Medicína

Informace z oblasti medicíny a alternativních metod lečení



Nebezpečné očkování nejen na Slovensku část 2
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 05 Květen 2011 12:21

Již dlouhou dobu se diskutuje o nebezpečí očkování, a ačkoli se mnoho článků, které upozorňují na to, že očkování dokonce zabíjí, tak se situace stále nemění. Očkování je stále povinné, i napříč smrtelným rizikům,  které mnohonásobně převyšují léčebný efekt. Jedna věc je smrtelné riziko očkování, druhá věc je jeho neúčinnost a třetí věc je zneužití očkování jako nástroj k redukci populace, o čemž píší mnozí světoví odborníci a tito také varují. Mezi jedním takovým, byl i Bill Gates, který veřejně o této problematice mluvil před několika roky. Zde přinášíme situaci s očkováním na Slovensku, která nesouvisí jen s tímto územím a státem, ale jde o stejnou situaci jako u nás a v jakémkoli dalším státě.

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Nebezpečné očkování nejen na Slovensku část 1.
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 05 Květen 2011 12:21

Již dlouhou dobu se diskutuje o nebezpečí očkování, a ačkoli je mnoho článků, které upozorňují na to, že očkování dokonce zabíjí, tak se situace stále nemění. Očkování je stále povinné, i napříč smrtelným rizikům,  které mnohonásobně převyšují léčebný efekt. Jedna věc je smrtelné riziko očkování, druhá věc je jeho neúčinnost a třetí věc je zneužití očkování jako nástroj k redukci populace, o čemž píší mnozí světoví odborníci a tito také varují. Mezi jedním takovým, byl i Bill Gates, který veřejně o této problematice mluvil před několika roky. Zde přinášíme situaci s očkováním na Slovensku, která nesouvisí jen s tímto územím a státem, ale jde o stejnou situaci jako u nás a v jakémkoli dalším státě.

 

 

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Evropská unie zakazuje přírodní léky
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 02 Květen 2011 17:25

Arogance, nacistické praktiky a drzost farmaceutického komplexu nemá hranic.  Nejen, že jsou bez našeho vědomí uváděny na trh preparáty, které jsou smrtelně nebezpečné, ale zároveň jsou zakázány přírodní léky, které by mohly konkurovat farmaceutickému nacikomplexu. Vrchol drzosti je ten, že se nyní v Evropské unii nařizuje a oficiálně zakazuje používání většiny přírodních léčiv.

Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Očkování, poruchy vývoje a imunity u dětí Část 2.
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 01 Květen 2011 09:44

 

Další dosud běžně neznámým jevem je, že součástí přizpůsobení mikrobů je i přizpůsobení závažnosti nemoci podle cesty přenosu. Když mikrob potřebuje, abyste se pohybovali mezi ostatními lidmi, nebude nemoc tak vážná, abyste nebyli schopni vstát z postele – například běžná nachlazení, ale i dětské nemoci. Když potřebuje, abyste nehybně leželi, bude vám tak zle, že se nepohnete – například malárie. U nemocí přenášených infikovanou vodou se ukazuje, že závažnost záleží na kvalitě kanalizace v dané zemi. Někde v Africe, když máte choleru, můžete ležet, kálet pod sebe a je vysoká šance, že se výkaly dostanou do společného zdroje vody a nakazí další lidi. V civilizovaných zemích skončí v kanalizaci, kde budou zničeny. Proto v civilizovaných zemích nemívá cholera tak vážný průběh, může proběhnout i docela nenápadně, aby vás donutila jít mezi lidi a šířit ji tam. Tento jev byl pozorován v latinsko amerických zemích, kde mohli porovnat výskyt v chudinských a bohatých čtvrtích. Jistě že na to měl vliv i stav výživy obyvatel.

Celý článek...
 
Očkování, poruchy vývoje a imunity u dětí Část 1.
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 01 Květen 2011 09:23

Jsem praktická lékařka pro dospělé s cca 15 letou praxí, praktikuji homeopatii, zabývám se i jinými metodami alternativní medicíny. Nevlastním žádný oficiální papír, který by mě prohlásil za odborníka na očkování. Jsem „jen“ praktická lékařka, která vidí denně své pacienty a má zájem o to, aby byli zdraví. Nezapomněla jsem na Hippokratovu přísahu – především neškodit – a cítím jako svou morální povinnost doporučit jen takovou léčbu, kterou bych byla ochotna podstoupit sama. Cítím se oprávněna veřejně sdělit svůj názor, ke kterému jsem se propracovala během let své praxe a studia homeopatie, během studia různých zdrojů týkajících se očkování a infekčních nemocí, pozorováním vývoje svých dětí a léčbou dětských homeopatických pacientů.

 

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 Další > Konec >>

Strana 11 z 12