Střípky zaniklé budoucnosti  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 16 Září 2021 23:43

 

 

Střípky zaniklé budoucnosti

 

 

 

 

 

 

 

Je těžké začít a čím začít. Za poslední roky je tolik informací, co utkvěly v hlavě a stále to není dost a stále chybí další info k porozumění. Jsem ale velmi potěšen, že poslední dobou už se objevují konečně dokumenty, a to i videodokumenty, které konečně ukazují realitu a poznatky o kosmických civilizacích apod.

 

Náš známy, dosud nepoznaný Vesmír je plný života a život v něm doslova bují. Doslova všude, kde je to možně se vyvine život a je jedno v jaké podobě, zda na bázi pozemské DNA, nebo na jiných mimozemských principech. Desítky lez jsou známy mimozemské objekty , stavby a ruiny na planetách jako Mars, Venuše, Uran apod. Dokonce i na meteoritech a miniplanetkách jsou pyramidy a mimozemské stavby. Pátráme po životě ve vesmíru a bytostech, které by nám byly podobně a tak dnes vědci odhadují že jen v naší galaxii jsou miliardy planet, které jsou podobně Zemi, kde je voda a jsou v obyvatelné zoně pro život. Pátráme po dalších lidech na jiných planetách, ale sami jako lidstvo nedokážeme žít sami se sebou.

 

A přitom už desítky let máme vše před nosem, máme prastaré záznamy o mimozemských entitách v legendách a starobylých eposech. Ti moudřejší už desítky let vědí, že nejsme sami ve vesmíru, bylo to plýtvání místem, kdybychom byli jen sami. Existuje už spoustu dokumentů a videí, které objasňují , že na Venuši a dalších planetách existují jisté formy života. Archeoastronautika a lovci mimozemských artefaktů neustále objevují nové a nové objekty na planetách naší sluneční soustavy. Známý DNA fantomový efekt už desítky let dokazuje, že všude v naší sluneční soustavě jsou přímí podmínky pro vznik pozemské DNA a tedy i humanoidů. Ale svět je stále slepý a stále se nezralí rádoby odborníci ptají, zda ve vesmíru existuje život.

 

Když mám náladu, občas vyprávím o lidech, které jsem potkal a o jejich poznatcích, o souvislostech mezi živou hmotou a dimenzemi, o souvislostech a lidé vždy nechápavě kroutí hlavou. Zkoumáme cizí planety a přitom nemáme ani tušení co se ukrývá na naši planetě a jak funguje a co je pod povrchem. Každý den ná ekoteroristé straší globálním oteplováním a přitom je od začátku přes 40 známo, že globální oteplování se týká celé naší galaxie, dělal jsem o tomto, před 10 lety přednášky. Stračí nás, že v budoucnu budeme doslova bojovat o vodu a přitom pod povrchem planety Země jsou obrovské rezervoáry vody, které jsou 10 větší, než všechny vody na povrchu planety. A lidé stále spekulují o tom, jestli je Země dutá. Kdyby byla jen solidní kus hmoty a vrstev, jak nám stále tvrdí, kam by se ta voda poděla? A dokonce je i spousta výpovědí svědků, kteří navštívili velmi rozsáhlé jeskyní objekty vytesané neznámou technologii vedoucí do útrob Země, které zůstávají neprozkoumané.

 

Vzoomínám, jak jsem před léty poslouchal soukromou přednášku jednoho amerického fyzika, kterého vědecko obec vyobcovala pro jeho ortodoxní názory o dutých planetách apod, ale jeho fyzika doknale vysvětlovala pohyby  planet a pohyby mezi dimenzemi. Vypáli mu laboratoř, spálili jeho dokumenty a chvíli bydlel v autě na kraji pouště, dnes má konečně sponzory a svou laboratoř a udivuje vědecký svět. Teorie dutých planet je stále zavrhována jako fyzika dutých objektů, možná proto, že by si oficiální vědecká obec musela přiznat že mají dutě hlavy. A přitom jen duté objekty jsou schopně projít červí dírou, nebo černou dírou aniž by ztratili integritu, protože se nejedná o deformaci hmoty, ale o souhrn přeměny a mezi dimenzemi, ale to by slavní fyzikové museli uznat, že neexistuje jen jediný typ černých děr.

 

Tihle slavní rádoby odborníci na fyziku a kosmologii melou stále dokola své hypotézy jak funguje vesmír a debatují o jiných dimenzích a jak jimi cestovat. A přitom máme zase vše před nosem..  Existuje stovky podrobně zaznamenaných případů, kdy se ztrácejí lidí a nebo celé vesnice, nebo vojenské pluky a pak se za čas objeví. Každý z nás v noci sní a ve snech cestujeme do minulosti a do budoucnosti a to nejen zázraků zvaný epifýza – 3 oko. Proč tohle věda nezkoumá? Proč se něvěnuje podrobnému výzkumu epifýzy? Proto mají hlupáci dojem,  že na ní není co zkoumat, že jí známe morfologicky, histologicky a fyziologicky. Ale každou chvíli se objevují nové poznatky, že například tuková tkáň lidského těla je vlastně samostatný orgán, že mezenchym je také samostatný orgán a jakýkoli chirurgický zákrok ovlivňuje nejen tento orgán, ale potažmo  i další orgány. Jsou známy stovky případů po transplantacích, kdy mají příjemci cizích tkání a orgánů i cizí vzpomínky, cizí vlastnosti a emoce a dokonce i cizí vědění. O tomto mluví už tisíce let čínská a orientální meicína. Ale slavní odborníci budou dál plácat své nesmysly o jiných dimenzích a a jak není současná věda schopná objasnit nic. Občas se najde někdo, kdo vybočí z řady a objeví něco a potvrdí nějaký fenomén a ostatní ho buď ukamenují a nebo zesměšní. A i tato černá ovce zas řeší je jeden problém z jednoho úhlu pohledu. Protože chybí spolupráce mezioborová a nebo chybí geniální vědci  s mezioborovými znalostmi.  CHYBÍ SPOLUPRÁCE !!!!

 

Místo spolupráce  a skutečného studia zde máme mraky zvratků a výkalů v podob genderových a politických a ekonomických oborů. Místo vzdělání tu máme naprostý opak – debilizaci lidstva a degradaci na všech úrovních, tvrdí nám cosi o 120 pohlavích, utočí na nejzákladnější lidskou přirozenost, vnímání a cítění, aby co nejvíce stresovali a degradovali lidské myšlení a vnímání, debilizace a vymývání mozků je cílení už ve školách. Vzpomínám, jak jsem jednou pozdě večer diskutoval se dvěma studenty a jeden z nich se rozčiloval, že Čína a Korea utiskuje a diskriminuje lidi apod.  Řekl jsem mu narovinu že to není jeho starost a že nemá ani základní znalosti o jejich historii a vývoji a nelze jim nutit naše odlišné standarty a zvyky.  Mají právo si žít tak jak jim to vyhovuje a podle svého i kdyby to byla diktatura. Někdo tomu říká diktatura, někdo tomu říká vedení. Ten student byl už natolik vygumovaný že začal tvrdit,  že ti lidé v Číně se ani nedozvědí o novinkách, výzkumech apod, protože nemají internet. Bože, říkal jsem si pro sebe, že toto už je vygumovanost vyššího stupně. Poradil jsem mu, aby začal trochu studovat historii a také něco o teorii spolupráce. Kdybychom místo těch hnusů a vnucování začali respektovat jejich zvyky na jejich území a přitom spolupracovali, byl by to mnohem rychlejší pokrok ve vědě apod,.

OPĚT CHYBÍ SPOLUPRÁCE !!!

Každá variabilita na těté planetě a ve vesmíru má svou podobu a význam. Žirafa nemůže žit v akvárku a krysa racek nebude dýchat pod vodou. Stejně tak i geneticky černoši , arabové a další se narodili na svém území se svými geneticky zakódovanými zvyky a není ok míchat je s jinou populací a stěhovat jinam. Výsledky genderizace, multikulti fašismu apod, vidíme dnes a denně – ubodání nožem, uřezávání hlav, terorismus apod.

 

 

Nebudu a nechci zde ani vyjmenovávat všechny agendy a plány a destabilizaci zemí, debilizaci, depopulaci, NWO apod., to je už nes veřejně známé a lze dohledat volně na internetu.  Ale začalo to už hodně dávno, počínaje církví a upalováním vědců ve středověku a vybíráním vyvolených jedinců podílejících se na destrukci lidského poznání a cítění. Kolik lidí obdivuje Einsteina a přitom to byl právě on, kdo nebyl ani schopen objasnit základy fyziky a svou teorii E rovná mc na druhou opsal od někoho jiného  a přitom v jeho době byli mnohem lepší fyzici, ale potřebovali právě Einsteina, který omezil lidské poznání tím, ze vymezil nepřekročitelnou rychlost světla. A přitom je známo a mnohokrát potvrzeno, že mimozemské létající objekty létají navzdory našim fyzikálním zákonům i rychlostí mnohem větší než rychlost světla. A dokonce i bez gravitačních zákonů. Ale oficiální vygumovaní fyzikové budou dále vymýšlet své fantasmagorie, které by napasovaly do jejich nesmyslů. A opět se najde někdo, kdo vybočí z řady a objasní, jak zvuky a zvukové frekvence vyvolají antigravitační efekt. A kde jsou další výzkumy ?? Nikde, protože se musí věnovat genderismu a biologickým zbraním apod.

 

Toto je z pohledu normálních lidí. Existují ale i jiné pohledy a znalosti, které jsou za zavřenými dveřmi, nejsou oficiální vědou a jsou mnohem dál, využívají mimozemských technologií a znalostí. Na počátku 20 století se ruským vědcům podařilo transplantace hlavy psa na jiného psa a tyto výzkumy tajně pokračovaly a pokračují dál. Stejně jako výzkumy telepatie, ESP a dalších paranormálních jevů. Dle výpovědi očitých svědků dochází už desítky let ke klonování lidí lidmi, kromě toho mimozemské entity navštěvující Zemi klonují i člověka, asi tak jak to udělali na počátku lidské civilizace, kdy nás naklonovali do lepšího vývoje.

 

Lidstvo se blíží k zániku ne proto, že by mu chyběly znalosti a nebo prostředky, nebo místo a zdroje, ale protože chybí spolupráce. A opět byl na počátku někdo někým vyvolená aby náš vývoj zastavil Dodnes je uctíván Darwin a jeho teorie evoluce, která vyzdvihuje že jen nejsilnější přežije. Ale kdyby tomu tak bylo, tak už jsme se jako lidé dávno vymlátili klackama po hlavě a vymřeli. Opět zámerně vybrali někoho, kdo zastavil vývoj poznání. Debilizace. Ale je to právě naopak, že spolupráce je zárukou pokroku, jen tím že se lidé sebrali a společně začali oplocovat louku pro zvířata, jen společně postavenou chatrčí, vesnicí apod došlo k vývoji. Toto znají velmi dobře etnografové, kteří zkoumají domorodé kmeny Afriky a Afriky, Austrálie apod, že tam je spolupráce nezbytná pro přežití.

 

Už tisíciletí se snaží Anglosasové vymazat historii Slovanů a tím i tajně nauky a poznatky o pradávných civilizacích, zůstaly jen nám legendy a spisy indických véd Mahabharaty a Bhagavatghity, které popisují mimozemské stroje a technologie a celá města  a války Bohů.

 

Lidská civilizace je tu miliony let střídavě, vzniká a zaniká a předchůdci nejsou tím, čím jsme nyní. Lidské kostry gigantických humanoidů byly po tisících páleny a ničeny jen proto, aby se zachoval jejich podvod o původu lidstva a zachování demagogie Darwina o původu druhů a ze stejného důvodu fyzici stále melou ty samé nesmysly o hranici nepřekonatelnosti rychlosti světla. A ve školách se stále učí ty samé prasárny a paskviuly o probiotické polévce, ke se vyvinula první životní forma, ačkoli se už desítky let ví, že lidská DNA je natolik sofistikovaná, e se nikdy nemohla vyvinout evolucí a už vůbec ne na této planetě. Náš domov je pravděpodobně na jiné planetě a byli jsme sem importováni a částečně naklonováni a i když máme s primáty cca 95 procent společné DNA naše fyziologie a stavba těla odpovídá podmínkám jiných planet než naše, například, stavba páteře, porod apod. Kukuřice, a dlaší plodiny a druhy skotu a další živočichové nejsou domáci na této planetě, protože dle výzkumu se nikdy nemohli vyvinout přirozenou evolucí, ale mohli vzniknout jen genetickou manipulací. A vědci stále budou vymýšlet jejich paskvily a snažit se napasovat do jejich falešných teorií.

 

Tisíce amatérů a profesionálů hledá mimozemské stavby na cizích planetách dle snímků NASA, ale málokoho napadne jít dál. My lidé už máme technologie na maskování objektů a civilizace, které byly daleko před námi jsou mnohem dál. Proto i asteroid může být mimozemskou lodí maskovanou přírodním tvarem skály apod. Nicméně už byla vyfotografována jakási skleněná města a stavby na měsíci a na Marsu a dalších planetách. Pro lidstvo je těžké uvažovat v dimenzích mnohem pokročilejší civilizace i co se týká maskovací technologie, operujeme jen dle našich znalostí.  Dokonce si ani nejsme jistí funkčností naši sluneční soustavy a pohybu planet, protože jsou pohyby planet přesně tak zakotveny, aby umožnili život na Zemi a to opět není náhoda. Že je náš Měsíc dutý už se také vín celkem dlouho, ale duté hlavy budou dále lhát ve svých počítačových modelech, jak vznikla naše sluneční soustava, bohužel tyto programy pracují na základě dat, mylných dat a domněnek. A jsou ignorovány stovky autentických fotografií Japonských a čínských sond, kde jsou mimozemské lodě někdy i stovky kilometrů velké a některé mají velikost planety Země.

 

Ignorujeme historii Země, kde Venuše ještě nebyla tak jasná, kdy jsme měli více jak jeden Měsíc. Ignorujeme všechny záznamy a archeologické nálezy gigantických humanoidů. Ignorujeme prostě vše co by narušilo falešnou historii, přepsanou zaprodanými jedinci systému. Místo toho nadále přepisujeme dějiny. Ale národ bez dějin je jak stéblo ve větru. \profesoru Watsonovi, objeviteli lidské DNA šroubovice sebrali Nobelovu cenu, a prohlásili jeho výzkumy za rasistické. Další krok debilizace lidstva.

 

A protože lidé se už probouzejí a mají stále více poznatků a došlo k odhalení spoustu agendy a dokumentů, tak loutkovodiči přišli s ještě tvrdší debilizací, kterou zažíváme dnes, kdy zpochybňují úplně základní poznatky biologie, sexuality a lidského cítění. Došlo to tak daleko, že lidé už volí ve volbách nejmenší zlo, i když vědí, že volby jsou zfalšované, a že kupují levné jídlo, kde jsou chemické jedy a látky způsobující chemickou sterilizaci a stejně to kupujeme. Vymyslí se pandemie a biologická zbraň jedovaté injekce co ani nejsou vakcíny a nutí to lidem, jinak vyhazov z práce a izolace a koncentrační tábory.

 

Opět je potřeba se vrátit do historie a oživit jí, ty pravé dějiny národů a vývoje člověka. V Česku máme spoustu záhadných událostí a když jdeme hlouběji do historie, je to ještě více záhadnější a plné mimozemských entit a pradávných civilizací, dlouho předtím, než se vyvinuli prvotní humanoidé. Ale to by se musel úplně přepsat celosvětově celé schéma lidských dějin. My Češi jsme národ, kde  původní uzemní ovládali ti nejlepší věštci, mágové a kněžky z éry praslovanských a slovanských rodů. Celá tato historie byla záměrně spálena, přepsána a systematicky ničena. Ale jsou zde záblesky zaniklé budoucnosti, protože historie se vždy nějak opakuje, Vše probíhá v nějakých cyklech a nějak se opakuje. A proroctví a legendy nám jasně ukazují kdo jsme byli a kdo jsme měli být a na nás je ab jsme si uvědomili kdo jsme nyní. Technicky se čas prolíná mezi minulosti a budoucností a budoucnost ovlivňuje i minulost, přítomnost díky budoucím krokům ovlivní střed mezi budoucností a minulostí. Naše planeta je ve srovnání s jinými planetami naší sluneční soustavy opravdový ráj plný života a proto by jsme se konečně měli naučit spolupracovat ,respektovat, ctít opět předky. Ale velké Jin má i své velké Jang a proto je nutné nakopat dosti lidí do patřičných míst a izolovat je, aby nedošlo k zániku lidstva, k čemuž směřujeme a kdož se snaží debilizovat, vyvolávat války, demoralizovat a vychovávat z lidí a dětí úchyláky. I v Tibetských chrámech měli své bojovníky a hlídače – na obranu před zloději, vrahy  a podvodníky. A jde to, ti kdo přijeli pomáhat na Moravu po tornádu tam jsme zažili jiný svět a víme že to jde.

 

Hledejme talenty a vyjímečné lidi, svět nepotřebuje genderové a politické děvky, svět nepotřebuje miliardu businessmanů. Svět nepotřebuje podvod zvaný demokracie, kde se záměrně vytvoří desítky politických děvek a mafiánských politických klik aby lidé byli rozděleni. Svět potřebuje lidi, co spolupracují pomáhají si, váží si vyjímečných a moudrých a učí se a tvoří.

 

Nedivme se, že jsme ještě neobjevili mimozemské technologie naši pra pra prapředků ani těch mimozemských, protože na to nejsme připraveni a zničili bychom se sami. Máme ale potenciál a ten je zakódovaný i v naší DNA, kde je potenciál netušených možností a to lze zkoumat, historie, medicína a věda má dostatek důkazů. Máme technologii a obory a prostředky, jak zkoumat lidskou duši, minulé životy a nahlédnout do budoucnosti. Máme technologie ,jak regenerovat orgány, máme technologie jak proměnit vajíčko jednoho druhu na jiný druh bez klasických metod klonování. Troufám si říci, že už dávno máme technologie na cestování po naší galaxii a jsou i výpovědi svědků o lidských základnách na Marsu atd.

 

Když Steven Spielberg natočil svůj slavný film Blízká setkání 3 druhu, kolovaly zvěsti, že Spielberg obdržel videomateriál o mimozemských lodích, UFO od nejmenovaného agenta z jedné z tajných vojenských základen. Spielberg měl své kontakty i na ufologické spolky a spoustu známostí z různých kruhů, kde čerpal informace pro svůj film. Ve filmu se Ufo domlouvá s lidmi za pomocí hudebních tonů. A jak jsem uvedl věda už dávno potvrdila že zvukové frekvence dokáží vyvolat levitaci. Vzpomeňme si také na indické a asijské mantry, na moc zaříkávadel a na staroslovanské pradávné posvátné kulty a jejich písně a  říkanky, které odkazují na praslovanská božstva, přicházející z různých hvězd, Siria, Velké medvědice apod.  Slovanské národy uctívali i bohy ze souhvězdí Labutě a proto je v jejich symbolice labuť dosti důležitá. Slovanské legendy jsou mnohé nenávratně ztraceny díky anglosaské mafiánské církevní inkvizici už od počátku křesťanství. Ale zachovaly se nám nádherné pohádky, které také již nabalily jistou formu modifikace. Proč asi ta neustálá snaha napadat, kritizovat a blokovat Rusko a další Slovanské země. Proč byla tak důležitá válka v Jugoslávii, kde se nacházelo obrovské množství slovanských artefaktů a památek. Ona ta křesťanská mafie velmi dobře věděla co činí, když od počátku věků ničila slovanskou kulturu a památky a aby je vymazala, stavěla na jejich místo své kostely a nazývaly slovany slovem pohani. Proč to vše ? Protože Slovani a jejich pra pra předci byli původcem všeho. Jejich legendy popisovaly předstarověkou Hyperboreu a nejvyspělejší mimozemské technologie, popisovali i starověká zlatá města a posvátná území s vyspělými technologie, jež se propadly do útrob země a času, které se nacházeli i na území dnešních Čech. Proto bylo v Čechách spousta posvátných hájů a tajemných míst se svými kněžkami, Sybilami, kouzelníky a dalšími. Německo nemělo žádnou svou historii a tak ukradli tu slovanskou, přejmenovali, vymazali zdroje a vymysleli si svou fantasmagorii o pragermánské kultuře a to vše ve spolupráci s mafiánskou církví i Římem, jež šířila svou lásku a mír po meči, vyvražďováním Slovanů.

 

Připomeňme si i pyramidy, které jsou už nalézány po celém světe, například v Bosně, kde rádoby vědci se smáli, že to je jen výmysl, jen do doby, než byly učiněny vykopávky a archeologický průzkum. Podobní pyramidy jsou i na Ukrajině a na Sibiři, jsou tam i megality vytvořené neznámou civilzací jejichž stáří je několik stovek tisíc let. Gobekli Tepe v Turecku se datuje do doby před více jak 12 000 lety, tedy ještě před dobou ledovou, tou velkou poslední a na těch megalitech jsou i slovanské znaky. . A to už bychom mohli zabrousit i do Afghánistánu, Sýrie, a dalších zemí, kde se dnes vedou války a nejen kvůli nerostným surovinám jako ropa apod, ale hlavně kvůli dějinám lidstva, hvězdným branám a dalším. Speciální týmy, které situaci monitorují evidují čím dál více rozkopaných nalezišť, vojenské nákladní automobily a techniku.

 

Zkoumáme daleký vesmír a vzdálené planety a nedokázali jsme ani prozkoumat náš vlastní svět a schopnosti. Ti nejlepší a nejmoudřejší lékaři sami přiznávají, že léčíme choroby a neduhy, o kterých moc nevíme a léčíme je tím o čem víme ještě méně. A místo toho tu máme farma-mafii, která je schopná do lidí cpát jedy a další takzvané léky, které způsobují další zdravotní potíže, jen aby nedošlo k uzdravení a farma-mafie měla zisky. A přitom už na kolem roku 1900 se vědělo, že už tehdy podle odborníků byla rakovina léčitelná.

 

V jednom ze svých článků jsem psal o problematice předpovědí a že je to vždy zneužitelné a o paradoxu známé budoucnosti, kdy dokážeme modifikovat budoucnost tím, že ji známe a tím ji máme možnost poněkud pozměnit a zneužít v prospěch toho či onoho. Slyšel jsem i několik výpovědí přímých účastníků kdysi slavného tajného projektu Manhattan a i Looking glass a je jasné že už máme technologie jak navštívit budoucnost. Mluvil jsem ve státech s pár veterány z Vietnamu, co vyprávěli pár záhadných historek z bojů, kdy se zúčastnilo i UFO.

 

Ano měl jsem štěstí a mám to štěstí potkávat výjimečné lidi a hodně se dozvědět a i naučit. Tu výjimečnost a potenciál už vycítím i u lidí, kteří něco dosáhnou, tedy mohli by dosáhnout. I o mě odmalička tvrdili že jsem vyjimečný, protože jsem už odmalička maloval, chodil do hudebky, na bojové umění a hodně jsem četl.  Studoval jsem v Brně veterinu a zároveň hrál divadlo, vedl tréninky kung fu, byl jsem v literárním klubu a v MENSE, kam mě zatáhli lidé, které jsem potkal. V Americe mi říkali lidé od umění a z galerií abych jen maloval, že mám zlaté ruce. A vím čím vším jsem si musel projít a proto se dnes věnuji hlavně nadaným a vyjimečným, Ale bez dobrých učitelů a snahy a talentu by to nikdy nešlo a nic bych nedosáhl, bez tvrdého tréninku a tvrdých osobních zkušeností by to také nešlo. Ale neměl jsem za zadkem žádného agenta co by mi pomáhal, vše jsem musel sám. A měl jsem obrovské štěstí. A vždy, když vidím nějaký dokument nebo film o vyjímeřných lidech a schopnostech, něco ve mně se ozvě co mi prožene elektřinu po zádech a skoro se mi hrou slzy do očí, jako vzpomínka na doby hodně dávno minulé, na podstatu člověka, asi z dávných pradávných dob, kdy jsme tyto schopnosti měli téměř všichni, nebo alespoň většina.  Úplně stejné pocoity a mrazení jsem měl odmalička, když jsem četl o záhadách a měl v hlavě spoustu obrazů co chci namalovat a co chci napsat a nebo ve škole když jsme narazili na neznalkost, třeba že v neuronech jsou dělící vřeténka, ale neurony se nedělím, nerozmnožují, alespoň to se nám tehdy tvrdilo a já se stále ptal a měl ruku nahoře, proč a jak . Stejně i na veterině jsem měl milion otázek a připadalo mi  spousta věcí vysvětlitelných, až si měl k sobě vzal jeden doktor asistent abych mu pomáhal s výzkumem spánku u zvířat. Ve studentské hospodě jsme diskutovali o tom co objevíme zlepšíme.

A když to srovnám s dnešní dobou tak je člověku smutno že svět se čím dál více v hnůj obrací a jak jsme manipulováni, jak je manipulováno s budoucností, s vědou a vším. Jaký je hnus že jsou podplatitelní doktoři, kteří jsou schopni lhát ve prospěch farma-mafie, archeologické inkvizice nebo dalších vědeckých Cosa Nostra enkláv. A jak je manipulováni s realitou a lidským myšlením a vnímáním a že už lidem ani nedochází nebo snad rezignovali a kromě občasných stávek a protestů už nemají sílu a chuť bojovat za to lepší. Snad jen úchyláci a všelijaká havěť se čím dál více povyšuje a stále si cosi vynucuje. Ale talentovaným dětem se nevěnujeme a neinvestujeme do speciálních škol a tříd pro talentované děti. Samozřejmě loutkovodiči nepotřebují moudré lidi a lidi co přemýšlejí, oni potřebují tupě ovce, co drží hubu a krok, platí daně a neprotestují. Proč to ? Jak se to mohlo stát?

Protože jim sebrali minulost.

 

 

Národ bez minulosti je jako stéblo ve větru.

 

Každý kmen domorodých lidí, ctí své předky, kteří bojovali a umírali za své území a potravu, aby přežili. Každá starověká civilizace bojovala za to samé a za své předky a Bohy. A nebyly to jen obyčejné příběhy a legendy, ale dávno zapomenuté vzpomínky na prapředky z jiných světů, kteří lidem přinesli znalosti, znalosti, které daleko převyšují znalosti dnešní. A zanechali nám i mimozemské zbraně, o kterých mluví legendy Indie, Staroslovanů a všech národů. Ale zanechali nám i varování pro dalekou budoucnost, varováni i pro dny dnešní. Proto naučili naše pra pra prapředky rituály, zvyklosti a myšlenky a obřady, které mají zajistit funkčnost zachování lidstva.

 

O těch prastarých rituálech božských předchůdců nevíme skoro nic, ale známe stále rituály a zvyky starých Slovanů a dalších národů, kde to bylo velmi podobné, rada starších moudrých rozhodovala. Lidé se dělili o práci podle svých schopností a proto mohl vyniknout i talent jedinců. Srovnejme to s dnešním světem a systémem. Rada starších patří do pohádek a místo toho zde máme Hollywoodskou magii propagující supermany puberťáky co ovládají magii, upírtsví a jsou chytřejší než staří. Mladí smetáci co ještě nic nedokázali a nepochopili a cpou se do politiky chtějí učit starou generaci o tom jak to kdysi bylo všechno špatné a hnusné. O důležitých věcech by měla rozhodovat zase rada starších a moudrých, ale místo toho tam jsou mladí cucáci a nebo staré vykopávky co s moudrostí nemají nic společného a jen se dlouhé roky drží u koryta, jako dobytek a zloděj Swanzenberg co má dokonce tu drzost nadávat českému národu a která nedokáže vyplodit ani jednu správnou větu česky. A spousta dalších a je to o všem jiném jen ne o blaho pro národ a pro pokrok a pro lidstvo. Falešná iluze jakési demokracie, kde lidé dobrovolně odevzdají moc mafiánům a úchylákům, aby ničili jejich životy. Tomu se říká sebevražda.

 

 

Ale naštěstí nic není ztraceno. Lidský duch a duše se nedají tak lehce oblbnout a naše mimozemská DNA má své zákonitosti a je naprogramovaná tak aby člověk přes všechny překážky dosáhl své evoluce a osvícení. Reaguje na změny frekvencí, na změny magnetického pole Země, na Schumanovy linie a je propojeno s noosférou. Rodí se noví lidí s většími schopnostmi, protože to je eugenická zákonitost vývoje i vývoje DNA. Lidská DNA není jen systém chemických vazeb molekul, tripletů a vazeb a genů, ale je propojeno s bioenergetikou lidského těla a produkuje a vysílá mikrofotony, které jsou propojeny s mozkem, kde probíhají elektroimpulsy a nejen chemické neurotransmitery. Proto změna myšlení a jisté programování dokáže opravit naší DNA, dokáže to i škála zvukových frekvencí, dokážou to barvy, hudba, elektrické impulsy, a celková bioenergetická skladba daného prostředí. Ma na to vliv i poloha planet jako Uran a Pluto, i náš Měsíc. I tyto mechanismy jsou prozkoumány. Ale jen pár zasvěcených už dělá pokusy a pochopilo že lidská DNA typická pro naší planetu má i jiné zákonitosti, podle mimozemského naprogramování a že reaguje i na DNA matrici všude v naší galaxii, že jsou zde vazby i na matrice Uranu a Venuše a určitého procenta jedinců i na matrici Marsu, protože různé duše žily v minulých životech na jiných planetách a hvězdách. Ale to by bylo příliš složité a souvisí to i s například holografickou podstatou hmoty a kvantovou provázaností, ale to běžní rádoby fyzikové zkoumat nebudou.

 

Dokud lidé neotevřou oči a nebudou opět znát velikost jejich minulosti, nebude se přibližovat k budoucnosti, ale opakovat stále minulost a její chyby. Naši slovanští předkové nám zanechali dostatek i návody. Je potřeba odhalit ty opět ty snahy o přepsání dějin a oživit velikost našich předků. Kdo jsou loutkovodiči je známo. Jen je mi líto, kolik přitom zůstane prázdných a nevyužitých talentů a géniů. Je to asi jako s Velkým třeskem, který se nikdy nekonal, konala se jen přeměna makrokosmu na mikrokosmos co rostl v jeho další části. Stejně tak i se lidé mají probudit a vyrůst do probuzených bytostí a snaha eliminovat všechny ta mafiánské spolky a loutkovodiče a začít společně spolupracovat zase na vývoji lidstva. Pak budeme připraveni na technologie našich pra pra prapředků, pozemských i mimozemských, pak budeme připraveni na setkání s dalšími mimozemskými civilizacemi. Už se nás snaží kontaktovat desítky a stovky let, díky kruhům v obilí a posílají nám sem duše a bytosti co učí lidstvo pokroku.

 

Paradox času nastává ve chvíli, kdy se vrátíme do minulosti a oživíme z ní to dobré, abychom ovlivnili dobře svou budoucnost.