Věštění

Informace o věštění



Na smetišti jasnovidců 3  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 25 Březen 2011 15:59

 

psychic

Tentokrát si udělejte nějakou silnou kávu, zahoďte noviny, usedněte hluboko do křesla a prosím - připoutejte se. Opět Vám zamotám hlavu a opět jsem přesvědčen, že v mnohých vyvolám hysterický záchvat smíchu, aby jste něco nerozbili nebo snad dokonce neskočili z okna. Mám rád smích a legraci.Ostatně, kdo byli šašci ve středověku? Proč měl každý král nějakého šaška. Nedávno mi kdosi vytkl, že lidi mají svoje jednoduché myšlení, aby se nemuseli zabývat sami sebou a podívat se sami na sebe do zrcadla a že prý je moje články provokují a ..... A tohle všechno ještě podtrhl kolega, který pracuje jako šéf kulturního střediska ve městě XY a říká, že národu blbců se lépe vládne.

 

Aktualizováno Pátek, 25 Březen 2011 23:18
Celý článek...
 
Na smetišti jasnovidců II  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 25 Březen 2011 15:16

 

psychic

"Tak se ksakru prober, co se s tebou děje ????Kde je forma, kde je pohyb, kde je obsah ?A kde jsi ty ?", zařval na mě kdysi můj učitel. A já byl překvapen, protože takového jsem ho neznal a ten tichý a usměvavý maličký muž se najednou postavil proti mně a křičel. Chtěl jsem odpovědět, ale zastavil mě svým: "Já vím, je v tomženská, nemusíš mi to ...poznal jsem to podle pohybu a.."

 

 

Aktualizováno Pátek, 25 Březen 2011 23:17
Celý článek...
 
Na smetišti jasnovidců  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Pátek, 25 Březen 2011 14:49

 

 

psychic

Nejdříve musím podotknout že mám hlubokou úctu k lidem, jenž mají jakýkoliv talent a k těm, jenž mají jasnovidecké schopnosti. Jsou velice schopní jasnovidci, ale jsou i tací, co doslova poškozují své zákazníky.

Je mnoho typů jasnovidců a to, že někdo umí číst budoucnost, neznamená ještě, že je jasnovidec. Jsou lidé, co čtou z karet, existuje numerologie, astrologie, někdo používá kyvadla, někdo je schopen určovat z předmětu, někdo z fotky. Ano, každý máme talent na něco a mít talent či schopnost věštit - to je už něco víc a měli bychom se zamyslet, co to znamená.

 

Aktualizováno Pátek, 25 Březen 2011 15:56
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 4 z 4