Politika

Politika, tajemství a konspirace



To je revoluce, teď to nevzdáme. Slovenské politiky čeká peklo  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 29 Leden 2012 23:00

Něžná revoluce neskončila – dokončeme ji. To je jedna z výzev, které se objevují na sociální síti mezi lidmi, kteří vyjadřují podporu slovenským protestům směřovaným proti korupčním aférám v nejvyšší politice. Vypadá to, že kvůli korupci v pátek vyjdou do ulic tisíce Slováků. Ačkoli v Česku je korupčních afér také nepočítaně, zatím se nikdy takovýmto ostrým způsobem semknout a vyjádřit svoji nemilost, lidem nepodařilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Středa, 01 Únor 2012 20:45
Celý článek...
 
Anonymous podporia protestnú akciu Gorila. Napadnú stránky Penty  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 28 Leden 2012 18:52

Hackerská skupina Anonymous chce podľa zverejnených informácií podporiť piatkovú protestnú akciu Gorila útokom na stránky finančnej skupiny Penta. "Nezabúdame ani na to, ktorú banku po novom vlastnia," uvádza Anonymous vo svojom vyhlásení. Penta má vo svojom portfóliu Prima banku Slovensko, ktorú kúpila od francúzsko-belgickej skupiny Dexia v závere roka 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Sobota, 28 Leden 2012 18:55
Celý článek...
 
Politická špína - ČEKIA: 43,5 % zahraničního kapitálu v českých firmách pochází z daňových rájů  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 10 Leden 2012 23:00

Objem registrovaného kapitálu tuzemských firem, který je ovládán z daňových rájů v letošním roce vzrostl o 11,7 %, zatímco celkový objem zahraničního kapitálu v tuzemských společnostech poklesl o 1,93 procenta. Objem českého kapitálu vzrostl o 3,47 procenta. Tuzemské subjekty aktuálně ovládají 59 % z celkového registrovaného kapitálu (1310 z 2227 miliard korun) a mají majetkový podíl v 76 % (297 274) českých firem. Největšími zahraničními vlastníky, z pohledu ovládaného registrovaného kapitálu, jsou Nizozemci, Rakušané a Němci. Nejvíce českých firem je ze zahraničí kontrolováno majiteli z Ruska, Německa a Ukrajiny. Informace vyplývají z analýzy vlastnické struktury české podnikatelské sféry, kterou dnes zveřejnila Česká kapitálová informační agentura (ČEKIA).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 08 Leden 2012 14:59
Celý článek...
 
Jak vysoký berou průměrný důchod v Evropě  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 06 Leden 2012 23:00

Podívejte se jaký je průměrný měsíční důchod v Evropě a jaké jsou platy poslanců. Ironie je, že veškeré zákony nyní schválené jsou namířeny proti nejchudším vrstvám obyvatel a ti nejbohatší na tom budou nejen profitovat, ale ještě si polepší, jak asi víte podle znění nových zákonů. Tito zkorumpovaní čeští politici mají svůj zisk jistý a vůbec jim nejde o lid ani, že spravují společný majetek, oni z něj jen kradou, vyžírají a ožebračují náš stát a ještě devastují ty, co už nemají z čeho platit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 08 Leden 2012 18:25
Celý článek...
 
Americké koncentrační kempy a Nový zákon o stanném právu v USA  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 06 Leden 2012 23:00

Je důležité vědět, co se chystá v USA, protože to nesouvisí pouze s americkým kontinentem, ale celosvětovým hnutím, které nyní probíhá. Internet je nyní zaplaven zprávami o Obamově administrativě, kdy Obama podepsal zákon ohledně stanného práva a tím se potvrdily přes deset staré konspirační teorie . Zároveň, ale nedostatečně informovaní pisálkové přežvýkávají jejich domněnky o tom, co se stane, co se chystá apod. Skutečnost je ale opět trochu jiná a panika, která se záměrně šíří je podporována samotnou vládou USA.

Pouze pro registrované - registrace jen za 189 Kč/ měsíc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Neděle, 08 Leden 2012 18:27
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 10 z 23