Konspirace

Tajne a zahadne konspirace a konspirační teorie



Je čas změnit naše vědomí - David Icke část 1.  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 08 Duben 2011 23:02


David Icke je jedním z investigativních badatelů, bývaly věhlasný reportér a nyní přednáší o konspiračních tématech, o pravdě ekonomické a politické špíny a dalších ožehavých tématech. Spolupracuje úzce s dalšími významnými odborníky. Jeho osobě věnujeme speciální článek. Prozatím se podívejte na jeho poznatky a názory.

 

 

Aktualizováno Neděle, 31 Červenec 2011 09:02
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
USA se chystá vyhledat a zabít „Boží děti“  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pondělí, 04 Duben 2011 21:49

Ruské pravoslavné církvi a jejím hlavnímu vůdci a patriarchovi Krillovi I,, a jejím „ tajemným potomkům“, kteří sídlí v Kyjevě, se dostalo varování. Varuje, že Spojené státy americké se nyní chystají identifikovat, a pak pozabíjet "Boží děti", o kterých se prorokuje jejich návrat v "posledních dnech" aby zkultivovaly naši Zemi a obnovili rovnováhu.

 

Aktualizováno Pondělí, 04 Duben 2011 21:57
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Americké testy na zemětřesení? Část 2.  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Neděle, 27 Březen 2011 12:50

tsunami " Aum charismatický guru, Shoko Asahara předpověděl zemětřesení v Kobe devět dní před akcí. 08.01.1995 rozhlasové stanice, Asahara uvedla: "Japonsko bude napadeno zemětřesenín v roce 1995. nejpravděpodobnější místo je Kobe. " Hideo Murai , nakonec ministrpro  Vědu a techniku Aum Shinrikyo ale tento názor nesdílel. Murai - údajně

nejinteligentnější Japonec, který kdy žil - byl zavražděn při atentátu, jež zorganizovala Yakuza krátce poté, promluvil v záznamu zpravodajství zahraničních korespondentů.

 

Aktualizováno Neděle, 27 Březen 2011 15:51
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Benjamin Fulford a jeho výpověď o Japonsku  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Čtvrtek, 24 Březen 2011 02:28

Benjamin Fulford a Japonsko - záhady, mystéria a tajemstvíVelmi důležité informace pochází přímo z Japonska, kde byla na internetu nedávno velmi populární video Benjamina Fulforda, kde se mimo jiné tvrdí, že minulý rok měl B Fulford interview s Heizo Takanakou ministrem financí Japonska, kde Takenaka a jeho vyslanec tvrdili, že se skupina amerických a evropských oligarchů snaží převzít kontrolu nad Japonskou ekonomikou pomocí technologie na zemětřesení. Tehdy tomu Fulford nevěřil, ale jakmile se pokoušel zjistit něco o tom co se děje , řekla mu japonská tajná policie, že bude japonské město Niiagata zasaženo zemětřesením. O dva dny později, nastalo zemětřesení ve 2 epicentrech v Japonsku, ve městě Niiagata a poblíž Tokia. Po této události B Fulford začal pátrat po informacích o zařízení HAARP a došel k závěru, že toto zařízení opravdu dokáže způsobit zemětřesení. (poznámka P. Kulík – tato informace jePouze pro registrované uživatele známa už delší dobu nejen z mnoha internetových webů,ale i od odborníků jako je R Hioagland , D. Wilcock apod.) a dělají to pomocí antén, které vysílají miliony watů mikrovln. Tyto mikrovlny samozřejmě nejen ohřívají mořskou vodu, a tím způsobit zemětřesení i tropickou bouři obrovských rozměrů a nasměrovat ji.

Aktualizováno Neděle, 27 Březen 2011 15:50
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
Americké testy na zemětřesení? (Část 1)  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 22 Březen 2011 23:14

Japonsko, americké testy na zemětřesení - záhady, mystéria a tajemstvíPouze pro registrované uživateleUrčitě každý sleduje TV a nejnovější vývoj událostí v Japonsku. Se smutkem sledujeme počty obětí a čteme různé komentáře a vysvětlení k čemu vlastně došlo. Většina lidí ani neví, o co vlastně jde a hltavě přijímají jakoukoli novou informaci, protože přesně tak jsou média nastavena, aby diváky napínali, udržovaly v nejistotě i přesto, že hlasatel tvrdí, že budou přinášet žhavé zprávy přímo z místa „činu“. Japonsko je uváděno jako samostatná událost, ale ten, kdo sleduje nějaký čas události na pozadí, už ví, že toto se děje přesně podle jistého scénáře a že se jedná o cílené útoky pomocí zařízení a zbrní na vyvolání zemětřesení. Tyto zbraně nemají nic společného s HAARP,ale jsou založené na výzkumech Nikoly Tesly.

 

Aktualizováno Pondělí, 30 Květen 2011 01:25
Pro čtení dále je nutná registrace...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 9 z 9