Výrazný obrat celosvětových sil, Čína se zapojuje do bojů v Sýrii a konec totality USA ?  Email
Napsal uživatel Petr Kulík   
Úterý, 06 Říjen 2015 22:42

 

 

Velký zvrat v celosvětové politice a vojenské strategii

 

Válka v Sýrii - aktualizace –  Čína se připojila k Rusku do války v Sýrii.

 

Čína se právě připojila k letectvu Ruska a čínské letouny budou společně s Ruskem útočit na ISS teroristy. Ve čtvrtek čínský Ministr zahraničí prohlásil v bezpečnostní radě UN( spojených národů), že svět nemůže jen nečinně stát a přihlížet se založenýma rukama, ale musí se aktivně zapojit ( do řešeni krize v Sýrii. Včera Rusko prohlásilo, že vyšle 150 000 svých vojáků označených jako "dobrovolníci" - nejedná se ale o dobrovolníky, je to jen promyšlený tah proti fašistickým médiím západu obvinující Rusko. Tito vojáci jsou speciální jednotky, nálepka dobrovolníků jim byla dána z politických důvodů kvůli médiím, a tito vojáci mají útočit na ISS.

Přidejte se k naší FB stránce - https://www.facebook.com/Z%C3%A1hady-myst%C3%A9ria-a-tajemno-185764254800966/

 

Bohužel přicházím na to, že různé weby kradou  mé informace z tohoto webu a článků !!, aniž by uvedli zdroj informací, což je trestné a neetické. Proto varuji - Tento web, články a informace jsou vlastnictvím autora. Jakékoli použití, kopírování a publikace informací z tohoto webu lze pouze se souhlasem autora !  Poslední informace o vývoji předkládám do neplacené sekce, aby lidé věděli, co se u nás nyní tají a protože média pomáhají stále propagovat islám, uprchlíky a tím ohrožují bezpečnost státu a vyvolávají extrémistické nálady. Pokud najdu opět další informace ze svého webu jinde bez uvedení autora a mého svolení a uvedení zdroje, dám všechny články do placené sekce !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Psal jsem také asi před týdnem, že Rusko používá sofistikovanou nejmodernější protivzdušnou obranu, s kterou si USA neví rady a Rusko tak vyhlásilo bezletovou zónu nad některými oblastmi v Sýrii, samozřejmě aby hlavně ochránilo své základny. Rusko i Čína disponuje tajnou, velmi moderní technikou, z které má USA obavy, protože před několika měsíci Ruská bojová technika úplně vyřadila z provozu Americkou atomovou ponorku a úplně jim vyřadila elektronický systém a deaktivovala atomové zbraně a nezůstalo pouze u této ponorky. Jistě mnozí čtenáři vědí, že i USA má velmi moderní tajné zbraně, ale jednak se s nimi nemůže vytasit, protože nyní nestojí jen proti Rusku, a jednak proto, že většinu tohoto tajného zbrojního arsenálu je v rukou tajných složek a většina z nich není nakloněna černému muslimovi v Bílém domě.

 

 

Rusko nezůstane jen v Sýrii

Mimochodem, Ruské jednotky nejsou jen v Sýrii, ale i v Iráku v Bagdádu. Iracký předseda vlády Haider al-AbadiBagdád velmi vstřícně nabídl využívat jejich základnu v Al Taqaddum Air Base v Habbaniyahu 74 km západně od Bagdádu. Zapojení Ruska v Iráku je také velmi významné právě proto, že podle Ruských informačních zdrojů v Iráku bojuje 2500 čečenských muslimů proti teroristům z ISS. Tím Putin zabíjí několik much jednou ranou, protože to jednak řeší dočasně otázku ruských muslimů a zároveň i řeší situaci v Iráku, kde jsou každodenně zabíjeni lidé a kde USA způsobili totální rozvrat a chaos a ekonomickou a sociální destrukci celé země.

Irácká vláda neoficiálně požádala Putina k boji proti ISS i v Iráku. Ačkoli to Irácká vláda neprohlásila ještě oficiálně a veřejně, již nyní nabídla svoje rozvědky a zpravodajské služby k dispozici Putinovi. Iráčané jsou pořádně naštvaní z toho, že Američané nedokážou a nechtějí bojovat proti teroristickým jednotkám v Iráku, a proto hodlají nyní spolupracovat s Ruskem. Prozatím však Irácká vláda nechce pozemní Ruské síly na svém území, pouze leteckou podporu a nálety na teroristické cíle ISS. Také by rádi nahradili a získali nové tanky za ty, které byli zničené při boji s ISS. Otázka je, zda tanky koupí od USA a nebo od Ruska, ale nejspíše jim je za nějakou dohodu dodá Rusko.

 

Také jsem zde psal, že černý muslim v Bílém domě Obama má nyní obrovský strach, protože si nedovolí útočit na Rusko a právě nyní, kdy se k Rusku připojila i Čína, v tuto chvílí černý muslim Obama sklapl a mlčí. Určitě za něj budou mluvit jeho poskoci, ale musí být velmi opatrní, protože Čína je pro USA nepostradatelná, protože vlastní téměř celý americký dluh a výrobu.

 

Nyní už USA a západ nestojí jen proti Rusku, nyní už stojí proti celé BRICSA. Spojenectví Ruska a Číny přišlo v pravý čas, protože černej muslimskej kašpárek skákal vzteky, že Rusové za jeden týden zničili více teroristů než USA za celý rok a že Rusko rozbilo jejich ropný a drogový byznys s ISS, a protože černej muslim Obama teď musí držet hubu, tak za něj na Rusko útočí NATO a vyzývá Rusko k zastavení náletů. To jasně ukazuje kdo ovládá NATO a Bruselskou fašistickou kliku a že to je jen Americká odnož. Nedivím se našim vojenským expertům, že kritizují NATO. Nyní NATO musí také držet hubu, protože kritizovat Rusko a Čínu k tomu, na to nemá odvahu a kdyby přece jen mělo námitky, tak Čína by podnikla velmi drsné kroky vůči Bruselskému bankovnímu systému mafiánů.

 

Co se černého muslima Obamy týče, ten je opět vzteky bez sebe, že se mu nedaří plán islamizace Evropy a tak láká muslimy do USA. Na amerických webech se objevují články o jistých podnikatelích a politicích, kteří pro muslimy v USA nyní budují speciální tábory a obytné jednotky a domy. Před časem jsem také informoval, že černý muslim Obama vyhlásil, že USA přijme 10 000 syrských uprchlíků. Ale nakonec vyšlo najevo, že tajně lobuje v senátu, aby se přijalo 100 000 muslimů do USA, což v amerických médiích vyvolalo obrovskou bouří a hněv.

 

 

 

 

Nové rozdělení sil

Tato situace spojení USA, Číny, Iráku, Sýrie a dalších státu do bojů proti ISS a teroristům je nový začátek, kdy BRICSA oficiálně vstoupila scénu, aby ukázala svou sílu. Doposud mafiánská klika západních médii štvala a lhala o Rusku, ale nyní si těžkou troufne obvinovat i Čínu. Putin oficiálně prohlásil, že USA vycvičilo teroristy z ISS a že je za tím jen americký ropný a drogový byznys s ISS. Američané už rok bombardují domnělé teroristické cíle, ale ty zůstávaly neponičené a mnoho amerických webů dokládaly důkazy o tom, jak se situace má že USA nemá vůbec zájem bojovat proti ISS. Jakmile začaly Ruské letecké nálety na ISS v Sýrii, okamžitě se v západních médiích objevily falešné fotky údajných civilních obětí a začala se opět štvavá kampaň proti Rusku, toto samé prohlásil i Putim na veřejnosti a oficiálně a dodal, že ruští experti z tajných složek okamžitě odhalili Photoshop fota a jeho padělky, které se objevily v západním tisku.

Rusko používá v Iráku také své nejmodernější tanky a toto vyvolalo obrovskou paniku ve Velké Británii, kde se v parlamentu živě diskutovalo o tom, že britské tanky jsou nyní nepoužitelně a jejich dostupnost a připravenost je řádově b týdnech až měsíci a že by se mělo Rusku zakázat nejmodernější ruské tanky vůbec používat.

 

Co bude následovat?

Putin má nyní v Americe obrovskou podporu a mnoho webů a sami poslanci chválí Rusmkou intervenci a zapojení do situace, Donald Trump, žhavá kandidát na prezidenta prohlásil, že je nakloněn Putinovi. Američané si nenechají líbit politiku černého muslima Obamy a jeho kliky, vyjdou do ulic a nastanou nepokoje. Na to je americká vláda připravená a má své jednotky a tábory pro takové případy. Ale kromě fašistické kliky -  Obama a jeho kabinetu jsou v Pentagonu i speciální složky a tajné složky a nejvyšší generálové tzv. "White hats", kteří už před více jak rokem veřejně prohlásili, že jsou svými postoji mimo Obamovu jurisdikci a v případě, že by černej muslim chtěl napadnout vlastní americký lid, tak by White hats byli na straně lidu a ne černého muslima. Tito Nejvyšší generálové z White hats několikrát prohlásili, že jak vojáci, tak jejich nadřízení mají své rodiny a své příbuzné, a ty prostě určitě nebudou zavírat do koncentračních, které se staví v USA už přes 10 let.

Jak je vidět, světové rozdělení sil se najednou změnilo. Západní mafiánská klika médií bude dál hovořit o Americké síle a převaze a dál budou oblbovat lidi, že Amerika je stále číslo 1. Ale situace už je jiná, protože Rusko má nyní podporu i mezi samotnými Američany a dokonce i v Evropě, Asii a středních východě. Zde nejde ale jen o Rusko, jde o celé uskupení BRICSA, které nyní veřejně vkročilo na scénu. A tím se celá situace mění.

Mnoho států nyní přehodnotí sankce proti Rusku. Mnoho států už dlouho protestuje proti sankcím uvaleným na Rusko a nyní je čas je skončit a nastartovat novou spolupráci s Ruskem i Čínou a otevírají se nové dveře a příležitosti.

Navíc – teroristé už nyní nestojí proti USA a Evropě a svým tradičním nepřátelům. Nyní už stojí teroristé proti Rusku, Číně a celému světu. Amerika se velmi brzo dostane do situace, kdy oficiálně vydá několik prohlášení, které naznačí, že je USA ochotná spolupracovat a respektovat nejen Rusko, ale i celou BRICSA. Amerika má sice několik spojenců, ale už ztratila post velmoci a vojenského diktátora.

Určitě si pamatujete na velmi významné návštěvy Putina s nejvyššími představiteli Evropy, Japonska a dalších států. To nebyla náhoda, protože se jednalo o spolupráci s novou měnou a ekonomickou strukturou BRICSA.

 

Evropa si nyní musí uvědomit hodnotu Ruska, Číny a musí si uvědomit význam a hodnotu spolupráce. Už to není rozdělení na USA, Rusko a zbytek světa, ale Evropa má velmi dobrou spolupráci s Evropou a velmi rychle nabídne spolupráci a své plány v rámci BRICSA i dalším státům.

Pentagon i CIA prodělali v posledním roce obrovské infrastrukturální změny a začíná se rýsovat i dobrá a pozitivní struktura těchto složek, kde byly personální změny. Bohužel je zde stále jistá frakce chazarských kabalistů zapojených do fašistické kliky Obama – kabinet, UK a několik států. Proto USA velmi rychle dojde do bodu, kdy sami Američané začnou protestovat a něco z toho konečně vzejde, protože ozbrojené složky nebudou střílet do vlastních lidí, jak už jsem uvedl. Bohužel se černý muslim v Bílém domě Obama a jeho fašistická klika snaží na poslední chvíli napáchat co největší škody a proto chtějí velmi rychle zrychlit islamizaci světa.  Jedná se i o projekt EUROMED, kde se celosvětově plánuje islamizace světa, jak jsem psal na svém FB profilu stránky. Je to stejné jako v případě Merkelové, která už je „mrtvá“ politička a brzo jí buď vykopnou, pokud jí dříve někdo nepověsí na první pouliční lampu a proto se snaží také na poslední chvíli napáchat co největší škody.

 

Jsem pozitivní člověk a vidím celou situaci a vnímám jí jako velmi pozitivní, protože se lidé začínají probírat a začínají konečně vnímat svět trochu jinak a ne jak jim to předkládá mafiánská klika médií a najednou vidíme spoustu souhlasu, co se Putina týče, lidé si uvědomují význam dohod a význam BRICSA. Už to není jen černá a bílá, ale už je to mnohem širší spolupráce, která se rýsuje do budoucna. Samozřejmě to bude chvíli trvat, než dojde k nějakým velkým dohodám, ale už nyní jsme svědky obrovských zásadních změn světové politiky.  Nejdříve se ale bude svět muset vypořádat s invazí zběhlíků do Evropy a to bude obrovsky bolet nejen samotné zběhlíky, ale i Evropany, protože to, co Bruselská mafie napáchala, to se bude řešit ještě dlouho. Toto téma je obsáhlejší, a proto se mu budu věnovat v jiném článku.

 

 

Není vůbec náhoda, že český prezident Zeman navštívil jak Ruského, tak Čínského prezidenta. V současné situace je to jen dobře pro Česko, protože Zeman má přístup k tajným zdrojům a jistě je obeznámen s uskupením BRICSA a to se právě naplňuje. Mnohé vypatlané mozky ve vládě ČR a pražská pseudointelektuální spodina z kaváren spolupracuje s americkým velvyslanectvím a rasistou Dienstbierem, do toho je zapojená mafie neziskovek a celá tato kampaň proti Zemanovi má za úkol hájit pouze zájmy české mafie a očernit prezidenta.

Co se bude dít nyní v Evropě?  to bude další příspěvek ....

 

Díky teroristickým útokům v Paříži se situace trochu komplikuje. Více zde :

 

Dostávám čím dál více emailů, podnětů a odkazů a bohužel nemám čas všem odpovédat, ani vše číst. Nejsem politik ani člověk, co umí a dokáže ovlivnit běh událostí, prioritně řeším problémy lidí, zdravotní problémy apod. pomocí numerologie a výkladu, to je pro mě nyní důležitější, to jsou věci, které umím ovlivnit, pomoci přímo někomu, kdo to potřebuje. Přesto se pokusím odpovědět na emaily a  mrknout se na odkazy, které mi posíláte. Nepovažuji se za věštce, ačkoli mám schopnosti - ale všechno toto, co se dnes děje, vřetně teroru v Paříži má nějaký vývoj a osobně to vidím, jako pozitivní vývoj,, protože, když se kácí les, tak létají třísky. Jak zde píšu, čekají nás významné události a změny ve světovém systému, bude to ale vyžadovat přehodnocení dosavadních doktrín, změnit bezpečnostní nařízení, které budou chtít vládnoucí elity velmi zpřísnit. Ale to vše pozitivně povede k tomu, že lidé konečně čím dál více otevřou oči a budou bránit nejen svá práva, ale i práva svých zemí, své historie. S tím také dojde o otevření a uvolnění tajných technologí, volných druhů energie apod. O tom budu psát v dalších článcích.

Omlouvám se proto, že neodpovím všem, tedy těm, jejichž odkazy nebudou ověřitelné a nebo irelevantní. Na internetu je miliony lidí, každý se snaží něco odhalit a být chytrý, je tam spoustu paskvilů a konspirace, spoustu balastu, trvalo mi přes 25 let najít zdroje, které nyní mám a lidi, které nyní znám, proto některé zdroje prostě ignoruji, protože jsou plné konspirace a v ýmyslů.

Ani já n nejsem neomylný a mohu se mýlit a nebo spíš ten vývoj může nabrat trochu jiný směr, protože vládnoucí fašistická klika západu se stále snaží na poslední chvíli kopat a způsobit co největší škody. Mohu jen sledovat vývoj, ověřovat zdroje a také použít trochu své chopnosti, k tomu abych naznačil jak se to může vyvíjet.

Důležité je ale zůstat pozitivní, mít dobré myšlenky, ale zároveň nesedět na zadku a bránit naše hodnoty. To pozitivní je, věřit, že to má dobrý směr, protože naše myšlenky určují naší realitu.

 

 

Situace se neustále vyvíjí, neustále informace aktualizuji, pokračování zde

 

http://www.zahady-mysteria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=510:2015-11-16-20-16-49&catid=15:tajne-a-zahadne-konspirace&Itemid=19

Aktualizováno Neděle, 22 Listopad 2015 19:41