Medicína

Informace z oblasti medicíny a alternativních metod lečení



Extáze by mohla v budoucnu léčit rakovinu, doufají vědci
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 23 Srpen 2011 08:26

Mohla by to být nová cesta v boji s rakovinou. Australským a britským vědcům se totiž podařilo vytvořit silnou látku, která ničí rakovinné buňky jejich vlastní metodou. Účinná složka útočí na tuk v membránách, čímž buňky prakticky zabíjí, tvrdí vědci z University of Birmingham a University of Western Australia.

 

 

 

 

 

Celý článek...
 
Nový test dokáže odhalit, zda nádor bude metastazovat
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 16 Červen 2011 00:00

Každý rok na rakovinu umírá tisíce Čechů. Mnohdy za to může pozdní příchod k lékaři, jindy nebezpečné metastázy do dalších orgánů v těle. A právě šíření nádoru a jeho metastazování patří mezi známky nebezpečnosti, podle kterých lékaři stanovují léčebný postup, závažnost a prognózu onemocnění.

 

 

 

 

Celý článek...
 
Nový krevní test prozradí, jak dlouho budete žít
Napsal uživatel Petr Kulík   
Středa, 15 Červen 2011 00:00

Chtěli byste vědět, kolik času na světě vám ještě zbývá? Na otázku by vám mohl odpovědět nový krevní test, který bude již brzy k dostání ve Velké Británii, informuje server Independent.

 

 

 

 

 

Celý článek...
 
Evoluce člověka neskončila
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 12 Červen 2011 17:41

 

 

Evoluce člověka ještě neskončila. Pokračuje dále a právě v tuto dobu je přechodové období, které navozuje podmínky pro evoluci člověka. Jen se o tom nedovíte v médiích, protože ty mají na starosti jiné oblasti jako jsou politické a psychopatické zájmy psychopatů v politice a jejich propagace v médiích, které tato politická špína vlastní. Lidská evoluce pokračuje i navzdory snahám světové vládnoucí elity potlačit pravdivé informace o vývoji lidského druhu, o vývoji medicíny a technologií. Stále je naděje v tom, že se rodí čím dále vyvinutější a geneticky vyvinutější děti, jen je potřeba se jim věnovat jinak, než doposud. Zároveň s tím probíhá i přirozená genetická přeměna lidského druhu.

 

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Po prášcích na potenci můžete ohluchnout, varují lékaři
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 10 Červen 2011 00:00

Pokud své problémy s potencí řešíte Viagrou nebo podobnými léky, riskujete hluchotu, varují lékaři. Podle nich mohou být tyto prostředky spojeny se stovkami případů náhlé ztráty sluchu po celém světě. Informoval o tom server Daily Telegraph.

 

 

 

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 6 z 12