyně Gottwaldová, že Koronavirus Čechům nehrozí a nemusíme se ho obávat!!! Odkaz a článek k tomu najdete zde :

http://www.zahady-mysteria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=526:2020-01-30-21-57-10&catid=7:politika-tajemstvi-a-konspirace&Itemid=9

Na dnešní konferenci se tenhle ne-ministr zdravotnictví a jeho výživová poradkyně dušovali, že není třeba se bát koronaviru, protože to je v podstatě chřipka a řeší se jako chřipkové onemocnění!!! Tak to už je opravdu vrchol debility a pokud tohle tvrdí ministr zdravotnictví, který má lidi chránit na životech, tak je nejen na okamžitou demisi ale rovnou na kriminál !!!!!. Na poslední tiskovce tenhle zmetek tvrdil, že koronavirus dokonce není smrtící!!!!

 

 

Vládě nezáleží na životě jednoho jediného občana????

Takže dle ministra zdravotnictví není koronavirus smrtící a úmrtnost je jen 2 procenta a není potřeba se ničeho obávat a není potřeba dělat paniku!!!!

 

Takže si to shrňme – v Itálii za jeden den přes 560 nakažených a 9 mrtvých a u nás se nebudou dělat kontroly na hranicích ?!!!  Francie má 130 nakažených, Německo 130 nakažených,  Španělsko 76 nakažených, USA 76 nakažených a to nepíšu počet úmrtí. Pokud je úmrtnost 2 procenta tak si to spočítejte – a to je jen za dva týdny co se to šíří v Evropě!! Takže ministru zdravotnictví je jedno, že tady umře jeden jediný člověk na smrtící epidemii!! Ono je mu jedno ten jeden člověk, on prostě jen kalkuluje se 2 procenty a tak není důvod k panice!! Kdo zaplatí a jak za život toho jednoho člověka, za který nese odpovědnost tenhle krypl na ministerstvu, jen proto, že odmítá dělat pořádně svou práci a chránit občany a jejich zdraví?!!!

 

Tak už máme první případy nakažených koronavirem, ačkoli nám výživová poradkyně ve vládě uklidňovala, že se bát nemusíme. Ta slečna, mladá studentka, američanka si udělala výlet. A došla do nemocnice. Jak? Použila MHD, nebo ji dovezlo taxi, nebo ji dovezla autem ta kamarádka? Zde chyběla zásadní informace. Na tyto otázky nedokázali odpovědět, jen mleli že to řeší jakási hygienický kontrola standartním způsobem.

A teď si uvědomte, jak to probíhalo v Číně a jak a rychle se to rozšířil a jak hned každého cpali do karantény.

A I PŘES PŘÍSNOU KARANTÉNU SE KORONAVIRUS ŠÍŘIL DÁL!!!!!

A stejně tak se děje v Itálii, i přes přísně karantény se to šíří dál!!! Ale podle našich psychicky nemocných ve vládě   je to v ČR jinak máme snad jinou biologii, jinou DNA, nebo jiné orgány?!!! Jde snad o jiný typ koronaviru než v Číně???   Ne, je to stejný typ koronaviru a zatím nikdo nepotvrdil, že by to byl jiný typ, ale neustále nás ti psychopaté ujišťují, že v ČR je to jinak!!!! Dále se zde min zdravotnictví dušoval, že přenos je na vzdálenost cca 2 metrů a že se ví, jak se virus přenáší apod.

Pokud jde o opravdu tak vážný virus, jako je v Číně a to je 100 procentně, tak musí naše vláda postupovat co nejrychleji a stejně jako v Číně !!! Ale neodpověděli na otázky, kde se lidé pohybovali a s kým se setkali, ano možná to neví, na to se mohou vymlouvat, ale k první konferenci došlo dnes odpoledne v 16 hod ale první případ věděli už od středy a teprve dnes se potvrdil, jak vyplývá z rozhovoru pro ČT s nakaženým pacientem!!

 

Ale ve případě smrtící epidemie se má ihned izolovat pacient a nejbližší oblast a potenciální přenašeči aby nedošlo k dalšímu rozšíření. Ale dle zpráv z TV a výpovědí našich představitelů to vypadá tak, že se asi nic neděje, že ani neví s kým se setkali a kde byli, velice laxní přístup, nejednoznačné a neodborné odpovědi!!! Tohle naopak vyvolá ještě větší paniku!!!! Tohle má uklidnit občany?!!

 

Nakažlivost koronaviru je obrovsky vysoká a proto v Číně ihned izolovali města.

Podle výpovědí profesorů z Číny je nakažlivost velmi vysoká a proto tam uzavřeli ihned většinu jejich megaloměst a dali je do karantény!!! Není ani jistě jak přesně se virus přenáší!! Ale naši psychopati ve vládě už vědí jak se to přenáší a vědí vše a podle nich to není tak nebezpeční a není třeba panika !!!! Koronavirus se přenáší nejen dotekem, vzduchem , ale zůstává i na předmětech, kterých se nakažený dotkne a ta inkubační doba je 14 – 30 dní(( To znamená, že  ti nakažení u nás mezitím navštívili mnoho míst, dotkli se stovky předmětů a mohli nakazit stovky potencionálních pacientů!!!!) Tohle má už dávno ministr zdravotnictví vědět, když to víme, my obyčejní občané, co si dokážeme sami najít informace přímo od zdroje!! A nebo to mají vědět ministrovi poradci, ale pokud to nevědí a nebo to zatajují tak to je na kriminál !!!!!

Zde jsou některé komentáře tupců co machrují, a je vidět kolik primitivů situaci zlehčuje

 

 

Zde je jeden z velmi dobrých postřehů z jednoho z komentářů :

„Udávají počet úmrtí k počtu nakažených. Ale to je účelová zavádějící lež. Počet úmrtí se musí udávat k počtu vyléčených. Tak se zjistí mortalita. A ta se pohybuje kolem 30%. Ze sta lidí se jich 70 uzdraví a 30 umře. Jenže to není konec, už je potvrzené, že vyléčení dostanou nemoc za pár dní znovu ,nezůstávají v těle protilátky. Takže při opětovném napadení zesláblého organizmu ,se může úmrtnost vyšplhat klidně na 90%. Ale to budeme jistě vědět až za pár týdnů. Protože Čína zaprvé lže a jejich zprávám se nedá věřit. Stejně jako lžou media, aby nevyvolávali paniku. Ovšem počet úmrtí a počet vyléčených se dá již dohledat třeba u Itálie a Iránu. A nejsou to pěkná čísla. Počet nakažených s tím nemá nic společného, ten poroste stále dál a dál, a bude stále větší a větší. Ale k určení mortality se nepoužívá. Ten používají jen media k odvádění pozornosti a zlehčování situace. Pokud je dnes nakažených 100 000 lidí, pak 30 000 jich zemře v prvním kole. Na to kolik se jich nakazí znovu a umře v kole druhém, si musíme ještě pár týdnů počkat.“

 

A další výstižný komentář :

„lékaři ti mají smůlu, lada_m, 01.03.2020 22:53:02

jsou v první linii, stejně tak i prodavačky a řidiči MHD. No a pak samozřejmě všichni ti, kteří se rádi účastní skupinový událostí, (divadla, sport, výstavy). A nesmíme zapomínat na školní kolektivy, tam když se to rozjede, tak sbohem babičky a dědečci. Pak už žádné uvažování soudruha premiéra o tom, jestli někdy v budoucnu zastaví lety z Itálie, nepomůže. O tomhle měl uvažovat před dvěma týdny.“

 

Tento komentář poukazuje i na budoucí situaci.

Za prvé – nyní se vrací přes 20 000 Čechů jarních prázdnin z Itálie a kolik se jich vrátilo a kolik je jich nakažených nikdo zatím neví. Ministerstva jen poslala lidem, co jsou na dovolené v zahraničí jakési smsky aby se zaregistrovali do nějakého vládního systému, ale podle dnešních zpráv se zaregistrovalo jen cca 2500 lidí !!!

 

 

Asi nejblíže k realitě měl vedoucí epidemiologie ČR pan Prymule, který narovinu říkal, že určitě musíme počítat s tím, že se počet nakažených rozšíří, ten jediný z nich mluvil snad trochu nejrozumněji. Musíme si uvědomit, že pokud jde o smrtící epidemii a pokud známe situaci z Číny a Itálie, tak je krizový stav a nejvyšší krizový stav a ohrožení obyvatelstva a na tyto situace musí mít vláda vyčleněné nejen finance, ale i odborné lidské zdroje a techniku!!! Ale jak vidíme, tak peníze někdo asi zas vytuneloval a kontroly na hranicích jsou podle nich zbytečné, protože se nákaza nezastaví!! A kdyby dělali kontroly tak se to jen podle nich zpomalí!! I kdyby se to jen  ZPOMALILO!!!  Tak to může někomu zachránit život, ale to těm psychopatům nedochází?!!!!!

 

 

V TV sděluji že dle nějaké hlavní zdravotnické osoby na Bulovce nakaženi nebudou izolovaní ve speciálních boxech, protože podle ni není koronavirus tak nakažlivý ?!!!! Co toto proboha je za psychopatku a lhářku?!!!

 

Takže zde máme první nakažené a teď se ukazuje jaké psychopaty, nevzdělance a lháře mamá na odpovědných místech!!! Možná se někomu může zdát, že píšu moc agresivně a že to moc vyhrocuji, ale to je asi přesně to, co je v takové situaci potřeba!! Tvrdě žádat odpovědné osoby o pravdivé informace a tvrdě po nich vyžadovat učinit okamžitě jakákoli i nejpřísnější opatření, aby se pokud možno zamezilo šíření nákazy a smrti byť jen jediné osoby!!! Není možné ani odpustitelné aby nám někdo vykládal, že úmrtnost je pouze 2 procenta atak je zbytečné dělat kontroly a zavírat hranice!!!

Advokátka Čírtková o nemoci Covid-19 způsobené koronavirem

„Jak čas a virus postupuje, začíná mi vadit, že se část lidí vysmívá těm, kdo mají určité obavy z nemoci Covid-19 způsobené koronavirem. Napsala jsem zde, že se nebojím té nemoci, ale bojím se paniky a opatření s ní spojených, a i v diskusi se vyskytly komentáře typu, co se děje, vždyť tolik lidí neumírá, podívejte se na chřipku. Tak předně, i kdyby umřel jeden člověk z tisíce, je to pořád o jednoho člověka více, než umřít má,“ poznamenala mimo jiné k tématu na svém facebookovém profilu Čírtková.

„Dále, nevím, kdo tady má takovou rozvernou legraci z chřipky, ale já to určitě nejsem. Skutečnou chřipku jsem prodělala, v roce 2001 a potom ještě jednou, a rozhodně tuto nemoc nepodceňuji, byť chápu, že kvůli ní nejsou v karanténě celá města,“ dodala.

„Naprosto bezcitné mi připadá poučování ze strany mladší generace, ve stylu ‚na tohle neumřeme‘. OK, jsem moc ráda, že na to mladí lidé neumírají, ale my máme v rodině i lidi nad sedmdesát let, ne zcela zdravé. Rozhodně přece nejde jenom o nás, ale také o naše rodiče a prarodiče,“ zmínila dále.

Na celém světě podle jejích slov onemocnělo cca 80 tisíc lidí, z toho asi tři tisíce zemřely, právě především starší a oslabení. „To mi tedy nepřijde jako příznivá bilance. Vám připadá správné nad tím ohrnout nos, co jako řešíte? Z hlediska našich starších, nemocných, oslabených spoluobčanů je to minimálně netaktní, pokud ne vysloveně hrubé,“ sdělila.

 

Jakmile dojde k většímu rozšíření, tak se dá očekávat velmi logicky i následující scénář:

 

počet nakažených bude stoupat. Ale odpovědné osoby budou stále lhát, že to není tak nebezpečné a budou situaci zlehčovat a lhát. Budou dále tvrdit, že úmrtnost je velmi malá a napadá to jen starší osoby a nebo ty, kteří již mají nějaké potíže!!!

Jakmile stoupne počet nakažených o více jak 10 osob, tak dojde k velkému rozčílení občanů a dojde k panice. Už nyní lidé vykupují obchody. Ale pokud dojde k nakažení vice jak 10 osob, tak už je to velmi vážná situace, protože povinností krizového štábu je okamžitě izolovat nejen nakažené, ale všechny potencionálně nakažené, které mohli přijít s nakaženými do styku a nebo kteří se pohybovali kolem nakažených osob!! Tedy nejen 2 metry, ale bude nutné izolovat i ty, kteří se dotýkali výtahu, dveří atd. atd. ,protože virus zůstává na předmětech až 30 dnů !!! Bude opravdu dostatek pracovníků, kteří to zajistí, jak nám tvrdí?!! Logicky to nejde ani stoprocentně zajistit, protože nakažený mohl jet tramvají, mohl být v obchodě, v supermarketu, mohl platit bankovkami, mohl se za týden -14 dnů nabit i se stovkami lidé a se stovkou lidí za těch 14 dní mohl přijít do kontaktu a ti všichni se mohou nakazit!! Tohle určitě ani ta nejlepší detektivní agentura nedokáže nikdy zajistit a zjistit !!! A proto se dělá karanténa měst a o lokací!!! Ale nám stále budou lhát že jde jen o ojedinělé případy!!!! Ale zkuste trochu logicky uvažovat, kolik může nakazit jeden jediný nakažený pacient během 14 dni lidí, pokud se pohybuje po městě a žije normální život!!!

Nikdo zatím neví, kolik je skutečně nakažených, máme jen první 3 potvrzené případy. Takže v případe smrtící epidemie, je nutné předpokládat, že nakažených bude mnohem více – tohle se musí v takových situacích předpokládat aby se co nejvíce zabránilo úmrtí a co největšímu rozšíření!! Ale kdo to bude předpokládat? Ti psychopati, co odmítají dělat kontroly a kontrolovat lidi vracející se z nakažených oblastí?!! Toto je nutné okamžitě požadovat po odpovědných osobách!! Ale takový scénář musí jistě být připraven a musí být součástí každé odpovědné vlády a musí na to být připraveni!! Ale jak je vidět , nejsme připraveni na nic!!

Kdo bude nejvíce ohrožen? A kdo zajistí jejich ochranu?? Budou to hlavně zdravotníci, kteří budou kolem nakažených, ale ti snad budou mít pokrývky celého těla, tak jako v Číně. Budou to dále prodavačky, protože člověk každý den nakupuje potraviny. Budou to řidiči hromadné dopravy, protože lidé cestují do práce a nikdo neví, kolik je mezi nimi nakažených. Budou to všichni ti, kdo musí každodenně být v blízkosti velkého počtu lidí, tedy učitelky, policie, školy, letiště apod. Jak se ochrání proti koronaviru? Už dnes se doporučuje nosit ochranné roušky. Ale to NESTAČÍ!!!! Virus zůstává až 30 dni na předmětech, i když se přesně neví jak se šíří, ale je jasné, že zůstává všude kolem. Takže tito lidé budou muset nosit i ochranné jednorázové rukavice. Otázka opět je zda to bude stačit!! Prodavačka večer přijde domů a virus bude i na jejím oblečení a při svlékání se nakazí jistě!!! Museli by mít opět ochranu celého těla. Chápete jak je to složité a nebezpečná situace ? Tohle myslím ti odpovědní vědí, a tak budou lidem lhát, že se nic neděje a že je moc malá úmrtnost!! #COVID19 #coronavirus #CT24 #ct24 #ceskatelevize Izolační doba byla v Číně oficiálně stanovena na 24- 30 dní, proč máme u nás nastavenou dobu na 14 dní?

V případě, že už je zde koronavirus a pohybují se zde nezjištění nakažení pacienti, tak je nutné předpokládat masová epidemie a dávám tomu tak 14 dní že tu bude více jak 200 osob nakažených!!! Tohle nejspíše ti odpovědní ví a tak budou lidem dále lhát m aby nepropukla panika. A že to zde bude tak masové je jisté, protože 20 000 lidí, kteří se vrací je obrovské riziko a vláda to nemá pod kontrolou!!! A nemohou lidem zakázat chodit a vyhýbat se jiným. Kdo bude řídit tramvaje a obsluhovat obchody?

Protože lidem dříve nebo později dojde, jak je nebezpečná situace, tak některým dojde, že nechtějí riskovat život v obchodě a prostě nepřijde do práce a je to logické, že takto se zachová velké množství lidí a asi nikdo z nich nebude chodit do práce obalen v těsnícím obleku, roušce a brýlemi. To snad jediné zabrání nákaze, ale tohle nikdy nebude, protože není ani dostatek roušek, není ani dostatek obleků ro všechny lékaře, natož pro nějakou prodavačku a řidiče. Už chápete proč v Číně jezdí roboti po ulicích a dezinfikují vše na ulicích v nemocnicích a úřadech? A myslíte že tohle udělá a je na to připravená naše vláda, když není schopná ani uzavřít hranice a dělat kontroly?

proč posíláme vzorky na vyhodnocení do Německa. Proč se to Němci naučili a my zatím jsme na nich závislí......až budou mít svých nemocných nával, tak se na nás asi vykašlou???.. nedokážeme sami vyhodnotit. Nákaza v Číně se objevila nebo byla zveřejněna 31. ledna 2019 a co jsme doteď dělali, že jsme se nenaučili testy sami vyhodnocovat a musíme je posílat do Německa???? Máme zkušené zdravotníky i schopné lidi v laboratořích a toto jsme zaspali??? Proč to nezaspali Němci a my jsme na nich i v tomto závislí??? Co dělal hlavní hygienik, ministerstvo zdravotnictví doteď, kromě chlácholení obyvatelstva???? jsme ve válce a je třeba k tomu přizvat specialisty vojáky. Vojáky z Mali a Afganistánu stáhnout domů, tam si bez nich poradí a tady budou potřeba, nakonec včera byl podepsán mezi účastníky konec války, která stejně nebyla naše válka. Naše válka probíhá tady a teď....!!!!!

 

 

Zde jsou přehledné statistiky o šíření koronaviru

https://www.worldometers.info/coronavirus/#coronavirus-cases-linear

Zatím není přesně znám způsob přenosu, protože se nakazili i lidé, kteří nemají nic společného s nakaženou oblastí ani nepřišli do styku s nakaženými osobami

 

Zatím jsme se bavili pouze o případech lidí, kteří se nakazili v postižených oblastech. Ale čím dál více se vyskytují případy nakažení koronavirem, které nemají s postiženými oblastmi nic společného, jako jsou případy v USA, Itálii a dalších státech. Právě proto se přesně neví, jak se nákaza šíří. A to je ten obrovský problém a důvod, proč i přes velmi přísná bezpečnostní opatření se koronavirus šíří stále dál po celém světě. Jediné, co zatím můžeme dělat, je, co nejpřísnější hygienická a bezpečnostní opatření, izolace nakažených a všech, kteří s nimi přišli do styku, automaticky dezinfikovat vše s čím přišli nakažení do styku apod. Ale ani to nejde 100 procentně. Nikdo neví kolika věcí se nakažený dotýkal, všude byl apod.


O koronaviru toho víme stále moc málo.

V jednom mém článku jsem psal dlouze o informacích, že by koronavirus mohla být biologická zbraň proto Číně. A poslední dobou je takových informací mnohem více a čím dál více se ukazuje, že to může být pravda. Pokud by se jednalo jen u druh chřipky, tak jak uvažuje česká vláda, tak by na svět asijské státy nedělaly taková razantní bezpečnostní opatření.

V případě, že se ale jedná o biologickou zbraň, tak je celkem logické, že se neví nic o šíření koronaviru, ani o dalších následcích a mutacích. A  už se objevilo mnoho výpovědí lékařů a profesorů, že po vyléčení může virus mutovat a co způsobí, to vědí jen vojenští inženýři kteří to vyvinuli. A už jsem také psal ve svém článku o patentech na koronavirus, který má americká vláda patentovaný před pár lety. nechci se pouštět do konspiračních teorií, ale čím dál více se ukazuje, že to už není konspirace ale fakt. A pokud se nyní vyvíjí nějaká vakcína, tak to je určitě zajímavé a je potřeba opět sledovat tok peněz a komu tonnejvíce vynese zisk, kdo to financuje apod. protože to jsou důležité faktory k nalezení pravdy.

Na ČT24 byl dnes speciální pořad ohledně koronaviru a vystupoval tam nějaký kašpárek z nějakého vědeckého časopisu a tvrdil, že očkování proti chřipce nás proti koronaviru ochrání. Tohle může tvrdit jen opravdový idiot a je to o to trestuhodnější, že to tvrdí někdo, kdo má něco společného s vědou. Nejspíše to je jeden z těch idiotů co mají zisk z farmako-mafie aby lidi nalákal na vakcínu proti chřipce!! Takže – vakcinace proti chřipce vás před koronavirem  NEOCHRÁNÍ !!!! A nevěřte takovým psychopatům, co vám to tvrdí v ČT!! Kdyby to tak bylo tak, by to v Číně a Koreji věděli.

Dle pana Konvičky. Přeshraniční doprava autobusy, vlaky , letadla pendlují vesele dál a vozí virus jako o závod....Děti nechat doma, třeba měsíc, učení je stejně takové nemastné, neslané. Tým, který má zajišťovat razantní a účinná opatření v souvislosti s možnou pandemií je naprosto neschopný....odvolat..... předat velení v tomto směru vojenským specialistům a neplést se jim do řemesla.....dá se říci, že jsme ve válce s biologickou zbraní.....současný koronavirus není obyčejná chřipka a dobře promyšlená zbraň, což si to kašpárci z ministerstva zdravotnictví vůbec nepřipouští. Má na jejich neschopnost doplatit životy obyvatelé země??????....jde tady o jejich ješitnou prestiž nebo o zdraví a životy obyvatel?????

 

Nyní je potřeba nejvyšší opatrnosti !!!!

 

Je potřeba ihned odvolat a zbavit všech funkcí a zahájit trestní stíhání ministra zdravotnictví nejen za všeobecné ohrožování zdraví obyvatel a stejně tak i jeho výživovou poradkyni, která je snad duševně nemocná že si dovolila veřejně ze své funkce tvrdit, že koronavirus se nás netýká!!!

Je potřeba urgentně a ihned dodržovat nejpřísnější hygienická opatření – osobní- to znamená roušky, osobní hygiena, prát s vždy šaty, které nosíme a oblékat si jiné vždy, když přijdeme z venku. Dále je potřeba nařídit preventivně hned nyní dezinfikovat všechny prostory kam mohli nakažení jít a pobývat. Toto ale moc nepomůže, je to spíše pro klid duše, protože v tramvaji se určitě nebude dělat dezinfekce 10 x denně a stejně tak i na dalších místech. Ta osobní hygiena je pro nás. A nepočítám, že neschopní psychopati ve vládě zavedou nějakou dezinfekci a další opatření třeba s klimatizací apod. A vládu by to stálo moc peněz, že!!!

Uzavřít okamžitě y nice a kontrolovat prvotně lidi vracející se z nakažených oblastí!! Bohužel už je ale dle mě pozdě, protože ty tisíce lidí, co se vrátili ze zahraničí nikdo už nekontroloval. A proto to zde bude velmi rozšířené.

Určitě si udělat zásoby potravin alespoň na 14 dní. S trochou skromnosti s nimi vydržíte i měsíc.

Vydat veřejné prohlášení vlády jak hodlá zabezpečit ochranu pracovníků a specialistů, kteří se budou starat o karanténní oblasti, jaká je ochrana pracovníků kanalizací, distribuce vody a potravin, energetiky apod, tady oblastí, bez které se lidé neobejdou?

Pravidelně každý den informovat občany o stavu šíření koronaviru!! Vláda nemá právo po lidech požadovat, aby si informace hledali sami, je to jejich povinnost a z to jsou placeni z našich daní!!! A hlavně  INFORMOVAT PRAVDIVĚ A NELHAT NÁM, ŽE O NIC NEJDE A ŽE TO K NÁM NEPŘIJDE A ŽE NENÍ DŮVOD K PANICE!!! Zároveň každý den informovat o tom jaký je vývoj s vakcínou  nebo výzkumem a lécích a prevenci apod!! To je povinností vlády dělat to bezplatně a veřejně a vláda si nesmí dovolit požadovat aby lidé hlesali tyto informace sami.

Občané mají právo na 100 procentní náhradu mzdy v případě karantény dobrovolné i nařízené i kdyby nebyli nakaženi!!! Tohle je jen a jen chyba psychopatů ve vládě, že neuzavřela hranice a nikdo není zvědavý na to, že kvůli těm psychopatům pak lidé přijdou o výdělek, že se neudělala opatření a nedělaly kontroly a nezavřely hranice !!! Já bych všechny ty náhrady za ušlou mzdu lidí v karanténě dal uhradit ministru zdravotnictví a všem těm psychopatům co riskují životy lidí!!! Údajně se prý má lidem v karanténě platit pouze 60 procent platu v případě karantény !!!!

Pokud možno omývat potraviny. Konzervy apod hned po nákupu pokud to lze.

Nekupovat jídlo, které je volně vystavené jako chleba apod, pokud není pod sklem apod, i když to není záruka že není nakažené. Ale jakékoli trvanlivé potraviny, co nejsou vystavené volně, na které by někdo kašlal a prskal. Podívejte se jak jsou v Kauflandu a Lidlu volně bystavené rohlíky a pečivo!!

Vyhýbat se velkému shromáždění lidí a pokud to nelze tak ihned doma převléknout, vyprat věci a hned po příchodu se důkladně omýt!

Prozatímně zrušit velké akce a shromáždění lidí

Dostatečně zabezpečit zásobování potravin a nezbytných zdrojů pro obyvatele. Vládá oficiálně uvedla, že má zásoby z rezervního fondu jen na 1.5 dne !!!!

Jeden z komentářů

a co se tyka toho zasobovani, vyslo najevo,ze pry ma vlada zasoby pro obyvatele na 1,5 dne ?!!! - Od odpoledne nad tím přemýšlím, jak je to vlastně možné, Správa hmotných rezerv byla na tuším měsíc na 30 dní tak nějak, máslo a veškeré potřebné základní potraviny kua kde to je??? Jko zásoba pro 10 milionů lidí na 1,5 dní to je neskutečné, nezodpovědné a něčím to smrdí

 

 

Zřídit okamžitě krizovou linku specialistů pro případy, kdyx dojde k selhání lékařů. Protože se budou množit případy, kdy lidé budou volat lékaři s podezřením na koronavirus a lékařka nebo místní hygienici situaci podcení a řeknou že to je jen chřipka a pak se potvrdí, že to tak nebylo.

Zpracovat interaktivní mapu šíření koronaviru v ČR  a veřejně uvádět c nějaké TV. Lidé nemají povinnost si toto hledat sami a vláda má povinnost toto dělat automaticky v takových případech!!

Pokud dojde k nakažení v určité oblasti, ihned v dané oblasti udělat karanténu, uzavřít školy apod a ponechat jen nezbytné instituce, které musí fungovat, alespoň na dobu 14 dní !!

Okamžitě zřídit speciální pořad v TV kde budou volně dostupné informace a hlavně pravdivé, kde a kam se lide z postižených oblastí mají obrátit, kde je  a které oblast je v karanténě a kam je zakázaný a kam povolený přístup !! Kde mohou lide v postižených oblastech najít své potřeby, jako kde objednat jídlo kdo a kdy bude dodávat, kdo a kde zajistí opravy v případě havárií apod

Volně a zadarmo zajistit dodání ochranných roušek všem občanům !!! Za tuto situaci je odpovědná vláda, protože dopustila zanešení nemoci k nám a neuzavřela hranice!! Lidé nemají povinnost si v krizových situacích kupovat nejnutnější ochranné prostředky , hlavně když se jedná o smrtící virus!!! Nemáte právo žádat po starých lidech pod hranicí chudoby aby umřeli na nákazu jen proto, že jste na to nemají a celý život dřeli a šetřili si na důchod a všechno z toho fondu vláda vykradla !!!

 

Bylo by toho asi hodně co by se dalo vyčíslit, ale na to jsou specialisté placeni z našich daní .

 

 

Jak vidíte, všechnoje opravdu hodně razantní, ale je to nezbytné !!A pokud zas bude vláda tvrdit, že úmrtnost je jen 2 procenta tak se dopouští terorismu a ohrožení zdraví lidí a další kriminální činy !! Pokud toto vláda nebude řešit a nezabrání dalšímu šíření, tak je nutná  OKAMŽITÁ DEMISE VLÁDY A NAJHÍT ODBORNÍKYNA TUTO PROBLEMATIKU !! A NE NĚJAKÉ DEBILNÍ VÝŽIVOVÉ PORADKYNĚ A RÁDOBY-MANAŽERY !!! Tady jde o životy lidí ! A i kdyby zemřel jediný člověk na koronavirus, tak je potřeba hnát vládu k odpovědnosti a trestnímu stíhání odpovědných osob!!!

 

Obávám se ale, že k takovým opatřením nedojde. Víte proč? Protože vláda si nemůže dovolit na týden zavřít fabriky, masokombináty apod, protože by jim utekl zisk !!! Vláda nás chce stále ždímat a i na daních a tak nás do poslední chvíle bude hnát do fabrik a je jí jedno kolik pochcípá lidí, hlavně že se jí sypou peníze a zisky!!! Nebo snad máte pocit, že vláda udělal doposud dost pro ochranu před koronavirem ?!!!!

konkretně město Bergamo (oblast Lombardie) létá do Brna 2 x týdně, o čemž nám podal minulý týden informace brněnský jihomoravský večerník. Radio Brno nás zase informovalo o tom, že vlaky Regiodžet podnikatele Jančury jezdí denně tam a zpět do oblasti Benátek. Rovněž padla informace, že o zastavení dopravy se neuvažuje

Ale osobně předpokládám, že do týdne zde bude více jak 50 nakažených a do 14 dni více jak 250.

Pravděpodobně první izolovanou oblastí bude někde kolem Českých Budějovic a Ústeckém kraji. A pak všude tam, kde jsou ghetta lidé na ulici a kde jsou mizerné hygienické podmínky. V tu chvíli, kdy se potvrdí nákaza v ghetech se zvedne i odpor lidí a mohounastat i represe ze strany policie, ale ta bude chránit své zdraví tak ty oblasti radši izolují.

 

 

Uprchlický krize a nákaza

 

To je jedno a nejdůležitější riziko, protože všichni víme, že se na našem území nekontrolovaně pohybují stovky uprchlíků , o kterých nic nevíme, ani zda byli v nakažených oblastech. A jen opravdový idiot a tupec si může myslet že se to uprchlíkům vyhne !!! Naopak. Jejich hygiena je v táborech otřesná a to je nyní největší riziko nákazy a pokud se dostanou opět  do Evropy !!

Předpokládám, že nastanou opět obrovské nepokoje, hlavně protože teď Turecko otevřelo hranice jihadistům a teroristům, kteří se snaží dostat do Evropy nákaza nenákaza. A mimo koronavirus přinášejí i další smrtelní choroby, protože je nikdo nekontroluje jak vidíme v Itálii, kam je tajně v noci přivážejí!!!

Proto vzniknou velké nepokoje na pokraji občanské války. Už jsem o tom psal v předpovědích na rok 202 že bude nutné uzavřít hranice a důležité budovy a to jsem psal a otiskly to noviny už 21 prosince 2019 !! Také jsem psal a upozorňoval, že je potřeba si udělat zásoby a postarat se o své bezpečí a zabezpečit domovy !!!!

Ale to znamená že i vláda musí zabezpečit rodinám a lidem bezpečí jejich domova!!  A tím i změnit zákony, které by zaručili nedotknutelnost práva na dům, byt aby je nemohl nikdo obsadit a zabezpečit lidem i ochranu jejich domovů – Můj dům, můj hrad a právo na nutnou obranu i za pomoci zbraní!! Zatím děla demožumpa naprostý opak, že lidem bere práva bránit svůj domov a když ho bráníte a někomu v sebeobraně způsobíte újmu, tak kriminálník má větší práva než my !!! Až zde budou nepokoje kvůli krimigrantům a do toho ještě koronavirová pandemie, tak se lidé vybodnou na vládu a začnou bránit domovy všemi dostupnými prostředky, protože prvotní je zdraví a bezpečí rodiny !!!

 

A stačí jeden jediný nakažený koronavirem mezi krimigranty a uvidíte co se bude dít a jak rychlý to bude mít spád!!!

 

 

 

 

ZATÍM SE VŠE VYPLNUJE TAK JAK JSEM PSAL A PŘEDOVÍDAL!!!

 

Ale opavdu nechci být poslem špatných zpráv a stále věřím, že se mnohému dá zabránit !!!

A tuším, že 25 března tohoto roku se tu něco velkého semele v souvislosti s invazí

Jsou nyní 2 hod ráno a v Itálii vzrostl počet mrtvých na koronavirus na  34 !!!

 

2.3 2020 - ve 23 hod -

Česko má čtvrtého pacienta nakaženého koronavirem. Třiapadesátiletá žena z Děčína byla v neděli přijata do nemocnice v Ústí nad Labem.


Dále se zjistilo, že Američanka, která je nakažená coronavirem v ČR cítila zdravotní potíže už v pátek a by na nějaké |Brněnské pohotovosti. Ale líkaři ji prohlédli a nenchali si jí tam !! Takže odešla a vesela dál rozšiřovala infekci !! Nyní to prý vyšetřuje Brněnká hygiena!!!

 

Martin Konvička zveřejnil komentář turistky ohledně kontrol na koronavirus :

"

Marie Divišová

Tak jsem zrovna shlédla informační pořad o boji s koronavirem v ruské televizi.
- všichni cestující, kteří překračují hranici, jsou ihned testováni, hned na letišti nebo hraničním přechodu jim odeberou vzorek na testování a musí vyplnit formulář s kompletními údaji, kde se pohybovali, s telefonem a adresou, a vyplní, kde budou bydlet
- lidé, kteří přijíždějí z 5 nejproblematičtějších zemí jdou ihned do domácí karantény (Čína, Irán, Itálie, Korea, Japonsko), na letišti dostanou několik roušek, kapesníků a rukavice, jejich testy jsou provedené obratem (asi za 4 hodiny), pak dostanou telefonicky pokyn, že zatím jsou OK, že si mohou dojít udělat velký nákup a zavřít se doma a nikam nechodit, během následujících dnů jim udělají ještě tři testy, to už k nim přijede odběrový tým domů a taky se dělají namátkové kontroly, že nikde netrajdají. Pokud by trajdali, budou stíháni (nepochopila jsem, jestli trestní stíhání, nebo jenom přestupek s pokutou). Po dobu karantény mají nárok na nemocenskou, jako by byli nemocní
- do problematických zemí jsou povolené jenom lety Aeroflotu, ostatní aerolinky mají lety zakázané. Všechna letadla po příletu prochází zvláštním procesem desinfekce. Do Číny se nelétá vůbec, Číňané mají vstup do Ruska zakázaný (s několika vyjímkami)
- dtto vlaky, autobusy a auta - na hraničních přechodech jsou zřízené polní odběrové stanice, pasažérům měří teplotu a případně odebírají vzorky, měření probíhá také v místech, kde se pohybuje hodně cizinců, například v hotelech, v rychlíku Petrohrad - Moskva ap.
- dělá se kolem 10 tisíc testů denně

Mají zatím tři případy, všechno přivezené ze zahraničí, zatím žádná nákaza na místě (plus pár Rusů bylo na té lodi v Japonsku)

Ty voe, berou to fakt děsně vážně, začínám mít podezření, že v Rusku vědí líp něž kdo jinej, vo co tady GO.

No koneckonců - mají speciální Ministerstvo pro mimořádné situace a specialisté jsou vytrénovaní ze spousty přírodních katastrof, od požárů, přes tajfuny až po několikadenní metelice s čtyřicetistupňovým mrazem

"

 

Z jedné diskuze -

Respirační nemoc se nazývá COVID-19
Koronavirus se nazývá SARS-CoV-2
Koronaviry vyvolávají nemoci od běžného nachlazení, kašle, teploty až po smrtící nemoci jako těžký akutní respirační syndrom (SARS; Severe Acute Respiratory Syndrome) či MERS (Middle East Respiratory Syndrome)

Koronavirus SARS-CoV-2 obsahuje 4 části z viru HIV: 1 část z thajské mutace viru HIV, 1 část z keňské mutace viru HIV a 2 části z indické mutace viru HIV. Je nemožné, aby taková míchanice HIV vznikla v přírodě. SARS-CoV-2 byl vyvinut v laboratoři.
comment image
https://www.zerohedge.com/geopolitical/what-are-odds-timeline-facts-linking-covid-19-hiv-wuhans-secret-bio-lab

 

 

Ten virus je agresívní, dostává to každý v kontaktu a tady pobíhají Italové, Němci, Číňani i Korejci s Japonci po supermarketech i v MHD...no a mladí se dozvěděli, že to nic není, jen lehčí chřipka, to bylo fakt nešťastné vyjádření, mající zabránit vzrůstající panice...nikdo ten virus za těch pár měsíců pořádně nezná, ale už se ukázalo, že zůstává v těle a aktivuje se vždy při nějakém oslabení ( případ vyléčené Japonky, co to dostala znova), po chřipce zůstává imunita a rozhodně ji nechytnou všichni v kontaktu jako u koronaviru...zemřelí zdravotníci v Číně jistě nebyli žádní důchodci, tak se zase tak netěšte. Navíc oslabenou imunitu má dnes i spousta mladých

 

Celou dobu tvrdím, ze to je velký bordel a neschopnost vlády !!! Negativní test na koronavirus neznamená že ho člověk nemá!! Testy se musí opakovat !!! To znamená ze nakažených muže byt mnohem více !!! a ti roznáší virus dal !! a Ted si uvědomte, že se vrací vice jak 23 000 cechu ze zahraničí po jarních prázdninách !!!

Její spolucestující byla testována v minulém týdnu negativně, druhý test u ní ale přítomnost koronaviru prokázal. „Pátý případ ukazuje, že je potřeba testy opakovat a vyšetřování pacientů musí být prováděno akreditovanými laboratořemi pod odborným dohledem,“ řekl k tomu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Hlavní hygienička celého Vesmíru v Praze prohlásí, že je to na "odpovědnosti každého", to je podle mě nekompetentní vyjádření...Indonésie má asi 250 mil. obyvatel a okamžitě uzavřela hranice a nikdo ven ani dovnitř, zrušila všechny lety...to si u nás nikdo nedovolí...taky to tam má jen jeden člověk po kontaktu s japonským turistou...ta bláznivá Američanka, co si přijela užít ze v té době už zamořeného Milána přes Vídeň a Budapešť do Brna a autobusem do prahy, by měla být stíhána za obecné ohrožení a platit náklady všech karantén a vyšetření, které svojí nezodpovědností způsobila...

teď už to je jedno, stejně to tady je a také plno Poláků dělá v Rakousku a jezdí přes Moravu, autem, vlakem.

 

Desetitisíce Čechů pracuje v Rakousku

Tři týdny se ví, co se děje v Itálii a až ve čtvrtek teprve budou zrušeny letecké linky do Milána a Benátek. Tři týdny se ví, že hlavně Čechy, Praha budou mít jarní prázdniny a nic se nedělo, krom trapných sms NIC ! Místo uzavření jižní hranice na Jihu Čech a kontroly těch, se vracejí, zrušení pendlujících autobusů, tak NIC !!! A teď hrozí mimořádnými opatřeními, mimořádnými prostředky !!!!. Kdo pustil tu babi z Milána na letišti ? Co ten profesor, co se vrátil z Itálie ? Zase NIC !!! Prostě vláda selhala.

 

 

A nyní primářka infekčního oddělení v Praze na Bulovce Roháčová na tiskovce prohlašuje,  NELZE KONTROLOVAT VŠECHNY LIDI !! Proboha , kde se berou tihle lidé, kteří ohrožují životy lidí?!!! Lze to kontrolovat !! Dělají a kontrolují to v Rusku i Číně atd !!! Ale tihle psychopati , co to zlehčují v ČR nesledují vůbec situaci jaká je v Koreji, v Číně apod – jenom čtou nějaké grafy na webu a nějaké jejich věstníky?!!!!!

 

Jak vidíte, situace je opravdu velmi vážná a odpovědní lidé v ČR nedokáží ani náhodou zvládat jakoukoli pandemii a nemají ani tušení s jak nebezpečnou nákazou se potýkáme. Nechají lidi courat se republikou ze všech koutů a nemají absolutně kontrolu nad pohybem nakažených osob, nevědí ani kolik Čechů pracuje v zahraničí a kolik se jich vrátilo z nakažených oblastí – nikdo je nekontroluje!!! Je to stejné jak s tou imigrací. Spousta nesmrtelných a neomylných ignorantů, lhářů a žvanilů čeká že JIM se nic nestane. NIC se přece neděje. Je tu 12 imigrantů a 3 případy viru. Ono je to NĚKDE a stane se to NĚKOMU. Nač dělat paniku, že.

 

Aktualizace

  • 1 nový případ ve Velké Británii1 stGibraltaru . osoba, která se nedávno vrátila ze severní Itálie. Obnova probíhá dobře " [ zdroj ]
  • 1 st případ na Ukrajině: muž, který cestoval z Itálie , nyní hospitalizován od soboty 29. února ve městě Černovice.
  • 835 nových případů, 11 nových úmrtí144 nových uzdravení v Íránu zdroj ]
  • 2 nové případy v Dánsku : byli na dovolené v severní Itálii a oba se vrátili do Dánska v sobotu 29. února [ zdroj ]
  • 2 nové případy v Česku : dvě ženy, které byly v kontaktu s předchozími případy. Poslední případ byl poprvé testován negativně. První Češi onemocněli po návratu z italské univerzity . [ zdroj ] [ zdroj]
  • 15 nových případů ve Švýcarsku , celkový počet na 45, rozděleno takto: Curych 9, Graubünden 9, Ženeva 8, Basilejská země 3, Bern 3, Basilejské město 3, Vaud 2, Valais 2, Fribourg 2, Aargau 2, Zug 1 , Ticino 1 [ zdroj ]
  • 4 nové případy ve Španělsku
  • 6 nových případů v Austrálii , z toho nejméně 4 v Novém Jižním Walesu zdroj ]
  • 2 nové případy v Portugalsku : 24letý lékař a lékař z Vila Real. [ zdroj ]
  • 1 nový případ v Pákistánu zdroj ]
  • 9 nových případů v Japonsku zdroj ] [ zdroj ] [ zdroj ] [ zdroj ] [ zdroj ]
  • 3 nové případy ve Spojených státech
    2 v Gruzii : jednotlivec, který byl úzkém kontaktu  nakaženými v Miláně v Itálii, v domácnosti. [ zdroj
    1 v Massachusetts : žena ve svých 20 letech, která žije v Norfolk County a nedávno cestovala do Itálie se školní skupinou . Ona se zotavuje doma. [ zdroj ]
  • 1 nový případ v Ekvádoru zdroj ]
  • 1 nový případ v Pákistánu zdroj ]
  • 1 nový případ v Austrálii (Queensland) [ zdroj ]
  • 851 nových případůJižní Koreji zdroj ] [ zdroj ]
  • 125 nových případů31 nových úmrtí (vše v Hubei) a 2,742 nových propuštěnýchČíně dne 2. března, jak je uvádí Národní komise pro zdraví (NHC) v Číně

 

 

Aktualizace 3.3 2020

  • 5 nových případů v Belgii zdroj ]
  • 7 nových případů v Norsku zdroj ]
  • 23 nových případů v Německu zdroj ]
  • 9 nových případů ve Švédsku zdroj ]

 

Aktualizace 4.4 2020

 

V ČR už je nakažených 8 osob !!!

A co na to vláda? – „Zastavíme lety, ale kontroly na hranicích dělat nebudeme!!! Jednak by to bylo finančně náročné, jednak si nedokážeme představit, jak by to probíhalo, a způsobilo by to kolaps v dopravě !!!!“

Mezitím jen zavřeli pár škole, většinou ty, kde pobývaly dětí nakažených rodičů.

A co mě vytočilo nejvíce – Včera 3,3 estebák Bureš alias Babiš na tiskové konferenci prohlásil !... respirátory především pro zdravotnický personál.. Občané respirátory  NEPOTŘEBUJÍ !!! ! A OPAKOVAL TO DVAKRÁT, ŽE OBČANÉ respirátory  NEPOTŘEBUJÍ !!!

Tady je vidět, že těm kryplům nejde vůbec o lidi, ale hlavně o ně samotné !! Jasné občané respirátory NEPOTŘEBUJÍ,   tohle opravdu vymyslel idiot kde a kdo to je??? Je samozřejmé, že nemocnice a ošetřující lékaři musí být vybaveni ochranným materiálem, respirátory apod. Ale prohlásit, že občané respirátory nepotřebují je stejné jako prohlásit – hlavně že lékař bude mít respirátor, ať se ta nákaza šíří mezi lidmi a rozšíří co nejvíce, hlavně , že doktor bude ho mít. Nás nezajímá jak se virus šíří, my sice víme že roušky jsou potřeba a bez nich se to rozšíří mezi lidmi velmi rychle, ale občané roušky nepotřebují!!!!!! Je úplně jedno jak to Babiš alias estebák Bureš myslel, ale takto s nesmí v tak závažné situaci vůbec vyjádřit !!!!

 

 

Včera jsem přesně toto psal na Facebookové skupině Miloš Zeman- náš prezident. A co se nestalo? Vzápětí se na mě sesypala banda trollů, falešných profilů a samé urážky, vůbec jim nešlo o text, vůbec nešlo o to co bylo napsáno, ale jakmile se někomu nelíbí Babiš, tak hned se na něj sesype armáda trollů a falešných placených profilů a začnou narušovat diskuzi, vyvolávat hádky, sprostě a co nejvíce urážet autora apod. Pár lidí se tam divilo tomu, kolik je tam idiotů a primitivů co ani neumí číst a proč urážejí. A místo aby se někdo omluvil, tak co se nestalo – nakonec zablokovali mě !! Když stejný post na obrázku dala moje známá, tak jí opět ta samá armáda placených trollů začal sprostě urážet !!!

 

 

A to samé se děje nejen na Facebooku. Na Parlamentních listech.cz vyšel článek

 

Koronavirus! Že si lidé nebudou moci koupit respirátor? Tak to nevymyslíš. To nám zakázali si legálně kupovat ochranu, krajský lídr Soukromníků se podivuje na Facebooku

Michal Dvouletý, krajský lídr Strany soukromníků ČR na Zlínsku, na svém facebookovém profilu okomentoval nařízení vlády zakazující prodej respirátorů třídy FFP3, tedy jediné ochraně fungující proti nákaze novým typem koronav...

Link zde - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Koronavirus-Ze-si-lide-nebudou-moci-koupit-respirator-Tak-to-nevymyslis-To-nam-zakazali-si-legalne-kupovat-ochranu-krajsky-lidr-Soukromniku-se-podivuje-na-Facebooku-615708

A naprosto stejná scénář jako na Facebooku se na autora článku sesypala armáda placených trolů, co začala autora urážet a sprostě mu nadávat !!

Zde jsou některé z urážlivých komentářů:

Zase deb....l Dvouletý, ze strany Soukromníků, usvědčených, odsouzených a tupých zlodějů, co má v té své kebuli zase jen nablito, , hajina, 04.03.2020 16:17:18

to je děsná strana, samý blbec. Je potřeba prodej respirátorů regulovat a usměrnit, jsou potřeba hlavně pro nemocnice, lékaře, atd., šašku Dvouletý. Na tu tvoji deb...litu ti stejně nepomůže. Když koronavirus dostaneš tak budeš v nemocnici a tam ho také nepotřebuješ. Protože jsou češi blbci a skoupí na kšeft kde co, tak se k tomu musí přistoupit. Ale když ho mermocí potřebuješ, i když škoda by takového pitomce nebyla, tak si ho kup na netu za 5 tis. Kč, kus.“

Tento podivný lídr a ing, skrzmil, 04.03.2020 15:23:52

by se měl nejdříve naučit číst. Vláda zakázala dodávat výrobcům a dovozcům respirátory překupníkům, kteří na nich nehorázně vydělávají. Nikde se nepíše o zákazu nákupu občanům. Překupníci si je mohou objednat v malém za hranicemi a občané, kteří jsou dostatečně hloupí, si je od překupníků po 1000 Kč za jeden rádi koupí.

Reagovat

že se vždy bojí pitomci??? Není to divné???, glomber, 04.03.2020 15:19:36

Reagovat

Ministerstvo zdravotnictví dělá dobře,, glomber, 04.03.2020 15:18:59

čeho se ty bojíš wole, jednoletý???? Hleď si práce a budeš zdravý!!!!

Reagovat

Tohle je ukázkový případ... , atlet69, 04.03.2020 14:28:19

kdy titul Ing. negarantuje inteligenci. Pane Dlouhý, já chápu proč byl vydán zákaz vývozu a prodeje respiratirů, ale nechápu proč si takový blb jako jste vy dává před jméno Ing. když jste inteligence moc nepobral. Inu, výsledek školství po revoluci.

 

Takto se manipuluje s veřejným míněním a veřejným názorem!!!

Pamatuji si jak cca před  více jak 7 lety, možná je to i 10 let zpátky, kdy internet zaplavily inzeráty, že hledají diskutéry, placené diskutéry do různých internetových diskuzí. Tohle všechno je pečlivě připravená propaganda estebáka Bureše alias Babiše a nejen jeho, proto, aby manipulovali s veřejnými názory. Stejně jako na Facebooku je tisíce placených trollů.  Cílem těchto skupin a jejich placených trollů je napadat, urážet a dehonestovat každého, kdo má jiný názor a kdo nesdílí tu jejich „jedinou správnou pravdu“ !! A to je typický příklad Babiše a poslední dva dny jsem z toho opravdu šokován, kolik placených primitivních a agresivních trollů si tihle lidi platí!! Podívejte se na ten článek na parlamentní listy a zkuste se podívat do té facebookové skupin. Já jsem agresivní trolly automaticky blokoval, ale když už se počet blokovaných blížil snad k dvaceti, tak mě napadlo, co to je všechno za hnus a že nemám zapotřebí se zabývat idioty a primitivy!! Ale prohlédl jsem si některé profily trollů a hodně z nich mělo fotku nějakého staršího člověka, ale hned bylo poznat, že to byl falešný profil. V té souvislosti mě napadla i další minulá událost, kde sena Facebooku neustále zobratzovbala reklama, že kdosi koupí nepoužívané profily lidí na Facebooku. A to je přesně ta strategie mafiánských praktik nejen estebáka Bureše, ale i ostatních sluníčkářských skupin a demožumpy. Je jasné, že tehdy asi starší lidé prodali někomu svůj profil na Facebooku, protože důchodci dnes nemají ani na jídlo, natož na předražené léky a troufám si říct, že většina z těch lidí  dodnes ani nevědí k čemu a kdo zneužívá jejich Facebookové profily.

 

Ale takto se manipuluje s veřejným míněním !!! Tisíce falešných profilů a placených trolů, infiltrovaných do diskuzí a nejen na Facebooku a jejich cílem je urážet, narušovat diskuzi a vzbudit dojem, že hodně lidí nesouhlasí s vaším názorem a umlčet autora!!!! Typická mafiánská praktika estebáka Babiše a nejen jeho !!! nejsem první, kdo o tomto píše a už je to známý fakt, ale bohužel hodně lidem to ještě nedošlo a nebo si to neuvědomuje.

A to samé se děje i nyní v souvislosti ze smrtícím koronavirem. Kdykoli budete mít odlišný názor než mafíáni z vlády, tak vás v diskuzi, napadnou, uráží a snaží se Vás umlčet!!!

 

Stejný nebo podobný názor jako já, že vláda nedokáže zvládnout a nezvládá celou situaci s koronavirem má spoustu lidí píší o tom. Zde je například další článek, který na to upozorňuje

STÁT SELHÁVÁ V BOJI S CORONAVIREM: PŘIJĎTE, AŽ BUDETE UMÍRAT A NAKAZÍTE CO NEJVÍC LIDÍ!

https://pravyprostor.cz/stat-selhava-v-boji-s-coronavirem-prijdte-az-budete-umirat-a-nakazite-co-nejvic-lidi/

cituji:“ EVA SVOBODOVÁ

Nemocnou ženu, která přijela z Itálie, odmítli testovat s tím, že „neberou každého“. Chápu. Přijďte, až budete umírat a nakazíte co nejvíc lidí! Nechala si udělat test na vlastní náklady, výsledek pozitivní. Dvě školní děti, všichni kolem v karanténě.

Ministr má ale problém : „Není možné, aby se každý testoval, jak uzná za vhodné.“ Ano, ještě bychom zjistili, kdo má koronavirus a mohli ho dát do karantény, co?

Ne, ty kokote. Je NAPROSTO NUTNÉ, aby se lidi sami nechali otestovat, když už to plošné testování rizikových osob nebyl schopen zařídit stát! Čtyři laboratoře na celou republiku nestačí. Laboratoří, které na to mají vybavení, jsou přitom jenom v Praze desítky: vysoké školy, vyzkumáky, nemocnice. Jen by je musel stát pověřit.

Osobní zkušenost od Slávka: “Byl jsem v zahraničí, je mi blbě. Na infolinku krajské hygienické stanice se nelze dovolat (zkoušel jsem to 2 hodiny). Jsou tam jen 2 telefony a 2 lidé – neustále obsazeno. Stát mi neumožní koupit si roušku a nechat se otestovat. Nemocnice mě otestovat odmítla a k doktorovi prý chodit nemám.”

Jen o víkendu se vrátilo z Itálie přes 20 000 Čechů. Otevřené hranice, žádný přehled, žádný zájem ty lidi otestovat jako nosiče nebo dát do karantény. Mezitím úřady vydávají další nesmyslná nařízení. Nejsou roušky, není dezinfekce. Dopravní podnik vykázal aktivitu, zrušil mačkání čudlíku u dveří. Že by u vlezu do metra dal barel s dezinfekcí, aby si každý pasažér vydezinfikoval ruce, to by bylo moc funkční, to nikdo neudělá.

Nekompetentnost, nepřipravenost, bordel, filcky, nekázeň.

Přehlídka idiotů.“

 

JESTLIŽE PREMIÉR VLÁDY ALIAS ESTÉBÁK BUREŠ ALIAS BABIŠ PROHLÁDÍ, ŽE OBČANÉ RESPIRÁTORY NEPOPTŘEBUJÍ TAK TÍM ZPŮSOBUJI NE EPIDEMIE ALE

ZPŮSOBUJÍ PANDEMII!!!!!

Kororonavirus COVID13 už je pandemie, protože zasáhla většinu států na celém světě !! A jestliže nějaký idiot ve vládě prohlásí, že normální občané nepotřebují respirátor, tak tím ohrožuje životy a je to ohrožení skupiny obyvatel a je to o to horší zločin, pokud se jedná o smrtící epidemii. Pokud lidé nebudou mít roušky, protože je podle Babiše nepotřebují, tak velmi rychle a velmi masivně vznikne v ČR pandemie.

 

Na dnešní tiskové konferenci estébák Babiš k situaci s koronavirem prohlásil :

..“…..skutečně není důvod k nějakým obavám…. „

Takže pane estébáku Bureši -  jen ve chvíli, kdy píšu tyto řádky-

Itálie už má 107 mrtvých !!!! ,za jeden den 597 nakažených !!!

Španělsko za 3 dny – 2 mrtvé.

USA za  dny 11 mrtvých !!!

Irán  - 92 mrtvých a za jeden den 15 mrtvých !!!

Atd atd.. a podle Babiše není důvod k obavám?!!!!!

 

Nejvíce zasaženou zemí v rámci Visegrádské čtyřky je naše republika, kde počet případů vzrostl na osm. Nákazu již registrují i Polsko a Maďarsko.

Ale podle estébáka Babiše není důvod k obavám !!!!!

 

Určitě většina lidí viděla videa z Číny, kde uzavírají celá města, kde dezinfikují celá města pomocí robotů na silnicích atd. atd. Ale podle našich géniů ve vládě, není důvod k obavám!!!

Povinností vlády a jakéhokoli krizové štábu v případě smrtící epidemie je připravit se na Nejhorší a udělat opatření pro nejhorší situace a modlit se za menší následky!!! Ale tahle vláda dělá úplný opak !!! Už na začátku vykřikovali, že lidé nemají panikařit a nekupovat si zásoby, že to není potřeba apod!! Ale lidé už nejsou hloupí a nemají důvěru vy ty vyžraná mafiánská prasata, co vytunelovali a rozprodali republiku, lidé myslí především na přežití, tak si logicky nakoupili zásoby!! Situace je bohužel taková, že když dnes z vlády slyšíme –„jen žádnou paniku“ tak naopak lidé velmi zpozorní!! Ta politická vyžraná mafiánská HYDRA má nakradeno, vytunelováno, mají své zásoby pro sebe a rodiny, oni se bát nemusí!! Co bude s lidmi je jim …víte kde… a naoko říkají, že lidé nemají panikařit a že se není čeho bát, naoko říkají jaká dělají opatření a jak vidíte volný pohyb osob různých lidí zahraničních přes republiku nikdo nekontroluje jako v Číně !!!

 

 

Už se ukázalo, že zůstává v těle a aktivuje se vždy při nějakém oslabení ( případ vyléčené Japonky, co to dostala znova),

po chřipce zůstává imunita a rozhodně ji nechytnou všichni v kontaktu jako u koronaviru...

zemřelí zdravotníci v Číně jistě nebyli žádní důchodci, tak se zase tak netěšte. Navíc

oslabenou imunitu má dnes i spousta mladých

 

 

 

Slovensko zatím všechny testované vzorky vyhodnotilo jakožto negativní.

Česko má dnes další tři případy koronaviru. Celkový počet tedy stoupl na osm. Onemocněli dva příbuzní nakažené ženy z Děčína a žena z Prahy. Ta se nechala testovat soukromě, protože byla ve státním zdravotnickém ústavu odmítnuta. Druhý test vzorku ze soukromé laboratoře prokázal přítomnost koronaviru.

Zatímco u nás je již evidováno osm případů koronaviru, ostatním zemím V4 se nákaza vyhýbala zcela. Ráno však Polsko oznámilo první potvrzený případ nákazy. Infikovaný pacient je z Lubušského vojvodství na západě Polska a nachází se v nemocnici v Zelené Hoře. Maďarsko později oznámilo první dva potvrzené případy nákazy novým koronavirem. Jde o íránské studenty.

Itálie ve středu přišla s novými čísly počtu obětí. Ten během noci vzrostl o 28 lidí na 107. Nakažených Itálie již eviduje přes tři tisíce. Za poslední den vzrostl počet nakažených v zemi z 2 502 na 3 089. Uzdravených z tohoto počtu je již 276 pacientů.

Tamní úřady proto kvůli neutěšené situaci přistupují k razantním opatřením. Italská vláda dnes rozhodla o uzavření všech škol a univerzit v celé zemi. Stát tak prozatím nejméně do poloviny března uzavře všechny školy a univerzity v zemi.

Agentura Reuters uvedla, že italská vláda plánuje kvůli koronaviru zakázat všechny veřejné akce a zároveň zavřít kina a divadla napříč celou zemí. Vláda také lidem doporučila, aby si netřásli rukama na pozdrav a zbytečně se neobjímali.

Přestože je Itálie zdaleka nejvíce zasaženou zemí v Evropě, problémům s šířením začíná čelit i Španělsko. To od včerejška upravilo své statistiky na 202 nakažených. Oproti předešlému dni tedy přibylo až 51 nových případů.

Zdroj - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Italii-uz-pres-sto-mrtvych-zeme-uzavrela-skoly-Nakaza-se-rychle-siri-Odnesl-to-i-James-Bond-615804

 

Za 4 týdny.O víkendu se z Itálie vrátilo přes 20.000 Čechů. Nekontrolovaných Čechů, v autech a autobusech. Ti to roznesou rychleji než pár kontrolovaných na letišti.  To už není panika, to je realita, bohužel !