Medicína

Informace z oblasti medicíny a alternativních metod lečení



Je Wuhanský koronavirus biologická zbraň ?
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 29 Leden 2020 21:23

Je Wuhanský koronavirus biologická zbraň ?

 

 

 

Jsem vždy velmi opatrný, co se týká konspiračních teorií. Bohužel ale vychází stále častěji najevo, že většina konspirací se nakonec ukáže být jako holá pravda. A ta pravda, která se dnes dostává na povrch přes různé alternativy nebo přes odvážné zainteresované osoby jsou dnes označovány jako Fake News. Posbíral jsem a přeložil zde různé informace z různých zdrojů ohledně záležitosti Wuhanského koronaviru. A ve chvíli, kdy píšu tyto řádky se situace dále vyvíjí. Jedni hlupáci vykřikují, aby se nevyvolávala panika a druhá polovina hlupáků vyřvává, že se nic neděje, jakoby se to ČR vůbec netýkalo. Při překladu uvádím informace z různých zdrojů, které uvádějí, že za tuto biologickou válku může Trumpova vláda, ale já osobně se nedomnívám, že by v tom měl prsty Trump a jeho vláda. Většina lidé už dnes ví, že USA se snaží ovládnout „Deep state“ jakási tajná stínová vláda mimo vládu, která určuje, co se bude dít. A právě proti nim stojí Trump. Právě proto se ho snaží CIA a demožumpa obvinit z vlastizrady a neustále ho falešně obviňují. Nezastávám se Trumpa. Ale americká a světová politika je opravdu obrovsky sofistikovaná velká šachová partie a málokdo do ní vidí, a rozhodně to nebudou čeští ani mainstreamoví prestituti nebo novinářské prostitutky. Zde jsou uvedená nějaká fakta, která naznačují, že by se skutečně mohlo jednat o biologickou válku. A jak vždy říkám – pátrejte sami a dál po informacích.

Celý článek...
 
Ebola byla nyní do Afriky záměrně zavlečena západem!! Jaká je pravda o celé této mediální hysterii? Exklusivně na www.zahady-mysteria.cz
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 18 Říjen 2014 13:28

       

Média v ČR a v celém světě jsou plná článků a hysterie o ebole, její nakažlivosti a záměrně zmanipulované zprávy a informace neustále straší lidi po celém světě. Kde je ale pravda o ebole? V Africe je nyní mnoho článků veřejně v médiích a veřejně se píše pravda o celé kauze ebola 2014 a cílem je jednak rozšířit ebolu a také nerostné zdroje Afriky. Jak to bývá, vždy nejde jen o jeden cíl, a tak v této kauze figuruje i farmaceutická mafie, která si chce namastit kapsu prodejem smrtících vakcín proti ebole. Je třeba šířit to, co si nyní přečtete, proto uvolňuji tento článek. Sdílejte tento článek – podmínka je uvézt tento web jako zdroj.

 

 

   

 

 

 

 

Celý článek...
 
Nové studie - byliny a paměť
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 04 Říjen 2014 20:40

  

  

       Nové výzkumy - byliny a paměť

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Nová GMO vakcína proti chřipce v USA
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 04 Říjen 2014 19:20

  

  

  

  

   FDA schválila první GMO vakcínu proti chřipce: V oběhu bude v roce 2014

  

  

  

  

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Podfuk s vakcínami
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 08 Září 2014 00:00

 

    Podfuk s vakcínami - jsou konstruovány tak aby selhaly, tvrdí virologové. Mediální manipulace placená farmokologicko průmyslovou mafií nás stále masíruje tím, že jsou vakcíny absolutně bezpečné a že nás vakcinace ochrání proti chorobám. Straší nás, že když se nenecháte očkovat, tak nakazíte ostatní lidi a nově se chystá i zákon na povinné očkování dalších chorob. Ve společnosti se vedou diskuze o nebezpečnosti očkování, ale stále dokola se nás snaží umlčet, lidé ale nejsou už tak hloupí a začínají číst a hledat informace. Lidé dokonce varují před očkováním a sami popisují děsivé příběhy úmrtí a poškození dětí po očkování. Zde je pár informací z českého internetu na téma očkování.

 

 

 

 

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 3 z 12