Ledecká, Jágr a dědicové naší kultury proti psychopatickým samozvaným pseudoelitám  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 08 Únor 2022 13:11

Ledecká, Jágr a dědicové naší kultury proti psychopatickým samozvaným pseudoelitám

 

Dnešní svět je záměrně rozdělován a už mnoho let si spousta psychopatů přisvojilo právo na pravdu, na kulturu a na vše podle svých úchylných představ. Máme pro ně už název – lepšolidi, co se pasovali do role VIP a hrají se na elitu národa. Ale není to žádná elita, jsou to jen úchylná jelita a psychopati. A dělají vše pro to, aby zničili všechno to dobré, co zde zanechali naši předkové, za co předci umírali, za co bojovali a čím naší malou zemi obohatili.

 

 

 

 

 

 

Nejdříve bych chtěl pogratulovat Ester Ledecké ke zlaté medaili na OH v Pekingu ve snowboardingu. Velká gratulace nejen za sportovní výkon, ale také její přístup, protože si nehraje na mediální hvězdu a dělá prostě to, co jí baví a co umí. Prostě kdo umí, ten umí, kdo neumí ten čumí, a ti hodně tupí závidí. A to mě vede otázce dnešní společnosti.

Ihned po vítězství Ester Ledecké se vynořily z bahna nuly, co jí hned pomlouvají, jak se píše v tomto článku:

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Utok-na-Ester-Ledeckou-hned-po-zlatu-I-na-otce-Janka-692098

 

V mnoha svých článcích píši o výjimečných lidech, které jsem potkal a učit se od nich, psal jsem i o tom, že jsem měl to velké štěstí potkal velké učitele , velké nejen znalostmi, ale i duchem.  To je pak pro člověka jakýsi vzor. Člověk samozřejmě v životě potká i hloupé, namyšlené lidi, nuly a lidský odpad. Al vše je o těch vzorech, jaké máme a jak je máme vysoko. Čím více potká člověk lidí, tím více může srovnávat, je to jako ve škole v učení. Pro Frantu, co tráví celý život v hospodě bude největší borec Pepa, co se chlubí, že přefikl nejvíce bab a vychlastá nejvíce piva. Když jsem učil na středních školách, přesně toto jsem říkával žákům, pokud mají na něco talent, aby se snažili dostat na vysokou školu. Protože to by měl být další stupeň ve vzdělání. Ale hlavně na vysoké škole ti žáci mají možnost poznat nějakou úroveň, třeba úroveň vysokoškolských profesorů a akademické půdy, aby se jejich laťka hodnot posunula výše. To bylo ale za mých let, kdy žáci ještě měli respekt a kdy se na vysoké školy netahala politika a k jsme jako studenti univerzity měli respekt k profesorům.

 

Dnes je situace jiná a učitel, aby měl strach napomenout žáka, aby ho náhodou rodiče nežalovali za diskriminaci, za sexuální invektivy, nebo dokonce za nesprávný politický postoj učitele. Mnoho profesorů a akademických pracovníků bylo vyhozeno za ty nesprávné politické názory a nejen na politiku, ale i dokonce za ty nesprávné vědecké názory, například že existují jen 2 pohlaví, muž a žena, pokud s tím někdo nesouhlasí, hned ho začnou šikanovat a nakonec vyhodí.

Všichni jsme se o tom mohli přesvědčit právě v současné době falešné naci-pandemie, kdy jeden profesor uráží český národ, že do sebe nechce píchat genetické hnusy alias falešné vakcíny, a druhý profesor veřejně odhaluje počet úmrtí, vedlejší účinky a tragické následky a zmrzačení po jedovatých vakcínách. Takže se fašistickým neomarxistům podařilo rozdělit i akademickou obec. A to je obrovská škoda, protože to je ten nejhorší vzor, co mohli dát dětem a mladým.

 

Černí rasističtí aktivisté, co nenávidí bílou rasu a závidí jim všechny jejich objevy a kulturu, odstraňují sochy velkých myslitelů, vědců a významných lidí a to vše za podpory politických neziskovek, které platíme z našich daní a které jsou dotované ze zahraničí a především Sorosovským nacistickým systémem.

 

Nositel Nobelovy ceny Watson, který společně s Crieckem objevili dvoušroubovici DNA byl zbaven všech akademických výsad a byla mu odebrána Nobelova cena za to, že učinil objevy v genetice, které nesouhlasí s moderním nacisticko marxistickým multikulturním názorem psychopatů na multi kulti společnost.

 

Vše to, co nyní popisují je proces zvaný debilizace společnosti, tedy i velmi známé agendy světových organizací na debilizaci lidí a společnosti, kde není důležité vzdělání a talent, ale jedině jediný správný názor. Blbcům se prostě lépe vládne.

 

A nyní zpět k Ester Ledecké a těm závistivým nulám co jí pomlouvají. Co jim na Ester vadí? Vadí jim hlavně to, že si nehraje na mediální hvězdu a nehraje jejich úchylné hry na jedinou pravdu a necpe se lepšolidem do zadku. Tyhle závistivé nuly jsou známé, známe jejich jména i spolky, kde se sdružují, ohánějí se ožralým dobytkem Havlem, ohání se láskou a pravdou, ale šíří jen nenávist, pomluvy a teror. Tyhle závistivé nenávistné nuly nesnášejí vlastenectví a naší vlastní kulturu a hrají si na elitu nejen národa, ale i elitu světa. A jejich nenávist došla tak daleko, že urážejí i otce Ester Ledecké a kritizují jeho písně. Janek Ledecký, otec Ester, má krásné a melodické písně o lásce a byl jeden z těch, kdo se veřejně stavěl proti covid teroru a tím se stal trnem v oku demožumpě a psychopatům z multikulti bahna. A nenávist těch úchylů se přenesla i na Ester. To je ta láska a pravda, co šíří demožumpa.

 

Já osobně beru Ester Ledeckou jako skromnou holku, co jen dělá to, co umí a co jí baví a dělá to tak dobře, že vyhrává celosvětové zlaté medaile. A protože ester nehraje úchylné a psychopatické hry pražské demožumpy, o to více jí psychopati nenávidí, protože je nejlepší. Ester se samozřejmě objevuje i v TV a debatních pořadech, protože i to patří ke kariéře, ale zůstává svá a necpe se mezi ty multikulti úchyly a nepřiklání se k jejich demožumpě.

 

Janek Ledecký, otec Ester, ví moc dobře jak to chodí v uměleckých kruzích a jaké bahno to může být a jsem si jistý, že o tom Ester poučil a ta se toho naštěstí drží.

 

Tohle začalo už před mnoha lety, kdy si rádoby televizní hvězdičky, hlasatelky a reportérky začali hrát na elitu národa a začali pořádat jejich rádoby VIP večírky, kde vždy musel být nějaký černoch, aby se cítili světově, vždy tam musel být nějaký buzík nebo lesba, aby se cítili správně „in“ celosvětově, chlast drogy a lehké děvy a ještě o tom dodnes natáčejí pořady o VIP. Pak se náhodou našli nějací stateční reportéři, kteří se dostali na některé takové VIP večírky a kladli těm samozvaným celebritám otázky ze základní školy např. o znalostech zeměpisu a dějin, a celý národ se mohl přesvědčit, jak vypatlaní a debilní jsou tyto spolky a rádoby celebrity.

 

Ono to není jen o Ester Ledecké, ale o všem, Jaromíra Jágra také nedávno pomlouvali, že cestoval s prezidentem do nejmenované země, která je demožumpě proti srsti. A je to o všch těch šikovných a talentovaných lidech co zde máme a co ještě budeme mít. Pokud nebudou mít ten jediný správný názor psychopatů ve vládě a nacistické neomarxistické žumpy, tak mají mít strach, že neuspějí. O to jim jde, Lidé jako Ester Ledecká na ty psychopaty kašle a dělá jen to co jí baví a je nejlepší a to je přesně ta cesta, kterou by se měli ubírat i další talentovaní lidé.

 

Ester Ledecká a ani Jaromír Jágr nikdy neprohlašovali že jsou Evropané, ale vždy byli hrdí na Českou zem a to je dalším velkým trnem v oku těm neomarxistickým psychopatům, kterým vadí vlastenectví. Tito psychopaté z demožumpy nenávidí naší zem  a naší kulturu tak moc, že by jí nejraději zničili a proto se snaží opět zrušit Benešovy dekrety a jednají opět se sudetskými Němci  a ukrajinskými Banderovci.

 

Psal jsem o těch výjimečných lidech, co jsem potkal a potkávám, co mají výjimečné schopnosti a talent a tam vždy musí a musel být respekt a také jistá dávka pokory. To jsou pak ty vzory, které by lidé měli mít aby je to posunovalo vpřed. Bohužel dnešní samozvané elity jsou jen psychopaté co nikdy nic nedokázali a hrají si na elitu a závidí všem a na všecko co má nějakou kvalitu a talent a šíří jen nenávist a závist a lži a opět se stále snaží rozdělit společnost.

 

Žil jsem roky v USA na Floridě a právě tam jsem potkal většinu těch výjimečných lidí a učil se od nich. Floridě je docela dost rozmanitá, nechci psát multikluti, protože je mi ten termín odporný, ale píši -rozmanitá i národnostně, protože tam jezdí na dovolenou lidé z celého světa. A co se týká Čechů, tak mám opravdu otřesné zkušenosti a to Vám potvrdí hodně lidí, co tam žijí delší dobu a nestýkal jsem se s nimi, protože Češi okrádali a pomlouvali jeden druhého, zatímco Rusové a nebo Poláci drželi nějak při sobě. A přesto jsem zůstal hrdý na svou zem na Česko a myslím tím i Moravu a Slezsko, protože u nás se stačí projít po ulici kolem kostelů, chrámů a starých domů po náměstích a člověk cítí kulturu a dědictví našich předků ve vzduchu. Dokonce i geneticky máme svůj rodný jazyk zakódován v naši DNA a nejen jazyk je v ní zakódován, ale i další genetické informace a schopnosti po našich předcích.  Ale nikdy jsem o sobě netvrdil a netvrdím a ani se necítím jako nějaký čechoameričan, ale jsem hrdý Čech a to je opět trnem v oku těm psychopatickým multikulti nacistům.

 

A o to více si pak vážím lidí, kteří také žili v zahraničí a zůstali hrdí na svou rodnou zem na naší republiku a na naše předky. A proto si vážím i těch umělců co v zahraničí žili a účinkovali a přesto stále milovali a ctili naší rodnou zem.

 

Byly doby, kdy byl svět ještě relativně vpořádku a kdy jsme si mohli dovolit kritizovat i špatné stránky umělců, protože šlo o nějaký vzor dokonalosti. Ale dnešní svět nesměřuje k dokonalosti, ale naopak k zániku díky všem úchylům a úchylárnám, díky neonacistickým neomnrxistickým samozvaným pseudoelitám, díky rozdělení společnosti a díky všem agendám na depopulizaci, debilizaci a destrukci lidské kultury.

 

Byly doby, kdy i já jsem kritizoval některé umělce za jejich chyby. Ale v dnešní společnosti jsem už trochu starší a snad i moudřejší a proto si více vážím lidí za jejich přednosti a talent a rozhodně se nebudu s někým hádat, že stále má v úctě nějakého ožralu Havla, ale spíše mě zajímá talent toho dotyčného. A tak by to dnes mělo byt aby se národ a lidé zase spojili – naučit se opět úctě a trochu pokoře jeden k druhému a tím opět budovat naší zem, podpořit ty talentované a výjimečné lidi.

 

Vysoké školy a univerzit by měly být opět apolitické, tam politika nepatří a rozdílnost názorů nesmí být nástrojem jak někoho vyhodit, ale rozdílnost názorů by se měla tolerovat jako kdysi a měla by vézt k dalšímu výzkumu a obohacení vědy, protože pochybnosti vedou člověka k další snaze vyhledat si informace nebo dále zkoumat a to je proces učení.

 

Umělecká scéna by měla být opět apolitická a umělci by se měli soustředit na umění a ne na politiku. Lidé nejsou zvědaví na nějaké paskvily o politice v divadlo, protože v mediích a TV je politických výkalů celý den až příliš. Umění má povznášet ducha a duši. Bohužel se z mnoha dnešních umělců staly politické prodejné děvky. A pak jsou ti nicneumělové co se jen nasomrovali do umělecké scény na jejich VIP úchylné večírky plné úchylů, kde si olizují své zadky a všechny údy a tím se dostali do TV jako rádoby herečky v českých seriálech a sitkomech a dalšího bahna.

 

Mě osobně zajímá především talent lidí a jejich přednosti, protože to je hybnou silou a pokrokem každé kultury, a proto si vážím lidí s talentem a snažím se je spojovat. A tam hraje zásadní roli respekt a řeknu Vám, že to hřeje u srdce a člověk má radost, když pak vidí lidi, kteří by se kvůli dnešní době nesnášeli kvůli politice, tak se spolu dokáží bavit s respektem. Těžká doba má lidi spojovat a semknout a to už se nyní děje a jsem tomu rád.

 

Lidé už mají dost těch samozvaných elit a psychopatů a samozvaných VIP co nadávají na náš národ a na naší zem. Kotel trpělivosti už dávno přetéká a brzo přijde doba, kdy šibenice nebudou jen symbolické protože tohle se opakuje celou lidskou historii, kdy lidem už došla trpělivost, vyrazili do ulic a vyházeli mocipány na ulici z oken. Dnešní psychopati mají pocit nedotknutelnosti a beztrestnosti, ale za všechny činy člověk platí v tomto nebo příštích životech. A na nás je, aby ti psychopati skončili a abychom jim už v tomto životě zabránili zničit to, co nám zde zanechali a za co umírali naši předci, protože oni umírali a bojovali i za zachování našeho rodného jazyka, nejen za naše území.

 

A važme si lidí, kteří v současnosti dělají dobré jméno našeho státu, kultury, sportu a umění a necpou se do Bruselské zadnice a do zadků neomarx-nacistické žumpy. Protože tihle talentovaní a šikovní lidé jsou dědictví naší země. A ačkoli jsme malá země tak těch výjimečných osobností v naší historii máme opravdu hodně.  Například Koudelka s STS Chvojkovice Brod – pardon, milují smích a nemohu si odpustit žertovat, protože smích je solí života

 

Aktualizováno Úterý, 08 Únor 2022 14:42