Politika

Politika, tajemství a konspirace



Dnes - Filadelfie - další muslimské hovado chtělo popravit policistu  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 08 Leden 2016 22:46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes 8.1 2016 Západní Filadelfie - muslimská poprava amerického policisty

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Pátek, 08 Leden 2016 23:14
Celý článek...
 
Další teroristický útok - nyní USA Kalifornie San Bernardino  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 03 Prosinec 2015 00:04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Kalifornii v San Bernardino se dnes střílelo- 1 -3 velmi dobře vyzbrojení muži začali střílet na konferenci v Inland Regional Center.

 

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Prosinec 2015 00:24
Celý článek...
 
Invaze do Evropy – záběry, které v TV neuvidíte, jak se chovají zběhlíci  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 29 Listopad 2015 18:32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neustále nám lžou o tom, jak velcí chudáčkové jsou uprchlíci, jak jsou zbídačení a jak představují elitu světa a jak mají vybudovat novou lepší Evropu. V TV záměrně ukazují fotky, kde jsou děti apod., ale žen a dětí je podle statistik a očitých svědků mezi zběhlíky jen 1 procento !!!

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 29 Listopad 2015 18:36
Celý článek...
 
Výrazný obrat celosvětových sil – Rusko upevňuje svoji pozici a spolupráci s Evropou  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 22 Listopad 2015 02:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a bez mého souhlasu a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!


Již ten samý den, 13 listopadu 2015, jak jsem viděl první záběry a informace o teroristických útocích v Paříži, jsem věděl, že na tom je něco moc divného a že to nesedí a že mi to připomíná teroristické útoky z 9. září v New Yorku z roku 2001. A ten samý večer jsem psal ve zprávě na FB skupině, že mám silné podezření, že do celého incidentu budou zapojeny tajné informační složky. Čím více jsem sledoval zprávy a četl informace v médiích, tím byl scénář s 9/11 čím dále podobnější. Také se našly falešné pasy ihned po útocích. Také se objevily fotky potencionálních útočníků a také se objevily razie, aby byli zabiti a umlčeni svědkové a zakryla se tak pravda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:33
Celý článek...
 
Situace v Evropě spěje ke krachu unie a změně a vytlačení islámu z Evropy  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 19 Listopad 2015 21:24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přestože v českém mediálním bahně neustále lžou, o tom, že uprchlíci jsou elita světa, samý inženýr, doktor, proktolog a bůhví co ještě, a přestože stále kritizují odpůrce uprchlíků a říkají, že ČR je bezpečná a máme milovat uprchlíky a brát si je do svých domovů. Tak situace je podstatně jiná.  Mnoho států se potýká s teroristickou hrozbou, mnoho států zpřísňuje bezpečnostní opatření a mnoho státu se otevřeně staví nejen proti uprchlíkům, ale zároveň velmi tvrdě vystupuje proti islámu.

 

Přidejte se k naší FB stránce -

https://www.facebook.com/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno-185764254800966/

 

 

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a mého svolení a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!

 

 

 


 

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:33
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 4 z 23