Medicína

Informace z oblasti medicíny a alternativních metod lečení



Moře po hurikánu Irene vyplavilo na pláž montaucké monstrum
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 03 Září 2011 20:14

Moře u pláže Long Beach v New Yorku vyplavilo v neděli neidentifikovatelné stvoření. Podivné nafouknuté tělo, které se našlo poté, co se po severovýchodním pobřeží Spojených států přehnal ničivý hurikán Irene, nápadně připomíná montaucké monstrum.

 

 

 

Celý článek...
 
Pampeliška jako potrava i lék
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 01 Září 2011 00:00

Podle nejnovějších výzkumů dokáže pampeliška léčit neuvěřitelné množství nemocí a to dokonce i těch, které jsou dnes považovány za nevyléčitelné. Mnozí ji považují za nepříjemný plevel, ročně vynakládáme statisíce na to, abychom jí jako plevel vyhubili, ale na léky proti nemocem, které pampeliška léčí, vynakládáme mnohem více peněz. Proč vynakládáme tolik peněz za léky, když máme k dispozici 100 procentně zadarmo léčivou rostlinu, která nejen léčí, ale dokonce nás i vyléčí z mnoha chorob?

 

 

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Magnetičtí lidé – nová linie člověka? video
Napsal uživatel Petr Kulík   
Sobota, 27 Srpen 2011 21:37

Na internetu je spousta videa, kde vystupují lidé s „magnetickými schopnostmi“ tak jako tato dívka ze Srbska - Jelena Moncilová. Tento velmi fascinující fenomén byl objeven v celé rodině na Taiwanu a také u lidí v Malajsii.

Nejedná se o domácí videa, ale jde o dokumenty o mimořádných schopnostech lidí po celém světě.

 

 

 

 

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Sklenička vína denně snižuje riziko alzheimera, tvrdí vědci
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 24 Srpen 2011 00:00

Velmi mírné až mírné společenské popíjení - jedna nebo dvě skleničky vína nebo jedno pivo denně - může podle amerických badatelů snížit riziko onemocnění Alzheimerovou chorobou. Po rozboru víc než 140 studií vypracovaných počínaje rokem 1977 a zachycujících 365 tisíc lidí došli vědci z Loyolovy univerzity v Chicagu k závěru, že riziko se snižuje o 23 procent.

 

 

 

 

Celý článek...
 
Liga lidských práv: Desatero nových zdravotnických zákonů, které pacienta překvapí
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 23 Srpen 2011 11:44

Liga lidských práv: Desatero nových zdravotnických zákonů, které pacienta překvapí

22. 8. 2011 - PRAHA [Econnect]

 

Zdravotní péče bude moci být beztrestně poskytnuta na nedostatečné úrovni. Bez souhlasu rodičů se nikdo v sedmnácti nedostane ani k zubaři. To jsou jen dvě z novinek připravovaných zdravotnických zákonů, jež budou poslanci zítra od deseti hodin projednávat ve výboru pro zdravotnictví. Návrhy zdravotnických zákonů (zákon o zdravotních službách a zákon o specifických zdravotních službách), které v současné době projednává poslanecká sněmovna, přinášejí řadu pozitiv a posílení práv pacientů.

 

 

 

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 5 z 12